Επιλέγοντας το ιδανικό 5G smartphone ανάλογα με τις "φοιτητικές" ανάγκες σου

1 εβδομάδα πριν
college student smartphone

Οι ημέρες επιστροφής στα φοιτητικά έδρανα – ή… γνωριμίας μαζί τους – αποτελούν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους φοιτητές να κάνουν επιτέλους δικό τους το 5G smartphone που θα καλύψει τις ανάγκες τους. Το φοιτητικό κινητό ωστόσο συνιστά μία από τις πιο "δύσκολες" κατηγορίες smartphone και αυτό διότι οι φοιτητές αναζητούν συσκευές που να είναι ικανές να κάνουν τα πάντα (gaming, φωτογραφίες, βίντεο, streaming και browsing σε σούπερ ταχύτητες και η λίστα συνεχίζεται), να διαθέτουν ισχυρή αυτονομία και επιπλέον να αντέχουν στην απαιτητική καθημερινή χρήση. Και όλα αυτά με ένα -εκ των πραγμάτων- μαζεμένο budget. Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες...

Ακόμα κι έτσι όμως, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι εδώ για ‘σένα για να σου προτείνει το smartphone που ταιριάζει στις ανάγκες σου! Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να ξεκαθαρίσεις τα «θέλω» σου: τι είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για ‘σένα σε ό,τι αφορά την καινούρια σου συσκευή; Αφού το κάνεις, δεν έχεις παρά να δεις τι από τα παρακάτω αποτελεί βασική προτεραιότητα για ‘σένα και να εντοπίσεις έτσι την καταλληλότερη πρόταση!

Επικοινωνία & Συνδεσιμότητα

Η γρήγορη δικτύωση είναι το παν για ‘σένα. Η live παρακολούθηση μαθημάτων και οι βιντεοκλήσεις με τους κολλητούς και τους συμφοιτητές σου άλλωστε θέλουν υψηλές ταχύτητες, γι’ αυτό και η υποστήριξη 5G και Wi-Fi τελευταίας γενιάς είναι αδιαπραγμάτευτη. Στα must της συσκευής σου για τους ίδιους λόγους βρίσκεται και η καλή κάμερα πρόσοψης. Τι επιλέγεις λοιπόν;

Το XIAOMI Redmi Note 13 5G είναι μία σούπερ επιλογή. Σε φοβερά χρώματα για να διαλέξεις αυτό που θες, 5G συνδεσιμότητα, κύρια κάμερα 108MP και selfie 16 MP με βίντεο στα 1080p ώστε οι άλλοι να βλέπουν πάντα τον καλύτερό σου εαυτό!

Εναλλακτικά μπορείς να δεις το MOTOROLA g85 5G. Με κυρτές γωνίες και premium αίσθηση αφής, είναι μία 5G συσκευή που θα λατρέψεις από την πρώτη στιγμή που θα την πάρεις στα χέρια σου. Στο κέντρο της εκθαμβωτικής οθόνης P-OLED των 6,67 ιντσών δε, βρίσκεται η selfie cam των 32 MP (f/2,4, 07 μm) για τα πιο σούπερ πλάνα που είδες ποτέ!

Μία εξίσου καλή επιλογή είναι και το SAMSUNG Galaxy A25 5G, ένα all-around smartphone που θα σου επιτρέψει να κάνεις όλα όσα θες για να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την κάθε σου ημέρα. Η βελτιωμένη κάμερα πρόσοψης των 13 MP θα σου χαρίσει σπουδαίες selfies και βίντεο ενώ την ίδια στιγμή Wi-Fi, 5G, USB Type-C και NFC προσφέρουν πλήρη συνδεσιμότητα.

Ψυχαγωγία & Πολυμέσα

Το smartphone μπορεί να θεωρείται πολυεργαλείο όμως πάνω απ’ όλα είναι μία συσκευή που σου επιτρέπει να περνάς καλά και αυτό το «καλά» μεταφράζεται σε ατελείωτο browsing στον κόσμο των social media, streaming σειρών, ταινιών και μουσικής και βέβαια mobile gaming. Ειδικά αν μιλάμε για online gaming, η 5G ταχύτητα είναι must για να μην έχεις lag και κολλήματα όταν παίζεις. Εσύ λοιπόν τα θες όλα! Και καλή οθόνη για να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο, και ισχυρά χαρακτηριστικά για απολαυστικό gameplay, και καλή κάμερα για φωτογραφίες σημειώσεων και διαφανειών – γιατί σε τελική ανάλυση, μην ξεχνάς πως είσαι φοιτητής!

Το POCO X6 5G είναι μία άψογη πρόταση που τα πηγαίνει περίφημα σε όλους τους τομείς. Έχει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 7s Gen 2 πλαισιωμένο από 12 GB RAM, οθόνη CrystalRes AMOLED 6,67 ιντσών στα 120 Hz με 100% κάλυψη DCI-P3 και τριπλή κάμερα με κύριο φακό 64 MP για σούπερ φωτογραφίες.

Πολύ καλή και τρομερά προσιτή οικονομικά περίπτωση αποτελεί και το XIAOMI Redmi 12 5G με τη σπουδαία οθόνη FHD+ των 6,79 ιντσών στα 90 Hz για κρυστάλλινη εικόνα και μάλιστα με πιστοποίηση χαμηλών εκπομπών μπλε ακτινοβολίας. Στο εσωτερικό του κρύβει έναν MediaTek Helio G88 ενώ η τριπλή κάμερά του με κύρια ανάλυση 50 MP διαθέτει και λειτουργίες AI.

Τέλος, μην αμελήσεις να δεις το TCL 50 Pro NXTPAPER 5G το οποίο ενσωματώνει FHD+ οθόνη NXTPAPER 6,8 ιντσών στα 120 Hz που με το πάτημα ενός κουμπιού αλλάζει look, υιοθετώντας υφή εφάμιλλη με εκείνη του χαρτιού, για άνετο διάβασμα – σαν να είχες μπροστά σου βιβλίο! Την ίδια στιγμή διαθέτει κάμερα 108 MP για σούπερ φωτογραφίες και βίντεο, μέρα και νύχτα.

Αποθηκευτικός χώρος

Το smartphone σου παίζει τον ρόλο της… φορητής μονάδας αποθήκευσης αφού στο εσωτερικό του, πέραν των εφαρμογών και των φωτογραφιών σου, κρατάς σημειώσεις, παρουσιάσεις, εργασίες και κάθε λογής αρχείο που ανταλλάζεις σε Viber και WhatsApp με τους συμφοιτητές σου. Χρειάζεσαι λοιπόν 5G ταχύτητες για να κάνεις download/upload στη στιγμή όλα τα απαραίτητα αρχεία αλλά και αποθηκευτικό χώρο και με βάση αυτά έχουμε τις εξής προτάσεις:

Το MOTOROLA g54 5G έρχεται με 256 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD έως και 1 TB ώστε να τον αυξήσεις ακόμα περισσότερο. Μία εντυπωσιακή συσκευή με σπουδαία οθόνη 20:9 στα 120 Hz και ήχο Dolby Atmos, το moto g54 5G θα σου επιτρέψει να κρατήσεις μαζί σου όλα όσα χρειάζεσαι.

Το OPPO Reno 12 F 5G διαθέτει 256 GB μνήμης UFS 2.2 και δυνατότητα προσθήκης κάρτας microSD, δίνοντάς σου έτσι την απαραίτητη ελευθερία κινήσεων για να κρατήσεις στο εσωτερικό του ό,τι εσύ θες. Όσο για την εμπειρία χρήσης που προσφέρει; Να είσαι σίγουρος πως η AI θα αλλάξει εκ βάθρων την καθημερινότητά σου σε βαθμό που δεν φαντάζεσαι!

Αυτονομία & Διαχείριση ενέργειας

Η μπαταρία είναι βασική προτεραιότητα για όλους όμως για εσένα είναι η βασικότερη. Θες 5G smartphone με μεγάλη αυτονομία που να αντέχει για ολόκληρη τη μέρα χωρίς να απαιτεί φόρτιση και ακόμα κι όταν έρθει η ώρα της τελευταίας, τα πάντα πρέπει να γίνονται σε ρυθμό πολυβόλου! Η ζωή σου είναι πολύ σημαντική για να πατήσεις pause και μη σκας: σε καταλαβαίνουμε 100%!

Η πρόταση που δεν πρέπει να παραβλέψεις είναι το MOTOROLA g54 5G Power Edition. Από πλευράς χαρακτηριστικών είναι στα ίδια επίπεδα με το απλό moto g54 5G: ίδια οθόνη, ίδιος επεξεργαστής, ίδια RAM, ίδια χωρητικότητα, ίδια κύρια κάμερα. Η μεγάλη διαφορά όμως μεταξύ των δύο είναι στη μπαταρία, με το moto g54 5G Power Edition να ενσωματώνει μία θηριώδη Li-Po 6000 mAh για ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία και ταχεία φόρτιση 30 W. Όχι κι άσχημα, ε;

Πολύ καλή περίπτωση συνιστά και το OPPO A80 5G με τη μπαταρία των 5100 mAh να έρχεται με εγγυημένα υψηλή απόδοση για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια, έτσι ώστε η συσκευή σου να αντέχει το ίδιο ακόμα και έπειτα από εκατοντάδες κύκλους φόρτισης. Η δε ταχεία φόρτιση 45 W της επιτρέπει να γεμίζει σε ποσοστό 0-50% μέσα σε μόλις μισή ώρα!

Ανθεκτικότητα & Ποιότητα κατασκευής

Η φοιτητική ζωή περιλαμβάνει κάμποσες μετακινήσεις και πολλά πέρα-δώθε οπότε ως εκ τούτου το φοιτητικό 5G smartphone οφείλει να διαθέτει στιβαρή κατασκευή. Τα premium υλικά σε συνδυασμό με την ποιοτική συναρμολόγηση εγγυώνται κορυφαία αξιοπιστία και αντοχή σε τυχόν καθημερινά ατυχήματα όπως πτώσεις, δονήσεις, σκόνη και νερό.

Εδώ η πρότασή μας είναι μία, το SAMSUNG Galaxy XCover 7 5G, ένα rugged smartphone που θα αντέξει σε ό,τι δοκιμασία κι αν το υποβάλεις. Πληροί τις προδιαγραφές του απαιτητικού στρατιωτικού προτύπου MIL-STD-810H για να αντέχει ακόμα και στις πλέον αντίξοες συνθήκες ενώ η υψηλής ευαισθησίας οθόνη του θα ανταποκριθεί στα αγγίγματά σου ακόμα κι αν φοράς γάντια! Με μεγάλη αντοχή και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, το Galaxy XCover 7 είναι ένα smartphone που αντέχει στα δύσκολα!

Νέο ξεκίνημα με το δικό σου τρόπο

Έχοντας καταλήξει στη λύση που καλύπτει περισσότερο από κάθε άλλη τις ανάγκες σου, έλα σε ένα από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή μπες στο germanos.gr, επίλεξε το 5G smartphone που θες και κάνε τη δική σου στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με δυνατότητα εξόφλησής της σε άτοκες δόσεις ή δόσεις χωρίς πιστωτική. Ξεκίνα τη φοιτητική χρονιά με στυλ και ένα smartphone που θα αλλάξει την καθημερινότητά σου!