Βρες τα πιο cool δώρα για την Ημέρα του πατέρα στον ΓΕΡΜΑΝΟ!

1 έτος πριν
dad

Ο λαός λέει πως μία είναι όλη κι όλη η ερώτηση που κάνουν τα παιδιά στον μπαμπά: «Πού είναι η μαμά»; Κι όμως αυτός δεν είναι λόγος ώστε εκείνος να νιώθει παραμελημένος. Μπαμπάς: ο αιώνιος ριγμένος αλλά πάντα εκεί, δίπλα σου, βράχος σε ό,τι κι αν χρειαστείς. Ο άνθρωπος που σπάνια θα ακούσει το «σ’ αγαπώ» αλλά αυτό ουδόλως θα τον εμποδίσει να δώσει ό,τι έχει για ‘σένα.

Φέτος λοιπόν μην τον ξεχάσεις. Στην Ελλάδα, η ημέρα του πατέρα είναι κινητή εορτή και γιορτάζεται την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου. Σημείωσε λοιπόν τη μεγάλη μέρα από τώρα στο ημερολόγιό σου: Κυριακή 19 Ιουνίου. Κάτι που σημαίνει ότι έχεις λίγες μέρες ακόμα για να ευχηθείς «χρόνια πολλά» στον cooler-than-life μπαμπά σου με ένα πραγματικά cool δώρο.

Ευτυχώς για ‘σένα, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι εδώ! Έλα να δούμε ορισμένα δώρα που… λένε όσο τίποτα και θα κάνουν και τον δικό σου μπαμπά ευτυχισμένο.

SAMSUNG Galaxy A33 5G

Η οικογένεια των A series συσκευών της SAMSUNG μας έχει χαρίσει ορισμένα άκρως εντυπωσιακά μοντέλα με το Galaxy A33 5G να είναι ένα από αυτά. Ξέχνα μια και καλή το «μπαμπά μην τρέχεις»: με 5G συνδεσιμότητα, ο μπαμπάς σου θα streamάρει, θα σερφάρει και θα παίζει όπως ποτέ άλλοτε. Την ίδια στιγμή ο πανίσχυρος, οκταπύρηνος επεξεργαστής της συσκευής στα 5 nm σε συνδυασμό με την άπλετη RAM θα του δώσουν τη δυνατότητα να εναλλάσσεται μεταξύ των αγαπημένων του apps στη στιγμή. Το smartphone διαθέτει πιστοποίηση IP67 και δε φοβάται ούτε νερό, ούτε σκόνη, με τη Super AMOLED οθόνη να είναι το κερασάκι στην τούρτα.

XIAOMI Redmi Note 11S

Ένα value for money smartphone που θα λατρέψει ο μπαμπάς σου! Το Redmi Note 11S θα τον ξετρελάνει με τις εκπληκτικές του επιδόσεις σε φωτογραφία και βίντεο. Έρχεται, βλέπεις, με κύρια κάμερα 108 MP και τετραπλό σύστημα φακών ενσωματώνοντας τεχνολογίες 9-in-1 pixel binning και dual-native ISO για φυσικές λήψεις με σούπερ χρώματα και σπουδαίο βαθμό λεπτομέρειας. Η οθόνη των 6,43 ιντσών στα 90 Hz προσφέρει μία ασυναγώνιστα ομαλή εμπειρία θέασης ενώ η μπαταρία των 5000 mAh με ταχεία φόρτιση 33 W, αδειάζει δύσκολα και γεμίζει στη στιγμή!

APPLE iPhone σε σούπερ τιμές

Ποιος cool μπαμπάς μπορεί να πει όχι στο απόλυτο status symbol της εποχής μας; Το iPhone της APPLE είναι μια κατηγορία μόνο του και στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα το βρεις σε καταπληκτικές τιμές. Χάρη στις σούπερ προσφορές μας, θα έχεις την ευκαιρία να εξοπλίσεις και τον δικό σου μπαμπά με ένα κορυφαίο iPhone σε τιμές που ξεκινούν από τα €539 και εξοφλώντας το σε έως και 48 άτοκες δόσεις.

APPLE HomePod mini

Για τους πιο tech-savvy μπαμπάδες, εκείνους που ζουν ήδη στο μέλλον, το HomePod mini της APPLE είναι το τέλειο gadget για το σπίτι ή το γραφείο τους. Εκ πρώτης όψεως πρόκειται για ένα ηχείο που θα γεμίσει κάθε χώρο με βαθύ, απολαυστικό ήχο. Με μια δεύτερη ματιά όμως, θα διαπιστώσεις ότι είναι ο έξυπνος βοηθός που πάντα ήθελε ο μπαμπάς σου, το εργαλείο ελέγχου που έψαχνε για το smart home του (σας). Εξαιρετικά απλό στην εγκατάσταση και τη χρήση, λειτουργεί άψογα με iPhone, είναι άκρως διακριτικό και ταιριάζει παντού και με όλα. Και το βασικότερο όλων: η αλληλεπίδραση του μπαμπά σου με τη Siri, δε θα ‘χει προηγούμενο!

IROBOT Roomba Combo 113

Ο σωστός ο μπαμπάς βοηθά και στις δουλειές του σπιτιού και με τη Roomba Combo 113 θα βοηθά ακόμα περισσότερο. Οι σκούπες ρομπότ αποτελούν έναν εξαιρετικό τρόπο για να διατηρήσει κανείς τον χώρο του καθαρό και στην περίπτωση της Roomba, μιλάμε για την… πρώτη διδάξασα. Ο έλεγχός της γίνεται μέσω του συνοδευτικού app, χαρτογραφεί κάθε δωμάτιο, απορροφά τα πάντα ανεξαρτήτως επιφάνειας, καθαρίζει ακόμα και στις γωνίες (και ουχί μόνο όσα… βλέπει η πεθερά), σκουπίζει, σφουγγαρίζει και επιστρέφει μόνη της στη βάση της μόλις τελειώσει. Το καλύτερο; Ο μπαμπάς σου δε χρειάζεται να είναι καν στο σπίτι!

DJI Mini SE Fly More Combo

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην εμπειρία ενός καλού drone. Όταν μάλιστα πρόκειται για προϊόν της αδιαφιλονίκητης ηγέτιδας στον χώρο, DJI, τότε δεν τίθεται καν θέμα αμφισβήτησης! Στην περίπτωση του DJI Mini μιλάμε μάλιστα για ένα drone τόσο δα. Με βάρος μικρότερο των 249 γραμμαρίων και συμπαγή κατασκευή, μεταφέρεται πανεύκολα και ανταπεξέρχεται ακόμα και στις πλέον αντίξοες συνθήκες. Προσφέρει μέγιστο χρόνο πτήσης 30 λεπτών, διαθέτει απλουστευμένα πλήκτρα ελέγχου, είναι εξοπλισμένο με gimbal τριών αξόνων και κάμερα 2,7Κ ενώ μεταδίδει εικόνα ακόμα κι από απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων! Το combo που σου προτείνουμε πλαισιώνεται από τσάντα μεταφοράς και πληθώρα αξεσουάρ.

LENOVO Tab M7 3rd Gen 4G

Ένα ευέλικτο tablet με 4G συνδεσιμότητα για να ακολουθεί τον μπαμπά σου, επιτρέποντάς του να παραμείνει συνδεδεμένος όπου κι αν πάει, το LENOVO Tab M7 3rd Gen είναι ιδιαίτερα συμπαγές. Το μεταλλικό του σώμα του προσδίδει έναν premium αέρα και έξτρα ανθεκτικότητα ενώ η πιο πρόσφατη έκδοσή του είναι εφοδιασμένη και με τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek για φοβερές επιδόσεις και σπουδαίες ταχύτητες απόκρισης. Το Google Play με τις εκατομμύρια εφαρμογές του είναι μόλις ένα άγγιγμα μακριά, ενώ το Google Play Protect θα αναλάβει να θωρακίσει το tablet πραγματοποιώντας καθημερινές σαρώσεις ασφαλείας, ακόμα και σε εφαρμογές που δεν έχουν εγκατασταθεί ακόμα στη συσκευή!

SAMSUNG Galaxy Tab A8

Εκμεταλλεύσου τη μοναδική προσφορά του ΓΕΡΜΑΝΟΥ και χάρισε στον μπαμπά σου ένα υψηλών επιδόσεων tablet σε αξεπέραστη τιμή. Το Galaxy Tab A8 διαθέτει οθόνη 10,5 ιντσών που σε συνδυασμό με τον δυναμικό ήχο που προσφέρουν τα τέσσερα ηχεία τεχνολογίας Dolby Atmos, προσφέρουν άνευ προηγουμένου εμπειρίες streaming. Το tablet φέρει οκταπύρηνο επεξεργαστή και μπαταρία 7040 mAh, χαρίζοντας τέτοια αυτονομία που θα κάνει τη φόρτιση… μακρινή ανάμνηση. Το έξυπνο περιβάλλον εργασίας επιτρέπει άνετο multitasking χωρίζοντας την οθόνη στα δύο ενώ το Samsung Knox θα διατηρήσει προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες ασφαλή. Κι αν ο μπαμπάς σου έχει κι άλλη συσκευή Samsung, με τον λογαριασμό του θα έχει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα πλεονεκτήματα του οικοσυστήματος της κορεατικής εταιρείας.

HUAWEI Tab MatePad T 10

Κομψό, προσιτό και προσεγμένο μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας, το HUAWEI Tab MatePad T 10 έρχεται με οθόνη 9,7 ιντσών και συμπαγή σχεδιασμό έτσι ώστε να μεταφέρεται πανεύκολα ακόμα και από εκείνους τους μπαμπάδες που περνούν τη μέρα τους στον δρόμο. Τα δύο, στερεοφωνικά του ηχεία προσφέρουν συμμετρικό ήχο κι από τις δύο πλευρές, για ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα που ενισχύεται ακόμα περισσότερο από την τεχνολογία HUAWEI Histen 7.0. Το περιβάλλον χρήστη EMUI 10.1 είναι βελτιστοποιημένο για υψηλή παραγωγικότητα, ακόμα και στις πλέον απαιτητικές καταστάσεις multitasking, ενώ τέλος, η πιστοποίηση της TUV Rheinland εγγυάται χαμηλότερες ακτινοβολίες μπλε φωτός.

MICROSOFT Xbox Series X

Οι μπαμπάδες είναι… μεγάλα παιδιά και αν θες να το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι, δεν έχεις παρά να τους δώσεις ένα χειριστήριο! Αν η παραπάνω ιδέα σου φαίνεται ελκυστική, τότε υλοποίησέ τη με τη βοήθεια της ισχυρότερης κονσόλας που δημιουργήθηκε ποτέ! Το Xbox Series X έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή αρχιτεκτονικής Zen 2, γραφικά RDNA 2 απόδοσης 12 TFLOP και δίσκο SSD 1 TB για πραγματικά next-gen εμπειρίες gameplay. Η λειτουργία Quick Resume κάνει το loading παρελθόν ενώ η υποστήριξη 4K εικόνας στα 120 fps μοιάζει να ‘χει έρθει από το μέλλον! Στα παραπάνω πρόσθεσε τη συμβατότητα με τίτλους Xbox, Xbox 360 και Xbox One και έκλεισες. Μαζί με την κονσόλα θα σου προτείναμε να πάρεις στον μπαμπά σου και το Forza Horizon 5: δε θα ξεκολλάει!