Αυτό το Black Friday, κάνε...παιχνίδι στον ΓΕΡΜΑΝΟ!

1 έτος πριν
Black Friday gaming

Σχολάς από τη δουλειά, γυρίζεις σπίτι και… κυνηγάς δράκους; Τότε σίγουρα σε ενδιαφέρουν οι gaming προτάσεις που θα βρεις στα καταστήματα Γερμανός και στο germanos.gr για το Black Friday! Αν έψαχνες την κατάλληλη στιγμή για να μπεις στον κόσμο του gaming ή για να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου, τότε η στιγμή αυτή έφτασε, καθώς δημοφιλείς κονσόλες και παιχνίδια θα προσφέρονται σε εκπληκτικές τιμές.

Ανακάλυψε τη μαγεία του NINTENDO Switch!

Μία κονσόλα, αμέτρητες εμπειρίες. Το NINTENDO Switch «τάραξε» τα νερά όταν κυκλοφόρησε, προσφέροντας τη δυνατότητα να παίζεις τόσο σε τηλεόραση όσο και φορητά, με τρόπο απίστευτα εύκολο κι απρόσκοπτο. Από τότε, πάνω από 100 εκατομμύρια παίκτες έκαναν… “Switch” και απέκτησαν την κονσόλα της NINTENDO, η οποία φιλοξενεί εκατοντάδες παιχνίδια κάθε είδους και γούστου.

Ζήσε τις περιπέτειες του Mario στο Super Mario Odyssey ή ένωσε τις δυνάμεις του με τα σκανδαλιάρικα Rabbids στο Mario + Rabbids: Sparks of Hope. Ξεχύσου στις απέραντες εκτάσεις του Xenoblade Chronicles 3 και ανακάλυψε έναν κόσμο γεμάτο φαντασία. Ταξίδεψε στο παρελθόν και χρησιμοποίησε ξύλινες Poke Balls για να αιχμαλωτίσεις Pokemon στο επικό Pokemon Legends: Arceus, το ανεπανάληπτο παιχνίδι της σειράς που παρουσιάζει μια ολόφρεσκη εμπειρία Pokemon.

Όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα, στην άνεση της τηλεόρασής σου ή οπουδήποτε θελήσεις εσύ, αφού η κονσόλα αποσπάται από τη βάση της και χάρη στην ενσωματωμένη οθόνη, σου επιτρέπει να παίρνεις μαζί σου το παιχνίδι παντού και να συνεχίζεις τις περιπέτειές σου.

Μια οθόνη δίχως προηγούμενο: γνώρισε το NINTENDO Switch OLED!

Το NINTENDO Switch OLED είναι η απόδειξη πως το καλό μπορεί να γίνει καλύτερο. Πρόκειται για μια βελτιωμένη εκδοχή του NINTENDO Switch, η οποία ενσωματώνει καλύτερα ηχεία, λευκά χειριστήρια Joy-Con αλλά κυρίως, μια οθόνη που μαγεύει. Το μοντέλο αυτό έρχεται με οθόνη 7”, μεγαλύτερη κατά σχεδόν μία ίντσα συγκριτικά με το απλό μοντέλο, με ελάχιστα περιθώρια περιμετρικά και πάνελ τύπου OLED που δίνει νέα διάσταση σε όσα βλέπεις. Εννοείται  πως όσα μπορείς να απολαύσεις από ένα NINTENDO Switch, βρίσκονται κι εδώ, όπως η σύνδεση με τηλεόραση. Αλλά με τέτοια οθόνη, δύσκολα θα το αφήνεις από τα χέρια σου.

Ποιοτικά κι ολοζώντανα χρώματα, μαζί με πραγματικά μαύρα, συνθέτουν φανταστικές εικόνες που δίνουν άλλη πνοή σε κάθε παιχνίδι. Μερικά βέβαια, όπως το στιλάτο Metroid Dread, ξεχωρίζουν χάρη στην χρωματική τους παλέτα και μέσω του NINTENDO Switch OLED δείχνουν πλήρως την ομορφιά τους. Το Mario Kart 8 Deluxe, με τις πολύχρωμες πίστες και το ποικίλο καστ οδηγών, είναι επίσης ένα παιχνίδι που επωφελείται της οθόνης, όπως και το Splatoon 3 – όπου ο στόχος είναι, κυριολεκτικά, να βάψεις τα πάντα.

Ασταμάτητο gaming, με το πανίσχυρο Xbox Series X!

Νέα γενιά, σημαίνει νέες εμπειρίες. Το Xbox Series X είναι σε θέση να σου προσφέρει απίθανες στιγμές με έναν συνδυασμό παιχνιδιών, υπηρεσιών κι επιδόσεων που το καθιστούν ως κάτι εντελώς ξεχωριστό μέσα στο gaming. Η κονσόλα διαχειρίζεται με άνεση παιχνίδια σε αναλύσεις έως 4K και με ρυθμό καρέ έως 120Hz, οπότε αν διαθέτεις μια τηλεόραση που μπορεί να τα εκμεταλλευτεί, τότε θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Δημοφιλείς τίτλοι όπως Halo Infinite, Call of Duty Warzone 2.0, Destiny 2, Overwatch 2 κι αμέτρητοι άλλοι, υποστηρίζουν 120Hz για πολύ ομαλή κίνηση που κάνει τη δράση απολαυστική.

Παράλληλα, τα παιχνίδια που υποστηρίζουν ανάλυση 4K εμφανίζονται με κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας ενώ αν υποστηρίζουν και την τεχνολογία ray tracing, αποκτούν ολοκαίνουρια όψη. Ο φωτισμός διαχέεται με φυσικό τρόπο σε κάθε σκηνή και οι αντανακλάσεις είναι πιο ρεαλιστικές από ποτέ, σε παιχνίδια όπως τα Doom Eternal, Cyberpunk 2077, Hitman III, FIFA 23 και A Plague Tale: Innocence.

Φυσικά, μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες στο gaming είναι το Xbox Game Pass, η συνδρομητική υπηρεσία του Xbox που σου προσφέρει πρόσβαση σε εκατοντάδες πλήρη παιχνίδια προς λήψη, με μια μηνιαία συνδρομή. Παίξε μεγάλες κυκλοφορίες όπως Forza Horizon 5, Halo The Master Chief Collection, Halo Infinite, τη σειρά Gears of War, Persona 5 Royal, Deathloop κι αμέτρητα άλλα με τον πλέον εύκολο και συμφέρων τρόπο.

Μπες στη νέα γενιά οικονομικά, με ένα Xbox Series S!

Σιγά-σιγά έχουμε συνηθίσει τη νέα γενιά κονσολών, μια διετία πλέον μέσα στη ζωή μας. Ένα σταθερό κομμάτι, από την αρχή έως τώρα, είναι το πόσο προσιτά μπορεί να παίξει κανείς παιχνίδια νέας γενιάς με ένα Xbox Series S. Πρόκειται για το «μικρό αδερφάκι» του Xbox Series X κι έτσι, υιοθετεί πολλά από τα βασικότερα στοιχεία του.

Για αρχή, έχουν πρόσβαση στην ίδια ακριβώς γκάμα τίτλων οπότε δεν θα χάσεις τίποτα από όσα έρχονται στη νέα γενιά. Έπειτα, μπορεί να είναι μικρότερο και οικονομικότερο, όμως δεν… λυπάται ορισμένες τεχνολογίες. Υποστηρίζει ray tracing και ρυθμό καρέ έως 120Hz ενώ επίσης χρησιμοποιεί τον ίδιο, ταχύτατο SSD που θα βρεις και στο Xbox Series X.

Το Xbox Game Pass παραμένει μια… πρόταση που δύσκολα θα αρνηθείς κι έτσι, με το πολύ μικρό κόστος της κονσόλας συν τη συνδρομή στο Xbox Game Pass, θα έχεις μια τεράστια βιβλιοθήκη νέων και παλαιότερων τίτλων για να απολαύσεις χωρίς να… σπάσεις τον κουμπαρά σου.

Μεγάλωσε τη συλλογή σου με αγαπημένα PlayStation® games!

Μοναδικά παιχνίδια, αξέχαστες εμπειρίες, κόσμοι που δε χορταίνεις να επισκέπτεσαι. Οι αποκλειστικότητες του PlayStation® σίγουρα μένουν στο μυαλό όσων τις έχουν απολαύσει κι αν ανυπομονείς να ζήσεις την εμπειρία αυτή, τότε η κατάλληλη στιγμή έφτασε.

Ταξίδεψε στην Ιαπωνία του 13ου αιώνα, κατά την μογγολική εισβολή στη χώρα. Γίνε ο Τζιν Σακάι, ένας πρώην σαμουράι που στέκεται ανάμεσα στους Μογγόλους και την Ιαπωνία, ως προστάτης του νησιού Τσουσίμα. Έντονες μονομαχίες, δράση και ένας μεγάλος κόσμος προς εξερεύνηση σε περιμένουν.

Ζήσε τη συνέχεια του The Last of Us με το The Last of Us Part II, προσπαθώντας να επιβιώσεις σε έναν κόσμο όπου τα τέρατα είναι εξίσου μεγάλη απειλή όσο και οι άνθρωποι που απέμειναν μετά την πανδημία.

Φόρεσε την εμβληματική στολή του Spider-Man και προστάτευσε τη Νέα Υόρκη στο Spider-Man: Miles Morales. Ο αγαπημένος υπερήρωας τα βάζει με τις πιθανότητες, αντιμετωπίζοντας εχθρούς κάθε λογής προτού τα καταστροφικά τους σχέδια γίνουν πραγματικότητα.

Εξερεύνησε τα απομεινάρια ενός άλλου κόσμου στο Horizon Forbidden West, όπου η Aloy προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν πλανήτη που σιγά-σιγά πεθαίνει. Οι μηχανές κυριαρχούν παντού και ο αφανισμός της ανθρωπότητας είναι προ των πυλών.