4+1 προτάσεις ασύρματων ηχείων και soundbar για το σπίτι

1 εβδομάδα πριν
my music my rules

Ο ήχος και η μουσική στο σπίτι αποτελούν πλέον ένα σημαντικό κομμάτι του έξυπνου νοικοκυριού. Η κατηγορία των ασύρματων ηχείων έχει κερδίσει τεράστιο έδαφος τα τελευταία χρόνια, καθώς οι κατασκευαστές προσφέρουν εξαιρετικά ευέλικτες προτάσεις: ηχεία φορητά, multiroom, lifestyle, micro-HiFi, ηχόμπαρες για εμπειρίες home theater, partyboxes μέχρι και πικάπ. Όλες αυτές οι επιλογές ενσωματώνουν τις κορυφαίες τεχνολογίες ήχου ενώ χάρη στο υπερπλήρες προφίλ συνδεσιμότητάς που διαθέτουν, μπορούν να καλύψουν τον χρήστη σε όλο το φάσμα της καθημερινότητάς του. Τα premium ηχεία που σε περιμένουν στον ΓΕΡΜΑΝΟ δεν θα σου προσφέρουν απλά μοναδικό ήχο· είτε πρόκειται για την αγαπημένη σου μουσική, είτε για κάποια σειρά ή ταινία που streamάρεις στο laptop ή την τηλεόρασή σου θα σου δώσουν ταυτόχρονα μία πραγματικά φιλική εμπειρία χρήσης πλαισιωμένη από απόλυτη ελευθερία κινήσεων και μεγάλη αυτονομία.
Τι θα ‘λεγες να ρίχναμε μια ματιά όμως σε 4 τέτοια ηχεία συν 1 soundbar που θα ενσωματωθούν στο lifestyle σου, γεμίζοντας παράλληλα τον χώρο σου με ήχο ασύγκριτης ποιότητας;

SONY ULT Field 7

Με γουστόζικο αλλά πραγματικά άνετο στη μεταφορά σχεδιασμό, το SONY ULT Field 7 θα σου επιτρέψει να το πάρεις μαζί σου όπου κι αν πας – ακόμα κι αν οι μετακινήσεις σου γίνονται από… δωμάτιο σε δωμάτιο. Το ηχείο της SONY προσαρμόζεται στα γούστα σου, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να επιλέξεις τον τύπο μπάσου που προτιμάς ανάμεσα σε ισχυρό και βαθύ. Και επειδή ο ήχος εξαρτάται κι από το πού βρίσκεσαι, το ULT Field 7 έχει και τεχνολογία ανίχνευσης θορύβου, προσαρμόζοντας δυναμικά τις ρυθμίσεις του. Το ηχείο θα μετατραπεί στην ψυχή του πάρτι χάρη στη δυνατότητα σύνδεσης μικροφώνου και κιθάρας για καραόκε και live μουσική. Η προστασία από νερό και σκόνη βάσει IP67 θα σου επιτρέψει να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο όπου κι αν βρίσκεσαι, ενώ η αυτονομία των 30 ωρών πλαισιώνεται από λειτουργία ταχείας φόρτισης για να μη χρειαστεί να πατήσεις pause στη διασκέδασή σου ποτέ ξανά.

JBL Authentics 200

Το JBL Authentics 200 είναι μία επιλογή που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο/η όσον αφορά στον καλό ήχο. Ο συνδυασμός ενός ζεύγους tweeters 25 χιλ. και woofer πλήρους εύρους 5 ιντσών άλλωστε εγγυάται πραγματικά ισορροπημένο ήχο με βαθιά μπάσα και κρυστάλλινα μεσαία. Εκεί που το ηχείο της JBL πάντως παίζει… μεγάλη μπάλα, είναι στη συνδεσιμότητα. Υποστηρίζει συνδέσεις μέσω Wi-Fi και Bluetooth, έτσι ώστε να streamάρεις μουσική από υπηρεσίες και λειτουργίες όπως Spotify Connect, AirPlay και Alexa Multi-Room Music, αλλά και να μοιραστείς τις αγαπημένες σου playlists με κάθε άλλη συμβατή συσκευή Bluetooth. Είναι συμβατό με Google Assistant και Amazon Alexa και μάλιστα μπορείς να χρησιμοποιείς και τους δύο βοηθούς ταυτόχρονα (!) για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία. Στα παραπάνω πρόσθεσε τον σχεδιασμό με τα ξεκάθαρα ρετρό vibes, το πλαίσιο αλουμινίου, τις επανασχεδιασμένες γρίλιες Quadrex και τη δερμάτινη επιφάνεια και έχεις το ηχείο που θα απογειώσει όχι μόνο την ατμόσφαιρα αλλά και την αισθητική του χώρου σου.

MARSHALL Emberton III

Το MARSHALL Emberton III είναι ένα φορητό ηχείο που συνδυάζει την κλασική αισθητική της MARSHALL με σύγχρονα χαρακτηριστικά. Με βάρος μόλις 670 γραμμάρια, προσφέρει εξαιρετική φορητότητα χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα ήχου. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του Emberton III είναι ο στερεοφωνικός ήχος 360 μοιρών της Marshall, που παρέχει πλούσια ακουστική εμπειρία. Οι δυναμικοί οδηγοί και οι διπλοί παθητικοί ακτινοβολητές συμβάλλουν στην παραγωγή καθαρού και ισορροπημένου ήχου. Η σχεδίαση του ηχείου παραμένει πιστή στην κλασική αισθητική της Marshall, με το χαρακτηριστικό μαύρο χρώμα και τις χρυσές λεπτομέρειες. Η ανθεκτική κατασκευή συμπληρώνεται από την πιστοποίηση IP67, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους ακόμα και αν βρέχει! Ο έλεγχος του ηχείου γίνεται μέσω ενός χρυσού κουμπιού πολλαπλών λειτουργιών, ενώ υπάρχει και ένδειξη μπαταρίας. Μια σημαντική προσθήκη στο Emberton III είναι το ενσωματωμένο μικρόφωνο, που επιτρέπει τη χρήση του για hands-free κλήσεις. Αν και τα μπάσα μπορεί να μην είναι τόσο έντονα όσο σε μεγαλύτερα μοντέλα της Marshall, η συνολική απόδοση του ήχου είναι εξαιρετική για το μέγεθός του. Τα φωνητικά αναπαράγονται με καθαρότητα και ευκρίνεια, καθιστώντας το ιδανικό και για την ακρόαση podcasts.

SONOS Move 2

Για ‘σένα που αναζητάς ένα ηχείο ικανό να σε ακολουθήσει όπου κι αν πας, από κάθε δωμάτιο του σπιτιού, μέχρι τις εκδρομές σου τα Σαββατοκύριακα, η SONOS έχει μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση με το SONOS Move 2. Με νέο σχεδιασμό σε σχέση με τον προκάτοχό του που του επιτρέπει να σταθεί και να ενσωματωθεί αρμονικά σε κάθε χώρο, ενσωματώνει καινούρια αρχιτεκτονική με δύο tweeters, ισάριθμα κανάλια και υψηλών προδιαγραφών woofer για ήχο που θα ενθουσιάσει τους audiophiles. Επιπλέον η τεχνολογία Trueplay, επιτρέπει στο Move 2 να σκανάρει τον χώρο γύρω του χρησιμοποιώντας τα μικρόφωνά του, ώστε να βελτιστοποιήσει τον ήχο που παράγει. Είναι ανθεκτικό στις πτώσεις ενώ φέρει και προστασία από νερό και σκόνη βάσει IP56. Διαθέτει 24ωρη αυτονομία για να ξεχάσεις τον βραχνά της φόρτισης ενώ υποστηρίζει Wi-Fi και Bluetooth για να το συνδέσεις με όποια συσκευή θες. Θα το χειριστείς άνετα μέσω των touch controls του, εναλλακτικά κάνε τη δουλειά σου μέσω Alexa ή του app της SONOS.

HARMAN KARDON Citation MultiBeam 1100

Το soundbar Citation Multibeam 1100 της HARMAN KARDON είναι χωρίς καμία υπερβολή ένα από τα τρία-τέσσερα καλύτερα που θα βρεις στην αγορά αυτή τη στιγμή. Μία πληρέστατη λύση που θα σου επιτρέψει να «χαθείς» στη μουσική, τις σειρές, τις ταινίες και τα video games που προτιμάς χάρη στις τεχνολογίες αιχμής που ενσωματώνει με πρώτη και καλύτερη τη MultiBeam η οποία σε συνδυασμό με τους 11 οδηγούς (και τα δύο κανάλια που εκτοξεύουν τον ήχο προς τα επάνω πληρώντας έτσι τις προδιαγραφές του Dolby Atmos), δημιουργεί πλούσιο, τρισδιάστατο ήχο με βαθύ μπάσο. Το Citation MultiBeam 1100 διαθέτει σύστημα αυτόματου calibration ανάλογα με το πού θα το τοποθετήσεις ενώ έρχεται και με την τεχνολογία Harman PureVoice που ενισχύει την ένταση και την καθαρότητα στις ομιλίες. Με το soundbar της HARMAN KARDON, τέλος, θα έχεις πρόσβαση σε περισσότερες από 300 υπηρεσίες streaming μουσικής μέσω AirPlay, Alexa Multi-Room Music και Chromecast.

Κορυφαίος premium ήχος για κάθε χώρο

Ο premium ήχος έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει τον χώρο σου «ντύνοντάς» τον με τις αγαπημένες σου μελωδίες και δημιουργώντας ατμόσφαιρα στη στιγμή – κι όλα αυτά από τη συσκευή που χρησιμοποιείς ανά πάσα στιγμή! Μπορεί να είδαμε 5 δυνατές προτάσεις αλλά στον ΓΕΡΜΑΝΟ σε περιμένουν όλες οι πλέον premium προτάσεις ηχείων και soundbars από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του χώρου και με δυνατότητες εξόφλησης σε άτοκες δόσεις και πληρωμής σε δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα. Έλα σε ένα κατάστημά μας ή μπες στο germanos.gr και βρες το ιδανικό sounds great ηχείο που θα δώσει τα vibes που θες στον χώρο σου σήμερα κιόλας!