Αναβάθμισε την εμπειρία του iPhone σου με αξεσουάρ MagSafe

1 έτος πριν
iPhone MagSafe

Ο μαγνητισμός έχει τη δύναμη να «μαγεύει» μικρούς και μεγάλους. Όλοι μας, σαν παιδιά, άλλωστε, έχουμε περάσει ώρες επί ωρών πειραματιζόμενοι με κάθε λογής μαγνήτες, παρατηρώντας τους να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους καθώς οι μαγνητικές δυνάμεις αναλαμβάνουν δράση, έτσι δεν είναι; Ο μαγνητισμός βρίσκει εφαρμογή σε πολλαπλές πτυχές της καθημερινότητας της ενήλικης ζωής μας, με τα smartphones -ή ορθότερα, τα iPhone- να είναι μία εξ αυτών. Αιτία; Το MagSafe.

Τι είναι το MagSafe; Πρόκειται για ένα σύστημα μαγνητικής τεχνολογίας που έχει αναπτύξει η APPLE. Αποτελείται επί της ουσίας από έναν δακτύλιο μαγνητών και είναι παρόν σε όλα τα iPhone από τη γενιά του iPhone 12 κι έπειτα. Η τεχνολογία MagSafe αναπτύχθηκε αρχικά με στόχο τα καλώδια φόρτισης, έτσι ώστε να αποφεύγονται τα σχετικά με αυτά ατυχήματα. Γρήγορα όμως στην APPLE αντιλήφθηκαν ότι πάνω της μπορούν να στηρίξουν ένα ολόκληρο οικοσύστημα αξεσουάρ, όπως και έκαναν!

Αν τα παραπάνω σου φαίνονται υπερβολικά, δεν έχεις παρά να κάνεις μια βόλτα στα καταστήματα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή το germanos.gr και να διαλέξεις τα αξεσουάρ της αρεσκείας σου μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων MagSafe, σε πλήθος χρωμάτων και σχεδίων και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Έλα να δούμε ορισμένα από αυτά.

Ασύρματος φορτιστής APPLE Duo MagSafe

Η τέλεια λύση για ‘σένα που θες να φορτίζεις όχι μία αλλά δύο συσκευές ασύρματα. Ο φορτιστής APPLE Duo έχει αναδιπλούμενο design ώστε να μεταφέρεται εύκολα ενώ είναι συμβατός και με συσκευές Qi. Ό,τι πρέπει για να γεμίσεις στη στιγμή iPhone και APPLE Watch!

Ασύρματος φορτιστής BELKIN Boost Charge 2-σε-1 MagSafe 15W

Εξαιρετική περίπτωση για το γραφείο σου, ο φορτιστής της BELKIN διαθέτει ενσωματωμένη βάση προσφέροντάς σου πλήρη θέα της οθόνης του iPhone σου. Μικρών διαστάσεων για να μην καταλαμβάνει περισσότερο χώρο απ’ όσο χρειάζεται, έρχεται και με δεύτερη θέση ασύρματης φόρτισης για τα AirPods σου.

Ασύρματος φορτιστής BELKIN Boost Charge 3-σε-1 MagSafe 15W

Τι είναι καλύτερο από έναν ασύρματο φορτιστή 2-σε-1; Μα φυσικά ένας ασύρματος φορτιστής 3-σε-1! Η πρόταση της BELKIN διατηρεί το κομψό της στυλ και το συμπαγές της design, έχοντας τη δυνατότητα να φορτίσει πλέον τρεις συσκευές (π.χ. iPhone, AirPods, Watch), εύκολα και -κυρίως- γρήγορα.

APPLE MagSafe Battery Pack

Ξέχνα το άγχος της εύρεσης πρίζας ή το επιπρόσθετο βάρος ενός powerbank! Με το MagSafe Battery Pack της APPLE, το iPhone σου θα αποκτήσει το… extra boost που χρειάζεται εκείνες τις μέρες που διαρκούν περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως. Λεπτό, ελαφρύ και συμπαγές «κολλάει» επάνω στο τηλέφωνό σου χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Βάση στήριξης SATECHI για ασύρματο φορτιστή APPLE

Η βάση στήριξης της SATECHI είναι ό,τι πρέπει για να πλαισιώσει τον φορτιστή MagSafe της APPLE. Κομψή και ελαφριά, είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο προσφέροντας σταθερό κράτημα, αποπνέοντας premium αισθητική και έχοντας τη δυνατότητα να σταθεί σε οποιοδήποτε γραφείο.

Μαγνητικό αυτοκόλλητο SATECHI

Τι γίνεται σε περίπτωση που η αγαπημένη σου θήκη για το iPhone σου δεν υποστηρίζει MagSafe; Η SATECHI είναι εδώ με το μαγνητικό της αυτοκόλλητο. Είναι κατασκευασμένο από οικολογικό δέρμα και σχεδιασμένο για τον ασύρματο φορτιστή της SATECHI. Απλά κόλλα το στο iPhone σου και τέλος!

Βάση στήριξης αυτοκινήτου CELLULAR LINE Touch Air Mag MagSafe

Αν περνάς αρκετές ώρες οδηγώντας, τότε η βάση στήριξης της CELLULAR LINE θα σου λύσει τα χέρια -στην κυριολεξία! Διαθέτει ειδικό κλιπ που της επιτρέπει να ασφαλίζει στον αεραγωγό του οχήματός σου, προσφέρει σταθερό κράτημα ενώ περιστρέφεται κατά 360 μοίρες για μεγαλύτερη ευελιξία.

Powerbank CELLULAR LINE Wireless Mag 12W 5000 mAh

Δώσε στο iPhone σου την «ώθηση» που τόσο πολύ έχει ανάγκη με το powerbank της CELLULAR LINE. Το ενσωματωμένο δαχτυλίδι λαβής του προσφέρει άνετο και ασφαλές κράτημα, ενώ η τεχνολογία MagSafe θα σου επιτρέψει να φορτίσεις τη συσκευή σου χωρίς να μπλέκεις με καλώδια. Διαθέτει δείκτη LED και χωρητικότητα 5000 mAh.

Ασύρματος φορτιστής NATIVE UNION Snap Magnetic

Ξέγνοιασε σε ό,τι αφορά τη φόρτιση του iPhone σου με τον ασύρματο φορτιστή Snap Magnetic της NATIVE UNION. Μεταφέρεται πανεύκολα αφού είναι εξαιρετικά ελαφρύς, ενώ το πλεκτό (braided) καλώδιό του εγγυάται πως τα… μπλεξίματα δε θα αποτελέσουν πρόβλημα. Είναι συμβατός με τεχνολογίες MagSafe και Qi και συνοδεύεται και από δερμάτινο λουράκι. Θα τον βρεις σε μαύρο και τυρκουάζ χρώμα.

Ημιδιάφανη θήκη COSY Acrylic MagSafe (iPhone 14 Pro Max)

Η τέλεια θήκη για να αναδείξεις το υπέροχο design του iPhone 14 Pro Max σου. Η COSY Acrylic είναι διαφανής διαθέτοντας πλαίσιο και λεπτομέρειες σε τέσσερα χρώματα (μαύρο, μπλε, κόκκινο, γαλάζιο) προκειμένου να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα με τη συσκευή σου. Διαθέτει υπερυψωμένα άκρα για πλήρη προστασία ενώ υποστηρίζει MagSafe και Qi για κορυφαίες εμπειρίες χρήσης.

Δερμάτινη θήκη APPLE MagSafe (iPhone 14 Plus)

Αν αναζητάς μία θήκη με premium look, αισθητική και αίσθηση για το iPhone 14 Plus σου, τότε η πρόταση της APPLE μόνο απαρατήρητη δεν περνά. Κατασκευασμένη από γνήσιο δέρμα, διαθέτει βελούδινη υφή που της επιτρέπει να ξεχωρίζει. Προστατεύει αποτελεσματικά τη συσκευή σου δίχως να της προσθέτει αχρείαστο όγκο, ενώ υποστηρίζει και την τεχνολογία MagSafe.

Διάφανη θήκη APPLE Clear Case MagSafe (iPhone 14 Pro)

Κάνε παιχνίδι χωρίς να διακινδυνεύσεις την ασφάλεια του νέου σου iPhone 14 Pro με τη διάφανη θήκη με τεχνολογία MagSafe από την APPLE. Το λεπτεπίλεπτο design της σε συνδυασμό με τη διαφάνειά της δεν αλλοιώνει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του iPhone ενώ το ανθεκτικό υλικό TPU της επιτρέπει να αντέχει στις προκλήσεις της καθημερινότητας.

Θήκη σιλικόνης APPLE MagSafe (iPhone 14 Pro Max)

Η πλέον «ασφαλής» επιλογή για το iPhone 14 Pro Max σου. Η θήκη σιλικόνης της APPLE είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει πλήρη κάλυψη στη νέα σου συσκευή, θωρακίζοντάς την απέναντι σε πτώσεις και γρατζουνιές, αναδεικνύοντας όμως το design και το στυλ της. Επίλεξε μεταξύ διαφόρων αποχρώσεων (μαύρο, μπλε, ροζ, σκούρο μωβ, κόκκινο και τυρκουάζ) και βρες εκείνη που σου ταιριάζει!

Ημιδιάφανη θήκη COSY Acrylic MagSafe (iPhone 14)

Κομψή, άνετη και προσεγμένη μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας, η θήκη της COSY είναι το τέλειο και το πλέον απαραίτητο αξεσουάρ για το iPhone 14 σου. Είναι ανθεκτική σε γρατζουνιές και χτυπήματα, αντέχει στη φθορά και τον χρόνο ενώ η διαφανής κατασκευή της δεν κρύβει τη λάμψη της συσκευής σου. Έρχεται σε τέσσερα χρώματα (γαλάζιο, μπλε, κόκκινο, μαύρο) όσον αφορά στο πλαίσιό της.