Ακουστικά: Το πιο έξυπνο δώρο εν όψει Χριστουγέννων!

4 μήνες πριν
young happy girl unboxes gift wearing headphones

Μπήκαμε στον Δεκέμβριο, την εποχή των διακοπών, των εορτών και φυσικά των δώρων! Ειδικά αυτά τα τελευταία μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, αφού προϋποθέτουν αρκετή προεργασία, έτσι ώστε να βρεις εκείνο που ταιριάζει σε κάθε ένα από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, έτσι ώστε να δώσεις χαρά στους ανθρώπους σου φέτος τα Χριστούγεννα, καθώς θα ανοίγουν τα δικά τους. Το G Blog είναι εδώ όμως για να σου δώσει έξυπνες και χρηστικές λύσεις για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σου και το μεγάλο μυστικό είναι ένα: headphones!

Σκέψου το: είναι επιλογή που πολύ απλά δεν γίνεται να αποδειχθεί λανθασμένη αφού με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, όλοι θα τα χρησιμοποιήσουν! Ο παραλήπτης του δώρου σου είναι mobile gamer; Τέλεια, ένα σετ ακουστικών κεφαλής θα τον ταξιδέψει στους κόσμους των μεγαλύτερων blockbusters του gaming, επιτρέποντάς του παράλληλα να συνεννοηθεί με τους συμπαίκτες του online. Του/της αρέσει να ακούει μουσική και να streamάρει σειρές και ταινίες; Τι καλύτερο από μία… πριβέ, επιβλητική κινηματογραφική εμπειρία; Είναι όλη μέρα στον δρόμο; Ακουστικά με εξουδετέρωση θορύβου για να έχει το κεφάλι του ήσυχο -μεταφορικά και, κυρίως, κυριολεκτικά.

Ακουστικά κεφαλής λοιπόν! Η σίγουρη λύση! Έλα να δούμε μερικές προτάσεις για κάθε γούστο και τσέπη, τώρα.

SONY WH-CH520

Μαύρο, κρεμ, μπλε ή λευκό; Σε όποιο χρώμα κι αν προτιμήσεις τα WH-CH520 της SONY, ένα είναι το βέβαιο: ο παραλήπτης του δώρου σου δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος! Φέρουν τη σφραγίδα ενός εκ των πλέον αξιόπιστων κατασκευαστών στον χώρο του ήχου, χαρίζοντας μοναδικές εμπειρίες ακρόασης με κορυφαία ποιότητα και εκπληκτική αυτονομία που αγγίζει τις 50 ώρες με μία μόνο φόρτιση (το καλύτερο: τρία λεπτά φόρτισης αρκούν για μιάμιση ώρα λειτουργίας)! Η τεχνολογία DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) ενισχύει τον ήχο, επαναφέροντας την αρμονία και τη ζωηράδα που χάνεται κατά τη συμπίεσή του. Το EQ διασφαλίζει πως τα WH-CH520 θα ανταποκριθούν σε όλων των ειδών τα ακούσματα, με την εφαρμογή Headphones Connect να κάνει τα πράγματα όσον αφορά τη ζεύξη και τη χρήση των ακουστικών ακόμα πιο εύκολα. Κερασάκι στην τούρτα; Η δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης με δύο συσκευές σου π.χ. smartphone και laptop!

JBL Tour One M2

Ακρόαση χωρίς περισπασμούς! Αυτό υπόσχονται -και πραγματοποιούν- κατά κύριο λόγο τα JBL Tour One M2, ένα σετ ακουστικών που χάρη στην τεχνολογία True Adaptive Noise Cancelling, «σβήνει» καθετί συμβαίνει γύρω από τον χρήστη, έτσι ώστε εκείνος να απολαύσει αυτό που επιθυμεί, από τις αγαπημένες του playlists μέχρι τον ήχο της απόλυτης ησυχίας! Σε περίπτωση που ισχύει το πρώτο, «σύμμαχός» του θα είναι φυσικά ο χαρακτηριστικός χωρικός ήχος JBL Pro με πιστοποίηση Hi-Res για μία μοναδική εμπειρία. Οι νέοι, δυναμικοί οδηγοί των 40 χιλ. δίνουν ρέστα, τη στιγμή που η διάταξη των τεσσάρων μικροφώνων σε συνδυασμό με τους αλγορίθμους της JBL εγγυώνται άψογες συνομιλίες όπου κι αν βρίσκεσαι, ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σου! Η εφαρμογή JBL Headphones έρχεται τέλος να προσφέρει πλήρεις επιλογές παραμετροποίησης.

SONY WH-CH720N

Κομψά και συμπαγή, τα ακουστικά κεφαλής WH-CH720N της SONY συνδυάζουν την αποτελεσματική εξουδετέρωση θορύβων με την άνεση κατά τη χρήση. Ευέλικτα και ελαφριά (με βάρος μόλις 192 γραμμαρίων), προσαρμόζονται και εφαρμόζουν τέλεια στο κεφάλι, δίχως να προκαλούν εφίδρωση ή να πιέζουν τα αφτιά. Αν στα παραπάνω συνυπολογίσεις την επαρκέστατη αυτονομία των 35 ωρών (έως 50 ώρες με απενεργοποιημένο το ANC), τότε αντιλαμβάνεσαι πως μιλάμε για ένα σετ ακουστικών που άπαξ και κάποιος φορέσει, δύσκολα θα βγάλει. Ο συνδυασμός Integrated Processor V1 και DSEE σημαίνει πως η μουσική θα ακούγεται ακριβώς όπως την οραματίστηκαν οι δημιουργοί της. Η τεχνολογία Precise Voice Pickup και το μικρόφωνο σχηματισμού δέσμης χαρίζουν άψογες κλήσεις ενώ αξίζει να σημειώσουμε τέλος, πώς τα ακουστικά μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα σε δύο συσκευές ασύρματα μέσω Bluetooth.

MARSHALL Major IV

Αν ψάχνεις ένα σετ headphones για έναν πραγματικό, die-hard λάτρη του καλού ήχου, τότε η αναζήτησή σου έλαβε τέλος: τα MARSHALL Major IV είναι ένα πραγματικό «διαμάντι» και θα ικανοποιήσουν τα «θέλω» ακόμα και των πλέον απαιτητικών. Με τον χαρακτηριστικό, κλασικό -αλλά απόλυτα εργονομικό- σχεδιασμό της MARSHALL και αποπνέοντας premium vibes με κάθε τους λεπτομέρεια, τα Major IV προσφέρουν 80 και βάλε ώρες ασύρματης λειτουργίας, υποστηρίζοντας πλέον και ασύρματη φόρτιση για ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Το πλήκτρο ελέγχου πολλαπλών χρήσεων κάνει τον χειρισμό τους παιχνίδι ενώ η θύρα 3,5 χιλ. αποτελεί αξιόπιστο backup για παν ενδεχόμενο. Οι ειδικά σχεδιασμένοι δυναμικοί οδηγοί τους προσφέρουν ενισχυμένο μπάσο, κρυστάλλινα μεσαία και υπέροχο treble για μία εξαιρετικά πλούσια εμπειρία ακρόασης.

JBL Live 660NC

Χάρισε στα αγαπημένα σου πρόσωπα στιγμές ασύγκριτης χαλάρωσης με τα JBL Live 660NC. Ένα σετ με οδηγούς 40 χιλ. και τον χαρακτηριστικό ήχο για τον οποίο είναι γνωστή η JBL, τα Live 660NC έχουν τον τρόπο να κρατήσουν τον θόρυβο μακριά από τα αφτιά. «Υπεύθυνες» γι’ αυτό είναι οι τεχνολογίες Adaptive Noise Cancelling και Ambient Aware που από τη μία προσφέρουν την πλήρη απομόνωση αλλά από την άλλη φροντίζουν να ενισχύουν τους ήχους του περιβάλλοντος, έτσι ώστε ο χρήστης να μη χάνει την επαφή με τον κόσμο γύρω του -πολύ χρήσιμο όταν π.χ. κάποιος κινείται στους γεμάτους κίνηση δρόμους της πόλης. Είναι συμβατά με GOOGLE Assistant και AMAZON Alexa για ενεργοποίηση του ANC και έλεγχο της μπαταρίας (με αυτονομία έως και 50 ώρες) με μια λέξη!

EDIFIER W820NB

Ένα εξαιρετικά ποιοτικό σετ headphones που θα βρεις σε τέσσερα χρώματα (μαύρο, λευκό, γκρι, μπλε) και ο τυχερός κάτοχός του δεν θα θέλει να αποχωριστεί για κανέναν λόγο. Τα EDIFIER W820NB έρχονται με δυναμικούς οδηγούς 40 χιλ. και υποστηρίζουν τεχνολογία Hi-Res για ήχο-καμπάνα, ενσωματώνοντας παράλληλα ενεργή εξουδετέρωση θορύβων και σύστημα DNN (βαθύ νευρωνικό δίκτυο) για πλήρη απομόνωση! Διαθέτουν μικρόφωνο έτσι ώστε να χρησιμοποιούνται και ως handsfree/headset, κάτι που καθίσταται δυνατό και χάρη στο χαμηλό τους latency. Ζυγίζουν μόλις 220 γραμμάρια, όμως παρά το χαμηλό τους βάρος, είναι στιβαρά, προσφέροντας σταθερή εφαρμογή. Είναι μάλιστα τόσο άνετα που εύκολα ξεχνά κανείς πως τα φορά! Από πλευράς συνδεσιμότητας θα βρεις Bluetooth 5.0 με τη φόρτιση να γίνεται μέσω USB Type-C (για μία πλήρη φόρτιση απαιτείται περίπου μιάμιση ώρα).

Για Xmas δώρο: ακουστικά από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

Τα παραπάνω και πολλά περισσότερα σετ ακουστικών κεφαλής σε περιμένουν φυσικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να εξοφλείς κάνοντας δόσεις με ή χωρίς πιστωτική κάρτα ενώ έχεις τη δυνατότητα να παραλάβεις με αυθημερόν παράδοση σε 1 ώρα*. Κάνε τα ψώνια σου, επωφελήσου από τα εορταστικά deals και δες τα αγαπημένα σου πρόσωπα να λάμπουν από χαρά φέτος τα Χριστούγεννα!

*Διαθέσιμη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Η υπηρεσία έχει χρέωση 6,99€ και ισχύει για συγκεκριμένα προϊόντα και παραγγελίες πριν τις 19:00 καθημερινά.