Φέτος το Πάσχα… δες την αλλιώς με νέα τηλεόραση!

1 εβδομάδα πριν
couple watching tv

Το Πάσχα βρίσκεται προ των πυλών και φέρνει μέρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, μέρες που μπορείς να απολαύσεις σειρές, ταινίες και αθλητικά γεγονότα με άνεση μπροστά στην τηλεόραση. Διορθώνουμε: μπροστά στην καινούρια σου τηλεόραση! Διότι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ σου προσφέρει την ιδανική ευκαιρία για να αποκτήσεις 4K smart TV τελευταίας γενιάς από τους καλύτερους κατασκευαστές στο μέγεθος που προτιμάς, με τεράστιο όφελος.

Βλέπεις, δεν είναι μόνο το γεγονός πως στα καταστήματα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr θα βρεις τις καλύτερες τιμές, αλλά και το ότι θα έχεις επιπλέον όφελος 10% €πιστροφή με πιστωτικές κάρτες και 3% €πιστροφή με χρεωστικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα! Αρκεί η αγορά σου να γίνει μέχρι και 04/05 και να είναι αξίας €49 και άνω (εξαιρούνται τα προϊόντα APPLE και το PS5).

Εμείς ξεχωρίσαμε για σένα κάποιες πολύ δυνατές σειρές smart TV, από SAMSUNG και LG. Λοιπόν, τι λες; Πάμε να τις δούμε;

SAMSUNG CU7172 LED 4K Smart TV

Μία τηλεόραση που θα σου χαρίσει… κρυστάλλινη εικόνα, η Crystal UHD CU7172 της SAMSUNG, είναι μία πρόταση που ξεχωρίζει για πολλούς λόγους. Θα τη βρεις στις 43, 50, 55, 65, 75 και 85 ίντσες, έτσι ώστε να διαλέξεις εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του χώρου σου. Με το που θα την ενεργοποιήσεις δε, δεν θα μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από επάνω της. Ο Crystal Processor 4K σε συνδυασμό με την τεχνολογία PurColor θα σου χαρίσουν πεντακάθαρη εικόνα με ζωηρά χρώματα σε ανάλυση 4K και μάλιστα με δυνατότητα upscale.

Το σύστημα Contrast Enhancer προσδίδει ενισχυμένη αίσθηση βάθους ρυθμίζοντας δυναμικά την αντίθεση ανάλογα με τη σύνθεση και τις απαιτήσεις της εκάστοτε εικόνας, ενώ το HDR αλλάζει μια για πάντα τις εμπειρίες ψυχαγωγίας σου, επιτρέποντάς σου να διακρίνεις κάθε λεπτομέρεια σε κάθε σκηνή, ακόμα και στις πιο φωτεινές ή σκοτεινές. Όσο για τον ήχο; Χάρη στην τεχνολογία Object Tracking Sound Lite, ο ήχος ακολουθεί τη δράση μέσα από τη δημιουργία ενός ρεαλιστικού ηχητικού πολυθεάματος, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες του περιεχομένου που απολαμβάνεις (η σχετική προσαρμογή γίνεται σε πραγματικό χρόνο). Αν μάλιστα διαθέτεις και συμβατό soundbar, τότε το Q Symphony θα αναλάβει να το εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για ακόμα πιο επιβλητικό αποτέλεσμα.

Για τους λάτρεις του gaming, η τεχνολογία Motion Xcelerator ρυθμίζει αυτόματα την απόδοση της εικόνας, ανάλογα με την πηγή περιεχομένου. Για πραγματικά κορυφαίο αποτέλεσμα μάλιστα, υπάρχει και το Auto Low Latency Mode (ALLM) που εγγυάται πως θα απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου video games χωρίς input lag. Στα παραπάνω πρόσθεσε το Smart Hub που θα σε φέρει ακόμα πιο κοντά με το αγαπημένο σου περιεχόμενο χάρη σε ένα εύχρηστο και ιδιαίτερα βολικό μενού, καθώς επίσης και τη συμβατότητα με την πλατφόρμα SmartThings που θα κάνει τη νέα σου smart TV μέλος του οικοσυστήματος smart home σου και δεν θες κάτι άλλο!

LG UR78006 LED 4K Smart TV

Η μαγεία βρίσκεται στις λεπτομέρειες και με την UR78006 της LG, δε θα χάσεις ούτε μία! Στις 55, 65 και 75 ίντσες, θα γεμίσει τον χώρο σου προσφέροντάς σου μαγικές εμπειρίες θέασης σε ποιότητα 4K, αναλαμβάνοντας να αναβαθμίσει περιεχόμενο χαμηλότερης ανάλυσης χάρη στον επεξεργαστή α5 AI 4K Gen6. Η κρυστάλλινη και ευκρινής εικόνα με χρώματα σε φυσικούς τόνους πλαισιώνεται μάλιστα από μοναδικό ήχο που δημιουργεί εκπληκτική ατμόσφαιρα και θα σου επιτρέψει να απολαύσεις σειρές και ταινίες έτσι όπως τις οραματίστηκαν οι δημιουργοί τους. Αν διαθέτεις συμβατό soundbar της LG μάλιστα, θα είσαι σε θέση να το ρυθμίσεις μέσα από το εξαιρετικά βολικό περιβάλλον χρήστη.

Σε αυτό το τελευταίο δώσε ιδιαίτερη βάση, αφού το webOS 23 έρχεται με ανανεωμένη αρχική οθόνη, σχεδιασμένη για ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα και με γνώμονα να σου «σερβίρει» στο πιάτο τα προγράμματα και τις εφαρμογές που προτιμάς και χρησιμοποιείς περισσότερο. Κι αν στο σπίτι τα γούστα του κάθε μέλους της οικογένειας διαφέρουν, κανένα πρόβλημα αφού ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει το δικό του προφίλ κρατώντας έτσι ρυθμίσεις, εφαρμογές, προτάσεις και ειδοποιήσεις! Συμβατή με Apple AirPlay, HomeKit και Matter, η LG UR78006 θα γίνει μεμιάς αναπόσπαστο κομμάτι του οικοσυστήματος smart home σου, χαρίζοντάς σου συγκλονιστικές εμπειρίες θέασης και gaming!

LG 75UR76007 LED 4K Smart TV

Η LG έρχεται να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας στις 75 ίντσες, ενισχυμένες με τη δύναμη της AI μέσα από την LG 75UR76007 LED 4K Smart TV. Ένα UHD LED μοντέλο με HDR10 Pro που ανεβάζει τον πήχη σε ό,τι αφορά την ποιότητα και την καθαρότητα της εικόνας. Ο επεξεργαστής α5 AI 4K Gen6 εγγυάται καθηλωτικές εμπειρίες, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να αναβαθμίσει την ανάλυση του περιεχομένου σου για εικόνα που θα σε καθηλώσει. Σε συνδυασμό μάλιστα με το λεπτό της πλαίσιο και τα σπουδαία επίπεδα φωτεινότητας, η 75UR76007 θα μοιάζει σαν πίνακας ζωγραφικής στον χώρο σου, γεμίζοντάς τον με χρώματα, ό,τι κι αν αποφασίσεις να παρακολουθήσεις. Μιας που το Πάσχα θα έχεις άπλετο χρόνο στη διάθεσή σου, θα σου προτείναμε να streamάρεις τις αγαπημένες σου ταινίες και θα δεις που η ποιότητα της εμπειρίας θέασής σου θα είναι εφάμιλλη μ’ εκείνη του κινηματογράφου!

Ως προς το gaming, η όλη εμπειρία είναι εντελώς… next-gen! Το Game Optimizer συγκεντρώνει σε ένα σημείο όλες τις ρυθμίσεις που χρειάζεσαι για να κάνεις level up στο gameplay σου, το HGiG θα σε βάλει για τα καλά στον κόσμο του HDR, ενώ μέσω του GeForce Now, θα έχεις πρόσβαση σε σούπερ τίτλους μέσω cloud. Η 75UR76007 όμως συν τοις άλλοις θα σε διευκολύνει σημαντικά και σε ό,τι αφορά την πλοήγησή σου στα μενού, τις λειτουργίες και τις εφαρμογές της αφού θα σου επιτρέψει να προσαρμόσεις τα πρώτα όπως σε βολεύουν πραγματικά. Ακόμα, υποστηρίζει τα Apple AirPlay, HomeKit και Matter, επιτρέποντάς σου να παρακολουθήσεις απρόσκοπτα τις συνδεδεμένες συσκευές σου, ελέγχοντάς τις με τη δύναμη της φωνής σου. Αν μάλιστα κάνεις την αγορά σου ως τις 30 Απριλίου θα πάρεις δώρο το Magic Remote για ακόμα πιο… sci-fi καταστάσεις!

Το αγαπημένο σου περιεχόμενο στο πιάτο σου!

Όπως βλέπεις, οι προσφορές του ΓΕΡΜΑΝΟΥ στις τηλεοράσεις είναι τέτοιες που δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητες. Κάνε την έρευνα αγοράς σου, βρες το μοντέλο που ταιριάζει στις προτιμήσεις και τον χώρο σου και δες τις αγαπημένες σου σειρές, ταινίες, video games και γενικώς περιεχόμενο με άλλο μάτι. Δώσε βάση στο μέγεθος ώστε να επιλέξεις το σωστό (ο γενικός κανόνας λέει: 43 ίντσες για απόσταση έως δυόμισι μέτρα, 50 για απόσταση έως τρία μέτρα, 55 για απόσταση έως τριάμισι μέτρα και 65 ίντσες και άνω για απόσταση από τέσσερα μέτρα) και κάνε την αγορά σου σήμερα κιόλας! Α και μην ξεχάσεις: για το διάστημα 19/04-04/05 κέρδισε επιπλέον όφελος έως 10% €πιστροφή με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.