Φέτος το καλοκαίρι βάλε την ένταση στο max με τα καλύτερα προϊόντα ήχου!

9 μήνες πριν
headset

Καλοκαίρι χωρίς μουσική γίνεται; Δεν γίνεται! Είτε είσαι τύπος που του αρέσει να τζαμάρει μόνος του φορώντας τα ακουστικά του, είτε είσαι από ‘κείνους που κάθε μέρα ψάχνουν αφορμή για πάρτι, ένα είναι το σίγουρο: πριν φύγεις για διακοπές, πέρνα μια βόλτα από τον ΓΕΡΜΑΝΟ για να επιλέξεις τα κατάλληλα προϊόντα ήχου. Στα καταστήματα του δικτύου και το germanos.gr άλλωστε σε περιμένουν ηχεία και ακουστικά σε super τιμές της αγοράς και με επιπλέον όφελος 10% €πιστροφή για αγορές αξίας 299€ και πάνω, έως και 16/7. Αρκεί να κάνεις τις αγορές σου με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Και για να σου δώσουμε ιδέες, έλα να δούμε 7+1 προϊόντα ήχου που θα σε κάνουν να την… ακούσεις!

Φορητό Ηχείο JBL Clip 4 Eco

Μπλε, πράσινο ή λευκό; Σε όποιο χρώμα κι αν επιλέξεις το JBL Clip 4 Eco, ένα είναι το σίγουρο: είναι το πιο easy-going φορητό ηχείο που είχες ποτέ! Αποδίδει τον πλούσιο, χαρακτηριστικό ήχο JBL Pro Sound, έτσι ώστε να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου κομμάτια με την ένταση στο max χωρίς παραμορφώσεις και άλλα προβλήματα. Αν αναρωτιέσαι τι σημαίνει το «Eco» στην ονομασία του, το ηχείο της JBL έχει κατασκευαστεί με το 90% του πλαστικού που έχει χρησιμοποιηθεί γι’ αυτό να είναι ανακυκλωμένο (PCR). Το ίδιο ισχύει μάλιστα για το 100% του υφάσματος που καλύπτει την πρόσοψή του, με τη βιώσιμη συσκευασία να μειώνει ακόμα περισσότερο το ανθρακικό του αποτυπώμα.

Ασύρματα Ακουστικά MARSHALL Major IV

Αν αναζητάς ακουστικά που όχι μόνο θα σου προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου αλλά θα σου χαρίσουν και ένα εκλεπτυσμένο look, μόλις τα βρήκες. Υιοθετώντας τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό της MARSHALL, τα Major IV αποτελούν πραγματικό statement. Μέσα τους κρύβουν περί τα 60 χρόνια εμπειρίας, κάτι που αποτυπώνεται στον «εκρηκτικό» τους ήχο όπως αυτός αναπαράγεται μέσα από τους ειδικά κατασκευασμένους δυναμικούς οδηγούς. Συνδέονται μέσω Bluetooth αλλά και θύρας 3,5 χιλιοστών, προσφέρουν πάνω από 80 ώρες αυτονομίας ενώ φορτίζουν ασύρματα για να μη μπλέκεις με καλώδια σε καμία περίπτωση. Το δε εργονομικό τους design θα σου επιτρέψει να τα φοράς για ώρες.

Φορητό Ηχείο JBL Flip 6

Δώσε έξτρα ένταση με το JBL Flip 6! Πρόκειται για ένα ηχείο δύο δρόμων που είναι κατασκευασμένο για να σου προσφέρει ισχυρό, κρυστάλλινο ήχο. Ο έξυπνος σχεδιασμός του woofer του, του προσφέρει τέλεια απόδοση σε χαμηλές και μεσαίες συχνότητες, τη στιγμή που το ανεξάρτητο tweeter αποδίδει άριστα στις ψηλές. Όσο για το βαθύ μπάσο, αποτελεί προϊόν των αλγορίθμων που έχουν αναπτύξει οι ειδικοί της Harman. Κατά τα άλλα, το JBL Flip 6 είναι αδιάβροχο βάσει πιστοποίησης IP67 για να το παίρνεις μαζί σου και εκτός καταλύματος, ενώ οι 12 ώρες αυτονομίας του, εγγυώνται ότι πρώτα θα… κλατάρετε εσύ και η παρέα σου και μετά αυτό!

Ασύρματα ακουστικά SONY WF-C700N

Η SONY έχει μακρά παράδοση στα προϊόντα ήχου και το σετ TWS ακουστικών, SONY WF-C700N αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Έρχεται σε τέσσερα χρώματα και με πραγματικά άνετο σχεδιασμό ο οποίος δεν περιορίζεται σε αισθητικούς λόγους. Τα WF-C700N, βλέπεις, διαθέτουν τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου, έτσι ώστε εφ’ όσο το θες, να απομονωθείς από καθετί βρίσκεται γύρω σου. Προσάρμοσε την εμπειρία ακρόασής σου μέσω του app Headphones Connect και άκου κάθε νότα με απόλυτη πιστότητα. Το σύστημα DSEE σε συνδυασμό με τις ρυθμίσεις EQ θα σου δώσουν την ευκαιρία να φέρεις τον ήχο στα μέτρα σου, έτσι ώστε να απολαύσεις τα αγαπημένα σου κομμάτια όπως εσύ θες!

Lifestyle Ηχείο MARSHALL Willen

Πανίσχυρος ήχος, όπου κι αν βρεθείς. Αυτή είναι η υπόσχεση που δίνει το MARSHALL Willen και την πραγματοποιεί στο έπακρο. Θα σε ακολουθήσει όπου κι αν πας, ανεξαρτήτως συνθηκών. Διαθέτει πιστοποίηση IP67 που του καθιστά παντός καιρού, για να το χρησιμοποιείς από την παραλία μέχρι το βουνό. Αν δεν έχεις κοντά σου πρίζα ή φορτιστή, μη σκας: οι 15 και βάλε ώρες αυτονομίας αρκούν για να έχεις σταθερή ψυχαγωγία σε κάθε είδους απόδραση, εξόρμηση και πάρτι. Το Willen μάλιστα πετυχαίνει όλα τα παραπάνω με απόλυτο σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον αφού για την κατασκευή του δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου PCV, με το 60% του πλαστικού που διαθέτει να είναι ανακυκλωμένο από ηλεκτρονικές συσκευές.

Ασύρματα ακουστικά XIAOMI Redmi Buds 4 Lite

Κομψά, λειτουργικά και συμπαγή, τα Redmi Buds 4 Lite είναι ένα από τα πλέον προηγμένα σετ TWS ακουστικών που θα βρεις στην αγορά. Σε λευκό, μαύρο και πορτοκαλί χρώμα, είναι τέλεια για σένα που θες να βάλεις χρώμα στη ζωή σου. Ζυγίζουν μόλις 3,92 γραμμάρια έκαστο, κάτι που σε συνδυασμό με την αδιαβροχοποίηση βάσει IP54, θα σε κάνουν να… ξεχάσεις πως τα φοράς! Η αυτονομία τους αγγίζει τις 20 ώρες, συμπεριλαμβάνοντας τις έξτρα φορτίσεις μέσω της θήκης μεταφοράς τους, με το πρωτόκολλο Bluetooth 5.3 που χρησιμοποιούν να ενισχύει ακόμα περισσότερο τις αντοχές τους. Όσο για τον ήχο; Οι δυναμικοί οδηγοί των 12 χιλ. θα σε κάνουν να μην πιστεύεις στα αυτιά σου!

SONY SRS-XG300

Με ξεχωριστό στυλ, το SONY SRS-XG300 είναι ένα φορητό ηχείο με πλήθος δυνατοτήτων. Αρχικά η πτυσσόμενη λαβή θα κάνει πανεύκολη τη μεταφορά του ενώ δεν φοβάται το νερό και τη σκόνη εξαιτίας της προστασίας που παρέχει το πρότυπο αδιαβροχοποίησης IP67. Ετοιμάσου για φοβερό ήχο εξαιτίας της προηγμένης μονάδας ηχείου X-Balanced με tweeters και woofers υψηλής απόδοσης καθώς και με μπάσα χωρίς παραμορφώσεις. Μπορείς να συνδέσεις το SRS-XG300 με πλήθως Bluetooth συσκευών όπως smartphones, tablets και laptops ενώ διαθέτει και λειτουργία ανοικτής ακρόασης για τις τηλεφωνικές σου κλήσεις. Η SONY δίνει ακόμα τη δυνατότητα για τρελά πάρτι με το Music Centre app όπου μετατρέπεσαι σε DJ, έχοντας τις δικές σου λίστες αναπαραγωγής αλλά και μια σειρά από fun λειτουργίες. Για αυτονομία μην αγχώνεσαι εκτός και αν τα πάρτυ σου ξεπερνούν τις 25 ώρες!

JBL PartyBox 110

Δώσε ρυθμό στα πάρτι σου με το JBL PartyBox 110. Δεν έχει σημασία αν αυτό γίνεται σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Το ηχείο της JBL θα τον «ντύσει» με τον πανίσχυρο ήχο της εταιρείας, απόρροια της τεχνολογίας JBL Original Pro Sound. Και δε θα μείνει μόνο εκεί αλλά θα επιμεληθεί και τον φωτισμό, με χρώματα σε πλήρη συγχρονισμό με τη μελωδία της μουσικής που θα μετατρέψουν το σαλόνι ή τον κήπο σου σε πίστα! Διαθέτει μεγάλη μπαταρία που του χαρίζει έως και 12 ώρες αυτονομίας! Η δε αδιαβροχοποίηση βάσει IPX4 θα σου επιτρέψει να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, ώστε να μη χρειαστεί να πατήσεις pause στην πρώτη σταγόνα.