Black Friday 2022: Ευκαιρία να… μειώσεις τον χρόνο σου με scooter!

1 έτος πριν
scooter

Τα ηλεκτρικά scooter αποτελούν ό,τι πιο «hot» υπάρχει αυτή τη στιγμή σε ό,τι αφορά τη μετακίνησή σου στους δρόμους της πόλης. Ένα μέσο μεταφοράς που έχει την ικανότητα να αλλάξει έμπρακτα την καθημερινότητά σου εξοικονομώντας σου χρόνο και χρήμα ενώ σου εξασφαλίζει απόλυτη ευελιξία και παράλληλα επιβαρύνει όσο το δυνατόν λιγότερο το περιβάλλον. Ανθεκτικό ώστε να σε πηγαίνει όπου θες και πανάλαφρο για να το παίρνεις κι εσύ με τη σειρά σου όπου κι αν πας, το ηλεκτρικό scooter θα σε κάνει να ξεχάσεις μια για πάντα τον χαμένο χρόνο του μποτιλιαρίσματος, το άγχος της εύρεσης πάρκινγκ και το κόστος της βενζίνης.

Η φετινή Black Friday είναι λοιπόν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να επενδύσεις σε ένα ηλεκτρικό scooter. Οι προσφορές που θα βρεις άλλωστε στα καταστήματα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι ακαταμάχητες και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αναβολής! Έλα να δούμε ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην κατηγορία έτσι ώστε να είσαι κατάλληλα… προετοιμασμένος.

XIAOMI Mi Electric Scooter 3

Το XIAOMI Mi Electric Scooter 3 είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, θα σε εκπλήξει με την ευκολία που προσφέρει ό,τι κι αν κάνεις. Με ηλεκτρικό μοτέρ 600 W, πιάνει τελική ταχύτητα 25 χλμ/ώρα ενώ διαθέτει αυτονομία που αγγίζει τα 30 χιλιόμετρα. Το φρένο με το διπλό πίσω δισκόφρενο εξασφαλίζει μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφαλέστερες μετακινήσεις, με τον έξυπνο σχεδιασμό του να καθιστά δυνατό το δίπλωμά του μέσα σε τρεις μόλις κινήσεις. Το δε αλουμίνιο αεροπορικού τύπου διατηρεί το βάρος του σε χαμηλά επίπεδα (περί τα 13,2 κιλά) για εύκολη μεταφορά.

URBANGLIDE E-Cross Pro

Το URBANGLIDE E-Cross Pro είναι ένα ηλεκτρικό scooter υψηλών επιδόσεων κατάλληλο για εκείνους που τα θέλουν όλα χωρίς καμία διάθεση παραχώρησης. Η ασφάλεια είναι πάνω απ’ όλα: είναι εξοπλισμένο με δύο δισκόφρενα, μπροστά και πίσω, εξασφαλίζοντας έτσι άμεσο φρενάρισμα. Διαθέτει αρκετές φωτεινές ενδείξεις προκειμένου να ενημερώνεις τα οχήματα γύρω σου για τις προθέσεις σου ενώ τα λάστιχα των 10 ιντσών φέρουν προστασία κατά των κλαταρισμάτων για να αποφύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις. Τα διπλά φώτα LED θα σου… δείξουν τον δρόμο αφού προσφέρουν πεντακάθαρη ορατότητα σε απόσταση 20 μέτρων ενώ το μοτέρ των 800 W, τέλος, χαρίζει τελικές έως και 25 χλμ/ώρα.

XIAOMI Mi Electric Scooter Pro 2

Για ‘σένα που δεν αρέσκεσαι να βάζεις φραγμούς στις μετακινήσεις σου, το XIAOMI Mi Electric Scooter Pro 2 είναι η τέλεια επιλογή. Με σπουδαία εμβέλεια που φτάνει και τα 45 χιλιόμετρα, απόρροια της μεγάλης μπαταρίας των 446 Wh που σε συνδυασμό με το πανίσχυρο μοτέρ των 600 W χαρίζει στο scooter της XIAOMI ταχύτητα 25 χλμ/ώρα, είναι ό,τι πρέπει για να κάνεις τις βόλτες σου στους δρόμους της πόλης δίχως να σ’ ανησυχεί η διαδικασία της φόρτισης. Με τρεις λειτουργίες, η εναλλαγή μεταξύ των οποίων γίνεται με χρήση διακόπτη, θα έχεις τη δυνατότητα να φέρεις το XIAOMI Mi Electric Scooter Pro 2 στα μέτρα και τις απαιτήσεις σου.

NILOX Doc Ten Electric Scooter

Εξαιρετική σχέση τιμής/απόδοσης, μεγάλες αντοχές και άριστες επιδόσεις. Κάπως έτσι θα μπορούσε να συνοψίσει κάποιος το προφίλ του NILOX Doc Ten Electric Scooter μέσα σε μία πρόταση. Με αυτονομία έως και 25 χιλιόμετρα, μέγιστη ταχύτητα ύψους 25 χλμ/ώρα και αναδιπλούμενο σχεδιασμό, το scooter της NILOX θα σε μεταφέρει εύκολα και γρήγορα όπου θες. Διαθέτει ευκρινή οθόνη LCD στην οποία προβάλλονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την κάθε σου διαδρομή, φώτα και δισκόφρενα εμπρός και πίσω για να κινείσαι με ασφάλεια μέρα και νύχτα.

URBAN GLIDE Ride 62S

Η κομψότητα συναντά την εργονομία στο URBAN GLIDE Ride 62S. Μία τέλεια πρόταση για τους δρόμους της πόλης και όχι μόνο, το ηλεκτρικό scooter της URBAN GLIDE είναι εφοδιασμένο με ελαστικά 6,5 ιντσών και σύστημα αναρτήσεων που απορροφά τους κραδασμούς και προσφέρει μία απόλυτα ομαλή εμπειρία. Το βάρος του δεν ξεπερνά τα 7,3 κιλά, κάτι που σε συνδυασμό με τον αναδιπλούμενο σχεδιασμό, θα σου επιτρέψει να το μεταφέρεις και να το αποθηκεύσεις χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ο ηλεκτροκινητήρας των 250 W προσφέρει αυτονομία 15 χιλιομέτρων με φόρτιση τριών ωρών ενώ ο οπίσθιος και ο εμπρόσθιος φωτισμός είναι ό,τι χρειάζεσαι για ασφαλείς μετακινήσεις μέρα-νύχτα.

XIAOMI Electric Scooter 4 Pro

Ισχυρό και ευέλικτο, ικανό να σε μεταφέρει εκεί που θες σε χρόνο μηδέν, πάντα όμως με άνεση και ασφάλεια, το XIAOMI Electric Scooter 4 Pro είναι κατάλληλο για τους πλέον απαιτητικούς. Διαθέτει αυτονομία της τάξης των 55 χιλιομέτρων με τελική ταχύτητα 25 χλμ/ώρα. Το μοτέρ των 700 W του επιτρέπει να ανέβει χωρίς πρόβλημα ανηφόρες κλίσης 20% τη στιγμή που το διπλό δισκόφρενο των 130 χιλ. εγγυάται άμεσο φρενάρισμα. Σε αυτό το τελευταίο, σημαντικό ρόλο παίζουν και τα tubeless λάστιχα DuraGel των 10 ιντσών που επιτυγχάνουν υψηλότερα επίπεδα πρόσφυσης. H δε μεταλλική θύρα, τέλος, κάνει τη φόρτιση παιχνίδι.

URBAN GLIDE Ride 82L

Το URBAN GLIDE Ride 82L είναι ένα ηλεκτρικό scooter που υιοθετεί κομψό και λιτό σχεδιασμό, έτσι ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε ανάγκη και τύπο οδηγού. Διαθέτει ενσωματωμένη στο τιμόνι οθόνη LCD η οποία δείχνει σε πραγματικό χρόνο τις πληροφορίες που χρειάζεσαι όπως την ταχύτητα κίνησης και τη στάθμη της μπαταρίας. Με σύστημα επιτάχυνσης ακριβείας και πίσω δισκόφρενο, το URBAN GLIDE Ride 82L δίνει έμφαση στην ασφάλεια. Για τον λόγο αυτό διαθέτει και έντονο φωτισμό LED έτσι ώστε να βλέπεις προς τα πού κινείσαι. Το μοτέρ των 350 W προσφέρει τελική ταχύτητα 25 χλμ/ώρα ενώ η μπαταρία των 6 Ah χαρίζει αυτονομία 20 χιλιομέτρων με τέσσερις ώρες φόρτισης.

XIAOMI Electric Scooter 3 Lite

Μετακινήσου με ασφάλεια, ταχύτητα αλλά και στυλ χάρη στο XIAOMI Electric Scooter 3 Lite, ένα ηλεκτρικό scooter που δίνει έμφαση στο design και την άνεση. Διαθέτει σώμα από κράμα αλουμινίου που συνδυάζει την ανθεκτικότητα με το χαμηλό βάρος αφού δεν ξεπερνά τα 13 κιλά. Η μίνιμαλ προσέγγιση του τιμονιού του του προσδίδει κορυφαία αισθητική ενώ παράλληλα οι δύο αποχρώσεις λευκού και μαύρου στις οποίες θα το βρεις, αναδεικνύουν τον προσεγμένο του σχεδιασμό. Διπλώνει σε τρεις κινήσεις για να μη χάνεις χρόνο φτάνοντας στον προορισμό σου, ενώ προσφέρει αυτονομία 20 χιλιομέτρων με τελική ταχύτητα 25 χλμ/ώρα.

URBAN GLIDE Ride 100 Max

Ο σχεδιασμός του απλός αλλά ποιοτικός. Η δε εμπειρία χρήσης του απλά ασυναγώνιστη. Το URBAN GLIDE Ride 100 Max θεωρείται ένα από τα καλύτερα ηλεκτρικά scooter της αγοράς και όχι άδικα. Με σώμα αλουμινίου που συνδυάζει την ανθεκτικότητα στη φθορά και την καθημερινή χρήση με το χαμηλό βάρος (περίπου 15 κιλά), το URBAN GLIDE Ride 100 Max έρχεται με μοτέρ 350 W και τροχούς 10 ιντσών, εμπρός και πίσω αναρτήσεις και ρύθμιση επιτάχυνσης στο τιμόνι του. Η αυτονομία του είναι 30 χιλιόμετρα με τη μέγιστη ταχύτητά του να εντοπίζεται στα 25 χλμ/ώρα (με τρεις διαφορετικές λειτουργίες).