Ένας είναι ο προορισμός για wearable deals φέτος τη Black Friday

5 μήνες πριν
guy runs and uses smartwatch

Black Friday: Η ευκαιρία που έψαχνες για να κάνεις δικό σου το wearable που θέλεις και να αλλάξεις προς το καλύτερο την καθημερινότητά σου. Wearables όπως τα smartwatches, βλέπεις, είναι οι συσκευές που έχουν αναλάβει να γεφυρώσουν το όποιο χάσμα μεταξύ των smartphones και των χρηστών, προσφέροντας στους τελευταίους πλήρη εικόνα των όσων γίνονται γύρω τους, ενώ παράλληλα τους ενθαρρύνουν να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής με περισσότερη άσκηση. Τα smartwatches τελευταίας γενιάς δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα παραδοσιακά ρολόγια: με σχεδιασμό που παραπέμπει περισσότερο σε αξεσουάρ και δη κόσμημα παρά τεχνολογικό gadget, πληθώρα δυνατοτήτων και αισθητήρες που παρακολουθούν ζωτικά επίπεδα και δείκτες ευημερίας 24/7, έχουν εξελιχθεί σε πραγματικά πολυεργαλεία, ικανά να συνοδέψουν κάθε σου εμφάνιση -από τις πιο επίσημες, μέχρι τις περιπέτειες του Σαββατοκύριακου. Αν λοιπόν σκεφτόσουν να επενδύσεις σε ένα smartwatch σου δίνουμε έναν ακόμη λόγο. Μέχρι 26/11/2023 με αγορές αξίας 349€ και άνω μπορείς να επωφεληθείς επιπλέον όφελος 15% €πιστροφή με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα!

Εμείς ξεχωρίσαμε για σένα ορισμένα από τα εντυπωσιακότερα deals σε wearables που θα βρεις φέτος τη Black Friday στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Για έλα να τους ρίξουμε μια ματιά.

APPLE Watch Series 8 από €359

Το απόλυτο προσωπικό σου αξεσουάρ έγινε ακόμα πιο ισχυρό! Το APPLE Watch Series 8 έρχεται με αισθητήρα θερμοκρασίας προσφέροντας μία ακόμα πληρέστερη εικόνα του οργανισμού. Η λειτουργία ανίχνευσης πτώσεων κάνει τη διαφορά σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης ενώ η παρακολούθηση ύπνου έχει ενισχυθεί για ακόμα ακριβέστερη ανάλυση. Πάνω απ’ όλα όμως, το APPLE Watch Series 8 είναι ένα πανέμορφο ρολόι με λιτό, κομψό σχεδιασμό και οθόνη Always-On Retina η οποία κάνει τις έτσι κι αλλιώς εντυπωσιακές προσόψεις να φαίνονται ακόμα καλύτερες. Ανθεκτικό σε νερό και σκόνη βάση IP6X και WR50, αντέχει στη σκληρή καθημερινή χρήση βάζοντας πάνω απ’ όλα εσένα. Με χάρτες και Apple Wallet για τις καθημερινές σου βόλτες, αντέχει έως και 36 ώρες στο Low Power Mode.

APPLE Watch Ultra από €689

Αν η καθημερινότητά σου είναι σκληρή, τότε το APPLE Watch Ultra είναι το ρολόι σου και θα γίνει δικό σου από €649 στον ΓΕΡΜΑΝΟ φέτος τη Black Friday. Το απόλυτο sports watch, το APPLE Watch Ultra είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο, το υλικό που προσφέρει την καλύτερη σχέση βάρους/ανθεκτικότητας/αντοχής στη διάβρωση. Το σώμα περικλείει το κρύσταλλο ζαφειριού, προστατεύοντάς το από τυχόν προσκρούσεις. Η ψηφιακή κορώνα είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος για πιο άνετη χρήση ενώ και το χαρακτηριστικό πλήκτρο εξέχει περισσότερο για να μπορείς να το χρησιμοποιείς απρόσκοπτα ακόμα κι όταν φοράς γάντια. Ανθεκτικό στο νερό σε βάθος έως και 100 μέτρα, πληροί τις προδιαγραφές του προτύπου MIL-SRD 810H, αντέχει στη σκόνη βάσει πιστοποίησης IP6X και ενσωματώνει τη μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη που είχε ποτέ APPLE Watch με μέγιστη φωτεινότητα 2000 nits.

GARMIN fenix από €479

Η σειρά fenix της GARMIN διαθέτει λύσεις με εξαιρετική σχέση τιμής/απόδοσης για όσους αναζητούν μία αξιόπιστη πρόταση από έναν κατασκευαστή που ξέρει καλά το αντικείμενό του. Με smartwatches όπως τα fenix 7 και 7S να ξεκινούν από τα €479, φέτος τη Black Friday θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα wearable με αυτονομία που μετριέται σε μέρες, αισθητήρες που θα σου προσφέρουν πλήρη εικόνα της κατάστασης του οργανισμού σου, δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής χωρίς την ανάγκη smartphone και βέβαια πλήρους κάλυψης κάθε αθλητικής δραστηριότητας, όσο εξεζητημένη κι αν είναι αυτή. Με κορυφαίο design και πληθώρα δυνατοτήτων, τα GARMIN fenix θα σε καλύψουν στο έπακρο.

GARMIN epix από €649

Για όσους ψάχνουν βέβαια κάτι ακόμα πιο premium, η GARMIN έχει να παρουσιάσει τα epix τα οποία… δεν αστειεύονται. Ανάλογα την έκδοση που θα επιλέξεις, θα βάλεις στο χέρι σου ένα προσεκτικά σμιλεμένο smartwatch με σώμα τιτανίου και απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης, ικανό να αντέξει ακόμα και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Αδιάβροχο σε πίεση 10 ATM, δεν συμβιβάζεται με τίποτα. Διαθέτει εξαιρετικά φωτεινή οθόνη AMOLED με προαιρετική λειτουργία Always On, καθώς επίσης και πλήκτρα για άνετη χρήση σε οποιαδήποτε κατάσταση. Η αυτονομία του θα σε κρατήσει καλυμμένο για εβδομάδες, ανάλογα με τη χρήση πάντα, ενώ το πλήρες προφίλ συνδεσιμότητας θα του επιτρέψει να παραμείνει σε εγρήγορση όπου κι αν βρεθείς.

SAMSUNG Galaxy Watch4

Κανείς δεν σε ξέρει καλύτερα από το smartwatch σου, ειδικά αν πρόκειται για το Galaxy Watch4 της SAMSUNG. Είναι το αξεσουάρ που θα σε οδηγήσει σε ανώτερα επίπεδα φυσικής κατάστασης, αναλύοντας τη σύσταση του σώματός σου και βοηθώντας σε έτσι να πετύχεις πιο εύκολα τους στόχους σου. Ο BioActive αισθητήρας της SAMSUNG λειτουργεί σε συνδυασμό με το ταχύτερο τσιπ που δημιούργησε ποτέ η κορεατική εταιρεία, δίνοντας στο Galaxy Watch4 αστείρευτες δυνατότητες. Το προσεγμένο περιβάλλον χρήστη κάνει την ανάγνωση των στοιχείων που αφορούν τον οργανισμό σου παιχνίδι καθώς το smartwatch μπορεί να αναγνωρίσει και να καταγράψει κάθε σου αθλητική δραστηριότητα, δίχως να χάνει την αίσθηση των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα και του καρδιακού παλμού σου.

SAMSUNG Galaxy Watch5 Pro

Pro επιλογή για εκείνους που θέλουν ένα επαγγελματικών προδιαγραφών smartwatch, το SAMSUNG Galaxy Watch5 Pro είναι πιθανότατα ό,τι πιο εντυπωσιακό μας έχει προσφέρει σε wearable η SAMSUNG. Με ανθεκτικότερο κρύσταλλο ζαφειριού, τη μεγαλύτερη μπαταρία που έχουμε δει ever σε wearable της εταιρείας και προφίλ κατάλληλο για τους λάτρεις της περιπέτειας, το Galaxy Watch5 Pro θα σε βγάλει για τα καλά από το σπίτι. Διαθέτει νέο σύστημα Routes που σου επιτρέπει να εισάγεις τις δικές σου διαδρομές σε μορφή GPX, με το Track Back να αναλαμβάνει να σε φέρει πίσω στο αρχικό σου σημείο εύκολα και γρήγορα, ακόμα κι όταν κάνεις ποδήλατο ή πεζοπορία. Η μπαταρία των 590 mAh αντέχει, με το ρολόι να παρακολουθεί όχι μόνο τις κινήσεις αλλά και τον ύπνο σου.

HUAWEI Watch GT 3 Active

Ένα smartwatch για active τύπους, το HUAWEI Watch GT 3 Active τα κάνει όλα περίφημα! Διαθέτει σπουδαία διάρκεια μπαταρίας που φτάνει και τις 14 μέρες για να ξενοιάσεις μια για πάντα από τον βραχνά της φόρτισης. Είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες ακριβείας, είτε πρόκειται για το GPS, είτε για τη μέτρηση των καρδιακών παλμών, έτσι ώστε να έχεις πλήρη εικόνα του οργανισμού αλλά και του πού βρίσκεσαι. Καταγράφει κάθε σου βήμα και κίνηση 24/7 με τη HUAWEI να το έχει εφοδιάσει και με προσωπικό coach που θα αναλάβει να βελτιώσει τη φυσική σου κατάσταση. Στα παραπάνω πρόσθεσε τις κλήσεις μέσω Bluetooth και τις περισσότερες από 100 λειτουργίες προπόνησης και έχεις το απόλυτο πακέτο!

Η μεγαλύτερη γκάμα wearables στις πιο… αχτύπητες τιμές!

Αυτά και πολλά περισσότερα smartwatches σε περιμένουν στον ΓΕΡΜΑΝΟ και το germanos.gr. Επισκέψου σήμερα κιόλας ένα από τα καταστήματα του δικτύου μας, άφησε το εξειδικευμένο μας προσωπικό να σου λύσει κάθε απορία, δοκίμασε τις προτάσεις των μεγαλύτερων κατασκευαστών και βρες εκείνη που ταιριάζει στα «θέλω» και το χέρι σου! Αν σκεφτείς και το επιπλέον όφελος 15% €πιστροφή με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα τότε το deal είναι μοναδικό!

 

Δες εδώ τους όρους για την ενέργεια €πιστροφή.