Δες το απόλυτο μπασκετικό θέαμα με νέα τηλεόραση!

8 μήνες πριν
basketball hoop

Το απόλυτο μπασκετικό event έρχεται να κάνει τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο όσο το δυνατόν λιγότερο πιο… οδυνηρή. Οι 32 καλύτερες εθνικές ομάδες μπάσκετ του πλανήτη δίνουν ραντεβού σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία όπου θα παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή. Σε αυτές συναντάμε την τελευταία πρωταθλήτρια Ισπανία, παραδοσιακές δυνάμεις όπως τη Σερβία, την Αυστραλία και τη Γαλλία, την «επίσημη αγαπημένη» όλων των Ελλήνων με Παπανικολάου, Λαρεντζάκη, Γουόκαπ «και τ’ άλλα παιδια» και φυσικά τις πανίσχυρες ΗΠΑ του Steve Kerr που πάνε στην Ασία έχοντας στο ρόστερ τους αστέρες όπως ο Brandon Ingram, ο Mikal Bridges, ο Anthony Edwards και ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Bobby Portis.

Αυτό από μόνο του αποτελεί την καλύτερη αφορμή για να κάνεις δικιά σου τη νέα τηλεόραση που έχεις βάλει στο μάτι εδώ και καιρό! Και ξέρεις, ε: ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ σου δίνει την τέλεια ασίστ για να σκοράρεις! Με μία επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr θα βρεις μία τεράστια γκάμα προτάσεων για κάθε γούστο και budget, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με δυνατότητα εξόφλησης έως και σε 48 άτοκες δόσεις. Και δεν μένουμε εκεί! Αν αποφασίσεις να πλαισιώσεις τον χώρο σου με μία τηλεόραση 65 ιντσών και άνω, τότε θα πάρεις και εκπτωτικό κουπόνι €100 από το BOX για… έξτρα γεύση στην εμπειρία σου! Η προσφορά ισχύει μέχρι και 10/09/2023 ή μέχρι εξάντλησης των διαθέσιμων κουπονιών (μπορείς να δεις τους όρους εδώ). Για να σε βοηθήσουμε μάλιστα να επιλέξεις την ιδανική τηλεόραση και να βγεις διπλά κερδισμένος, σου έχουμε ξεχωρίσει ορισμένα μοντέλα που αξίζουν να βρίσκονται στη λίστα σου.

LG OLED 55B36LA 55”

Η LG γιορτάζει τα 10 χρόνια παραμονής της στην κορυφή της αγοράς OLED τηλεοράσεων και η 55B36LA αποδεικνύει περίτρανα τον λόγο. Με επεξεργαστή A7 Gen6 4K που διαθέτει λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης προσφέρει ασύλληπτη εικόνα και ήχο, όπως κι αν επιλέξεις να την εκμεταλλευτείς. Το πάνελ OLED εξασφαλίζει πως δεν απαιτείται πρόσθετος οπίσθιος φωτισμός, ενώ το σύστημα AI Sound Pro προσφέρει ήχο εφάμιλλο με εκείνον ενός συστήματος surround 5.1.2 για ισορροπημένες εμπειρίες. Αν σε αυτά, τώρα, προσθέσεις το περιβάλλον webOS 23 το οποίο προσαρμόζεται στα «θέλω» σου, τις λειτουργίες Filmmaker Mode, Dolby Vision και Dolby Atmos, τη συμβατότητα με NVIDIA G-Sync και AMD FreeSync Premium και την υποστήριξη GeForce NOW, μιλάμε για την απόλυτη smart TV που θα καλύψει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις όλων των μελών του νοικοκυριού.

SAMSUNG LED UE55AU7172 55”

Μία προσιτή πρόταση σε 4K UHD ανάλυση και τις 55 ίντσες, η SAMSUNG LED UE55AU7172 έρχεται να σου προσφέρει υπέροχη εικόνα, είτε streamάρεις περιεχόμενο, είτε «λιώνεις» με τις ώρες στα αγαπημένα σου videogames. Με μίνιμαλ σχεδιασμό και ελάχιστο πλαίσιο ώστε να περνά σχεδόν… απαρατήρητη, εγγυάται «καθαρή» εμπειρία θέασης χωρίς αλλοιώσεις και περισπασμούς. Ο πανίσχυρος Crystal Processor 4K έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίζει το περιεχόμενο που φτάνει στην οθόνη, έτσι ώστε να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα της υπερυψηλής ανάλυσης, με την τεχνολογία Color Mapping να αναλαμβάνει να διατηρήσει τον ρεαλισμό στην αποτύπωση των χρωμάτων. Έλεγξέ τη από το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο ή το smartphone σου και σύνδεσέ τη ασύρματα στη στιγμή με τις υπόλοιπες συμβατές συσκευές σου για κοινή χρήση περιεχομένου.

SAMSUNG QLED QE55Q60B 55”

Η SAMSUNG QE55Q60B αποτελεί έναν από τους πιο οικονομικούς τρόπους για να απολαύσεις και να εκμεταλλευτείς τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Quantum Dot. Στις 55 ίντσες και με συμπαγή σχεδιασμό AirSlim που της επιτρέπει να χωρά σε κάθε σαλόνι και δωμάτιο, η QE55Q60B προσφέρει κάλυψη του χρωματικού χώρου DCI-P3 σε ποσοστό 100% για εικόνες που κόβουν την ανάσα. Το HDR10+ κάνει το ήδη εντυπωσιακό περιεχόμενο ακόμα εντυπωσιακότερο δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια κατά την απεικόνιση, μία λεπτομέρεια που αρκεί για να κάνει τη διαφορά. Ο Crystal Processor 4K υπόσχεται απρόσκοπτο upscale με τον εικονικό 3D surround ήχο να ακολουθεί τη δράση. Το περιβάλλον Tizen θα σε φέρει πιο κοντά στο αγαπημένο σου περιεχόμενο μετατρέποντας την τηλεόραση της SAMSUNG στο hub ψυχαγωγίας που αναζητούσες.

PHILIPS LED 65PUS8007 65”

Η τεχνολογία Ambilight της PHILIPS υπόσχεται να κάνει τους μπασκετικούς αγώνες και ό,τι άλλο αποφασίσεις να παρακολουθήσεις στη PHILIPS 65PUS8007 απολαυστικό. Χάρη στον LED φωτισμό που βρίσκεται εγκατεστημένος περιμετρικά της τηλεόρασης, η ατμόσφαιρα του χώρου σου προσαρμόζεται σε ό,τι παίζει ανά πάσα στιγμή στην οθόνη, για ακόμα πιο επιβλητικά αποτελέσματα. Η ανάλυση 4K UHD πλαισιώνεται από υπέροχη εικόνα και απόλυτα ομαλή κίνηση για βλέπεις πεντακάθαρα τα πάντα, από σκηνές γεμάτες δράση μέχρι… αιφνιδιασμούς! Οι τεχνολογίες Dolby Vision και Dolby Atmos κάνουν το συμβατό περιεχόμενο να δείχνει και να ακούγεται υπέροχα. Η smart TV της PHILIPS υποστηρίζει ακόμα HLG και HDR10+ για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία ενώ τρέχει λειτουργικό Android TV.

SAMSUNG OLED 65S95C 65”

Με την 65S95C της SAMSUNG ετοιμάσου να απολαύσεις ασύγκριτη ευκρίνεια με αδιανόητα υψηλή αντίθεση και πραγματικά φυσικά χρώματα. Στις 65 ίντσες, θα κυριαρχήσει στον χώρο σου, μετατρέποντάς τον σε γήπεδο, αρένα, venue συναυλιών ή κινηματογραφική αίθουσα -η επιλογή είναι δική σου. Το ιδιαίτερα λεπτό της design πλαισιώνεται από σύστημα διαχείρισης καλωδίων, βοηθώντας σε να διατηρήσεις την ίδια μίνιμαλ αισθητική και γύρω της. Προσφέρει εξαιρετικά υψηλή φωτεινότητα, απόρροια της τεχνολογίας HDR OLED της SAMSUNG, για λεπτομερείς εικόνες. Ο νέος, neural quantum επεξεργαστής εικόνας βασίζεται σε αλγορίθμους AI, βελτιστοποιώντας ήχο και εικόνα και εκμεταλλευόμενος πλήρως την ισχύ του 4K. Τα δε οκτώ (!) ηχεία της αποδίδουν άψογα χάρη στην τεχνολογία Dolby Atmos, καθιστώντας την αγορά soundbar ή home cinema ξεκάθαρα προαιρετική.

HISENSE LED 75A6K 75”

Μία τηλεόραση που θα γεμίσει τον χώρο σου με ολοζώντανα χρώματα, η HISENSE 75A6K θα σε βάλει για τα καλά στη δράση χάρη στην κρυστάλλινη εικόνα της ανάλυσης 4Κ. Ενσωματώνει τεχνολογία Direct Full Array για ομοιόμορφη κατανομή του φωτός σε όλη της την επιφάνεια, κάτι που της χαρίζει πραγματικά μαύρα. Την ίδια στιγμή, το σύστημα AI Adaptive Depth προσδίδει μία πρωτόγνωρη αίσθηση βάθους, με το Pixel Tuning αντίστοιχα να ενισχύει κάθε εικόνα δυναμικά pixel προς pixel, για ακόμα πιο πλούσια παλέτα χρώματος. Οι προηγμένοι αλγόριθμοι εξασφαλίζουν πως οι τόνοι των χρωμάτων διατηρούν τη φυσικότητά τους με το Dolby Vision να έρχεται και να ολοκληρώνει μία πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία. Η 75A6K διαθέτει VRR, ALLM και Game Mode Plus για όσους αρέσκονται στο gaming ενώ βασίζεται στο VIDAA, ένα από τα πιο εύχρηστα περιβάλλοντα χρήστη στην αγορά.

Και μην ξεχνάς! Κάνοντας τις αγορές σου έως και 31/08, κερδίζεις εκπτωτικό κουπόνι G App έως 50€, για επόμενη αγορά! Επομένως έχουμε και λέμε:

  • Κορυφαίες smart TVs για να μην χάσεις στιγμή
  • Άτοκες δόσεις γιατί μόλις γύρισες από διακοπές
  • Κουπόνι Box 100€ γιατί μπάσκετ χωρίς ντελίβερι δεν παίζει
  • Εκπτωτικό κουπόνι G App έως 50€ για να πάρεις και αυτό το soundbar που έβαλες στο μάτι

Με τέτοια deals σίγουρα σε βλέπουμε για τελικό!