Αγοράζοντας τηλεόραση για το εξοχικό

1 έτος πριν
τηλεόραση για το εξοχικό

Με το καλοκαίρι να οδεύει προς την κορύφωσή του, το χωριό ετοιμάζεται να ζήσει τις… καθιερωμένες ημέρες δόξας του. Άπαντες -όσοι δεν το έχουν κάνει ήδη δηλαδή- θα εγκαταλείψουν για λίγες εβδομάδες το κλεινόν άστυ αναζητώντας δροσιά, ηρεμία και χαλάρωση. Το να «δραπετεύσεις» από τα τείχη της πόλης όμως, δεν αρκεί: πρέπει να φροντίσεις και για την ψυχαγωγία σου στο χωριό, έτσι δεν είναι; Και για να σε προλάβουμε, όχι, η τηλεόραση που έχει ξεμείνει στο σπίτι εκεί από τότε που ήσουν πιτσιρικάς, δεν πρόκειται να καλύψει τα «θέλω» σου.

Ευτυχώς για ‘σένα, στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις σούπερ προτάσεις smart TV για το εξοχικό που θα σου χαρίσουν εξαιρετικές εμπειρίες θέασης. Δώσε βάση σε αυτό το χαρακτηριστικό αφού θα κάνει… level up στην ψυχαγωγία σου. Με μία smart TV θα έχεις πρόσβαση σε μεγάλο εύρος apps ενώ θα τη συνδέσεις και με πλήθος συσκευών. Αν μάλιστα πρόκειται και για μοντέλο Full HD ανάλυσης θα σου προσφέρει κορυφαία εικόνα έτσι ώστε να απολαύσεις σειρές, ταινίες και video games όπως πρέπει στα 1080p (αν σε ενδιαφέρουν απλά τα επίγεια τηλεοπτικά κανάλια, τότε και με μία HD λύση θα ‘σαι μια χαρά).

Σου υπενθυμίζουμε ότι έως και τις 31 Αυγούστου που συνεχίζουν οι εκπτώσεις έχεις επιπλέον όφελος 50€ αφού σε κάθε φυσικό κατάστημα μπορείς με κάθε νέα σύνδεση COSMOTE TV, να έχεις επιπλέον κέρδος €50 στην αγορά τηλεόρασης. Με έναν σμπάρο, δυο τρυγόνια δηλαδή: και τηλεόραση για το εξοχικό θα αποκτήσεις και για την ψυχαγωγία σου μέσω της κορυφαίας πλατφόρμας θα φροντίσεις! Τι θα ‘λεγες λοιπόν να ρίχναμε μια ματιά σε επιλεγμένα μοντέλα από τη γκάμα οικονομικών τηλεοράσεων για το χωριό που σε περιμένουν αποκλειστικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ;

TCL 32ES560 32”

Με όπλο τον συμπαγή της σχεδιασμό, με το λεπτό προφίλ και το ελάχιστο πλαίσιο, η 32ES560 της TCL θα σου χαρίσει υπέροχες εικόνες σε ανάλυση HD (1366x768 pixels). Ενσωματώνει HDR και τεχνολογία Micro Dimming που προσαρμόζει τη φωτεινότητα ανά ζώνη για ακόμα πιο ρεαλιστικά χρώματα και καλύτερο αποτέλεσμα. Το δε Dolby Digital Plus αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα, ενισχύοντας την εικόνα με επιβλητικό, βαθύ ήχο. Η τηλεόραση τρέχει Android TV, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κατεβάσεις εφαρμογές και παιχνίδια.

HISENSE 4K Smart 43A6BG 43"

Σούπερ ποιότητα εικόνας σε 4K ανάλυση για να μη χάνεις λεπτομέρεια! Μία τηλεόραση που θα σε βάλει για τα καλά στον κόσμο του Ultra HD, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο και να παίξεις τα πιο πρόσφατα ΑΑΑ video games σε σούπερ ανάλυση, με σπουδαία χρώματα και την «κινηματογραφική» σφραγίδα τεχνολογιών όπως οι HDR και Dolby Vision. Με πλήθος έξυπνων λειτουργιών και κομψό σχεδιασμό, η 43 ιντσών 43A6BG της HISENSE θα σε ενθουσιάσει!

TOSHIBA 32LA2063DG 32”

Στις 32 ίντσες ώστε να χωρά παντού, η TOSHIBA 32LA2063DG είναι μία Full HD πρόταση που αποδίδει τέλεια, ό,τι περιεχόμενο κι αν αποφασίσεις να προβάλλεις. Η κρυστάλλινη εικόνα πλαισιώνεται από πεντακάθαρο ήχο με τεχνολογία Dolby Audio προσφέροντάς σου σούπερ εμπειρίες θέασης. Η τηλεόραση τρέχει Android TV δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κατεβάσεις έξτρα apps από το Play Store, ενώ διαθέτει και τρεις θύρες HDMI για να συνδέσεις όσες συσκευές έχεις πάρει μαζί, από laptop και media player, μέχρι… κονσόλα!

XIAOMI Mi TV P1 32”

Ό,τι πρέπει για HD περιεχόμενο, η Mi TV P1 της XIAOMI θα αναβαθμίσει τόσο την αισθητική του χώρου σου, όσο και τις εμπειρίες θέασης που θα ζήσεις. Διαθέτει ευρεία γωνία θέασης που φτάνει τις 178 μοίρες ώστε όλοι να απολαμβάνουν την ίδια ποιότητα εικόνας. Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής και το 1,5 GB RAM προσφέρουν μία απόλυτα ομαλή εμπειρία χρήσης, τη στιγμή που το Android TV θα σου χαρίσει άμεση πρόσβαση στο αγαπημένο σου περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένου και ενός μεγάλου αριθμού apps.

THOMSON 32HE5606 32”

Ποιος είπε ότι επειδή βρίσκεσαι στο εξοχικό δε γίνεται να απολαμβάνεις κορυφαία εικόνα και αψεγάδιαστο ήχο; Με την THOMSON 32HE5606 δε θα έχεις τέτοια πρόβληματα. Μία smart TV που συνδέεται στο οικιακό σου δίκτυο μέσω Ethernet ή/και Wi-Fi, τρέχει Android και θα σου δώσει τη δυνατότητα να επιλέξεις μέσα από αμέτρητα apps, έρχεται με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή δορυφορικής τηλεόρασης και Chromecast ενώ υποστηρίζει και τις νέες λειτουργίες υβριδικής τηλεόρασης. Χρησιμοποίησε τη θύρα USB 2.0 για να συνδέσεις εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και τις HDMI για να streamάρεις εικόνα από τη συσκευή της αρεσκείας σου.

Η σημασία του Android TV

Οι παραπάνω τηλεοράσεις έχουν -τουλάχιστον- ένα κοινό χαρακτηριστικό: τρέχουν όλες τους Android TV. Πρόκειται για την έκδοση του λειτουργικού της GOOGLE που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των smart TV, προσφέροντας μία ασφαλή, οικεία και φιλική προς τον χρήστη εμπειρία χειρισμού. Σημείωσε ότι οι τηλεοράσεις με Android TV προσφέρουν πρόσβαση στο Google Play Store, μέσω του οποίου θα κατεβάσεις αμέτρητες εφαρμογές και παιχνίδια!

SAMSUNG UE32T4302 32”

Ετοιμάσου για εικόνες που κόβουν την ανάσα και ζωηρά, ρεαλιστικά χρώματα: η SAMSUNG UE32T4302 δεν αστειεύεται! Πρόκειται για μία HD smart TV που υποστηρίζει HDR και τεχνολογίες PurColor και Micro Dimming Pro, για φωτισμό ακριβείας και ολοζώντανες εικόνες. Ο ήχος Dolby Digital Plus θα δημιουργήσει ένα μοναδικό σκηνικό με εσένα στο επίκεντρο ενώ το νέο Smart Hub της SAMSUNG θα κάνει την πλοήγηση μεταξύ των εφαρμογών της τηλεόρασης αλλά και του περιεχομένου που προτιμάς παιχνίδι.

PANASONIC TX-43HX580E 43''

Απόλυτα κομψή έτσι ώστε να ταιριάζει με τη διακόσμηση κάθε χώρου, η PANASONIC TX-43HX580E προσφέρει μοναδικές απολαύσεις στα 1080p για να παρακολουθήσεις σειρές, προγράμματα, αθλητικά γεγονότα και ταινίες και να παίξεις video games με σούπερ λεπτομέρεια. Υποστηρίζει HDR10, Dolby Vision και HLG κάνοντας τη διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό ενώ διαθέτει μία ευρεία γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών και δέκτη δορυφορικής τηλεόρασης για να έχεις πάντοτε πρόσβαση στο περιεχόμενο που θες!

F&U FLS32227H 32”

Μία τηλεόραση που θα γίνει μεμιάς κομμάτι του «έξυπνου» εξοχικού σου, η F&U FLS32227H θα συνδεθεί στο οικιακό σου δίκτυο μέσω Ethernet ή Wi-Fi προσφέροντάς σου απλόχερα πρόσβαση σε πλήθος εφαρμογών και δυνατοτήτων. Έρχεται εφοδιασμένη με θύρες HDMI και USB για να συνδέσεις τις συσκευές που προτιμάς ενώ είναι PVR-ready, ώστε να γράφεις τα αγαπημένα σου προγράμματα σε εξωτερικό δίσκο και USB stick για να τα απολαύσεις ξανά! Η τηλεόραση είναι ανάλυσης Full HD και ανταποκρίνεται άψογα σε ό,τι κι αν κάνεις.

SAMSUNG UE43BU8072U 43”

Αν ψάχνεις κάτι πραγματικά premium για το εξοχικό σου, τότε μην πας μακριά: η SAMSUNG UE43BU8072U είναι ό,τι καλύτερο θα βρεις στην αγορά! Στις 43 ίντσες και με 4K ανάλυση, είναι τέλεια για να απολαμβάνεις από video games τελευταίας γενιάς, μέχρι τις αγαπημένες σου ταινίες σε Blu-ray και γενικώς περιεχόμενο Ultra HD (ακόμα κι αν η πηγή δεν είναι 4Κ, η τηλεόραση διαθέτει λειτουργία upscale).

Το Dynamic Crystal Color θα γεμίσει τον χώρο σου με υπέροχα χρώματα σε εντυπωσιακούς τόνους, ενώ το Contrast Enhancer ρυθμίζει δυναμικά την αντίθεση κάθε εικόνας. Κλου της υπόθεσης, το τηλεχειριστήριο που φορτίζει μέσω ηλιακής ενέργειας ή έντονου εσωτερικού φωτός!