Φέτος τη Black Friday δεν θέλει τρέξιμο, θέλει… smartwatch!

1 έτος πριν
smartwatch

Χρόνο με τον χρόνο, τα smartwatches εδραιώνουν σταθερά τον ρόλο τους ως τα πλέον απαραίτητα τεχνολογικά αξεσουάρ στην καθημερινότητά μας. Αποτελώντας τον σύνδεσμο μεταξύ χρήστη και smartphone, τα έξυπνα ρολόγια προσφέρουν πια πολλά περισσότερα, ξεκινώντας από τον προληπτικό έλεγχο υγείας και την παρακολούθηση των σημαντικότερων δεικτών του οργανισμού και φτάνοντας ως την αποστολή μηνυμάτων και την πραγματοποίηση ανέπαφων συναλλαγών, ακόμα και χωρίς την παρουσία κινητού τηλεφώνου.

Με την τεχνολογία να έχει πραγματοποιήσει άλματα λοιπόν, η φετινή Black Friday αποτελεί την ιδανική ευκαιρία ώστε να επενδύσεις σε ένα ισχυρό και πολυσύνθετο smartwatch που θα σου λύσει τα χέρια και θα σε βοηθήσει να υιοθετήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, βελτιώνοντας τη φυσική σου κατάσταση. Εμείς επιλέξαμε για ‘σένα τα καλύτερα μοντέλα που θα βρεις στα καταστήματα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ -εννοείται στις καλύτερες τιμές της αγοράς- ώστε να ξέρεις τι να ψάξεις. Έλα να τα δούμε ένα προς ένα.

APPLE Watch Series 7

Ένα εξαιρετικά ανθεκτικό ρολόι με σπουδαία απόδοση και άπλετες λειτουργίες, το APPLE Watch Series 7 είναι ό,τι πρέπει για τον εξωστρεφή κάτοχο iPhone που αναζητά ένα smartwatch ικανό να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες του οικοσυστήματος της APPLE, παρέχοντάς του μία ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης. Σε δύο μεγέθη στα 41 και τα 45 χιλ. θα ταιριάξει απόλυτα στο μέγεθος του καρπού και του χεριού σου, δίνοντάς σου παράλληλα την ευκαιρία να προσαρμόσεις το look του στο στυλ σου, επιλέγοντας διαφορετικό λουράκι και πρόσοψη.

Η μεγάλη οθόνη always-on Retina με το κατά 40% μικρότερο πλαίσιο κάνει την ανάγνωση των πληροφοριών που απεικονίζονται και με τη χρήση των επανασχεδιασμένων εφαρμογών παιχνιδάκι. Χάρη στο πληκτρολόγιο QWERTY και την τεχνολογία μηχανικής μάθησης θα έχεις τη δυνατότητα να απαντάς εύκολα και γρήγορα σε μηνύματα ενώ οι προηγμένοι αισθητήρες του θα δώσουν μια πλήρη εικόνα της φυσικής σου κατάστασης ανά πάσα ώρα.

GARMIN fenix 6 Pro

Το smartwatch για τους λάτρεις της περιπέτειας και των δραστηριοτήτων! Πρόκειται για ένα ανθεκτικό multisport ρολόι με GPS το οποίο θα σου επιτρέψει να προσθέσεις χάρτες και μουσική, να παρακολουθήσεις και να προγραμματίσεις τον ρυθμό σου και να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου μέσα από τις έξυπνες προπονήσεις του.

Διαθέτει κομψό σχεδιασμό για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε κάθε είδους φθορά καθώς πληροί τα πρότυπα του αμερικανικού στρατού όσον αφορά στην αντοχή σε θερμότητα, νερό και δονήσεις. Έρχεται με προεγκατεστημένα προφίλ για διάφορα είδη προπόνησης και σύστημα διαχείρισης μπαταρίας έτσι ώστε να μη βρεθείς προ δυσάρεστης εκπλήξεως σε περίπτωση που δεν έχεις φορτιστή εύκαιρο. Μετρά καρδιακούς παλμούς, ενέργεια σώματος, ενυδάτωση και απόδοση, με την τεχνολογία PacePro να σε βοηθά να διατηρήσεις τον ρυθμό σου ανεξαρτήτως κλίσης ή διαδρομής.

HUAWEI WATCH GT Runner

Ένα ρολόι που τα κάνει όλα, το HUAWEI WATCH GT Runner είναι ό,τι πρέπει για όσους θέλουν να γίνουν fit ή απλά να διατηρήσουν τη φόρμα τους. Ελαφρύ και ευέλικτο, με βάρος που δεν ξεπερνά τα 38,5 γραμμάρια, θα γίνει ένα με το χέρι σου κάνοντάς σε να ξεχάσεις πως το φοράς. Ενσωματώνει τεχνολογία HUAWEI TruSeen 5.0+ για μετρήσεις παλμών με απόλυτη ακρίβεια με τη δύναμη των αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης που φιλτράρουν τον θόρυβο.

Πλαισιώνεται από επιστημονικά ανεπτυγμένο πρόγραμμα τρεξίματος, χάρη στο οποίο καταγράφει τις επιδόσεις σου, αξιολογεί τη φυσική σου κατάσταση και σου προτείνει τρόπους για να τη βελτιώσεις αποτελεσματικά. Αναλύει τις διαδρομές σου κατευθύνοντάς σε προς τον προορισμό σου με την πυξίδα του, ενώ παράλληλα σε ψυχαγωγεί παίζοντας την αγαπημένη σου μουσική. Η δε φόρτισή του δεν πρόκειται να σε απασχολήσει καθώς η αυτονομία του φτάνει τις δύο εβδομάδες. Άφησε το HUAWEI WATCH GT Runner να γίνει ο νέος σου personal coach!

SAMSUNG Galaxy Watch4

Το SAMSUNG Galaxy Watch4 είναι το gadget με το οποίο θα γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου ή για να ακριβολογούμε την καλύτερη εκδοχή του. Με διαχρονικό design, έρχεται με περιστρεφόμενη στεφάνη για μία ακόμα πιο φυσική εμπειρία χρήσης και λουράκι Ridge Sports από φθορο-ελαστομερές υλικό για σπουδαία ανθεκτικότητα και σταθερή εφαρμογή.

Επίλεξε το καντράν που ταιριάζει στο look, τη διάθεση και τη δραστηριότητά σου και δες αναλυτικά την πρόοδό σου ελέγχοντας τη σύνθεση του σώματός σου -κάτι που είναι εφικτό χάρη στον αισθητήρα SAMSUNG BioActive και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο. Βελτίωσε τη φυσική σου κατάσταση παρακολούθωντας τη βελτίωσή σου μέρα με τη μέρα και κατάγραψε κάθε σου άσκηση όποιο είδος προπόνησης κι αν προτιμάς.

GARMIN fenix 6X Pro Solar

Για ‘σένα που η περιπέτεια αποτελεί τρόπο ζωής και οι εξωτερικές σου δραστηριότητες δεν έχουν… ημερομηνία λήξης, το GARMIN Fenix 6X Pro Solar είναι το τέλειο ρολόι. Διαθέτει, βλέπεις, φακό ηλιακής φόρτισης από Power Glass και εξατομικευμένες λειτουργίες διαχείρισης ενέργειας, έχοντας τη δυνατότητα να μείνει σε λειτουργία αν χρειαστεί μέχρι και για ολόκληρες εβδομάδες! Συγκεκριμένα η αυτονομία του φτάνει και τις 16 μέρες με ηλιακή φόρτιση σε λειτουργία smartwatch, καλύπτοντας ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς.

Ανθεκτικό και με άριστη ποιότητα κατασκευής κατά τα άλλα, το GARMIN fenix 6X Pro Solar διαθέτει οθόνη 1,3 ιντσών και αισθητήρες ακριβείας που μετρούν τα πάντα -από καρδιακούς παλμούς και ενυδάτωση, μέχρι ποιότητα ύπνου και ενέργεια σώματος. Είναι εφοδιασμένο με εξειδικευμένες λειτουργίες για κάθε λογής σπορ όσο extreme κι αν είναι (βλ, γκολφ, σκι, σερφ κ.α.) ενώ έρχεται με υποστήριξη ClimbPro, Multi-GNSS, τοπογραφικούς χάρτες και πλοήγηση στροφή προς στροφή.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro

Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό αισθητικής και τεχνολογίας. Ένα smartwatch ικανό να σε συνοδέψει σε κάθε περίσταση, από τις πιο επίσημες κοινωνικές σου υποχρεώσεις μέχρι τις περιπέτειες του Σαββατοκύριακου και όχι μόνο, το προσεγμένο αυτό smartwatch διαθέτει κεραμικό σώμα και καντράν από ζαφείρι για stylish εμφανίσεις που ξεχωρίζουν.

Πραγματοποίησε ηλεκτροκαρδιογράφημα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με το πάτημα ενός κουμπιού και δες με μια κίνηση τις σημαντικότερες μετρήσεις που αφορούν τον οργανισμό και τη φυσική σου κατάσταση (με ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο μάλιστα) χάρη στην τεχνολογία HUAWEI TruSeen 5.0+. Ικανό να σε συντροφεύσει ακόμα και στις καταδύσεις σου, το HUAWEI WATCH GT 3 Pro είναι το ρολόι που θα βοηθήσει να ξεπεράσεις τα όριά σου και να γίνεις πιο fit από ποτέ.