Back to school με τα καλύτερα deals σε tablets για μαθητές

1 εβδομάδα πριν
kid with tablet

Διανύουμε ημέρες back to school και ως εκ τούτου, γονείς και παιδιά προετοιμάζονται για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά οσονούπω. Πέρα από τα τετράδια, τη γραφική ύλη και τα λοιπά συμπράγκαλα όμως, υπάρχει κάτι ακόμα που καλό θα ήταν να μη λείπει από το σχολικό εξοπλισμό. Ο λόγος για το tablet, μία συσκευή που πια έχει όλα τα φόντα για να γίνει το πλέον απαραίτητο και χρήσιμο αξεσουάρ για κάθε μαθητή, ανεξαρτήτως ηλικίας. Το tablet, βλέπεις, είναι ό,τι πρέπει, ώστε το παιδί να αρχίσει να εξοικειώνεται με τον ψηφιακό κόσμο, να αντιληφθεί το εύρος της πληροφορίας που μπορεί να βρει online (με τη δική σου βοήθεια και καθοδήγηση φυσικά), να ψυχαγωγηθεί και να μείνει σε επαφή με την παρέα του.

Ευτυχώς για ‘σένα, στον ΓΕΡΜΑΝΟ σε περιμένει μία ευρεία γκάμα από tablets κατάλληλα για μαθητές κάθε ηλικίας σε εκπληκτικά deals με ακόμα μεγαλύτερο όφελος, έτσι ώστε και το παιδί αλλά και η τσέπη σου να είναι εξίσου ικανοποιημένοι. Όσο για το ποια είναι αυτά; Έλα να τα δούμε ένα προς ένα.

KIDDOBOO Tab 8 + FotoPrint αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Το KIDDOBOO Tab 8 3/64GB WiFi πιθανότατα θα το γνωρίζεις. Πρόκειται άλλωστε για το καταλληλότερο tablet για μικρά παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού, αφού διαθέτει ανθεκτική κατασκευή, αντέχει σε πτώσεις και τη σκληρή καθημερινή χρήση (συνοδεύεται από ειδικό bumper), ενώ έρχεται και με πληθώρα εκπαιδευτικών εφαρμογών στα Ελληνικά καθώς επίσης και προηγμένες λειτουργίες γονικού ελέγχου. Αυτό που ίσως να μη γνωρίζεις, είναι πως ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ σου προσφέρει αποκλειστικά πακέτο που περιλαμβάνει τόσο το Tab 8 3/64GB WiFi όσο και τον φορητό θερμικό εκτυπωτή FotoPrint, χάρη στον οποίο το παιδί θα έχει τη δυνατότητα να εκτυπώσει υπέροχες φωτογραφίες από εκδρομές, στιγμές με φίλους, οικογενειακές συγκεντρώσεις κ.α. Πλαισιώνεται από τρία αυτοκόλλητα ρολά εκτύπωσης και είναι συμβατός και με τα ρολά της KIDDOBOO FotoFun Camera. Το εν λόγω bundle θα το βρεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ στην εξαιρετικά προσιτή τιμή των μόλις €139.

XIAOMI Pad 6 Wi-Fi + ΔΩΡΟ θήκη πληκτρολόγιο αξίας €99

Αν ρωτήσεις ένα παιδί τι θέλει από το tablet του, τα όσα θα σου πει είναι πολύ συγκεκριμένα: να είναι ισχυρό ώστε να τρέχει άνετα εφαρμογές και παιχνίδια, να διαθέτει δυνατά ηχεία για να απολαμβάνει έτσι σειρές, ταινίες και video games και να είναι όσο το δυνατόν πιο μικρό σε μέγεθος προκειμένου να μπορεί να το παίρνει παντού μαζί του. Με δύο λόγια, όλα όσα προσφέρει το XIAOMI Pad 6 το οποίο θα αποκτήσεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ με δώρο Θήκη Πληκτρολόγιο αξίας €99 που θα το μετατρέψει σε πραγματικό laptop replacement και θα το κρατήσει ασφαλές κατά τις μετακινήσεις. Το XIAOMI Pad 6 έρχεται με εκθαμβωτική οθόνη IPS 11 ιντσών, ανάλυσης 2880 x 1800 και με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz για απόλυτα ομαλή κίνηση. Τα τέσσερα ηχεία Dolby Atmos προσφέρουν εκπληκτικές εμπειρίες ακρόασης ενώ την ίδια στιγμή η μπαταρία των 8840 mAh χαρίζει σπουδαία αυτονομία. Όσο για την ισχύ, ο οκταπύρηνος Snapdragon 870 με έως και 8 GB μνήμης και έως 256 GB αποθηκευτικού χώρου, εγγυώνται άψογη απόδοση.

Ολοκαίνουριο XIAOMI Redmi Pad SE 8.7 + ΔΩΡΟ θήκη αξίας €19,90

Το Redmi Pad SE 8.7 μόλις που κυκλοφόρησε και σε περιμένει στον ΓΕΡΜΑΝΟ σε προσιτή τιμή (από μόλις €139,90) και με δώρο θήκη αξίας €19,90 έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, είναι το τρομερά συμπαγές του design. Στις 8,7 ίντσες, με διαστάσεις 212 x 125 x 8,8 χιλ. και βάρος που δεν ξεπερνά τα 373 γραμμάρια, πρόκειται για ένα tablet ιδανικό για τους πολυάσχολους μαθητές, αφού δεν καταλαμβάνει παρά ελάχιστο χώρο και δεν γίνεται σε καμία περίπτωση βάρος. Προσφέρει ωστόσο υπέροχες εμπειρίες θέασης χάρη στην οθόνη με λόγο διαστάσεων 5:3, ανάλυση 1340 x 800 pixels και ρυθμό ανανέωσης έως 90 Hz, ενώ αντέχει ακόμα και στις πλέον απαιτητικές καταστάσεις multitasking χάρη στον οκταπύρηνο Helio G85, την LPDDR4X RAM και τον ταχύτατο αποθηκευτικό χώρο τύπου eMMC 5.1. Κι από αυτονομία; Με 25,2 ώρες αναπαραγωγής βίντεο και 163,8 ώρες αναπαραγωγής μουσικής, παίρνει… 10 με τόνο!

LENOVO Tab M11 μαζί με Pen & Tab M10 3ης γενιάς από €139,90

Σε ό,τι αφορά τα μαθητικά tablets, η LENOVO είναι μία εταιρεία που θα πρέπει να εξετάσεις καθώς διαθέτει ουκ ολίγες ενδιαφέρουσες προτάσεις. Τα Tab M11 και Tab M10 3ης γενιάς είναι δύο από αυτές. Το πρώτο είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα all-around tablets που θα βρεις στην αγορά και μάλιστα συνοδεύεται και από γραφίδα για μία ακόμα πιο φυσική εμπειρία χρήσης. Με Full HD οθόνη 11 ιντσών και οκταπύρηνο επεξεργαστή, μπορεί να ανταποκριθεί περίφημα σε ό,τι κι αν του ζητήσει κάποιος. Όσο για το LENOVO Tab M10 και M10 Plus 3ης γενιάς, έρχονται στις 10,1 και 10,6 ίντσες με ένα υπερπλήρες περιβάλλον χρήστη, κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους. Το Google Kids Space και το Family Link δίνουν τον πλήρη έλεγχο στους γονείς ενώ η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία και η δυνατότητα προσθήκης κάρτας μνήμης microSD, προσδίδουν επιπλέον ευελιξία.

 APPLE iPad 9ης γενιάς από €329 

Είναι απολύτως φυσιολογικό να θες το καλύτερο δυνατόν για το παιδί σου και το tablet του δεν γίνεται να αποτελέσει εξαίρεση. Στον ΓΕΡΜΑΝΟ λοιπόν θα βρεις το iPad 9ης γενιάς από €329 για μία απολαυστική εμπειρία με αστείρευτες δυνατότητες. Η οθόνη Retina των 10,2 ιντσών θα γίνει ένα παράθυρο προς έναν νέο κόσμο, με τον επεξεργαστή A13 Bionic να τρέχει άψογα ακόμα και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές και mobile games. Το iPadOS είναι ίσως το ασφαλέστερο περιβάλλον χρήσης για ένα παιδί, έτσι ώστε εκείνο να πλοηγηθεί στις ψηφιακές ατραπούς της τεχνολογίας απολαμβάνοντας τη μέγιστη δυνατή προστασία. Στα παραπάνω πρόσθεσε τις ατελείωτες επιλογές του App Store, τη δυνατότητα για FaceTime, την κάμερα πρόσοψης των 12 MP και βέβαια όλα τα πλεονεκτήματα του οικοσυστήματος της APPLE και έκλεισες!

Ώρα για σχολικό tablet, ώρα για ΓΕΡΜΑΝΟ!

Τα tablets συγκαταλέγονται πια στον απαραίτητο σχολικό εξοπλισμό και στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις τις πλέον αξιόλογες προτάσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με δυνατότητα εξόφλησης σε άτοκες δόσεις. Μπες στο germanos.gr για να κάνεις σήμερα κιόλας την αγορά σου κι αν δεν είσαι σίγουρος/η για την επιλογή σου, έλα από ένα κατάστημα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ και οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεών μας θα σου λύσουν κάθε απορία!