Βρήκαμε τα καλύτερα laptops της αγοράς

2 έτη πριν
Kαλύτερα laptop

Το laptop έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή της καθημερινότητάς μας. Η ευελιξία του άλλωστε σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές του επιδόσεις που είναι σε θέση να καλύψουν τα «θέλω» ακόμα και των πλέον απαιτητικών, το έχει καταστήσει ως την πλέον χρήσιμη συσκευή για κάθε τύπο χρήστη -μαθητές, φοιτητές, υποσχόμενα στελέχη, πολυάσχολους CEO κλπ. Κάτι το WFH (work from home, ντε!), κάτι τα όλα όσα έχουμε να κάνουμε πλέον μέσα στη μέρα, το laptop είναι εκείνο που θα φροντίσει να παραμείνουμε παραγωγικοί όπου κι αν βρεθούμε, φτάνει τουλάχιστον να διαθέτει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά.

Εμείς ψάξαμε στα ράφια των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και βρήκαμε τα δυνατότερα laptops που κυκλοφορούν. Εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις εκείνο που σε καλύπτει περισσότερο!

Microsoft Surface 4 (AMD Ryzen 7 4980U/8GB/256GB SSD/AMD Radeon)

Το laptop που τόσα χρόνια ονειρευόσουν, είναι επιτέλους εδώ! Το Surface 4 της Microsoft έρχεται διορθώνοντας τις αδυναμίες των προηγούμενων γενιών, ακόμα πιο κομψό, συμπαγές και ελαφρύ. Με ανανεωμένο μηχανισμό άρθρωσης, ανοίγει χωρίς καμία προσπάθεια ενώ προσφέρει premium αίσθηση αφής χάρη στην επένδυση από δέρμα Alcantara και το άνετο πληκτρολόγιο. Η σύνδεση στα Windows 10 γίνεται μέσω κάμερας με την τεχνολογία Windows Hello ενώ η οθόνη PixelSense των 15 ιντσών είναι συμβατή με Surface Pen και ενσωματώνει PixelSense. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής της AMD σε συνδυασμό με τα 8 GB μνήμης RAM θα σου χαρίσουν αστείρευτη ταχύτητα σε ό,τι κι αν κάνεις ενώ ο δίσκος SSD των 256 GB και η μπαταρία με αυτονομία 17,5 ωρών κλείνουν ιδανικά το πακέτο.

HP Envy x360 13-ay0005nv (AMD Ryzen 7 4700U/8GB/512GB SSD/AMD Radeon)

Η επιτομή της ευελιξίας, το Envy x360 13-ay0005nv θα σε καλύψει όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σου. Πρόκειται για ένα 2-σε-1 σύστημα που λειτουργεί τόσο ως laptop, όσο και ως tablet. Η οθόνη αφής του, βλέπεις, περιστρέφεται κατά 360 μοίρες, διευκολύνοντάς σε στο να κρατήσεις σημειώσεις, να μοιραστείς περιεχόμενο με συναδέλφους και συνεργάτες και να streamάρεις σειρές και ταινίες από τις αγαπημένες σου πλατφόρμες. Ο οκταπύρηνος Ryzen 7 δεν έχει πρόβλημα να διαχειριστεί ακόμα και τις πιο «βαριές» εφαρμογές ενώ τα 8 GB RAM και o SSD θα σου προσφέρουν την ταχύτητα που χρειάζεσαι για να… ξεπετάξεις τις εργασίες σου σε χρόνο μηδέν. Όσο για την τεχνολογία HP Fast Charge, μπορεί να γεμίσει το 50% της μπαταρίας μέσα σε μόλις μισή ώρα.

Huawei MateBook 14s (Intel Core i7-11370H/16GB/1TB SSD/Intel Iris Xe)

Το ολοκαίνουριο Huawei MateBook 14s είναι ένα από ισχυρότερα laptops της αγοράς. Κι όμως, να είσαι σίγουρος πως θα σε ξετρελάνει πολύ πριν καν το αγγίξεις. Το λεπτό, μεταλλικό του σώμα, βλέπεις, του προσδίδει ένα εκπληκτικό στυλ για μία απόλυτα premium εμφάνιση. Η οθόνη αφής των 14,2 ιντσών θα σου χαρίσει εκθαμβωτικές εικόνες χάρη στην τεχνολογία IPS που ενσωματώνει. Εκμεταλλεύσου τον λόγο διαστάσεων 3:2 και απόλαυσε μία μεγάλη επιφάνεια εργασίας για αυξημένη παραγωγικότητα και πιο άνετη εμπειρία θέασης -απόρροια του ρυθμού ανανέωσης των 90 Hz και τις χαμηλές εκπομπές μπλε ακτινοβολίας. Το σύστημα ενσωματώνει τον τελευταίας γενιάς, τετραπύρηνο Core i7-11370Η τον οποίο πλαισιώνει με 16 GB ταχύτατης RAM και SSD. Ο φορτιστής USB-C των 90 W με SuperCharge, τέλος, θα γεμίσει τη μπαταρία του laptop στη στιγμή.

HP Pavilion Gaming 15-dk1013nv (Intel Core i5-10300H/8GB/256GB SSD/NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti)

Το Pavilion Gaming 15-dk1013nv έχει τον τρόπο να καλύπτει τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού κοινού στους υπολογιστές -αυτού των gamers. Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής ενσωματώνει τεχνολογία Turbo Boost και μνήμη 8 MB Intel Smart Cache, τρέχοντας με άνεση ό,τι κι αν του ζητήσεις. Συνοδεύεται από 16 GB RAM και δίσκο SSD 256 GB για εκπληκτικές ταχύτητες από την εκκίνηση ως τον τερματισμό. Το προηγμένο σύστημα ψύξης με τους δύο ανεμιστήρες και τους μεγάλους αεραγωγούς θα διασφαλίσει πως το σύστημα θα επιτυγχάνει τέλειες επιδόσεις όσο κι αν το… ζορίζεις. Η IPS οθόνη των 15,6 ιντσών θα σου χαρίσει ζωηρές εικόνες ενώ τα ηχεία θα περάσουν streams και gaming σε άλλο level -με τη σφραγίδα και της Bang & Olufsen.

Lenovo Yoga 7 (Intel Core i7-1165G7/16GB/512GB SSD/Intel Iris Xe)

Κομψό, ευέλικτο και προσιτό, το Yoga 7 θα σου δώσει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσεις όπως προστάζουν οι ανάγκες σου. Μία πολυσχιδής πρόταση, έρχεται με ανθεκτικό μηχανισμό άρθρωσης 360 μοιρών που επιτρέπει στην οθόνη αφής του να περιστρέφεται πλήρως. Χρησιμοποίησέ το ως laptop ή tablet και εκμεταλλεύσου τις λειτουργίες stand και tent για άνετο streaming, browsing και gaming. Ο συνδυασμός της οθόνης IPS με ήχο Dolby Audio έχει αποτέλεσμα οι εμπειρίες ψυχαγωγίας που θα απολαμβάνεις να είναι πιο επιβλητικές από ποτέ. Την ίδια στιγμή ο πανίσχυρος Core i7 με τους τέσσερις πυρήνες, τα 16 GB RAM και τον SSD δίσκο, θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη, τρέχοντας κάθε εφαρμογή που χρειάζεσαι.

HP Envy 17-ch0002 (Intel Core i5-1135G7/16GB/512GB SSD/NVIDIA GeForce MX450)

Το Envy 17-ch002 είναι το απόλυτο desktop replacement. Στις 17,3 ίντσες και με FHD ανάλυση, θα σου προσφέρει μία άνετη εμπειρία χρήσης στο οικείο περιβάλλον των Windows 10 Pro. Το πλήρους μεγέθους πληκτρολόγιό του διαθέτει numpad για εύκολη εισαγωγή αριθμών και οπίσθιο φωτισμό για να το χρησιμοποιείς χωρίς πρόβλημα ακόμα και στο σκοτάδι. Το δε πλήκτρο ενεργοποίησης διαθέτει σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος για άμεση και ασφαλή σύνδεση στα Windows. Στον τεχνικό τομέα, ο Core i5 της Intel συνεπικουρείται από 16 GB RAM που θα σε καλύψουν ακόμα και στις απαιτητικότερες καταστάσεις multitasking καθώς επίσης SSD στα 512 GB, κάρτα γραφικών της NVIDIA με αποκλειστική μνήμη 2 GB GDDR6 και μεγάλη μπαταρία με αυτονομία έως και 11,5 ώρες.

Microsoft Surface Pro 7 (Intel Core i5-1035G4/8GB/256GB SSD/Intel Iris Plus)

Το Surface Pro 7 συνιστά μία από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις 2-σε-1 στην αγορά. Για την ακρίβεια, είναι τόσο κομψό και λεπτεπίλεπτο που θα σου θυμίσει περισσότερο tablet παρά laptop -κι όμως δεν υστερεί πουθενά! Ενσωματώνει Core i5-1035G4 τεσσάρων πυρήνων σε συνδυασμό με μνήμη 8 GB, δίσκο SSD χωρητικότητας 256 GB και Windows 10 για μία οικεία και ασφαλή εμπειρία χρήσης. Στο πίσω μέρος του υπάρχει ρυθμιζόμενο kickstand που θα σε βολέψει ό,τι ανάγκη κι αν έχεις. Η οθόνη αφής των 13,2 ιντσών είναι τεχνολογίας PixelSense προσφέροντάς σου πεντακάθαρη εικόνα και άμεση απόκριση ενώ το πλήρες προφίλ συνδεσιμότητας με USB-C, USB-A και θύρα Surface Connect, θα σου επιτρέψουν να συνδέσεις τα απαραίτητα περιφερειακά για να μεγιστοποιήσεις την παραγωγικότητά σου.

HP Envy 13-aq1006nv (Intel Core i5-1035G1/8GB/256GB SSD/Intel UHD)

Ένα εξαιρετικό all-around μηχάνημα, το Envy 13-aq1006nv της HP έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις ακόμα και τις πιο απαιτητικές εργασίες στον μικρότερο δυνατό χρόνο. Συνδυάζοντας τα άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά με τις μικρές διαστάσεις, θα σε ακολουθήσει όπου κι αν σε οδηγήσει η κάθε σου ημέρα. Συνδέσου στη στιγμή και με ασφάλεια στα Windows χάρη στις κορυφαίες ταχύτητες του SSD των 256 GB και τον αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος. Η οθόνη των 13,3 ιντσών διαθέτει φωτισμό WLED και FHD ανάλυση ενώ τα τέσσερα προσαρμοσμένα από τη Bang & Olufsen ηχεία θα δώσουν άλλη αίσθηση σε ό,τι κι αν streamάρεις στα διαλείμματά σου. Πρόσθεσε τον τετραπύρηνο Core i5 και τα 8 GB RAM και έκλεισες!