Απόλαυσε ήχο ανώτερης ποιότητας με τα νέα ασύρματα ηχεία της MARSHALL

1 έτος πριν
MARSHALL

Τα ασύρματα ηχεία ή Lifestyle ηχεία Bluetooth όπως ενδεχομένως να τα έχεις συναντήσει, αποτελούν μία κατηγορία προϊόντων ήχου που έχει δει τη δημοτικότητά της να εκτοξεύεται τα τελευταία χρόνια αφού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσεις τον τρόπο ζωής σου. Προσφέρουν την ευκολία της ασύρματης συνδεσιμότητας, επιτρέποντάς σου να μεταδίδεις εύκολα μουσική από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σου. Με ένα Bluetooth ηχείο, μπορείς να απολαμβάνεις ήχο υψηλής ποιότητας οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι, είτε στο σπίτι, είτε στην παραλία, είτε σε ταξίδι για κάμπινγκ.

Διατίθενται ακόμα σε διάφορα μεγέθη και στυλ, ώστε να μπορείς να βρεις ένα που να ταιριάζει στις ανάγκες σου και στο προσωπικό σου στυλ. Είναι επίσης φορητά, ώστε να μπορείτε να τα παίρνεις μαζί σου όπου κι αν πηγαίνεις. Επιπλέον, πολλά ηχεία Bluetooth είναι ανθεκτικά στο νερό, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς μήπως βραχούν. Όταν μάλιστα τα παραπάνω πλαισιώνονται από το όνομα του καλύτερου κατασκευαστή συστημάτων ήχου στην αγορά, αυτό της MARSHALL, τότε μιλάμε για τα απόλυτα αντικείμενα πόθου κάθε audiophile.

Η MARSHALL λοιπόν, λανσάρει μια σειρά νέων ασύρματων ηχείων τα οποία σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις και να τα κάνεις δικά σου σε κορυφαίες τιμές και με δυνατότητα εξόφλησης σε άτοκες δόσεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ, γεμίζοντας παράλληλα με G App πόντους. Τι το διαφορετικό σε σχέση με τις προϋπάρχουσες προτάσεις προσφέρουν όμως και γιατί θα τα προτιμήσεις έναντι των ανταγωνιστικών λύσεων; Πάμε να δούμε τα 4+1 ολοκαίνουρια ασύρματα ηχεία της MARSHALL που έρχονται να αλλάξουν όλα όσα ήξερες για τον ήχο υψηλής ποιότητας.

MARSHALL Willen

Θα ξεκινήσουμε με το Willen το οποίο ενδεχομένως να σου θυμίζει κάτι. Ο λόγος είναι διότι πλέον θα το βρεις και σε ένα νέο, ολοκαίνουριο χρώμα -ένα υπέροχο κρεμ μπεζ που έρχεται να αναδείξει ακόμα περισσότερο τον κλασικό, διαχρονικό του σχεδιασμό. Κατά τα άλλα παραμένει όπως ήταν: εξαιρετικά λεπτό, ελαφρύ και συμπαγές (οι διαστάσεις του είναι μόλις 101,6 x 100,5 x 40,4 χιλ. ενώ ζυγίζει 310 γραμμάρια) έτσι ώστε να σε ακολουθήσει παντού. Φέρει δε πιστοποίηση IP67, κάτι που του επιτρέπει να λειτουργεί ακόμα και υπό συνθήκες που άλλα ηχεία θα… έψαχναν καταφύγιο στην τσάντα σου! Αν και μικρό, στο εσωτερικό του κρύβει όλες εκείνες τις τεχνολογίες που έδωσαν στη MARSHALL το όνομα που έχει σήμερα: ενσωματώνει οδηγό δύο ιντσών πλήρους εύρους με δύο παθητικούς πομπούς και μπαταρία που του χαρίζει αυτονομία που ξεπερνά τις 15 ώρες (με χρόνο πλήρους φόρτισης τριών ωρών). Διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο ώστε να πραγματοποιείς ακόμα και κλήσεις ενώ εκτός των mobile συσκευών σου, θα το συνδέσεις ασύρματα και με άλλα Willen (στο λεγόμενο Stack Mode) δημιουργώντας έναν μικρό… στρατό από πανίσχυρα ηχεία!

MARSHALL Stanmore III

Το θρυλικό Stanmore επιστρέφει, αυτή τη φορά με τη νεότερη και πλέον high-end εκδοχή του! Το Stanmore III αποτελεί την -πιο- premium πρόταση της MARSHALL, το ηχείο που απευθύνεται στους εραστές του ήχου υψηλών προδιαγραφών, εκείνους που είναι διατεθειμένοι να ξεπεράσουν κάθε όριο προκειμένου να ικανοποιήσουν τα ιδιαίτερα ακουστικά τους «θέλω». Το Stanmore III λοιπόν υιοθετεί τον ίδιο εντυπωσιακό σχεδιασμό (θα το βρεις σε μαύρο χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες) αλλά διαθέτει ηχητικό πεδίο με ακόμα μεγαλύτερο εύρος σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη έκδοσή του, γεμίζοντας έτσι τον χώρο σου με πανίσχυρες νότες και απολαυστικές μελωδίες. Τα tweeters του είναι στραμμένα προς τα έξω, τη στιγμή που η τεχνολογία Dynamic Loudness προσαρμόζει την τονική ισορροπία του ήχου ανάλογα με την ένταση που έχεις επιλέξει. Οι δε ανανεωμένοι οδηγοί κυμάτων διασφαλίζουν πως ο ήχος θα σε ακολουθεί ακόμα κι αν κινείσαι στον χώρο. Το πάνελ ελέγχου προσφέρει μία απόλυτα φιλική προς τον χρήστη εμπειρία, ενώ το Bluetooth νέας γενιάς δεν θα εξασφαλίσει απλώς εύκολες συνδέσεις με τις mobile συσκευές σου αλλά και over the air αναβαθμίσεις λογισμικού για το ίδιο το ηχείο.

MARSHALL Emberton II

Πόσο κουλ θα ήταν τώρα αν μπορούσες να πάρεις τις τεχνολογίες του Stanmore III που περιγράψαμε αμέσως πριν, μαζί σου, στις περιπέτειές σου εκτός σπιτιού όπως π.χ. σε εκδρομές, ταξίδια και διακοπές; Enter Emberton II! Πρόκειται για μία λύση που δίνει έμφαση στον τομέα της φορητότητας, καθώς συνδυάζει την υψηλή απόδοση με τον συμπαγή σχεδιασμό και τη σπουδαία ανθεκτικότητα (κάτι σαν τη χρυσή τομή μεταξύ Willen και Stanmore III). Το βάρος του είναι μόλις 0,7 κιλά ενώ υπάρχει προστασία από νερό και σκόνη βάσει πιστοποίησης IP67 για απρόσκοπτη χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Η δε μπαταρία του; Πώς σου ακούγονται 30 και πλέον ώρες χρήσης με μία μόνο φόρτιση; Το Emberton II μάλιστα, όπως και το Willen, υποστηρίζει Stack Mode για να συνδέσεις περισσότερες από μία συσκευές, δημιουργώντας το πιο ευέλικτο σύστημα ηχείων που είχες ποτέ! Όσο για τις επιδόσεις του; Δύο οδηγοί δύο ιντσών πλήρους εύρους, ισάριθμοι παθητικοί πομποί και ήχος 360 μοιρών με τεχνολογία True Stereophonic (μέσω του διαχωρισμού του χωρικού περιεχομένου των στερεοφωνικών ηχογραφήσεων) θα σου χαρίσουν εμπειρίες άνευ προηγουμένου.

MARSHALL Acton III

Premium πρόταση προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις και το budget ενός ευρύτερου από το Stanmore III κοινού. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κανείς το Acton III, τη νεότερη έκδοση ενός μικρού σε διαστάσεις αλλά πανίσχυρου ασύρματου ηχείου από τη MARSHALL. Το συγκεκριμένο μάλιστα αποτελεί το πιο μικροκαμωμένο ηχείο Bluetooth στη σειρά οικιακών προϊόντων ήχου της βρετανικής εταιρείας. Ακόμα κι έτσι, έρχεται με διευρυμένο ηχητικό πεδίο συγκριτικά με τον προκάτοχό του, γεμίζοντας κάθε χώρο του σπιτιού σου με τον χαρακτηριστικό ήχο της MARSHALL. Διαθέτει tweeters στραμμένα προς τα έξω, τεχνολογία Dynamic Loudness που προσαρμόζει την τονικότητα του ήχου ανεξαρτήτως της έντασης που έχεις επιλέξει και σχεδιασμό bass-reflex για περιορισμό των παραμορφώσεων. Προσφέρει ενσύρματη (3,5 χιλ.) και ασύρματη (Bluetooth) συνδεσιμότητα με εύκολη ζεύξη συσκευών, προκειμένου να παίξεις τα αγαπημένα σου κομμάτια σε χρόνο μηδέν και εύκολο χειρισμό, μέσω τόσο του ειδικού πάνελ του (σε χρυσό χρώμα, όπως και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες), όσο και του συνοδευτικού app της MARSHALL.

MARSHALL Woburn III

Η τελευταία μας πρόταση δεν είναι ακόμα διαθέσιμη. Την περιμένουμε όμως πολύ σύντομα, γι’ αυτό συνέχισε να διαβάζεις! Μιλάμε φυσικά για το Woburn III, μία πρόταση την οποία η MARSHALL επαναπροσδιόρισε σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη, ενσωματώνοντας ένα σύστημα οδηγών τριών δρόμων για ακόμα πιο καθαρό και λεπτομερή ήχο, όπως κι αν το χρησιμοποιείς (streamάρισμα μουσικής, ηχείο για την τηλεόραση κλπ). Το μπάσο του είναι τρομερό και σε συνδυασμό με τα κρυστάλλινα μεσαία, θα σε μεταφέρουν μεμιάς στην καρδιά του ήχου, δημιουργώντας μία συγκλονιστική ατμόσφαιρα γύρω σου. Όπως και στις άλλες σειρές της, έτσι κι εδώ, η MARSHALL έχει στρέψει τα twitters προς τα έξω για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα ενώ η τεχνολογία Dynamic Loudness κάνει θαύματα. Αν μάλιστα επιλέξεις να συνδέσεις το Woburn III με την τηλεόρασή σου μέσω HDMI, θα έχεις πρόσβαση και στο Night Mode που ρίχνει τους τόνους στο μπάσο, διατηρώντας όμως σε επαρκή ένταση τις ομιλίες και τις ψηλές νότες, προκειμένου και εσύ να ψυχαγωγείσαι και οι γείτονες να μην ενοχλούνται!

Πως νιώθεις;; Έτοιμος να τα κάνεις δικά σου; Επισκέψου ένα κατάστημα ή παράγγειλε τα τώρα μέσω του germanos.gr