Φέτος το χειμώνα έχεις 5 gadgets για κάθε στιγμή!

2 μήνες πριν
GoPro HERO12 Black Creator Edition with stand

Με τον χειμώνα να έχει μπει για τα καλά, έχεις μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να εξοπλιστείς με τα πιο cool gadgets για κάθε περίσταση. Μήπως ήρθε η ώρα για αυτή την εξόρμηση στο βουνό που σχεδίαζες; Έχεις ήδη μπει στη διαδικασία να ετοιμάσεις τον εξοπλισμό του ski/snowboard; Ή μήπως σκέφτεσαι καιρό τώρα μια πιο οικονομική και οικολογική μετακίνηση εντός πόλης; Ό,τι κι αν περιλαμβάνει η λίστα σου λοιπόν, στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις deals για κάθε γούστο, ανάγκη και πορτοφόλι! Από drones και action cameras που θα σου χαρίσουν μοναδικά πλάνα προκαλώντας πάταγο σε Instagram και TikTok, μέχρι instant cameras για ενσταντανέ με νοσταλγικά vibes και ηλεκτρικά scooter για σβέλτες και ασφαλείς μετακινήσεις, έλα να δούμε όσα ξεχωρίσαμε για ‘σένα.

DJI Mini 4 Pro

Αν αναζητάς ένα drone με εκπληκτικές λειτουργίες, εντυπωσιακή απόκριση και σπουδαία αυτονομία, το DJI Mini 4 Pro είναι για ‘σένα. Μην αφήσεις το μικρό του μέγεθος να σε παραπλανήσει: παρά τα 249 γραμμάριά του διαθέτει σπουδαίες δυνατότητες που θα σου επιτρέψουν να υλοποιήσεις κάθε σου δημιουργικό όραμα με χαρακτηριστική ευκολία. Η κάμερά του έχει αισθητήρα CMOS 1/1,3 ιντσών στα 2,4 μm με τεχνολογίες 4-in-1 pixes και Dual Native ISO Fusion και διάφραγμα f/1,7 για μαγευτικές λήψεις με ζωηρά χρώματα (απόρροια των 10-bit D-Log M και HLG) και σπουδαίες λεπτομέρειες σε 4K/60fps HDR ή 4K/100fps για κινηματογραφικά πλάνα σε αργή κίνηση. Το Mini 4 Pro drone της DJI έρχεται με τέσσερις αισθητήρες ορατότητας ευρείας γωνίας που του επιτρέπουν να αποφεύγει τυχόν εμπόδια που βρίσκονται στον δρόμο του, τη στιγμή που το σύστημα APAS εγγυάται ακόμα μεγαλύτερο βαθμό ασφαλείας κατά την πλοήγηση. Η μπαταρία του προσφέρει αυτονομία έως 34 λεπτά ενώ χάρη στη μετάδοση βίντεο O4 της DJI, το Mini 4 Pro θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις εντολές σου, προσφέροντάς σου ομαλή εικόνα 1080p/60fps σε πραγματικό χρόνο σε εμβέλεια έως και 20 χιλιομέτρων.

GoPro HERO12 Black Creator Edition

Η δημιουργικότητα χτυπάει κόκκινο με τη GoPro HERO 12 Black Creator Edition, μία all-in-one πανίσχυρη action camera που κάνει το vlogging, την κινηματογράφηση και το live streaming ευκολότερα από ποτέ. Ποτέ άλλοτε μία τόσο μικρή συσκευή δεν ήταν σε θέση να σου χαρίσει επαγγελματικής ποιότητας βίντεο σε 5.3K/60fps, 4K/120fps (με υποστήριξη HDR μάλιστα σε αυτές τις δύο ρυθμίσεις) και 2.7K/240 και φωτογραφίες ανάλυσης 24,7 MP υπό οποιεσδήποτε μάλιστα συνθήκες. Οι GoPro action cameras άλλωστε είναι πασίγνωστες για τις εκπληκτικές τους αντοχές και η HERO 12 Black δεν πάει πίσω αφού θα σε ακολουθήσει ακόμα και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Θα έχεις τη δυνατότητα να τραβήξεις ακόμα και κατακόρυφο βίντεο έτσι ώστε να το μοιραστείς απ’ ευθείας στα προφίλ σου στα social media χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιήσεις mount ή να περιστρέψεις την κάμερα προηγουμένως. Όσο για τη σταθερότητα στην εικόνα; Η τεχνολογία HyperSmooth 6.0 ανεβάζει τον πήχη έτσι ώστε να απολαμβάνεις βραβευμένη με Emmy σταθεροποίηση (τόσο στον αισθητήρα, όσο και μέσω software). Must προσθήκη αν τα extreme sports είναι στο DNA σου.

XIAOMI Electric Scooter 4 Pro

Μετακινήσου άνετα, γρήγορα και με ασφάλεια με το XIAOMI Electric Scooter 4 Pro, ένα ηλεκτρικό scooter που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία του. Με ανανεωμένο design και εννέα αναβαθμίσεις στην απόδοσή του, προσφέρει μία εντελώς διαφορετική εμπειρία χρήσης από τους προκατόχους του. Μεγαλύτερο σε διαστάσεις για βολικότερη χρήση χωρίς όμως να επηρεάζεται η φορητότητά του, το Electric Scooter 4 Pro διπλώνει εύκολα παραμένοντας εξαιρετικά ανθεκτικό, απόρροια του κράματος αλουμινίου που έχει χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή του. Με μέγιστη ισχύ 700 W, είναι σε θέση να πιάσει μέγιστη ταχύτητα 25 χιλ./ώρα και να ανέβει δρόμους κλίσης 20%, έτσι ώστε να σε πάει στον προορισμό σου χωρίς δυσκολία. Είναι εφοδιασμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας ελαστικά χωρίς σωλήνα (tubeless) DuraGel 10 ιντσών της XIAOMI για αυξημένη πρόσφυση, με τη μπαταρία χωρητικότητας 446 Wh να προσφέρει αυτονομία έως και 55 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση. Πρόσθεσε και τις τρεις επιλογές ταχύτητας και έχεις το απόλυτο πακέτο ηλεκτρικού scooter! Ό,τι πρέπει για να κινείσαι ευέλικτα και οικονομικά μέσα στην πόλη!

POLAROID Now Generation 2 i-Type

Τι θα ‘λεγες για ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο; Μια ματιά στην instant camera POLAROID Now Generation 2 i-Type αρκεί για να σε πάει μεμιάς σε περασμένες δεκαετίες και εδώ που τα λέμε, όχι άδικα. Η POLAROID εξ άλλου είναι η εταιρεία, το όνομα της οποίας έχει γίνει συνώνυμο των instant cameras και η συγκεκριμένη, την οποία θα βρεις σε κάμποσα διαφορετικά χρώματα (μαύρο/λευκό, μαύρο, μπλε, κόκκινο) τα καταφέρνει περίφημα. Το δε look της παραπέμπει στα πρώτα, κλασικά μοντέλα της POLAROID, αποπνέοντας έντονα ρετρό vibes που θα ξυπνήσουν αγαπημένες μνήμες στους μεγαλύτερους. Ξέχνα τις σύγχρονες μηχανές και προσέγγισε την τέχνη της φωτογραφίας όπως πραγματικά είναι, με τις ατέλειες και τη φυσικότητα που τη χαρακτηρίζουν. Η μηχανή έρχεται με χρονοδιακόπτη εννέα δευτερολέπτων, διπλή έκθεση και σύστημα αυτόματης εστίασης δύο φακών, επιλέγοντας αυτόματα ποιος είναι ο καταλληλότερος για την εκάστοτε λήψη.

INSTA360 Flow

Χρησιμοποιείς το smartphone για τις λήψεις σου αλλά από τις τελευταίες λείπει εκείνος ο επαγγελματικός αέρας που θα «απογειώσει» τα κλιπ σου; Κανένα πρόβλημα: το gimbal INSTA360 Flow θα αλλάξει μια για πάντα τα βίντεό σου χωρίς εσύ να χρειαστεί να κάνεις το παραμικρό! Πρόκειται για ένα πραγματικά φορητό αξεσουάρ που θα πάρεις μαζί σου όπου κι αν πας, αφού καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο χάρη στον αναδιπλούμενο σχεδιασμό του. Χρησιμοποιεί τη δύναμη της AI παρέχοντας σταθεροποίηση τριών αξόνων και απορροφώντας αποτελεσματικά κάθε κραδασμό. Διαθέτει τεχνολογία παρακολούθησης θέματος ακόμα και κατόπιν εφαρμογής zoom, ανεξαρτήτως γωνίας λήψης -και ναι, θα συνεχίσει τη λειτουργία του ακόμα και όταν η τελευταία αλλάζει διαρκώς λόγω της κίνησής σου. Μπορείς να επιλέξεις να προσαρμόσεις κάθε του ρύθμιση έχοντας τον πλήρη έλεγχο ή να το αφήσεις να αναλάβει τις λεπτομέρειες το ίδιο, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και ως τρίποδο προσφέροντάς σου ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία όπως κι αν θες να το εκμεταλλευτείς.

Για gadgets φέτος το χειμώνα ένας είναι ο προορισμός

Ό,τι gadget κι αν επιλέξεις, ένα είναι το βέβαιο: θα σου χαρίσει στιγμές απόλυτης ψυχαγωγίας, ανεβάζοντας επίπεδο τη δημιουργικότητά σου και όχι μόνο. Καταλαβαίνουμε ότι όλες οι προτάσεις της κατηγορίας φαίνονται εξίσου συναρπαστικές και η επιλογή εκείνης ή εκείνων που θα αποκτήσεις, ενδεχομένως να αποδειχθεί ζόρικη υπόθεση. Όπως και να ‘χει, δες τις προτεραιότητές σου, κάνε την έρευνα αγοράς σου και έλα στον ΓΕΡΜΑΝΟ για να κάνεις τις αγορές σου σε πολύ δυνατές τιμές και με εξόφληση έως και σε 48 άτοκες δόσεις.