Φέτος τη Black Friday η καρδιά του smart home σου χτυπά στον ΓΕΡΜΑΝΟ

5 μήνες πριν
xiaomi ip camera

Οι προσφορές του ΓΕΡΜΑΝΟΥ φέτος τη Black Friday είναι το κάτι άλλο και όπως έχουμε δει μέσα από το G Blog, καλύπτουν πρακτικά κάθε κατηγορία. Εκτός των άλλων όμως, η φετινή Black Friday ίσως να είναι η ευκαιρία που έψαχνες για να κάνεις το σπίτι σου λίγο πιο… smart. Το smart home άλλωστε έχει πάψει εδώ και καιρό να αποτελεί κόνσεπτ. Είναι εδώ, είναι διαθέσιμο και είναι αποδεδειγμένα σε θέση να κάνει την καθημερινότητά σου ευκολότερη, επιτρέποντάς σου να αφιερώσεις τον χρόνο σου στα πράγματα και τις δραστηριότητες που σε γεμίζουν, στο πλαίσιο ενός αυτόνομου και αποδοτικότερου σπιτιού.

Είτε κάνεις τα πρώτα σου βήματα στο smart home λοιπόν, είτε αναζητάς τρόπους για να ενισχύσεις τη συνδεσιμότητα και τις λειτουργίες του έτσι κι αλλιώς προηγμένου τεχνολογικά σπιτιού σου, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει τις προσφορές που θα σου επιτρέψουν να πετύχεις τον στόχο σου. Επίλεξε τις smart συσκευές που σου αρέσουν, αναβάθμισε τη συνδεσιμότητα του σπιτιού σου και κάνε τη ζωή σου ευκολότερη. Μην ξεχνάς ότι έως και 26/11/2023 με αγορές συνολικής αξίας €349 και άνω με χρήση καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, έχεις επιπλέον όφελος 15% €πιστροφή, κερδίζοντας διπλά (ή τριπλά, αν συνυπολογίσεις τη δυνατότητα εξόφλησης έως και σε 48 άτοκες δόσεις).

Τι λες, πάμε να δούμε ορισμένες προσφορές που απλά… δεν χάνονται;

APPLE HomePod Mini

Κόκκινο, λευκό, μαύρο, κίτρινο ή μπλε; Σε όποιο χρώμα κι αν επιλέξεις το ασύρματο ηχείο APPLE HomePod Mini, θα αποτελέσει την «καρδιά» του οικοσυστήματος smart home σου. Με τιμή €99,90, είναι ένα από τα πιο κομψά έξυπνα ηχεία που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, υιοθετώντας υφασμάτινο design. Προσφέρει εξαιρετική απόδοση με υψηλής ποιότητας ήχο 360 μοιρών να γεμίζει τον χώρο σου. Ο έλεγχός του γίνεται είτε με φωνητικές εντολές με τη βοήθεια της Siri (αναγνωρίζονται μάλιστα οι φωνές έως και έξι διαφορετικών προσώπων), είτε από το πάνελ αφής που βρίσκεται στην επάνω του πλευρά. Το καλύτερο; Συνεργάζεται απρόσκοπτα με όλες τις συσκευές της APPLE (iPhone, iPad, Mac, APPLE TV κλπ) έτσι ώστε να τις χειρίζεσαι εύκολα και γρήγορα μέσα από αυτό! Για έξτρα παραμετροποίηση, δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Home.

TP-LINK mesh Wi-Fi

Απόλαυσε κορυφαία και απόλυτα ομαλή συνδεσιμότητα με ένα οικιακό δίκτυο mesh. Αν αυτό μάλιστα φέρει και τη σφραγίδα ποιότητας ενός εκ των καλύτερων κατασκευαστών στον χώρο των δικτυακών προϊόντων, όπως η TP-LINK, τότε μπορείς να… κοιμάσαι ήσυχος! Ένα σύστημα mesh φέρνει την επανάσταση στην κάλυψη Wi-Fi, δημιουργώντας έναν πραγματικό ιστό χωρίς νεκρές ζώνες, εξασφαλίζοντας ισχυρό και αξιόπιστο σήμα σε όλη την επιφάνεια του σπιτιού σου. Είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση και τη διαχείριση, παρέχοντας άριστη απόδοση σε κάθε συσκευή που συνδέεται σε αυτό. Ξέχνα μια για πάντα τις αποσυνδέσεις και το lag και ζήσε την απόλυτη εμπειρία internet υψηλών ταχυτήτων. Στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις το Whole Home Mesh Deco M4 AC1200 (1-pack) της TP-LINK έναντι μόλις €39,90, ενώ εξίσου εντυπωσιακές προσφορές υπάρχουν και στις υπόλοιπες προτάσεις της σειράς.

XIAOMI C400 smart camera

Αν θες να έχεις πλήρη εικόνα των όσων συμβαίνουν στον χώρο σου 24/7, η κάμερα C400 της XIAOMI είναι εδώ και μάλιστα στην άκρως προνομιακή τιμή των €44,90 εν όψει Black Friday -πού αλλού- στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Πρόκειται για μία smart κάμερα εσωτερικού χώρου ανάλυσης 2.5K (2560 x 1440) με δυνατότητα οριζόντιας περιστροφής 360 μοιρών. Ως εκ τούτου θα σου χαρίσει άριστη εικόνα χωρίς περιορισμούς για πανοραμική οπτική, απόρροια και του φακού των έξι στοιχείων. Είναι σε θέση να ανιχνεύει κάθε κίνηση, με την AI να προσδιορίζει αν πρόκειται για άνθρωπο ή όχι, προκειμένου να μην ταράζεσαι από άκυρους συναγερμούς. Προσφέρει αμφίδρομη επικοινωνία με ηχεία μεγάλου διαφράγματος για στερεοφωνικό ήχο και μείωση θορύβων, τη στιγμή που το XIAOMI Security Chip αναλαμβάνει την αποτελεσματική κρυπτογράφηση των δεδομένων σου. Συνδέεται μέσω Wi-Fi και συνοδεύεται από εφαρμογή.

TP-LINK Tapo L530E έξυπνος λαμπτήρας LED

Ζούσες με την ψευδαίσθηση πως οι έξυπνες λάμπες ήταν… απλησίαστες οικονομικά; Ένιωθες πως τα smart φώτα ήταν μια "απλά εφέ" προκειμένου να πληρώσεις απίστευτα υψηλά ποσά για λάμπες; Ε, ό,τι ήξερες, ξέχνα το! Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ φέρνει την επανάσταση στον smart φωτισμό, προσφέροντας τον έξυπνο λαμπτήρα Tapo L530E της TP-LINK έναντι μόλις €9,90! Είναι ένας πολύχρωμος λαμπτήρας που θα σου δώσει τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε 16 (!) εκατομμύρια αποχρώσεις ενώ διαθέτει και λειτουργία dimmer για να φτιάξεις ατμόσφαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού (ή με μια σου λέξη). Συνδέεται μέσω Wi-Fi στο οικιακό σου δίκτυο ενώ είναι συμβατός και με AMAZON Alexa αλλά και με GOOGLE Assistant. Θα τον προσαρμόσεις στα μέτρα σου μέσα από το app Tapo που διατίθεται δωρεάν σε iOS και Android ενώ θα τον ελέγχεις απομακρυσμένα απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι. Είναι τύπου LED με ισχύ ισοδύναμη με 60 W, συνδυάζοντας έτσι την οικονομική λειτουργία με την αποτελεσματική απόδοση. Not bad!

TP-LINK TL-PA7027P AV1000 powerline starter kit

Αναζητάς έξυπνο, εύκολο και γρήγορο τρόπο να επεκτείνεις την κάλυψη του δικτύου σου στο σπίτι ή το γραφείο; Το TL-PA7027P AV1000 της TP-LINK αποτελεί την ιδανική λύση για ‘σένα που ψάχνεις από που να αρχίσεις το ταξίδι σου στον μαγικό κόσμο των powerlines. Χρησιμοποιεί την ήδη υπάρχουσα ηλεκτρική καλωδίωση του κτηρίου, οπότε δεν απαιτεί επιπλέον καλώδια ή πολύπλοκες εγκαταστάσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συνδέσεις τον βασικό αντάπτορα με το router σου και να τον βάλεις στην πρίζα. Κατόπιν, βάλε και τον δεύτερο σε μία άλλη πρίζα στον χώρο σου και είσαι έτοιμος! Σύνδεσε στον τελευταίο τη συσκευή που θες (PC, laptop, κονσόλα, τηλεόραση, media player κ.α.) μέσω Gigabit Ethernet και απόκτησε πρόσβαση στο διαδίκτυο σε ταχύτητες έως και 1000 Mbps. Και όλα αυτά εντελώς plug & play, χωρίς να χρειαστεί οποιαδήποτε ρύθμιση ή προσαρμογή.

Το smart home είναι εδώ!

Τα smart home deals που θα βρεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ φέτος τη Black Friday δεν εξαντλούνται στα παραπάνω φυσικά. Μπες στο germanos.gr ή ακόμα καλύτερα έλα σε ένα κατάστημα του δικτύου μας, εκεί όπου οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι θα αναλάβουν να σου εξηγήσουν με πάσα λεπτομέρεια τις ανάγκες του έξυπνου σπιτιού σου, έτσι ώστε να κάνεις τις σωστές επιλογές σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό του. Παράλληλα έχε υπόψη πως λόγω του επιπλέον οφέλους 15% €πιστροφή (με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα), είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις τις αγορές σου...μαζικά ωστέ να "χτίσεις" γρήγορα και οικονομικά το δικό σου έξυπνο οικοσύστημα.

 

Δες εδώ τους όρους για την ενέργεια €πιστροφή.