Back to School deals για αγορά νέου tablet!

7 μήνες πριν
child with tablet lying in bed

Το tablet έχει αποκτήσει πια πρωταγωνιστικό ρόλο στις ζωές μικρών και μεγάλων. Συνδυάζοντας την αμεσότητα και τη φορητότητα ενός smartphone με τις λειτουργίες και την ισχύ ενός laptop, γεφυρώνει ιδανικά το χάσμα μεταξύ των δύο, αποτελώντας την τέλεια συσκευή εκπαίδευσης, ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και επικοινωνίας. Για να καταλάβεις πόσο ισχυρό είναι το όλο trend, στις ΗΠΑ το 2021, το 57% των νοικοκυριών χωρίς παιδιά δήλωσε ότι διαθέτει τουλάχιστον ένα tablet. Το ποσοστό αυτό «εκτοξεύτηκε» στο 75% για νοικοκυριά με παιδιά έως πέντε ετών και το 81% για νοικοκυριά με παιδιά από πέντε έως 17 ετών.

Με τους μαθητές λοιπόν να επιστρέφουν στα θρανία και τους φοιτητές να έχουν μπει σε εξεταστική, δεν υπάρχει καλύτερο timing για να επενδύσεις σε ένα καινούριο tablet. Τα οφέλη μίας τέτοιας κίνησης άλλωστε δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητα. Το παιδί θα έχει την ευκαιρία να εξοικειωθεί με την τεχνολογία και το διαδίκτυο καθώς επίσης και να διευρύνει τους ορίζοντές του αποκτώντας πρόσβαση στην πληροφορία μέσα από ένα ασφαλές περιβάλλον. Θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε παρέα, θα παραμείνει σε επαφή με τους φίλους του και βέβαια θα απολαμβάνει το αγαπημένο του περιεχόμενο, πάντα με μέτρο και προσοχή. Για τους φοιτητές από την άλλη, το tablet απότελει ένα must εργαλείο. Πολύ δυνατή βοήθεια για τις εξετάσεις ενώ η φορητότητά του επιτρέπει να το κουβαλάς παντού για τις απαιτητικές εργασίες.

Ευτυχώς για ‘σένα, αυτή την εποχή στον ΓΕΡΜΑΝΟ και το germanos.gr θα βρεις σούπερ προσφορές σε tablets, διαφόρων κατηγοριών, χαρακτηριστικών και budget. Έτσι μπορείς να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στα «θέλω» του παιδιού και το πορτοφόλι σου, βγαίνοντας διπλά κερδισμένος -αφού θα το κάνεις δικό σου σε πολύ χαμηλές τιμές, εξοφλώντας το σε άτοκες δόσεις και παίρνοντας επιπλέον σούπερ δώρα! Εμείς ξεχωρίσαμε 3+1 Back to School deals που δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα από το ραντάρ σου! Έλα να τα δούμε ένα προς ένα:

Δωρεάν εγγύηση τριών ετών

Η πρώτη Back to School προσφορά του ΓΕΡΜΑΝΟΥ καλύπτει μία ευρεία γκάμα μοντέλων και είναι ανεκτίμητη! Με κάθε αγορά tablet αξίας €69 - €3000 από τα κορυφαία brands APPLE, SAMSUNG, LENOVO, ALCATEL, TCL, HUAWEI και XIAOMI, παίρνεις δωρεάν εγγύηση τριών ετών. Ναι, καλά διάβασες! Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε παραπάνω, πέραν του να πραγματοποιήσεις την αγορά σου έως και τις 31 Οκτωβρίου. Η προσφορά περιλαμβάνει πάνω από 100 μοντέλα που θα καλύψουν κάθε ανάγκη, από τις πιο βασικές για απλή καθημερινή χρήση, έως και τις πλέον πολυσύνθετες από εκείνους που προορίζουν τη συσκευή τους για επαγγελματική χρήση. Το συγκεκριμένο deal θα σου επιτρέψει να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το tablet σου για ακόμα περισσότερο, έχοντας το κεφάλι σου ήσυχο πως σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και G Service θα είναι εκεί για να σε καλύψει πλήρως!

APPLE iPad 9ης & 10ης γενιάς + ΔΩΡΕΑΝ 3 χρόνια εγγύηση + ΔΩΡΟ θήκη

Αν τώρα επιλέξεις ένα iPad 9ης ή 10ης γενιάς, τότε πέραν της δωρεάν εγγύησης διάρκειας 3 ετών που προαναφέραμε, σε περιμένει ένα έξτρα δώρο: μία θήκη Speck αξίας €39,90! Το iPad σου εξ άλλου είναι υπερβολικά πολύτιμο για να το μεταφέρεις και να το χρησιμοποιείς σκέτο, άνευ προστατευτικής θήκης. Δε λέμε: η APPLE έχει υιοθετήσει κορυφαία στάνταρ παραγωγής, χαρίζοντάς μας στιβαρές συσκευές που αντέχουν στη σκληρή, καθημερινή χρήση, όμως όπως και να το κάνουμε το… κακό παραμονεύει (από «αθώες» δαχτυλιές και σκόνη, μέχρι πιτσιλιές, γρατζουνιές και λοιπές φθορές). Γιατί λοιπόν να ρισκάρεις την ακεραιότητα του tablet σου όταν με μία κίνηση ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ σου εξασφαλίζει και θήκη και τριετή εγγύηση -αμφότερες δωρεάν; Το μόνο που θα πρέπει να κάνεις, είναι να επιλέξεις APPLE iPad 9th Gen ή APPLE iPad 10th Gen και να ολοκληρώσεις την αγορά σου έως τις 31 Οκτωβρίου.

TCL Tab 10s + πολυμηχάνημα HP μαζί με μόνο 20€

Για ‘σένα που κατά τη διάρκεια της έρευνας αγοράς σου είδες το TCL Tab 10s να σου κλείνει το μάτι, σου έχουμε ένα φοβερό αποκλειστικό deal αφού με μόλις €20 θα έχεις την ευκαιρία να συνδυάσεις μαζί και να αποκτήσεις και το πολυμηχάνημα HP DeskJet 4120e. Η προσφορά αφορά το TCL Tab 10s με οθόνη FHD 10,1 ιντσών, Wi-Fi, 3 GB RAM, 32 GB αποθηκευτικού χώρου και κάμερες 8 και 5 MP. Έχει σπουδαία αυτονομία, υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 18 W ενώ είναι ιδανικό για παιδιά χάρη στα εντυπωσιακά εργαλεία γονικού ελέγχου με τα οποία το έχει πλαισιώσει η TCL. Όσο για το πολυμηχάνημα της HP, μπορεί και εκτυπώνει, σαρώνει και αντιγράφει, συνδέεται ασύρματα μέσω Wi-Fi και Bluetooth ενώ έχει και αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 35 σελίδων. Σκέψου ότι αν αποφασίσεις να το αγοράσεις μόνο του, θα σου κοστίσει περί τα €54,89, άρα τα λόγια είναι περιττά.. Η προσφορά ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου.

SAMSUNG Galaxy Tab S9 Series + ΔΩΡΟ BookCover Keyboard Slim

Με premium σχεδιασμό, ανθεκτικότητα και παραγωγικότητα, οι λάτρεις της SAMSUNG δεν μπορεί παρά να έχουν βρει στη σειρά των Galaxy Tab S9 τα τέλεια tablets. Ειδικά με το deal που τρέχει αυτή τη στιγμή στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr . Επιλέγοντας το SAMSUNG Galaxy Tab S9 που ταιριάζει στις ανάγκες σου, θα πάρεις δώρο μία θήκη Book Cover Keyboard Slim σε μαύρο χρώμα αξίας έως €229,90. Σημείωσε ότι θα πρέπει να κάνεις την αγορά σου μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου και κατόπιν να συνδεθείς στο Samsung Members χρησιμοποιώντας το Samsung Account σου (αν δεν έχεις, θα πρέπει να δημιουργήσεις λογαριασμό) όπου και θα επιλέξεις τη σχετική προωθητική ενέργεια προκειμένου να καταχωρήσεις τα στοιχεία σου. Δε χρειάζεται, πιστεύουμε, να σου πούμε πόσο πιο εύκολη θα κάνει τη δουλειά σου η συγκεκριμένη σούπερ πρακτική θήκη-πληκτρολόγιο, έτσι…;

Καλή σχολική χρονιά!