Απόκτησε πλήρη εικόνα της φυσικής σου κατάστασης, με ένα activity tracker!

1 έτος πριν
activity tracker

Ψάχνεις να κάνεις ένα χρήσιμο δώρο σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο – ή μήπως, στον εαυτό σου; Μια άψογη λύση για κάθε ηλικία και τύπο, είναι ένα activity tracker. Λεπτά και διακριτικά, προσφέρουν πλήθος χρήσιμων λειτουργιών για να παρακολουθείς τη φυσική σου κατάσταση εύκολα ενώ η μεγάλη αυτονομία τους, σημαίνει πως δεν χρειάζονται μεγάλη προσοχή από πλευράς σου για τη συντήρησή τους.

Παράλληλα, ορισμένα activity trackers εκτελούν και πιο έξυπνες ενέργειες για να σε βοηθούν μέσα στη μέρα, όπως η προβολή ειδοποιήσεων στην οθόνη τους. Κι αφού στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις μεγάλη γκάμα από activity trackers, συγκεντρώσαμε για εσένα τις πιο ξεχωριστές προτάσεις, ώστε το… ταξίδι σου προς τα γιορτινά δώρα να γίνει λίγο ευκολότερο!

XIAOMI Smart Band 7

Κλασικό κι αποτελεσματικό, το XIAOMI Smart Band 7 συνεχίζει τη μακρά παράδοση της σειράς, με πλούσιες δυνατότητες και προσιτή τιμή. Διατηρεί τον κλασικό μακρόστενο σχεδιασμό, με οθόνη 1.62” τύπου AMOLED, δηλαδή ευκρινής και φωτεινή με ζωηρά χρώματα που την καθιστούν ευανάγνωστη ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους και ηλιόλουστες μέρες. Η αυτονομία του αγγίζει τις 14 ημέρες και επιπλέον έχει προστασία 5ATM για να μη «φοβάται» το νερό.

Μάλιστα, μέσα στα 110 είδη αθλημάτων που υποστηρίζει, βρίσκονται και μερικά θαλάσσια σπορ, όπως η ιστιοπλοΐα. Εννοείται πως υποστηρίζει και τα βασικότερα που αφορούν τη μεγαλύτερη μερίδα κόσμου, δηλαδή τρέξιμο, ποδηλασία και παρόμοια αθλήματα. Παρακολουθεί τον καρδιακό παλμό, ενώ διαθέτει και αισθητήρα παρακολούθησης οξυγόνου στο αίμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και αισθητήρα VO2 max που ανιχνεύει κατά πόσο είσαι σε θέση να προπονηθείς ή χρειάζεσαι ξεκούραση.

XIAOMI Smart Band 7 Pro

Με πολυτελή σχεδιασμό και πλήθος λειτουργιών, το XIAOMI Smart Band 7 Pro τραβάει τα βλέμματα κι όχι αδίκως. Η μεγάλη οθόνη του, μεγέθους 1.64”, χρησιμοποιεί ένα ποιοτικό πάνελ τύπου AMOLED για να προβάλλει ζωντανές και καθαρές εικόνες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ενώ λόγω μεγέθους, κάνει πολύ εύκολη τη χρήση της συσκευής μέσω αφής. Τα περιθώρια της οθόνης είναι μικροσκοπικά, οπότε αξιοποιείται σχεδόν όλη η επιφάνεια, δίνοντάς του μια πολύ premium όψη, σε συνδυασμό με τη γυαλιστερή κάσα. Μέσω της εφαρμογής που το συνοδεύει, μπορείς να επιλέξεις μεταξύ εκατοντάδων watch faces για να του δώσεις την όψη που επιθυμείς.

Κι από επιδόσεις; Τα πράγματα είναι ακόμη πιο… όμορφα. Η αυτονομία του αγγίζει τις 12 μέρες χρήσης με μια φόρτιση, αρκετά εντυπωσιακό αν αναλογιστούμε πως διαθέτει συστήματα GPS, BeiDou, GLONASS, QZSS και Galileo για υψηλή ακρίβεια στην παρακολούθηση κάθε σου βήματος. Τρέξε μεγάλες και μικρές διαδρομές, παρακολουθώντας την πορεία που διέγραψες με μεγάλη ακρίβεια, ώστε να προσαρμόσεις τις συνήθειές σου όπου κρίνεις ότι χρειάζεται βάσει των αποτελεσμάτων. Με 110+ προγράμματα ασκήσεων, είναι βέβαιο πως θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει, παρακολουθώντας τις θερμίδες, τα βήματα, τη διάρκεια, τους καρδιακούς παλμούς, το οξυγόνο στο αίμα κι άλλες χρήσιμες μετρήσεις.

HUAWEI Band 7

Για τους λάτρεις της HUAWEI, το HUAWEI Band 7 είναι «μονόδρομος» και μάλλον δεν θα χρειαστεί να κοιτάξουν αλλού. Μια μεγάλη οθόνη AMOLED, μεγέθους 1.47”, προβάλλει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τη φυσική σου κατάσταση και με ορθογώνιο σχήμα, συνδυάζει στυλ και πρακτικότητα σε ένα μοναδικό πακέτο. Η πρόσοψή του μπορεί να προσαρμοστεί, αφού έχεις την επιλογή να αλλάξεις το watch face επιλέγοντας ανάμεσα σε χιλιάδες διαθέσιμα για να βρεις αυτό που σου κάνει «κλικ». Διατίθεται σε διάφορα χρώματα, που επηρεάζουν τόσο το χρώμα της κάσας όσο και του λουριού, το οποίο είναι εναλλάξιμο για να χρησιμοποιείς αυτό που ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

Όσο για τις λειτουργίες του, μπορεί να παρακολουθεί ακόμη και τις φάσεις της σελήνης, οπότε σε προϊδεάζει για τα όσα καλά έρχονται. Η μπαταρία του παρέχει διάρκεια έως και δύο εβδομάδων και με γρήγορη φόρτιση πέντε λεπτών προσφέρει περίπου δύο ημέρες χρήσης, για να μη σε εγκαταλείπει σε στιγμές ανάγκης όπου η φόρτιση δεν είναι δυνατή. Η τεχνολογία TrueSeen 4.0 παρακολουθεί τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα και τον καρδιακό παλμό μέσω ενός έξυπνου αλγορίθμου, και μάλιστα θα σε ενημερώσει αν εντοπίσει κάποιο νούμερο που δεν πρέπει. Παρακολουθείται επίσης η ποιότητα ύπνου με υψηλή ακρίβεια κι όταν δεν κοιμάσαι αλλά προπονείσαι, τα 96 προγράμματα άσκησης που καλύπτουν όλο το φάσμα προπονήσεων θα σου παρέχουν όσες πληροφορίες χρειάζεσαι σχετικά με θερμίδες, βήματα κι όλα τα απαραίτητα.

HONOR Band 6

Από την HONOR, το HONOR Band 6 αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση. Εξοπλίζεται με μεγάλη οθόνη AMOLED 1.47”, ορθογώνια σε σχήμα, για ευκολία στη χρήση και ποιοτική απεικόνιση όλων των δεδομένων ή εικόνων που προβάλλονται. Μπορείς να προσαρμόσεις το καντράν, χρησιμοποιώντας ένα από τα αμέτρητα watch faces που θα βρεις στην συνοδευτική εφαρμογή. Με 14 ημέρες αυτονομίας, θα είναι μαζί σου διαρκώς και θα σου παρέχει τις υπηρεσίες του δίχως να ανησυχείς για το αν θα σε εγκαταλείψει. 

Στο κομμάτι των μετρήσεων, προσφέρει όλα όσα θα ήθελες, όπως παρακολούθηση καρδιακών παλμών καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και μέτρηση επιπέδων οξυγόνου στο αίμα, τα δύο βασικότερα που πρέπει πάντοτε να έχεις κατά νου. Από εκεί κι έπειτα, η παρακολούθηση της ποιότητας ύπνου γίνεται με ακρίβεια και λεπτομέρεια, ώστε να βλέπεις πώς τα πηγαίνεις σε όλα τα διαφορετικά στάδια και να εντοπίζεις προβλήματα που σου στερούν την ξεκούραση. Υποστηρίζει 10 λειτουργίες επαγγελματικής προπόνησης, συμπεριλαμβάνοντας τρέξιμο, περπάτημα, ποδηλασία και κολύμβηση σε πισίνα, μεταξύ άλλων, ενώ αυτόματα ανιχνεύει το είδος άσκησης που κάνεις και ξεκινάει την καταγραφή δεδομένων.

GARMIN Vivofit Junior 3

Θέλεις να κάνεις δώρο ένα activity tracker σε ένα παιδί που περιμένει τον Άγιο Βασίλη; Τότε ρίξε μια ματιά στο GARMIN Vivofit Junior 3, ένα ρολόι σχεδιασμένο για παιδιά. Η αυτονομία του αγγίζει ακόμη και τον ένα χρόνο λειτουργίας, παράλληλα ενσωματώνοντας προστασία ενάντια στο νερό, ώστε το παιδί να μην το βγάζει ποτέ από το χέρι κι έτσι η λειτουργία επαφής έκτακτης ανάγκης αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία σε μια ενδεχόμενη κατάσταση ανάγκης.

Φυσικά, παρακολουθεί τις δραστηριότητες του παιδιού, ενώ η εφαρμογή που το συνοδεύει προσφέρει επιβράβευση σε παιδιά που δραστηριοποιούνται σε σταθερή βάση, με τη μορφή παιχνιδιών και άλλων δραστηριοτήτων που οι γονείς μπορούν να ξεκλειδώσουν και να προσφέρουν στο παιδί.