Φέτος επιλέγουμε στη Black Friday premium smartphone, APPLE & SAMSUNG από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

1 έτος πριν
APPLE & SAMSUNG

Black Friday: Η ιδανική ευκαιρία, το τέλειο timing για να κάνεις δικό σου το premium κινητό τηλέφωνο που είχες βάλει στο μάτι καιρό τώρα! Και όταν η κουβέντα πάει στα high-end smartphones, τότε τρία είναι τα brand names που έρχονται αυτόματα στο μυαλό: SAMSUNG, APPLE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ! Φέτος τη Black Friday λοιπόν μπες κι εσύ στο κλαμπ των premium συσκευών επενδύοντας σε πανίσχυρα, αξιόπιστα και κομψά smartphones που θα σου επιτρέψουν να κάνεις περισσότερα, αλλάζοντας άρδην την καθημερινότητά σου και προσφέροντάς σου ολοκληρωμένες all-around εμπειρίες χρήσης. Μην ξεχνάς ότι στον ΓΕΡΜΑΝΟ δε θα τα βρεις απλά στις καλύτερες τιμές της αγοράς αλλά θα έχεις και την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς το πρόγραμμα €πιστροφή της EUROBANK, κερδίζοντας και εξαργυρώνοντας ευρώ σε κάθε σου αγορά!

Έλα να δούμε τα high-end smartphones της SAMSUNG και της APPLE που ξεχωρίζουν.

SAMSUNG Galaxy S22 5G

Το SAMSUNG Galaxy S22 5G θα κάνει κάθε σου στιγμή να μοιάζει… επική! Με θεσπέσια οθόνη, εύχρηστο design σε επίπεδο hardware και software και μπαταρία που θα σε κάνει να ξεχάσεις τι πάει να πει φόρτιση, μιλάμε για ένα θρυλικό smartphone που ξεχωρίζει. Η SAMSUNG το έχει προικίσει με μία Dynamic AMOLED 2X, ανάλυσης FHD+, 6,1 ιντσών, τριπλή κύρια κάμερα 50+10+12 MP με AF και OIS και οπτικό zoom 3x, καθώς και κάμερα πρόσοψης 10 MP (f/2,2). Με χωρητικότητα 128 και 256 GB, θα έχεις τη δυνατότητα να κατεβάσεις apps, να αποθηκεύσεις αρχεία και γενικώς να εκμεταλλευτείς στο έπακρο Android και One UI. Η μπαταρία των 3700 mAh επιδεικνύει σπουδαία αυτονομία αντέχοντας πάνω από μία μέρα με το chip των 4 nm να σε βγάζει ασπροπρόσωπο ακόμα και στις πλέον απαιτητικές καταστάσεις.

SAMSUNG Galaxy S22+ 5G

Αν θες το κάτι παραπάνω, τότε το SAMSUNG Galaxy S22+ 5G είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου και αυτό το τελευταίο το εννοούμε. Πρακτικά μιλάμε για μία συσκευή παρόμοια με το SAMSUNG Galaxy S22: οκταπύρηνος επεξεργαστής στα 4 nm, άπλετη RAM, τριπλή κάμερα 50+10+12 MP και κάμερα selfie 10 MP. Η διαφορά τους όμως εντοπίζεται στο μέγεθος: με διαστάσεις 157,4 x 75,8 x 7,6 εκατ. και βάρος 195 γραμμάρια, το SAMSUNG Galaxy S22+ 5G διαθέτει οθόνη ίδιων προδιαγραφών μεν, μεγαλύτερης διαγωνίου δε (οι 6,1 ίντσες έχουν γίνει 6,6 με την ανάλυση να παραμένει ωστόσο FHD+ και συγκεκριμένα 2340 x 1080). Η SAMSUNG μάλιστα εκμεταλλεύτηκε τον έξτρα χώρο που είχε στη διάθεσή της, μεγαλώνοντας τη μπαταρία της συσκευής στα 4500 mAh για ακόμα πιο εντυπωσιακή αυτονομία.

SAMSUNG Galaxy S22 Ultra 5G

Το πρώτο των πρώτων. Η απόλυτη ναυαρχίδα. Το smartphone που θα κάνει τον υπολογιστή σου να… κοκκινήσει από ντροπή με την ισχύ, τις επιδόσεις και τις δυνατότητές του. Το SAMSUNG Galaxy S22 Ultra 5G τα έχει όλα και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου. Η Dynamic AMOLED 2X στα 120 Hz με HDR10+, μέγιστη φωτεινότητα 1750 nits, ανάλυση 3088 x 1440 και διαγώνιο 6,8 ιντσών σου υπόσχεται κινηματογραφικές απολαύσεις. Ο Exynos 2200 στα 4 nm δίνει ρέστα, έχοντας την υποστήριξη άπλετης RAM με τη χωρητικότητα να «παίζει» μεταξύ 128, 256 και 512 GB -ανάλογα την έκδοση που θα επιλέξεις. Για την κάμερα ό,τι και να πούμε είναι λίγο: τετραπλή 108+10+10+12 MP, LED φλας, auto-HDR και PDAF, τραβά απίθανες φωτογραφίες και μοναδικά βίντεο που φτάνουν σε ανάλυση και τα 8K!

SAMSUNG Galaxy A53 5G

Για ‘σένα που θες… σβέλτες καταστάσεις, το SAMSUNG Galaxy A53 5G είναι ό,τι καλύτερο. Με τέλεια σχέση τιμής/απόδοσης και μία απόλυτα ομαλή εμπειρία χρήσης, όσο απαιτητικό κι αν είναι αυτό που έχεις βάλει κατά νου, να είσαι σίγουρος ότι θα φέρει τα πάνω κάτω στον κόσμο σου. Απόλαυσε streaming σε κορυφαία ποιότητα με σούπερ ταχύτητες και μοιράσου το αγαπημένο σου περιεχόμενο με τους φίλους και την οικογένειά σου. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής του είναι τεχνολογίας 5 nm προσφέροντάς σου την ισχύ που χρειάζεσαι. Η δε οθόνη Super AMOLED των 120 Hz εκτός από συγκλονιστικά και ζωηρά χρώματα, θα σου προσφέρει ομαλή κίνηση σε browsing, streaming και gaming! Ακόμα, η μπροστινή κάμερα υψηλής ανάλυσης 32 MP είναι ιδανική για selfies και βιντεοκλήσεις με μεγάλη ευκρίνεια. Θα το βρεις σε εκδόσεις 6/128 GB και 8/256 GB σε τέσσερα χρώματα (μαύρο, μπλε, πορτοκαλί, λευκό). 

SAMSUNG Galaxy S21 FE 5G

Συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία των συσκευών της σειράς SAMSUNG Galaxy S21, το SAMSUNG Galaxy S21 FE 5G θα σου δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσεις κάθε σου πάθος, αποτυπώνοντάς το με τον πλέον ανεξίτηλο τρόπο. Ο σχεδιασμός του το κάνει να ξεχωρίζει: λεπτό αλλά ανθεκτικό και ελαφρύ, σε τέσσερα χρώματα (γκρι, λευκό, λαδί, βιολετί) που αναδεικνύουν τις καμπύλες του και θα σε κερδίσουν μεμιάς. Την ίδια στιγμή η οθόνη Dynamic AMOLED 2X των 6,4 ιντσών έχει ιδανικό μέγεθος, εξασφαλίζοντας σταθερό κράτημα, άνετη μεταφορά αλλά και ποιοτικές εμπειρίες streaming. Η τεχνολογία Super Smooth 120 Hz θα σου χαρίσει απόλυτα ομαλές εικόνες με το Game Mode να ενισχύει το gameplay σου. Το δε Corning Gorilla Glass Victus τη θωρακίζει απέναντι στους κινδύνους της καθημερινότητας. Η τριπλή κάμερα με τη selfie των 32 MP ολοκληρώνουν το πακέτο ιδανικά.

SAMSUNG Galaxy Z Flip4 5G

Τα clamshell είναι και πάλι στη μόδα και υπεύθυνο γι’ αυτό είναι το SAMSUNG Galaxy Z Flip! Το πιο πρόσφατο μοντέλο του μάλιστα, το SAMSUNG Galaxy Z Flip4 5G θα σε συναρπάσει με τη χρηστικότητα, την ανθεκτικότητα και φυσικά τις λειτουργίες του. Είναι τόσο μικρό ώστε να χωρά άνετα στην παλάμη σου. Άνοιξέ το με μια σου κίνηση και δες να… ξεδιπλώνεται μπροστά σου, μέσα από την οθόνη των 6,7 ιντσών ένας ολοκαίνουριος κόσμος. Μη σε ανησυχούν οι αντοχές του: είναι πιστοποιημένο για πάνω από 200.000 ανοίγματα, φέρει προστασία Armor Aluminum στην άρθρωση ενώ η επικάλυψη Corning Gorilla Glass Victus+ του προσφέρει προστασία από το νερό βάσει IPX8. Τοποθέτησέ το στην επιφάνεια που προτιμάς και τράβα υπέροχες εικόνες και επαγγελματικά πορτρέτα ακόμα και στο σκοτάδι χάρι στις δύο κάμερες των 12 MP και τη selfie των 10 MP. Με χωρητικότητα 128 και 256 GB, έρχεται σε χρυσό, μωβ, μπλε και μαύρο.

SAMSUNG Galaxy Z Fold4 5G

Κομψό αλλά και παραγωγικό. Ανθεκτικό μα και ευέλικτο. Το τέλειο εργαλείο για τον σύγχρονο businessman και το ιδανικό μέσο έκφρασης για τον δημιουργικό χρήστη. Το SAMSUNG Galaxy Z Fold4 5G είναι όλα αυτά και πολλά περισσότερα! Πρόκειται για ένα smartphone που δε χρειάζεται και πολλή προσπάθεια για να ξεχωρίσει. Ποιο άλλο δηλαδή θα σου προσφέρει εξωτερική οθόνη 6,1 ιντσών και εσωτερική 7,4 ιντσών στα 120 Hz (αμφότερες Dynamic AMOLED 2X με 16 εκατ. χρώματα); Κατέβασε αρχεία στη στιγμή όσο μεγάλα κι αν είναι χάρη στα 5G και Wi-Fi 6, επεξεργάσου τα και μείνε σε επαφή με τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σου χώρο. Προσάρμοσε το περιβάλλον χρήστη του όπως βολεύεσαι με το MultiView του One UI, ζήσε εξαιρετικά παραγωγικές εμπειρίες multitasking και κάνε ακόμα περισσότερα με υποστήριξη γραφίδας S Pen.

APPLE iPhone 12 mini 5G

Μικρό στο μάτι, τεράστιο σε δυνατότητες το APPLE iPhone 12 mini, αποτελεί μία κορυφαία επιλογή για όσους ψάχνουν ένα smartphone που να μπορούν να χειριστούν με το ένα χέρι, χωρίς καμία παραχώρηση στις επιδόσεις. Διαθέτοντας οθόνη 5,4” OLED Super Retina, το iPhone 12 mini 5G ενσωματώνει το A14 Bionic SoC με 256GB αποθηκευτικό χώρο για κορυφαίες επιδόσεις ενώ διαθέτει και δυνατότητα σύνδεσης με 5G δίκτυα. Ο διπλός αισθητήρας των 12MP στο πίσω μέρος αποτελεί εγγύηση για εξαιρετικό βίντεο (4K HDR) και φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Φυσικά τρέχει iOS, με την APPLE να υποστηρίζει τη συσκευή με αναβαθμίσεις για 5 χρόνια από την ημέρα κυκλοφορίας της. Είναι αδιάβροχο και μπορείς να το βρεις στο ΓΕΡΜΑΝΟ.