Βάλε λίγη «μαγεία» στις εξορμήσεις σου με φορητά ηχεία bluetooth!

2 έτη πριν
Φορητά Ηχεία Bluetooth

Τα σύννεφα υποχωρούν, ο ήλιος ξεπροβάλλει και σιγά-σιγά, η εξοχή σε «προσκαλεί» να περάσεις όμορφα πρωινά και βράδια μακριά από τη «βάση» με την παρέα και την οικογένειά σου, διασκεδάζοντας και χαλαρώνοντας. Όμως τι θα μπορούσε να κάνει λίγο πιο… «μαγική» κάθε εξόρμηση; Ένα φορητό ηχείο που θα προσφέρει ποιοτική μουσική και θα σε συνοδεύει οπουδήποτε, από την παραλία έως το πάρκο κι από το βουνό έως την πισίνα – οπουδήποτε. Είναι ένας σύμμαχος που μπορείς να έχεις μαζί όχι μόνο τώρα που δειλά-δειλά ήρθε η άνοιξη, αλλά θα σε συντροφεύει και για όλο το καλοκαίρι.

Μάλιστα, μερικά φορητά ηχεία είναι πολύ ισχυρά και δε στερούνται τεχνολογιών, έχοντας τη δυνατότητα να υποστηρίξουν ακόμη και πάρτι εντελώς μόνα τους. Με τεράστια μπαταρία, δυνατό εσωτερικό σύστημα πολλαπλών ηχείων και αντοχή ενάντια σε νερό και σκόνη, είναι ιδανικά για να σε ακολουθούν σε κάθε εξόρμηση. Αν ένα τέτοιο ηχείο σού ακούγεται ενδιαφέρον, τότε μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα παρακάτω μοντέλα που ξεχωρίζουν.

JBL PartyBox On The Go

Σίγουρα έχει τύχει να μαζευτείτε με την παρέα και να τραγουδάτε στην παραλία, να παίζετε κιθάρα ή κάτι παρόμοιο, όμως ένα φορητό σύστημα καραόκε θα απογείωνε τη στιγμή, δίνοντας εύκολο τρόπο να τραγουδήσει κανείς πάνω από μουσική, με μικρόφωνο κι ευκολία ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Το JBL PartyBox On The Go είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας φορητό ηχείο που ενσωματώνει σύστημα καραόκε και μάλιστα, περιλαμβάνει ένα ασύρματο μικρόφωνο στη συσκευασία για να ξεκινήσετε άμεσα το τραγούδι.

Με ισχύ 100W και Bass Boost, έχει όλη την ένταση που χρειάζεται για να αποδώσει σε υψηλά επίπεδα ενώ το ενισχυμένο μπάσο δίνει δύναμη εκεί που πρέπει. Για να εμπλουτίσει τη σκηνή, στο μπροστινό του μέρος ενσωματώνεται ένα πολύχρωμο φωτεινό δαχτυλίδι με LED, το οποίο φωτίζεται ρυθμικά με τη μουσική. Η μπαταρία του διαρκεί για αρκετές ώρες, συνδέεται ασύρματα μέσω Bluetooth ή καλωδίου 3.5mm και διαθέτει αντίσταση ενάντια σε πιτσιλιές νερού, κάνοντάς το ιδανικό για πλήθος σεναρίων.

Sony SRS-XP500

Η γνωστή ποιότητα της Sony… on the go! Απόλαυσε ποιοτικό ήχο όπου κι αν βρίσκεσαι, με ένα φορητό ηχείο που ξεπερνά τις προσδοκίες. Το χαρακτηριστικό μπάσο των ηχείων Sony ενισχύεται από ποιοτικό σε πρίμα και μεσαίες συχνότητες, για μουσική που δεν περίμενες ότι θα ακούσεις -με τέτοια ποιότητα- από ένα φορητό ηχείο. Πρακτικά, πρόκειται για ένα φορητό ηχοσύστημα κι όχι απλά ηχείο, αφού ο εξεζητημένος σχεδιασμός του συστήματος ήχου που ενσωματώνεται κρατάει την ποιότητα σε υψηλά επίπεδα.

Αλλά πέρα από την ποιότητα ήχου, προσφέρει έξυπνες λειτουργίες όπως το Live Sound, με το οποίο μπορείς να προσομοιώσεις τον ήχο μιας συναυλίας. Μάζεψε την παρέα σου σε μια παραλία και χαλαρώστε με αγαπημένα τραγούδια, νιώθοντας πως βρίσκεστε σε ένα live που… «τρέχει» με το δικό σας ρυθμό. Δε θα ήταν ένα ολοκληρωμένο φορητό ηχείο αν δε διέθετε σύστημα ρυθμικού φωτισμού, ο οποίος συμπληρώνει άψογα κάθε σκηνή. Επιπλέον, είναι φτιαγμένο για να αντέχει, με πιστοποίηση IPX4 που το καθιστά ικανό να αντισταθεί ενάντια σε σταγόνες νερού.

Sony SRS-XG500

Σε μια εκδρομή, είναι πολύ βασικό όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές που έχεις μαζί σου να διαρκούν πολύ – άλλωστε, φεύγεις από τη «βάση» με σκοπό να ξεσκάσεις. Έτσι, το Sony SRS-XG500 προσφέρει διάρκεια μπαταρίας που αγγίζει τις 30 ώρες λειτουργίας παράλληλα με την υποστήριξη ταχείας φόρτισης για να… ξαναμπεί στο παιχνίδι γρήγορα. Με πιστοποίηση IP66, μάλιστα, υπόσχεται να αντισταθεί ενάντια σε νερό και σκόνη οπότε είτε στο βουνό είτε στη θάλασσας είτε δίπλα στην πισίνα, με λίγη προσοχή, δε θα πάθει απολύτως τίποτα και θα προσφέρει άψογο ήχο ασταμάτητα.

Συγκεκριμένα, ενσωματώνει μια μονάδα ηχείου X-Balanced μαζί με ένα tweeter υψηλής απόδοσης, τα οποία συνδυαστικά προσφέρουν πολύ ποιοτικό ήχο για κάθε είδος μουσικής. Το Mega Bass έρχεται να προσθέσει μπάσο όπου χρειάζεται κι αν η μουσική που παίζει θυμίζει συναυλία, τότε το Live Sound πρακτικά μετατρέπει την ακρόαση σε συναυλία. Μέσω Bluetooth, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως πηγή ένα smartphone, tablet ή laptop πολύ εύκολα και μάλιστα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Sony Fiestable (για κινητά/tablets) με την οποία ρυθμίζεις τον ήχο, τον φωτισμό και άλλες δυνατότητες τη συσκευής.

Sony SRS-XP700

Πάρτι στην ταράτσα ή στη βεράντα, στην παραλία ή στον κήπο, στην πισίνα ή στην εξοχή – τι κοινό έχουν αυτά; Φοβερή μουσική, την οποία μπορείς να απολαύσεις μέσω του Sony SRS-XP700. Το εκπληκτικό φορητό ηχείο της Sony προσφέρει ισορροπημένες δυνατότητες, όντας ικανό να σε εξυπηρετήσει σε όλα τα παραπάνω σενάρια κι ακόμη περισσότερα. Ενσωματώνει ένα X-Balanced Speaker και δύο tweeters (εμπρός και πίσω) για να προσφέρει ήχο προς πάσα κατεύθυνση για να γεμίζει το χώρο (ή τον αέρα, στην εξοχή) παράλληλα με το Mega Bass που αυξάνει αισθητά το μπάσο. Όπως και στα παραπάνω ηχεία της ίδιας εταιρείας, έτσι κι εδώ το Live Sound προσομοιώνει την εμπειρία μιας συναυλίας για να απολαμβάνεις ανώτερη ακουστική εμπειρία όπου κι αν βρίσκεσαι.

Κι αν πιστεύεις ότι η μουσική θα σταματήσει με την πρώτη βροχή… σκέψου το ξανά. Είναι πιστοποιημένο με IPX4 που σημαίνει πως μπορεί να αντισταθεί σε μικρή πτώση βροχής, αντέχοντας μερικές ψιχάλες σαν να μην ήρθαν ποτέ. Φυσικά, αντί για ψιχάλες μπορεί να πρόκειται για πιτσιλιές, οπότε σε εξορμήσεις σε πιο εξωτερικά μέρη πάλι θα είναι εξασφαλισμένα προστατευμένο για να εστιάζεις στη διασκέδαση και ψυχαγωγία σου παρά στην προστασία του ηχείου. Η μπαταρία του, δε, κρατάει έως και 25 ώρες διαρκούς χρήσης οπότε σίγουρα θα σε συνοδεύει αδιάκοπα στα ταξίδια σου.

JBL Boombox 2

Ένα από τα πλέον δημοφιλή φορητά ηχεία, το JBL Boombox 2 κέρδισε το κοινό λόγω σχεδιασμού και λόγω δυνατοτήτων. Δεν είναι ιδιαίτερα ογκώδες όμως διαθέτει μια πρακτική λαβή μεταφοράς, κάτω από την οποία βρίσκεται το «μαγικό» ηχείο, που διαθέτει τεχνολογία JBL Signature Pro Sound για εγγυημένα καθαρό ήχο που βοηθήσει στην απόδοση πολλών ειδών μουσικής. Παράλληλα, δε στερείται μπάσου κι έτσι η καλή ποιότητα στα πρίμα και τις μεσαίες συμπληρώνεται άριστα από τα βαθιά μπάσα. Μπορείς εύκολα μέσω Bluetooth να συνδέσεις την πηγή σου στο ηχείο -ένα κινητό, tablet ή laptop- και σε λίγα δευτερόλεπτα να απολαμβάνεις εξαιρετικό ήχο που ανταγωνίζεται μη φορητά ηχεία.

Όντας φορητό, διαθέτει πιστοποίηση IPX7 για προστασία ενάντια σε νερό, οπότε θα σε συνοδεύει οπουδήποτε χωρίς να σκέφτεσαι πιθανά μικροατυχήματα που μπορεί να συμβούν. Επιπλέον, η μεγάλη του μπαταρία… «παρακαλάει» για ταξίδια αφού αντέχει περίπου 24 ώρες χρήσης με μια φόρτιση. Πέρα από αυτό, μπορεί ακόμη και να φορτίσει ένα συνδεδεμένο smartphone οπότε η χρησιμότητά του ως ηχείο συμπληρώνεται με τη χρησιμότητά του ως ένα περιστασιακό powerbank. Με το JBL Boombox 2, οι πιθανότητες λένε πως όχι μόνο δε θα έχεις δεύτερες σκέψεις για την επιλογή σου, αλλά θα… ψάχνεις τρόπο να ταξιδέψεις για να το έχεις μαζί σου παντού.