Φέτος, κάνε το καλύτερο δώρο στο βαφτιστήρι σου: ένα tablet!

2 έτη πριν
δώρο για βαφτιστήρι

Φέτος το Πάσχα κάνε το καλύτερο δώρο στο βαφτιστήρι σου με ένα tablet, συνδυάζοντας ψυχαγωγία, εκπαίδευση, άνεση και πρακτικότητα σε ένα εκπληκτικό πακέτο, το οποίο θα βελτιώσει την καθημερινότητά του. Ένα tablet μπορεί να έχει πολλές διαφορετικές μορφές και μεγέθη, ικανό να ανταπεξέλθει σε πάρα πολλά σενάρια και να καλύψει άτομα κάθε ηλικίας - ακόμη και αν τώρα ξεκινούν το σχολείο ή φοιτούν ήδη στο πανεπιστήμιο.

Με την μεγάλη γκάμα από tablet που θα βρεις στα καταστήματα Γερμανός αλλά και online στο germanos.gr, μπορείς να εξοπλίσεις το βαφτιστήρι σου με ακριβώς αυτό που χρειάζεται και λάβει το καλύτερο δώρο για το φετινό Πάσχα. Για να σε βοηθήσουμε στην αναζήτηση, ξεχωρίσαμε για εσένα μερικά από τα πιο αξιόλογα μοντέλα που θα βρεις στην αγορά, σημειώνοντας επίσης τους λόγους για τους οποίους ξεχωρίζουν.

Lenovo Tab M7 (3rd Gen)

Για τους μικρούς μας φίλους και φίλες, μια εξαιρετικά ευέλικτη πρόταση με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που στοχεύουν να εξυπηρετήσουν στο έπακρο. Το Lenovo Tab M7 3ης γενιάς είναι ένα tablet με όμορφο μεταλλικό design, που παράλληλα υπόσχεται αντοχή. Η οθόνη του έχει μέγεθος 7”, οπότε ακόμη και μικρότερα παιδιά μπορούν να το κρατούν και να το χειρίζονται εύκολα. Έτσι, οι ώρες της τηλεκπαίδευσης και η ενασχόληση με το tablet λόγω σχολείου θα είναι τόσο εύκολες και απολαυστικές όσο και η παρακολούθηση ψυχαγωγικών προγραμμάτων και το παιχνίδι σε αυτό.

Για την ακρίβεια, είναι ένα tablet που τα παιδιά μπορούν να εκμεταλλευτούν ακόμη περισσότερο, αφού χάρη στο Google Kids Space περιλαμβάνονται 10,000 εφαρμογές, παιχνίδια και προγράμματα επιλεγμένα με μεγάλη προσοχή για να τα απολαμβάνουν τα παιδιά, με σύνεση και ασφάλεια. Η μπαταρία του είναι επίσης εκπληκτική, αντέχοντας ακόμη και 10 ώρες αναπαραγωγής βίντεο άρα θα μπορεί να το χρησιμοποιεί είτε για πολλές ώρες μέσα στη μέρα είτε για λίγες ώρες σε διάστημα πολλών ημερών, προτού χρειαστεί ξανά φόρτιση. Και στις διακοπές θα μπορεί να το έχει μαζί παντού, αφού πέρα από την έκδοση Wi-Fi, διατίθεται και σε έκδοση 4G.

Alcatel Tab 3T 8”

Μια άλλη πρόταση σε παρόμοια «κυβικά» είναι το Alcatel Tab 3T 8”, ένα λεπτά σχεδιασμένο tablet που μπορούν να χρησιμοποιήσουν μικροί και μεγάλοι απολαμβάνοντας όσα προσφέρει. Αρχικά, προσφέρει ισορροπημένα μεγάλη οθόνη, ούτε πολύ μικρή αλλά ούτε τεράστια, οπότε μπορεί να μεταφέρεται με ευκολία οπουδήποτε ακόμη και σε ένα λίγο μεγαλύτερο τσαντάκι. Στον τομέα της προστασίας, η οθόνη HD 8” είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία μείωσης εκπομπής του επιβλαβούς μπλε φωτός, οπότε αν κάποιος ασχολείται με το tablet για ώρα δε θα κουραστούν τόσο εύκολα τα μάτια του.

Με μπροστινή κάμερα ανάλυσης 5MP, είναι ιδανικό για βιντεοκλήσεις προσφέροντας καθαρή και ποιοτική εικόνα. Περιλαμβάνει επίσης το Kids Mode κάνει τη ζωή των μικρότερων παιδιών (αλλά και των γονέων τους) εύκολη, προσφέροντας πολλές επιμορφωτικές αλλά και ψυχαγωγικές εφαρμογές για να απασχολούνται όπως και σύστημα γονικού ελέγχου για να περιορίζεται η χρήση του tablet βάσει συγκεκριμένων ορίων. Διατίθεται σε εκδόσεις με Wi-Fi και Wi-Fi/4G, ώστε με μια κάρτα SIM να έχει πρόσβαση στο internet από οπουδήποτε, προσφέροντάς του πολύτιμη ευελιξία.

Samsung Galaxy Tab A8

Κάτι πιο προηγμένο, για πιο απαιτητικές χρήσεις, είναι το Samsung Galaxy Tab A8, ένα πολύ κομψό και καλοσχεδιασμένο tablet για κάθε είδος χρήστη. Καλύπτει με άνεση καθημερινά σενάρια, από πλοήγηση στο internet και βιντεοκλήσεις έως εφαρμογές γραφείου και παιχνίδι. Με απολαυστική οθόνη 10.5” και την χαρακτηριστική ποιότητα της Samsung, είναι ιδανικό για οποιουδήποτε είδους βίντεο, ανάγνωση κειμένου και γενικώς, δραστηριότητες που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν το μέγεθος και την ποιότητά της. Πιο μεγάλοι σε ηλικία μαθητές και φοιτητές θα βρουν μεγάλη αξία σε ένα τέτοιο, ευέλικτο και ικανό tablet.

Η μεγάλη μπαταρία του υπόσχεται πολλές ώρες χρήσης και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση, οπότε κάποιος που κάνει έντονη χρήση στη συσκευή θα μπορεί αφενός να τη χρησιμοποιεί διαρκώς, αφετέρου να ξαναγεμίζει τη μπαταρία χωρίς μεγάλη αναμονή. Το οικοσύστημα εφαρμογών της Samsung κάνουν την παραγωγικότητα «παιχνιδάκι», ειδικά αν κάποιος χρησιμοποιεί άλλες συσκευές Samsung Galaxy, όπως ένα κινητό – η σύνδεση μεταξύ των δύο συσκευών κάνει τις σημειώσεις να μεταφέρονται αυτόματα και τα αρχεία αστραπιαία.

HUAWEI MatePad 11

Ένα tablet από τους «βασιλείς» στην κατηγορία του, το HUAWEI MatePad 11 είναι ένας «τιτάνας» από άποψης χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων που θα μπορούσε κάλλιστα να συνοδεύει έναν φοιτητή ή επαγγελματία σε πολλές δραστηριότητες καθημερινά. Έχει μεγάλη οθόνη 11” με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz, ενώ στο κομμάτι της ταχύτητας, ο οκταπύρηνος επεξεργαστής μαζί με την μεγάλη μνήμη RAM υπόσχονται κορυφαίες επιδόσεις και ανεπανάληπτη ποιότητα εικόνας.

Εξοπλισμένο με τέσσερα μικρόφωνα, τέσσερα ηχεία προηγμένες κάμερες, είναι το tablet από το οποίο θα μπορεί να κάνει ακόμη και επαγγελματικές βιντεοκλήσεις χωρίς οποιαδήποτε θυσία στην ποιότητα. Ακόμη, μπορεί να συνδεθεί με πληκτρολόγιο, ποντίκι ή/και γραφίδα, για να μετατραπεί πρακτικά σε έναν παραδοσιακό φορητό υπολογιστή, όμως με εντελώς διαφορετικό όγκο, βάρος και ευελιξία, όπως και διάρκεια μπαταρίας – έως και 12 ώρες χρήσης με μια φόρτιση, δύσκολα θα βρει κανείς σε laptop. Με όλα αυτά κατά νου, οποιοσδήποτε λάβει για δώρο Πάσχα ένα τέτοιο tablet, σίγουρα θα… πετάει στα σύννεφα.

Apple iPad 10.2” (9th Gen)

Μια πρόταση που αντέχει στο πέρασμα του χρόνου, ένα iPad πάντοτε εντυπωσιάζει όποια κι αν είναι η περίσταση. Πανέμορφο, ελαφρύ, ανθεκτικό, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε, για οποιαδήποτε δουλειά και πάντοτε να αποδώσει τα μέγιστα. Ταινίες, βίντεο και ανάγνωση είναι ξεκούραστα κι απολαυστικά, αντίστοιχα η μουσική ακούγεται με φανταστική ποιότητα από τα ηχεία του, ενώ παιχνίδια και «βαριές» εφαρμογές κυλούν με χαρακτηριστική ομαλότητα. Η οργάνωση αρχείων και οι δυνατότητες μέσω των τόσων εφαρμογών, συνδυάζονται αρμονικά για να προσφέρουν ένα tablet που διαχειρίζεται άριστα καθημερινά σενάρια ή επαγγελματική χρήση χωρίς να κοντοστέκεται πουθενά.

Μάλιστα, μπορεί να υποστηρίξει πληκτρολόγιο και ποντίκι για να μετατραπεί σε έναν αξιόπιστο υπολογιστή για κάθε χρήση, αφού στη μεγάλη οθόνη του μπορεί άνετα κανείς να γράψει κείμενα, να χειριστεί εφαρμογές γραφείου ή οτιδήποτε παρεμφερές και να μη νιώσει πως του λείπει κάτι. Μπορεί επίσης να μετατραπεί σε ψηφιακό καμβά για καλλιτέχνες, όπου σε συνεργασία με το Apple Pencil θα μπορούν να σχεδιάζουν με τεράστια ακρίβεια τα πιο πολύπλοκα σκίτσα που μπορούν να φτιάξουν, έχοντας την αίσθηση του χαρτιού και του μολυβιού. Έπειτα, μπορούν να μοιραστούν τις δημιουργίες τους εύκολα με πολλούς τρόπους, είτε απευθείας σε social media είτε μέσω e-mail ή cloud, για να εκτυπώσουν τα σχέδιά τους ή απλώς να τα μοιραστούν με τους δικούς τους ανθρώπους.