Το βαφτιστήρι θέλει κινητό. Βρες το χωρίς να ξοδευτείς!

2 έτη πριν
smartphones

Το Πάσχα αποτελεί μία από τις πιο ζόρικες εποχές του χρόνου, αν είσαι νονός ή νονά. Η «αποστολή» σου εξ άλλου δεν είναι δα και καμιά εύκολη αφού καλείσαι να βρεις το δώρο που θα κάνει το βαφτιστήρι σου ευτυχισμένο, χωρίς παράλληλα να… αναστενάξει η τσέπη σου -ιδίως αν λάβουμε υπ’ όψιν πόσο έχει ακριβύνει η ζωή τα τελευταία χρόνια. Όπως και να ‘χει, αυτά είναι δικά σου προβλήματα: το βαφτιστήρι σου περιμένει πώς και πώς το πασχαλινό του δώρο κι αν δε θες να το απογοητεύσεις, τότε πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου. Ευτυχώς για ‘σένα, υπάρχει λύση που κερδίζει: το smartphone!

Μη σε πιάνει η καρδιά σου στο άκουσμα της λέξης. Η αγορά ενός υψηλής ποιότητας smartphone δεν είναι πλέον οικονομικά απλησίαστη όπως κάποτε. Στην αγορά θα βρεις εξαιρετικές συσκευές με άριστη σχέση value for money κι αν σε αυτό συνυπολογίσεις και τις σούπερ προσφορές που θα βρεις στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr μέχρι και τις 30 Απριλίου, θα έχεις την ευκαιρία να χαρίσεις στο βαφτιστήρι σου το καλύτερο πασχαλιάτικο δώρο που του έκανες ποτέ. Επιλέξαμε για ‘σένα όχι μία αλλά τέσσερις συσκευές τις οποίες θα βρεις σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων αλλά σε κάθε περίπτωση σε εξαιρετική τιμή. Εσύ απλά διάλεξε εκείνη που σ’ αρέσει πιο πολύ!

TCL 30SE

Με εντυπωσιακό σχεδιασμό που του επιτρέπει να κλέβει την παράσταση, το TCL 30SE είναι μία all-around συσκευή που τα καταφέρνει περίφημα ό,τι κι αν του ζητήσει ο χρήστης. Είναι ιδανική για τους λάτρεις των social media, αφού η κύρια κάμερα των 50 MP (πλαισιώνεται από κάμερα βάθους και macro 2 MP έκαστο) με Double Super PDAF, βελτιστοποίηση ISOCELL 2.0 και τεχνολογία 4-in-1 big pixel αποδίδει τέλεια ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού για εντυπωσιακές λήψεις που θα… ρίξουν Instagram και TikTok. Τα πορτρέτα του είναι φοβερά, με bokeh που θα ζήλευε και mirrorless ενώ τα gesture shots επιτρέπουν τη λήψη φωτογραφιών ακόμα κι όταν ο χρήστης βρίσκεται μακριά από τη συσκευή.

Τα παραπάνω πλαισιώνονται από μία μπαταρία χωρητικότητας 5000 mAh που κρατάει όχι απλά μία ημέρα αλλά ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, ενώ ακόμα κι όταν έρθει η ώρα της φόρτισης, με τεχνολογία 15 W γεμίζει στη στιγμή. Το δε σύστημα Intelligent Charging Mode μαθαίνει τις συνήθειες του χρήστη και βελτιστοποιεί τη φόρτιση αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Σε όλα αυτά πρόσθεσε την οθόνη HD+ των 6,52 ιντσών με λόγο διαστάσεων 20:9 που εξασφαλίζει κινηματογραφικές εμπειρίες και έχεις το απόλυτο smartphone. Θα το βρεις σε γκρι (με 64 και 128 GB χωρητικότητας) και μπλε χρώμα (επίσης με 64 και 128 GB χωρητικότητας).

SAMSUNG Galaxy A13

To Galaxy A13 αποτελεί ένα από τα καλύτερα οικονομικά μοντέλα της SAMSUNG και πώς θα μπορούσε να μην ισχύει κάτι τέτοιο όταν ανήκει στην οικογένεια συσκευών Galaxy A που μας έχει δώσει κατά το παρελθόν προτάσεις με άψογη σχέση τιμής/απόδοσης; Εν πάση περιπτώσει το Galaxy A13 υιοθετεί μίνιμαλ σχεδιασμό που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τη σπουδαία οθόνη Infinity-V των 6,6 ιντσών -η οποία σε συνδυασμό με το εξαιρετικά λεπτό της πλαίσιο, χαρίζει εμπειρίες θέασης άνευ προηγουμένου. Σε αυτό το τελευταίο βέβαια βάζει το χεράκι του και ο ήχος Dolby Atmos που δημιουργεί μία ασύγκριτη ατμόσφαιρα κατά την αναπαραγωγή μουσικής, σειρών και ταινιών.

Στα ενδότερα του Galaxy A13 υπάρχει ένας οκταπύρηνος επεξεργαστής συνεπικουρούμενος από 4 GB RAM για άνετο multitasking. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος επεκτείνεται με την προσθήκη μίας κάρτας microSD έως και 1 TB για ακόμα περισσότερο περιεχόμενο ενώ σε ό,τι αφορά την εμπειρία χρήσης, το One UI Core 4 που πλαισιώνει το Android δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να προσαρμόσει πλήρως την εμφάνιση και τον χειρισμό της συσκευής του. Το δε SAMSUNG Knox προσφέρει πολυεπίπεδη προστασία δεδομένων για να ‘χουν και το βαφτιστήρι σου και οι γονείς του το κεφάλι τους ήσυχο. To Galaxy A13 θα το βρεις σε μαύρο (64 και 128 GB), λευκό (64 και 128 GB) και ανοιχτό μπλε (64 και 128 GB) χρώμα.

XIAOMI Redmi 9c

Ένα… fun smartphone, το XIAOMI Redmi 9c προσαρμόζεται στα «θέλω» του χρήστη, βρίσκοντας τον τρόπο να προσαρμοστεί και να ταιριάξει στην καθημερινότητά του. Ό,τι πρέπει για τα ανήσυχα νεανικά πνεύματα, έρχεται με τριπλή κύρια κάμερα που σε συνδυασμό με τεχνολογία AI χαρίζει σπουδαίες εικόνες και βίντεο. Πλαισιώνεται από αισθητήρα βάθους και κάμερα macro (2+2 MP) καθώς και LED φλας για επαγγελματικά πορτρέτα και σταθερά βίντεο. Η οθόνη HD+ των 6,53 ιντσών είναι ό,τι πρέπει για gaming και streaming ενώ διαθέτει και πιστοποίηση χαμηλών εκπομπών βλαβερής μπλε ακτινοβολίας προστατεύοντας τα μάτια.

Το Redmi 9c ξεκλειδώνει με μια κίνηση και απόλυτη ασφάλεια, είτε μέσω δακτυλικού αποτυπώματος (διαθέτει αισθητήρα στο πίσω μέρος), είτε μέσω της λειτουργίας AI Face Unlock με ένα βλέμμα σου στη μπροστινή κάμερα . Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 5000 mAh για να αντέχει στην καθημερινή χρήση (σκέψου ότι προσφέρει έως και 167 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής) ενώ η HyperEngine που πλαισιώνει τον MediaTek Helio G35 κάνει level up στις εμπειρίες gameplay των πιο διασκεδαστικών mobile games. Το XIAOMI Redmi 9c διατίθεται σε γκρι (32 και 64 GB), μπλε (32 και 64 GB) και πορτοκαλί (32 και 64 GB) χρώμα για… funky καταστάσεις!

REALME 8i

Το REALME 8i θα μπορούσε να ανήκει στη mid-range και όχι την entry-level κατηγορία αφού τα χαρακτηριστικά του δύσκολα τα συναντά κανείς σε συσκευές με το ίδιο budget. Έχεις πολλούς λόγους για να το δωρίσεις στο βαφτιστήρι σου με τον σημαντικότερο εξ αυτών να είναι η οθόνη των 6,6 ιντσών στα 120 Hz (με 100% κάλυψη του χώρου DCI-P3) που χαρίζει απίστευτα ομαλή εικόνα. Ο ρυθμός ανανέωσης μάλιστα προσαρμόζεται αυτόματα μεταξύ έξι ρυθμίσεων εξοικονομώντας πολύτιμη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας και μετατρέποντας σε συνδυασμό με τη μπαταρία των 5000 mAh τη φόρτιση σε… βραχνά του παρελθόντος.

Οι επιδόσεις του REALME 8i στο gaming είναι αντάξιες handheld κονσόλας. Η κορυφαία οθόνη του προσφέρει συν τοις άλλοις ρυθμό δειγματοληψίας 180 Hz για άμεση απόκριση χωρίς καθόλου lag, ενώ ο Helio G96 με συχνότητα έως και 2,05 GHz και τα 3 GB VRAM προσφέρουν σταθερή ποιότητα εικόνας χωρίς αυξομειώσεις, «εκτοξεύοντας» την απόδοσή σου ακόμα και στα πιο απαιτητικά MOBA και FPS games. Η συσκευή έρχεται με κύρια κάμερα ανάλυσης 50 MP (f/1,8, φακός 5P) καθώς επίσης και φακούς macro και ασπρόμαυρο πορτρέτων για θεσπέσιες λήψεις. Το REALME 8i θα το βρεις σε μαύρο χρώμα και μία εκπληκτική μωβ απόχρωση.