Αγοράζοντας smartwatch φέτος τη Black Friday

2 έτη πριν

Black Friday: η τέλεια περίοδος για να κάνεις δικό σου ένα smartwatch. Δεν έχει σημασία αν θα αντικαταστήσεις εκείνο που ήδη διαθέτεις ή αν θα έχεις την πρώτη σου εμπειρία με προϊόν της συγκεκριμένης κατηγορίας. Οι ευκαιρίες που θα βρεις στην αγορά είναι πολλές και ενδιαφέρουσες με smart watches για όλα τα γούστα, τις ανάγκες και τις τσέπες. Εμείς κάναμε μια βόλτα και βρήκαμε τα δέκα καλύτερα που προσφέρονται σε χαμηλότερη τιμή, έτσι ώστε να βρεις χωρίς καμία δυσκολία εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στα «θέλω» σου.

Τι λες, πάμε να τα δούμε;

Xiaomi Mi Watch Lite Μαύρο

Προσιτό και εύχρηστο, το Mi Watch Lite της Xiaomi είναι μία εξαιρετικά διακριτική επιλογή που θα σε καλύψει στο έπακρο. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 1,4 ιντσών και σπουδαία μπαταρία που του χαρίζει αυτονομία εννέα ημερών υπό συνθήκες τυπικής χρήσης. Είναι πανάλαφρο προσφέροντας σταθερό κράτημα ενώ θα σε ακολουθήσει όπου κι αν πας, ακόμα και κάτω από το νερό σε βάθος 50 μέτρων αφού είναι αδιάβροχο. Σημείωσε ότι διαθέτει GPS και GLONASS, μετράει βήματα, παλμούς και θερμίδες ενώ αναλύει μέχρι και την ποιότητα του ύπνου σου.

Garmin Instinct Solar Tidal Blue

Ένα smartwatch που λειτουργεί με τη δύναμη του ήλιου, το Garmin Instinct Solar θα σε καταπλήξει με τις αντοχές του. Είναι ελαφρύ και συνάμα ανθεκτικό, απόρροια της κορυφαίας ποιότητας κατασκευής του. Πληροί άλλωστε τις απαιτήσεις του εξαιρετικά απαιτητικού στρατιωτικού στάνταρ MIL-STD-810G λειτουργώντας χωρίς πρόβλημα σε ακραίες θερμοκρασίες, συνθήκες πίεσης και κάτω από το νερό και αντέχοντας δονήσεις, κραδασμούς και πτώσεις. Η επικάλυψη Corning Gorilla Glass προστατεύει την οθόνη του από τους κινδύνους της καθημερινότητας ενώ οι προηγμένες λειτουργίες καταγραφής του, το καθιστούν τέλειο για κάθε είδους προπόνηση και δραστηριότητα.

Huawei Watch GT 2 Pro

Το Watch GT 2 Pro αποτελεί την επιτομή της κομψότητας. Το προσεγμένο του look με πλαίσιο από τιτάνιο και γυαλί από ζαφείρι, του επιτρέπει να σταθεί ακόμα και στις πλέον επίσημες εμφανίσεις σου. Είναι αδιάβροχο σε βάθος 50 μέτρων, διαθέτει πάνω από 100 λειτουργίες προπόνησης (17 επαγγελματικές, 85 custom) ενώ μετρά καρδιακούς παλμούς και επίπεδα κορεσμού οξυγόνου στο αίμα. Η τεχνολογία TruSleep 2.0 θα αξιολογήσει την ποιότητα του ύπνου σου ενώ η αυτονομία των 14 ημερών και η ταχεία φόρτιση (με πέντε λεπτά φόρτισης εξασφαλίζεις 10 ώρες χρήσης) είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Garmin Instinct Solar Surf Edition Pipeline

Η Garmin θεωρείται ο κορυφαίος κατασκευαστής όσον αφορά στα smartwatches και το Instinct Solar Surf Edition αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Τι το ιδιαίτερο διαθέτει; Εκτός όλων των άλλων, περιλαμβάνει αποκλειστικό προφίλ δραστηριότητας για σερφ, καλύπτοντας έτσι τις απαιτήσεις των φίλων του συγκεκριμένου σπορ! Κατά τα άλλα μιλάμε για ένα ρολόι που πληροί τις προδιαγραφές του στάνταρ MIL-STD-810G και ως εκ τούτου λειτουργεί άφοβα ακόμα και στις πλέον ακραίες συνθήκες. Με ασύρματη συνδεσιμότητα Bluetooth και ANT+, ενσωμάτωση GPS, GLONASS και Galileo και ηλιακή φόρτιση με λειτουργία Expedition, είναι η τέλεια παρέα για κάθε περιπέτεια!

Xiaomi Mi Watch Μπεζ

Λιτό αλλά κομψό, αξιόπιστο και με άριστη σχέση τιμής/απόδοσης, το Xiaomi Mi Watch θα γίνει η προέκταση του χεριού σου. Με βάρος 32 γραμμαρίων χωρίς το λουράκι, θα ξεχάσεις ό,τι το φοράς ενώ αυτό θα καταγράφει τα βήματα, τις επιδόσεις στην καθημερινή σου προπόνηση, τους καρδιακούς παλμούς και το οξυγόνο στο αίμα σου. Θα συνεχίσει να σε παρακολουθεί καθώς κοιμάσαι, προσφέροντάς σου χρήσιμες συμβουλές για καλύτερη ποιότητα ύπνου. Με άριστο προσδιορισμό θέσης μέσω τεσσάρων συστημάτων (GPS, GLONASS, BDS, Galileo), αυτονομία που αγγίζει τις 16 μέρες και εξαιρετικά φωτεινή οθόνη AMOLED 1,39 ιντσών, αποτελεί πρόταση που δεν περνά απαρατήρητη.

Samsung Galaxy Watch4 40 mm Μαύρο

Με το Galaxy Watch4, η Samsung δημιούργησε ένα από τα καλύτερα smartwatches της ever -αν όχι το καλύτερο. Υιοθετεί ενιαίο σχεδιασμό που του προσδίδει ένα λείο, μοντέρνο και αθλητικό στυλ. Είναι απίστευτα άνετο ενώ διαθέτει πληθώρα λειτουργιών που θα σου επιτρέψουν να έχεις πλήρη εικόνα για τη φυσική σου κατάσταση. Ενσωματώνει προηγμένο αισθητήρα BIA καταγράφοντας λίπος, μύες και νερό στο σώμα, καθώς επίσης και δείκτη μάζας BMI. Μετρά το οξυγόνο στο αίμα, ανιχνεύει τον ρόγχο, καταγράφει αρτηριακή πίεση ενώ πραγματοποιεί ακόμα και ηλεκτροκαρδιογράφημα! Πλαισιώνεται δε από 90 και πλέον προγράμματα γυμναστικής και ανίχνευση καύσης θερμίδων.

ZTE Live Μαύρο

Αν αναζητάς ένα φθηνό αλλά ποιοτικό smartwatch, μην ψάξεις άλλο: το ZTE Live είναι αυτό που θες! Σε αχτύπητη τιμή, είναι το πλέον οικονομικό μοντέλο και παράλληλα εκείνο που θα σου επιτρέψει να εξερευνήσεις τον θαυμαστό κόσμο των smartwatches χωρίς μεγάλο κόστος. Κομψό και λειτουργικό, διαθέτει προστασία από τη σκόνη και το νερό βάσει πιστοποίησης IP68. Έρχεται με οθόνη αφής 1,3 ιντσών στην οποία μεταξύ άλλων θα προβάλλονται και ενημερώσεις από το smartphone σου σε πραγματικό χρόνο. Περιλαμβάνει 12 λειτουργίες άθλησης, καταγράφει καρδιακούς παλμούς ενώ επιτρέπει την απομακρυσμένη διαχείριση της μουσικής που παίζει το smartphone σου.

Huawei Watch Fit Μαύρο

Με όπλο τον έξυπνο σχεδιασμό του, το Huawei Watch Fit είναι ένα κομψό και πανάλαφρο smartwatch κατάλληλο για εκείνους που ψάχνουν μία entry-level πρόταση. Είναι αδιάβροχο σε βάθος 50 μέτρων και πίεση 5 ΑΤΜ και διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής AMOLED στις 1,64 ίντσες, η φωτεινότητα της οποίας προσαρμόζεται αυτόματα σε εκείνη του περιβάλλοντος για αποτελεσματικότερη διαχείριση ενέργειας και μια καλύτερη εμπειρία θέασης. Περιλαμβάνει 96 λειτουργίες προπόνησης με 12 διαφορετικά προγράμματα ασκήσεων, καταγράφοντας παράλληλα από τον παλμό και τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, μέχρι την ποιότητα του ύπνου σου. Υποστηρίζει την προβολή έξυπνων ειδοποιήσεων από το smartphone ενώ ενσωματώνει GPS για να ξέρεις πάντα πού βρίσκεσαι.

Garmin Forerunner 45 Μαύρο

Εξαιρετική περίπτωση για κάθε εξωστρεφή και αθλητικό χρήστη, το Forerunner 45 της Garmin θα γίνει ο δικός σου… personal trainer! Όρισέ του τον στόχο που σε καλύπτει και εκείνο θα αναλάβει να δημιουργήσει το κατάλληλο πρόγραμμα προπόνησης, καθοδηγώντας σε βήμα-βήμα και προσαρμόζοντας τις ασκήσεις στις αντοχές και τις επιδόσεις σου. Με πλήθος προφίλ για να βρεις εκείνο που σου ταιριάζει, μετρά VO2 max, επίπεδα στρες και παλμούς χρησιμοποιώντας μάλιστα την τεχνολογία Elevate για μεγαλύτερη ακρίβεια. Ενσωματώνει GPS, GLONASS και Galileo για λεπτομερή καταγραφή θέσης με τη λειτουργία Livetrack να δίνει στις επιλεγμένες σου επαφές το ακριβές σου στίγμα σε πραγματικό χρόνο. Πρόσθεσε και την κοινότητα Garmin Connect και έκλεισες!

Huawei Watch GT 2 Καφέ

Με ένα υπέροχο στυλ που θα τραβήξει τα βλέμματα σαγηνεύοντας, το Huawei Watch GT 2 έρχεται συνδυάζοντας το μεταλλικό πλαίσιο με το μαύρο καντράν και το καφέ δερμάτινο λουράκι. Με εξαιρετικά χαμηλό προφίλ (9,4 χιλιοστά) και 3D κυρτό γυαλί, ενσωματώνει οθόνη AMOLED 1,39 ιντσών για μία ασυναγώνιστη εμπειρία θέασης. Τέλειο για κάθε είδους γυμναστική, από ποδηλασία και τρέξιμο, μέχρι κολύμβηση και αεροβική, το Watch GT 2 θα σε καθοδηγήσει μέσω αναλυτικών οδηγιών. Η τεχνολογία TruSeen 3.5 μετρά με ακρίβεια καρδιακούς παλμούς ενώ η TruSleep 2.0 θα σου αποκαλύψει αν πράγματι ξεκουράζεσαι κατά τις ώρες του ύπνου σου. Με 14 ημέρες αυτονομίας και απάντηση κλήσεων μέσω Bluetooth στην έκδοση των 46 mm, έχεις το πλέον premium smartwatch.