9 δυνατές προτάσεις smartwatch για φέτος το χειμώνα!

2 μήνες πριν
APPLE Watch Series 9

Τα Winter deals που σε περιμένουν στον ΓΕΡΜΑΝΟ είναι πολλά και διάφορα και καλύπτουν πρακτικά κάθε κατηγορία συσκευών. Αν έπρεπε ωστόσο να επιλέξεις μία εξ αυτών για να κάνεις τις αγορές σου, τότε τα wearables θα βρίσκονταν σε περίοπτη θέση στη λίστα σου αν όχι στην κορυφή της και ο λόγος είναι απλός και… διπλός: αφ’ ενός διότι τα smartwatches πρόκειται για μία κατηγορία με εκπληκτικές λειτουργίες και τη δυνατότητα να αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή σου σε χρόνο μηδέν και αφ’ ετέρου διότι σε περιμένουν εκπληκτικά μοντέλα, όσο κι αν είναι το budget σου, όποιος κι αν είναι ο κατασκευαστής της προτίμησής σου, ό,τι λειτουργικό κι αν χρησιμοποιείς στις mobile συσκευές σου. Έλα να δούμε 8+1 προτάσεις για smartwatches που ξεχωρίσαμε.

APPLE Watch Series 9

Εξυπνότερο, ισχυρότερο και φωτεινότερο, το πιο πρόσφατο APPLE Watch Series 9 «φοράει» το ισχυρότερο τσιπ που δημιούργησε ποτέ η αμερικανική εταιρεία, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς τις αστείρευτες δυνατότητές του ακόμα πιο εύκολα. Πώς; Με μία κίνηση του δείκτη και του αντίχειρά σου, προκειμένου να απαντήσεις κλήσεις, να δεις ειδοποιήσεις και να παίξεις μουσική, χωρίς καν να αγγίξεις την υπέροχη οθόνη του με τη μέγιστη φωτεινότητα των 2000 nits -δύο φορές περισσότερα σε σχέση με το Series 8! Στα 41 και 45 χιλ. το Watch Series 9 υποστηρίζει Siri και HomePod με το ανανεωμένο watchOS να κλείνει ιδανικά το όλο πακέτο.

GARMIN fenix 7

Ένα πανίσχυρο smartwatch στα 47 χιλ. φτιαγμένο αποκλειστικά για power users που απαιτούν την καλύτερη δυνατή εμπειρία, το GARMIN fenix 7 συνδυάζει το εντυπωσιακό design με την ασύγκριτη ανθεκτικότητα και τις εκπληκτικές επιδόσεις σε μία πρόταση που εγγυάται αυτονομία πλήρους εβδομάδας -και πολύ παραπάνω. Προσφέρει απόλυτη ευελιξία ως προς τον έλεγχό του αφού συνδυάζει την οθόνη αφής 1,3 ιντσών υψηλής απόκρισης με τα φυσικά πλήκτρα, όντας παράλληλα σε θέση να καταγράψει κάθε σου δραστηριότητα, όσο εξεζητημένη κι αν είναι εκείνη.

XIAOMI Redmi Watch 3

Ένα χαριτωμένο smartwatch που έρχεται να βάλει χρώμα στην καθημερινότητά σου, χάρη στα λουράκια και τα faces σε ζωηρές αποχρώσεις, το XIAOMI Redmi Watch 3 είναι μία αποδοτική all-around λύση που θα προσαρμοστεί δίχως πρόβλημα στον τρόπο ζωής σου. Προσφέρει αυτονομία έως και 12 ημερών ενώ έχει αντοχή στο νερό σε πίεση έως και 5 ATM, για να το φοράς 24/7 ανεξαρτήτως του πού βρίσκεσαι. Το μεταλλικό του φινίρισμα του προσδίδει έναν premium αέρα, ενώ η μεγάλη οθόνη των 1,75 ιντσών κάνει τη χρήση του παιχνιδάκι. Με υποστήριξη τηλεφωνικών κλήσεων μέσω Bluetooth και ενσωματωμένο σύστημα GNSS, το smartwatch της XIAOMI δεν υστερεί πουθενά!

SAMSUNG Galaxy Watch6

Το SAMSUNG Galaxy Watch6 έρχεται να προσφέρει μία ακόμα πιο προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης σε σχέση με τους προκατόχους του και η αλήθεια είναι πως τα καταφέρνει περίφημα. Η σχέση του μαζί του, βλέπεις, δεν ξεκινά με το που ανοίξεις τα μάτια σου αλλά από τη στιγμή που βρεθείς στο κρεβάτι αποβραδίς, χάρη στη βελτιωμένη λειτουργία αξιολόγησης του ύπνου σου για καλύτερες συμβουλές και ανώτερη ποιότητα ξεκούρασης. Η κατά 20% μεγαλύτερη οθόνη του θα κάνει κάθε σου αλληλεπίδραση μαζί του ακόμα πιο εύκολη, η λεπτότερη φόρμα του, του επιτρέπει να διατηρεί ένα συμπαγές και κομψό design.

HUAWEI Watch GT 4

Ένα ρολόι πραγματικό statement, το Watch GT 4 της HUAWEI, ανεβάζει τον πήχη σε ό,τι έχει να κάνει με το design ενός σύγχρονου smartwatch. Όποια έκδοση κι αν επιλέξεις, θα προσθέσεις στο χέρι σου ένα μοναδικό αξεσουάρ που θα κολακεύσει κάθε σου εμφάνιση, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του lifestyle σου. Είναι συμβατό με συσκευές iOS και Android, η μπαταρία του αντέχει έως και δύο εβδομάδες, ενώ ο ενσωματωμένος personal trainer έχει αναπτυχθεί με επιστημονικά κριτήρια ώστε να σου παρέχει τη βέλτιστη δυνατή ποιότητα συμβουλών.

GARMIN fenix 7x – Solar Edition

Συνδυάζοντας λειτουργίες και αυτονομία, το GARMIN fenix 7x – Solar Edition είναι σε θέση να αναπληρώνει τμήμα της μπαταρίας του με τη βοήθεια των ακτίνων του ηλίου, αντέχοντας ακόμα περισσότερο. Πόσο περισσότερο; Έως και 22 ημέρες σε λειτουργία smartwatch! Μπορεί και μετρά καρδιακούς παλμούς, Pulse Ox2, Grit, Flow κ.α. έτσι ώστε να σου παρέχει μία πλήρη εικόνα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο οργανισμός σου. Χρησιμοποίησέ το για να οργανώσεις την άσκηση και τον ύπνο σου, καθώς επίσης και για να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου, όποιο στυλ προπόνησης/γυμναστικής κι αν προτιμάς.

XIAOMI Watch 2 Pro

Δίνοντας έμφαση στις λειτουργίες, το XIAOMI Watch 2 Pro έρχεται με WearOS της GOOGLE για μία ολοκαίνουρια smart εμπειρία χρήσης. Ο σχεδιασμος με τη στρογγυλή οθόνη AMOLED Always-On και το προσεγμένο πλαίσιο δεν προδίδει επ’ ουδενί πως πρόκειται για smartwatch. Ακόμα κι αν το περάσεις για συμβατικό ρολόι πάντως, το Watch 2 Pro θα εξακολουθήσει να κρύβει μέσα του έναν Snapdragon W5+ Gen 1 με τεχνολογία 4 nm και σύστημα dual-band GNSS για σβέλτη λειτουργία και πλοήγηση/καταγραφή διαδρομής ακριβείας.

SAMSUNG Galaxy Watch6 Classic

Το SAMSUNG Galaxy Watch6 Classic διαθέτει λίγο πολύ τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το Galaxy Watch6: παρόμοιο επεξεργαστή, ίδια RAM και χωρητικότητα, WearOS 4 με One UI 5, προστασία από νερό και σκόνη βάσει IP68, ταχεία φόρτιση. Εκεί που τα δύο smartwatches διαφέρουν ωστόσο είναι στην εμφάνιση, με το Galaxy Watch6 Classic να υιοθετεί, όπως προδίδει και η ονομασία του, έναν πιο κλασικό σχεδιασμό με σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι και περιστρεφόμενη στεφάνη που μάλιστα είναι κατά 15% πιο λεπτή σε σχέση με εκείνη του Galaxy Watch4 Classic. Αν λοιπόν ψάχνεις τις λειτουργίες του Galaxy Watch6 αλλά με μία πιο διαχρονική αισθητική, εδώ είσαι.

GARMIN fenix 7 Pro – Solar Edition

Ένα εκπληκτικό από κάθε άποψη ρολόι, τώρα και με αυτονομία που δεν είχες ποτέ σου φανταστεί! Το GARMIN fenix 7 Pro δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις: είναι το smartwatch που θα σε ακολουθήσει σε κάθε σου περιπέτεια, αποτελώντας τον άγρυπνο «φρουρό» της φυσικής σου κατάστασης. Η Solar Edition του GARMIN fenix 7 Pro όμως έρχεται με δυνατότητα ηλιακής φόρτισης στη λογική… top-up έως και τρεις ώρες ημερησίως για συνολική αυτονομία που φτάνει και τις 37 ημέρες! Με ενσωματωμένο φακό για να κινείσαι με ασφάλεια ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι, σχεδιασμό που πληροί τα κριτήρια των προτύπων ανθεκτικότητας του αμερικανικού στρατού και πλειάδα δυνατοτήτων, το GARMIN fenix 7 Pro Solar Edition δεν υστερεί πουθενά!

Τα wearables που θα σου αλλάξουν τη ζωή

Κι όμως, όσο υπερβολικός κι αν ακούγεται ο παραπάνω τίτλος, είναι πέρα για πέρα αληθινός. Το wearable θα σε παροτρύνει με τον τρόπο του να υιοθετήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, να βάλεις την κίνηση στην καθημερινότητά σου, να ξεκινήσεις να ασκείσαι σε καθημερινή βάση και να έρθεις ακόμα πιο κοντά με το σώμα σου. Αυτή τη χρονιά επένδυσε στην κατάλληλη συσκευή και άφησέ τη να σε βοηθήσει: δεν θα το μετανιώσεις.