Αυτά τα Χριστούγεννα ανακάλυψε τη μαγεία των τηλεοράσεων 55 ιντσών

1 έτος πριν
Xmas TVs 55"

Τα μοντέλα των 55 ιντσών αποτελούν την ιδανική επιλογή τηλεόρασης όπως κι αν το πάρει κανείς. Έχουν μέγεθος ικανοποιητικό ώστε να καλύψει τα «θέλω» ακόμα και των πλέον απαιτητικών, όμως όχι τόσο μεγάλο ώστε να δημιουργήσει προβλήματα στην τοποθέτησή τους. Προσφέρουν άριστη σχέση τιμής/απόδοσης ενώ χάρη στη δημοτικότητά τους, διαθέτουν τεράστια γκάμα επιλογών -αφού πρακτικά κάθε μοντέλο κυκλοφορεί σε αυτή τη διάσταση. Φέτος τα Χριστούγεννα λοιπόν, για ‘σένα που σκέφτεσαι την αγορά μίας καινούριας τηλεόρασης, οι 55 ίντσες αποτελούν μονόδρομο που σε… βγάζει κατ’ ευθείαν στον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Στα καταστήματα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ, βλέπεις, σε περιμένει εκπληκτική γκάμα επιλογών με σπουδαία deals και τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αν μάλιστα επισκεφθείς κάποιο από τα φυσικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τότε με κάθε νέο συμβόλαιο COSMOTE TV θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις δικιά σου την αγαπημένη σου τηλεόραση (τι πιο ταιριαστό, ε) με επιπλέον €100 όφελος. Σημείωσε ότι η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό συμβολαίων, γι’ αυτό μη χάνεις χρόνο!

Σε κάθε περίπτωση, έλα να ρίξουμε μια ματιά στις… 55άρες που δεν περνούν απαρατήρητες για να ξέρεις πού βαδίζεις.

PHILIPS 55PUS8857/12 Ambilight

Μία εκπληκτική από κάθε άποψη τηλεόραση την οποία μάλιστα θα βρεις αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ, η PHILIPS 55PUS8857 Ambilight είναι ένα μοντέλο LED που μοιάζει βγαλμένο από ταινία sci-fi! Αιτία γι ‘αυτό είναι ο φωτισμός Ambilight που επιτυγχάνεται με έξυπνες λυχνίες LED οι οποίες είναι τοποθετημένες στις τρεις πλευρές της τηλεόρασης και προσαρμόζονται στο περιεχόμενο που προβάλλεται, χαρίζοντας μία συγκλονιστική λάμψη. Το λεπτό πλαίσιο θα σου επιτρέψει να εστιάσεις στην εικόνα ενώ η UHD ανάλυση θα σε βάλει για τα καλά στον κόσμο του 4K. Πρόσθεσε την υποστήριξη Dolby Vision, HLG και HDR10+ καθώς και τον ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και έχεις την πλέον premium επιλογή για τον χώρο σου.

SAMSUNG UE55AU7172

Αφέσου στη μαγεία του επεξεργαστή Crystal Processor 4K και ταξίδεψε με τη SAMSUNG UE55AU7172 στους κόσμους των αγαπημένων σου σειρών, ταινιών και video games. Μία καθ’ όλα επιβλητική τηλεόραση στις 55 ίντσες, η UE55AU7172 διαθέτει λεπτό σχεδιασμό που της επιτρέπει να βρει τη θέση της σε κάθε χώρο. Τεχνολογίες όπως Motion Xcelerator και Q-Smphony θα δημιουργήσουν την τέλεια ατμόσφαιρα ενώ εσύ που διαθέτεις συμβατό smartphone SAMSUNG, θα έχεις τη δυνατότητα να παίξεις ταινίες και μουσική από αυτό με ένα άγγιγμα! Το Clean Cable Solution θα διατηρήσει το δωμάτιο καθαρό και τακτοποιημένο χωρίς ενοχλητικά καλώδια, αν και από τη στιγμή που θα πατήσεις το «on», τα συστήματα τελευταίας γενιάς θα σε απορροφήσουν για τα καλά!

F&U FLA5520UH

Φοβερή value for money πρόταση από την F&U, η FLA5520UH θα σε καταπλήξει με την καθαρότητα της εικόνας και την πιστότητα των χρωμάτων της. Ιδανική για ό,τι χρήση κι αν σκοπεύεις να της κάνεις (gaming, ταινίες και σειρές, αθλητικά γεγονότα κλπ), προσφέρει κρυστάλλινη εικόνα σε ανάλυση 4K. Επιπρόσθετα, υποστηρίζει τεχνολογία HDR (HDR10, Dolby Vision και HLG) και συχνότητα σάρωσης εικόνας 1200 Hz. Στα του ήχου, πέραν του DTS TruSurround, έχουμε ακόμα DTS HD και Dolby Audio με τον ισοσταθμιστή πέντε καναλιών να ολοκληρώνει το άρτιο προφίλ της. Το λειτουργικό Android TV, τέλος, θα σου προσφέρει μία οικεία εμπειρία φέρνοντάς σε πιο κοντά με το αγαπημένο σου περιεχόμενο.

HISENSE

Περνώντας στα μοντέλα της HISENSE, ρίξε μια ματιά στην 55A6BG, μία smart TV με ανάλυση 4K που θα σε καλύψει πλήρως χάρη στην υπέροχη εικόνα της. Υποστηρίζει HDR και Dolby Vision, τρέχει VIDAA 5.0 και έρχεται εφοδιασμένη με πληθώρα έξυπνων λειτουργιών. Από κοντά και η πιο premium 55U8GQ η οποία θα φέρει τον κινηματογράφο σπίτι σου. Με πιστοποίηση IMAX Enhanced, Full Array Local Dimming Pro και Quantum Dot Colour, θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Η H55E76GQ, τέλος, βρίσκεται κάπου στη μέση, εντυπωσιάζοντας με την ανάλυση UHD, το HDR10+ και τις τεχνολογίες Dolby Vision και Ambient Light Sensor+ που βελτιστοποιούν την εικόνα σε πραγματικό χρόνο.

PANASONIC

Στα της PANASONIC, η TX-55LX650E είναι η μία εκ των δύο προτάσεων μας. Αν αναζητάς μία κομψή, λεπτεπίλεπτη αλλά και αξιόπιστη τηλεόραση με τεχνολογίες τελευταίας γενιάς, τότε μόλις τη βρήκες. Με υψηλή φωτεινότητα, σπουδαία αντίθεση και πλούσια, απολαυστικά χρώματα, θα σε καλύψει και με το παραπάνω. Τρέχει μάλιστα Android TV, προσφέροντας μία απόλυτα εύχρηστη εμπειρία χρήσης. Η δεύτερη επιλογή μας είναι η TX-55JX600E. Η ύπαρξη Dolby Atmos και Dolby Vision είναι ό,τι πρέπει για να μετατρέψει το δωμάτιό σου σε αίθουσα του σινεμά, με ολοζώντανες εικόνες αλλά και επιβλητικό ήχο. Οι διάφορες έξυπνες λειτουργίες πλαισιώνονται από φωνητικές εντολές για άνεση στον χειρισμό με το Game mode να κάνει… level up στο gameplay σου.

SAMSUNG

Η SAMSUNG διαθέτει μία ευρύτατη γκάμα προτάσεων στις 55 ίντσες. Ξεκινώντας από την οικονομικότερη, έχουμε την UE55BU8072U, μία 4K LED με Crystal Processor 4K και υποστήριξη HDR. Στα ίδια περίπου «κυβικά» είναι και η UE55BU8572U με τον λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό AirSlim. Περνώντας στις QLED λύσεις της κορεατικής εταιρείας, η QE55Q60B είναι μία value for money τηλεόραση που δεν περνά απαρατήρητη καθώς διαθέτει εικόνα με υποστήριξη Quantum HDR που μαγνητίζει. Θεσπέσια είναι και η εμπειρία θέασης που χαρίζει η QE55Q70B με τον πανίσχυρο Quantum 4K και τις τεχνολογίες Quantum HDR και Dynamic Tone Mapping. Η QE55QN85B ανήκει στη σειρά Neo QLED και συνδυάζει τον πανίσχυρο επεξεργαστή Neo Quantum Processor 4K με τον ήχο Dolby Atmos για εμπειρίες άλλου επιπέδου. Αν αναζητάς μία τηλεόραση… έργο τέχνης, τότε η The Frame (QE55LS03B) θα μετατρέψει το σαλόνι σου σε γκαλερί στην κυριολεξία, ενώ τέλος, η QE55QN90B είναι κατάλληλη για ‘κείνους που τα θέλουν όλα (και έχουν τη δυνατότητα να βάλουν λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη).

TCL

Η TCL βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και η 55C635 πιστοποιεί του λόγου το αληθές. Πρόκειται για μία QLED 4K smart TV που υποστηρίζει HDR και Dolby Vision, έτσι ώστε να απολαμβάνεις περιεχόμενο με σπουδαία εικόνα και συγκλονιστικό ήχο. Αυτό το τελευταίο μάλιστα το φροντίζουν τα ηχεία της Onkyo και η συμβατότητα με την τεχνολογία Dolby Atmos. Η συνδεσιμότητα HDMI 2.1 την καθιστά άψογη για gaming ενώ, τέλος, το Google TV, κάνει τη χρήση της παιχνιδάκι. Η 55C735 είναι η high-end λύση της εταιρείας. Ενσωματώνει τεχνολογία Quantum Dot απεικονίζοντας δισεκατομμύρια αποχρώσεις σε 4K ποιότητα, υποστηρίζοντας παράλληλα πολλαπλά φορμά (Dolby Vision IQ, HDR10+ κ.α.) και επιτυγχάνοντας ρυθμό ανανέωσης εικόνας 144 Hz.

TOSHIBA

Άριστη και ισορροπημένη επιλογή στις 55 ίντσες, η TOSHIBA 55QA4C63DG είναι μία QLED τηλεόραση που θα κάνει τη διαφορά στον χώρο σου. Με τεχνολογία Quantum Dot για μεγαλύτερη πιστότητα χρώματος αλλά και διάρκεια ζωής, αποδίδει εικόνα 4K και υποστηρίζει πολλαπλά φορμά HDR. Την κρυστάλλινη εικόνα πλαισιώνει δυναμικός ήχος, απόρροια των ηχείων Onkyo. Στο εσωτερικό της τηλεόρασης τρέχει Android TV για να κατεβάσεις τις εφαρμογές της αρεσκείας σου από το Play Store και να τη χειριστείς άνετα μέσω Google Assistant. Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι και η 55UA2063DG, ένα μοντέλο 4K με υψηλής ποιότητας ήχο, υποστήριξη HDR10 και Dolby Vision HDR καθώς επίσης και λειτουργικό Android TV.

XIAOMI

Κλείνοντας με τις προτάσεις της XIAOMI, δες οπωσδήποτε τη Mi TV P1, μία 4K smart TV που αποδίδει άψογα, επενδύοντας παράλληλα σε μία λειτουργική εμπειρία χρήσης (απόρροια του Android TV). Διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή, 2 GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 16 GB. Συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο Bluetooth και υποστηρίζει χειρισμό με φωνητικές εντολές μέσω Google Assistant. Η Q1E είναι από την άλλη ένα Quantum LED μοντέλο που υποστηρίζει HDR10+ και Dolby Vision. Ενσωματώνει τεχνολογία MEMC για ομαλή κίνηση ακόμα και σε σκηνές γεμάτες δράση, ούσα έτσι ιδανική για αθλητικά γεγονότα. Διαθέτει ηχεία ισχύος 30 W και αποκωδικοποίηση Dolby Audio και DTS HD.