Black Friday με… αχτύπητα smartphone deals στον ΓΕΡΜΑΝΟ!

5 μήνες πριν
smarthpone with G logo

Με τη Black Friday να πλησιάζει απειλητικά, οι καταναλωτές θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν κάθε τους ικανότητα προκειμένου να… χτυπήσουν τις κατάλληλες προσφορές. Ευτυχώς για ‘σένα ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι εδώ και έρχεται να σου δώσει μαύρη ζώνη στη φετινή Black Friday! Γίνε καραtechα, κινήσου γρήγορα και κάνε δικές σου τις πλέον αχτύπητες προσφορές σε εκπληκτικές τιμές και με δυνατότητα εξόφλησης σε άτοκες δόσεις. Επειδή όμως λίγη βοήθεια δεν βλάπτει, τι θα ‘λεγες να ρίχναμε μια ματιά σε σούπερ deals που σε περιμένουν να τα… χτυπήσεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ;

Σημείωσε ότι οι παρακάτω προσφορές ισχύουν για το διάστημα 13-18 Νοεμβρίου και σε περιμένουν τόσο στα καταστήματα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ, όσο και στο germanos.gr.

XIAOMI Redmi Note 12

Το XIAOMI Redmi Note 12 είναι μία 4G πρόταση που έρχεται σε δύο σούπερ χρώματα, μαύρο και μπλε, να γίνει δικό σου. Διαθέτει οθόνη AMOLED 6,67 ιντσών με ανάλυση 2400 x 1800, DCI-P3, μέγιστη φωτεινότητα 1200 nits και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, επεξεργαστή Spandragon 685 τεχνολογίας 6 nm και μεγάλη μπαταρία 5000 mAh με ταχεία φόρτιση 33 W. Το μεγάλο ατού όμως είναι η μνήμη RAM. Τα 8 GB LPDDR4X RAM επαρκούν για να καλύψουν τα «θέλω» ακόμα και των πιο απαιτητικών στις πλέον δύσκολες καταστάσεις multitasking. Θα εναλλάσσεσαι άνετα μεταξύ των apps που απαιτεί η καθημερινότητά σου, με τη συσκευή σου να «πετάει» όσο κι αν τη ζορίζεις! Την ίδια στιγμή τα 256 GB ταχύτατου αποθηκευτικού χώρου (τύπου UFS 2.2) είναι ό,τι χρειάζεσαι για να κρατήσεις μαζί σου φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και apps.

SAMSUNG Galaxy A34

Αν πάλι είσαι οπτικός τύπος και θες ένα smartphone με μεγάλη οθόνη που θα σου επιτρέψει να streamάρεις, να παίξεις και να επιδοθείς σε browsing μέχρι τελικής πτώσεως, το SAMSUNG Galaxy A34 είναι το μοντέλο σου! Έρχεται με μία κορυφαία Super AMOLED FHD+ 6,6 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και τραβά υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο χάρη στην τριπλή κάμερα 48+8+5 MP, το σύστημα OIS, τις τεχνολογίες Photo/GIF Remaster και Object Eraser καθώς και τη λειτουργία Nightography! Οι δε έξτρα δυνατότητες AI θα αναλάβουν να ενισχύσουν τις λήψεις σου, τοποθετώντας όλη σου την παρέα στο κάδρο, ελαχιστοποιώντας τον θόρυβο και τα θολώματα και βελτιώνοντας την ανάλυση, για επαγγελματικά ενσταντανέ! Εσύ απλά πειραματίσου με τα φίλτρα του Fun Mode και ανέβασε τις δημιουργίες σου στα προφίλ σου στα διάφορα social media στη στιγμή χάρη στη 5G συνδεσιμότητα και το εύχρηστο περιβάλλον χρήστη.

MOTOROLA moto g31

Στον τομέα της κάμερας βέβαια, εκείνο που ξεχωρίζει είναι το MOTOROLA moto g31, το οποίο έρχεται με κύρια κάμερα 50 MP και τεχνολογία Quad Pixel για απίστευτα ευκρινείς και λαμπερές λήψεις, ακόμα κι όταν ο φωτισμός κάθε άλλο παρά ιδανικός είναι. Η υπερευρυγώνια των 8 MP με το οπτικό πεδίο 118 μοιρών θα σου χαρίσει υπέροχα πανοράματα χωρώντας τέσσερις φορές περισσότερο περιεχόμενο στο κάδρο σε σχέση με έναν τυπικό φακό, ενώ η κάμερα macro 2 MP θα σε… φέρει πιο κοντά με τις λεπτομέρειες τις καθημερινότητάς σου. Λήψεις που υπό άλλες συνθήκες θα περνούσαν αδιάφορες αποκτούν καλλιτεχνική υπόσταση, χάρη στο αυτόματο θόλωμα παρασκηνίου από τον αισθητήρα βάθους. Οι δε πρόσθετες λειτουργίες όπως Face Beauty, Dual Capture, Night Vision κ.α. είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.

REALME C53

Για εσένα που δεν αντέχεις να ζεις με τον βραχνά της φόρτισης, υπάρχει το REALME C53, ένα smartphone κατάλληλο για ‘κείνους που ζουν έντονα. Είναι η συσκευή που θα σε καλύψει όσο κι αν διαρκεί η κάθε σου ημέρα, αφού με μπαταρία 5000 mAh και εξαιρετική διαχείριση πόρων, αντέχει πολύ περισσότερο απ’ ό,τι φαντάζεσαι! Όταν δε, έρθει η ώρα της φόρτισης, η τεχνολογία SUPERVOOC 33 W του επιτρέπει να φτάνει στο 50% μέσα σε μόλις 31 λεπτά, αναπληρώνοντας τη θηριώδη μπαταρία του σε χρόνο-ρεκόρ, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να περιμένεις για να συνεχίσεις ό,τι έκανες! Κατά τα άλλα το REALME C53 θα σε καλύψει απόλυτα, αφού με 12 GB συνολικής RAM (6 GB ενσωματωμένα και άλλα 6 GB μέσω τεχνολογίας DRE) θα ανταποκριθεί σε όλα σου τα «θέλω», όσο ιδιαίτερα κι αν είναι αυτά!

TCL 408

Βέβαια η απόλυτη budget πρόταση δεν είναι άλλη από το TCL 408, ένα οικονομικά προσιτό smartphone που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες του μέσου χρήστη. Σε δύο χρώματα, μαύρο και μπλε, διαθέτει χαρακτηριστικά που δεν θα περίμενες να βρεις σε συσκευή της κατηγορίας του όπως οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek 6762, 4 GB RAM και 64 GB ROM, διπλή κύρια κάμερα 50 MP και μπαταρία 5.000 mAh. Την ίδια στιγμή το streaming μπαίνει σε άλλη διάσταση αφού η υπέροχη οθόνη HD+ NXTVISION 6,6 ιντσών πλαισιώνεται από διπλά ηχεία που αποδίδουν εντυπωσιακό ήχο για επιβλητικές εμπειρίες ψυχαγωγίας. Αν λοιπόν αναζητάς μία πρόταση που θα ενσωματωθεί πλήρως στο lifestyle σου, απλοποιώντας κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου, μόλις τη βρήκες: το TCL 408 είναι εδώ και σε περιμένει!

VIVO Y36

Μια και αναφερθήκαμε στην ταχεία φόρτιση, αν αυτή είναι η προτεραιότητά σου, δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση από το VIVO Y36. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη συσκευή που ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό για πολλούς και διάφορους λόγους, ένας εκ των οποίων είναι η τεχνολογία ταχείας φόρτισης FlashCharge 44 W που ενσωματώνει. Χάρη σ’ αυτή θα σου επιτρέψει να το φορτίσεις σε ποσοστό 30% σε 15 λεπτά για να μην ξεμείνεις ποτέ από μπαταρία, κάτι που έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο να συμβεί, αν σκεφτείς ότι η χωρητικότητα της τελευταίας φτάνει τα 5.000 mAh. Σε αυτό συμβάλλει τα μέγιστα και ο επεξεργαστής Snapdragon 680 στα 6 nm ο οποίος διαθέτει εξαιρετικό σύστημα διαχείρισης ενέργειας, συνδυάζοντας τις top επιδόσεις με την αποδοτική λειτουργία. Αξίζει να αναφέρουμε πως το VIVO Y36 έχει προστασία από νερό και σκόνη βάσει IP54 ενώ υποστηρίζει και NFC, κάνοντας την καθημερινότητά σου ακόμα πιο άνετη.

Χτύπα τα τώρα!

Οι προσφορές της Black Friday είναι πραγματικά… αχτύπητες! Διάλεξε τον τρόπο πληρωμής που θέλεις (δόσεις με ή χωρίς κάρτα, αντικαταβολή κλπ), το μέρος που σε βολεύει να παραλάβεις (χώρος σου ή κοντινό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ) και πότε θα παραλάβεις και κάνε τις δικές σου με κίνηση που θα ζήλευαν κι οι σπουδαιότεροι καραtechα!