Black Friday: Smartphones για τους πλέον απαιτητικούς από €109,90!

1 έτος πριν
Black Friday smartphones

Τα smartphones αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον για ακόμα μία χρονιά κατά τη διάρκεια της Black Friday. Εδώ που τα λέμε, υπάρχει λόγος και μάλιστα σοβαρός: διότι αν συνδυάσεις την έτσι κι αλλιώς κορυφαία από πλευράς value for money κατηγορία των mid-range συσκευών με τις εκπτώσεις που σε περιμένουν τη Black Friday, τότε το αποτέλεσμα είναι προτάσεις που θα καλύψουν απόλυτα τα «θέλω» ακόμα και των πιο απαιτητικών, σε τιμές… entry level! Πού; Μα φυσικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ! Έλα να δούμε αυτές που ξεχωρίσαμε.

Ξεκινώντας με τα της SAMSUNG, δε γίνεται να μην αναφερθούμε στο Galaxy A13 (2022). Με 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου που μπορείς να αυξήσεις με μία microSD έως και 1 TB, κυκλοφορεί σε τρία υπέροχα χρώματα (μαύρο, μπλε, λευκό) και έρχεται να αλλάξει την καθημερινότητά σου. Σούπερ τριπλή κάμερα 50 MP, μεγάλη οθόνη FHD+ και μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 5000 mAh με σπουδαία αυτονομία και ταχεία φόρτιση 15 W θα σου επιτρέψουν να κάνεις ακόμα περισσότερα, απολαμβάνοντας μία ευχάριστη, εύχρηστη και ασφαλή εμπειρία χρήσης.

Αν μάλιστα θες να είσαι 100% καλυμμένος σε βάθος χρόνου, τότε μπορείς να κάνεις step up και να προτιμήσεις το Galaxy A13 5G. Το μεγάλο πλεονέκτημα του εν λόγω μοντέλου δεν είναι άλλο από τη 5G συνδεσιμότητά του που θα σου επιτρέψει να εκμεταλλευτείς τις ταχύτητες των δικτύων νέας γενιάς. Κατά τα άλλα πρόκειται για ένα άψογο all around smartphone το οποίο ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek, 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου. Ενσωματώνει μπαταρία 5000 mAh και τριπλή κάμερα 50 MP.

Διατίθεται και αυτό σε τρία χρώματα (μαύρο, μπλε, λευκό).

Περνώντας στις προτάσεις της XIAOMI, ειδική μνεία οφείλουμε να κάνουμε στο Redmi 10C. Με Snapdragon 680 τεχνολογίας 6 nm, αποθηκευτικό χώρο τύπου UFS 2.2 και μεγάλη οθόνη 6,71 ιντσών, χαρίζει άνετες και απόλυτα ομαλές εμπειρίες χρήσης όσο κι αν το… ζορίσεις. Τέλειο για να streamάρεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο αφού διαθέτει πανίσχυρο ηχείο για… κινηματογραφικές καταστάσεις με 40% υψηλότερη ένταση συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά Redmi, έρχεται με μπαταρία 5000 mAh που υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 18 W και αντέχει για όσο τη χρειαστείς (190 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ή 11 ώρες gaming).

Από κοντά ακολουθεί και το Redmi 9C με 4 GB RAM και 32 GB χωρητικότητας το οποίο μάλιστα θα βρεις σε τέσσερις αποχρώσεις -γκρι, πορτοκαλί, μπλε και πράσινο. Διαθέτει τριπλή κάμερα με λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για επαγγελματικά πορτρέτα, μοναδικά πανοράματα και φοβερές λήψεις macro.  Η δε οθόνη των 6,53 ιντσών φέρει πιστοποίηση για μειωμένη εκπομπή μπλε ακτινοβολίας, φροντίζοντας έτσι τα μάτια σου.

Η VIVO έχει κλέψει την παράσταση τελευταία με τις προτάσεις της και το Y35 συγκαταλέγεται στους «σταρ» της Black Friday. Με την τιμή του να έχει πέσει λόγω Black Friday, αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις συσκευές με την καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης που θα βρεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Τα 8 GB RAM διπλασιάζονται χάρη στην τεχνολογία Extended RAM που εκμεταλλεύεται τον αχρησιμοποίητο χώρο της συσκευής. Η τριπλή κάμερα των 50 MP θα αποτυπώσει κάθε σου στιγμή με σπουδαία λεπτομέρεια ενώ η μπαταρία των 5000 mAh δε λέει να αδειάσει. Στα παραπάνω πρόσθεσε την ταχεία φόρτιση FlashCharge 18W και ξέχνα τον «εφιάλτη» της άδειας μπαταρίας μια για πάντα!

Πολύ καλή περίπτωση είναι ακόμα το VIVO Y22s. Είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή Snapdragon 680, 4 GB RAM και 64 GB RAM αποδίδοντας άψογα ακόμα και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις gaming -θα βρεις εξαιρετικά χρήσιμο το Ultra Game Mode χάρη στο οποίο θα αφεθείς στη μαγεία των αγαπημένων σου mobile video games. Με πανέξυπνο 2,5D σχεδιασμό που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τις δύο εντυπωσιακές αποχρώσεις (μπλε, γαλάζιο), το VIVO Y22s ξέρει να γοητεύει.

Πολύ δυνατή είναι και η προσφορά του REALME C33. Εξαιρετική περίπτωση για ‘σένα που θες το κάτι παραπάνω, διαθέτει 4 GB RAM και 128 GB μνήμης για μεγαλύτερη… άνεση χώρου. Η οθόνη των 6,5 ιντσών θα σου χαρίσει αξέχαστες εμπειρίες θέασης, είτε streamάρεις περιεχόμενο, είτε εξερευνάς τον κόσμο των social media, είτε παίζεις τα αγαπημένα σου video games. Η μπαταρία των 5000 mAh και ο επεξεργαστής Unisoc T612 κλείνουν ιδανικά το όλο πακέτο.

Επόμενη στάση το REALME C30 στο deal που ενσωματώνει την πεμπτουσία της Black Friday αφού πρόκειται για mid-range συσκευή σε τιμή-πρόκληση! Σε μαύρο και μπλε χρώμα, διαθέτει εξαιρετικά κομψό και λεπτό design που θυμίζει υφή βαλίτσας έτσι ώστε να βρει τη θέση του στο καθημερινό σου lifestyle. Η μπαταρία του είναι πραγματικό «κτήνος» αφού τα 5000 mAh της δεν τελειώνουν με τίποτα! Ο επεξεργαστής Unisoc T612 έρχεται με οκτώ πυρήνες αποδίδοντας απρόσκοπτα (το σκορ 176.932 στο AnTuTu Benchmark τα λέει όλα) ενώ πλαισιώνεται από 3 GB RAM και 32 GB μνήμης. Η δε κάμερα υποστηρίζει HDR και ενσωματώνει λειτουργίες AI κάνοντας έτσι κάθε σου λήψη ξεχωριστή. Το C30 διαθέτει συν τοις άλλοις υποδοχές για τρεις κάρτες (δύο SIM και μία microSD) για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

Μην αμελήσεις σε καμία περίπτωση το MOTOROLA G22, μία πανίσχυρη συσκευή που αριστεύει σε πολλαπλούς τομείς και θα το βρεις αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Τέλειο για κάθε gamer, διαθέτει οθόνη 6,5 ιντσών Max Vision με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz για ομαλή εικόνα και λόγο διαστάσεων 20:9 που δίνει το πλεονέκτημα στο online gaming. Φτιαγμένο για να αντέχει τις φθορές της καθημερινότητας, θα σε εκπλήξει με την κορυφαία ποιότητα κατασκευής του. Μέσα του κρύβει οκταπύρηνο επεξεργαστή, μπαταρία 5000 mAh και 4 GB RAM. Τρέχει Android 12, διαθέτει αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος για γρήγορο ξεκλείδωμα καθώς επίσης και NFC για ανέπαφες συναλλαγές.

Περίοπτη θέση στα highlights της Black Friday έχει και το TCL 306 -και πώς θα μπορούσε να μην είχε. Σε γκρι και μπλε χρώμα, είναι εξοπλισμένο με μπαταρία που εξασφαλίζει δύο ημέρες χρήσης με μία φόρτιση, τριπλή κάμερα για να αιχμαλωτίσεις κάθε σου στιγμή όπως εσύ θες και κρυστάλλινη οθόνη 6,52 ιντσών με ζωηρά χρώματα και ανάλυση HD+. Ξεκλείδωσέ το με μια ματιά σου στην κάμερα πρόσοψης και χρησιμοποίησέ το άνετα ακόμα και κάτω από τις ακτίνες του ήλιου, απολαμβάνοντας την οικεία και ασφαλή εμπειρία χρήσης του Android 12.

Κι αν θες κάτι ελαφρώς διαφορετικό, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα TCL 30 και 30SE. Με θελκτικό design και ανθεκτική κράση, διαθέτουν αμφότερα τριπλή κύρια κάμερα 50 MP και κάμερα πρόσοψης 8 MP. Το TCL 30 διαθέτει AMOLED οθόνη 6,7 ιντσών με μέγιστη φωτεινότητα 650 nits ενώ το 30 SE οθόνη IPS στις 6,52 ίντσες. Τρέχουν Android 12 και φορτίζουν μέσω USB-C.

Δεν έχεις παράπονο: φέτος τη Black Friday ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε καλύπτει απόλυτα σε value for money smartphones. Με τόσες επιλογές, το μόνο σου πρόβλημα θα είναι απλά… να διαλέξεις!