Φτιάξε την καλύτερη Χριστουγεννιάτικη ταινία, με τον δικό σου τρόπο!

1 έτος πριν
GoPro Hero camera

Βόλτες στα χιόνια, εξορμήσεις στην εξοχή, extreme sports ή στιγμές με την οικογένεια – όποια από αυτά κι αν περιλαμβάνουν οι Χριστουγεννιάτικες συνήθειές σου, το σίγουρο είναι πως αξίζει να καταγράψεις τις στιγμές. Και τι καλύτερος τρόπος, από τον δικό σου; Δώσε μια ώθηση στην ελευθερία και τη δημιουργικότητά σου, με την κατάλληλη συσκευή ή αξεσουάρ που θα φροντίσει ώστε να καταγράψεις τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες στιγμές σου με τρόπο μοναδικό. Από action cameras και drones μέχρι gimbals, αυτές είναι οι προτάσεις μας για τα φετινά Χριστούγεννα!

X'TREM 4K Action Camera

Αξιόπιστη και εύχρηστη, η X'TREM 4K Action Camera προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για να απαθανατίζεις βίντεο υψηλής ποιότητας σε ανάλυση 4K. Πέραν της ευκρινούς εικόνας, διαθέτει ευρυγώνιο φακό 170 μοιρών για να αιχμαλωτίζει πολλά σε κάθε πλάνο, ώστε να μην μένει τίποτα εκτός. Χάρη στην ενσωματωμένη οθόνη LCD 2 ιντσών, θα έχεις εικόνα των όσων βλέπει και η κάμερα, για να φτιάξεις το πλάνο σου όπως ακριβώς το οραματίζεσαι.

Στη συσκευασία θα βρεις αξεσουάρ για να την τοποθετήσεις σε ταμπλό αυτοκινήτου, τιμόνι μηχανής ή ποδηλάτου, αυτοκόλλητα για επίπεδες επιφάνειες μεταξύ άλλων χρήσιμων αξεσουάρ που θα σε διευκολύνουν στη χρήση. Μιλώντας για διευκόλυνση, όταν καταγράψεις ένα βίντεο τότε μπορείς να το μεταφέρεις ασύρματα στο κινητό σου τηλέφωνο μέσω Wi-Fi, αρκεί να κατεβάσεις τη σχετική δωρεάν εφαρμογή από το Play Store ή το AppStore.

X'TREM 4K Dual Selfie Action Camera

Μια άκρως βολική κάμερα, η X'TREM 4K Dual Selfie Action Camera προσφέρει μια μεγάλη οθόνη 2 ιντσών για τυπική χρήση με ευκολία, αλλά προσφέρει ακόμη μια οθόνη στην μπροστινή πλευρά και δίπλα στον φακό, όπου μπορείς να βλέπεις ξανά όσα βλέπει ο φακός. Πρακτικά, αυτό κάνει την κάμερα πολύ εύχρηστη σε περιπτώσεις που θέλεις να τραβήξεις selfies, είτε φωτογραφίες είτε βίντεο, κάτι που αναμφίβολα θα χρειαστεί και επιτρέπει νέα σενάρια χρήσης και δημιουργικότητας.

Με φακό 16MP, καταγράφει βίντεο ανάλυσης 4Κ/30fps με υψηλή ευκρίνεια και συνολική ποιότητα, ενώ μπορεί να τραβήξει και φωτογραφίες σε ανάλυση 16MP, εξίσου υψηλής ανάλυσης. Μέσω Wi-Fi και μιας δωρεάν εφαρμογής, μπορείς να μοιραστείς το περιεχόμενό σου προς smartphones ή tablets πολύ εύκολα και άμεσα. Στο κουτί θα βρεις διάφορα αξεσουάρ για τοποθέτηση πρακτικά σε οποιαδήποτε επιφάνεια, όχημα ή εξοπλισμό, όπως θα βρεις και μια θήκη που κάνει την κάμερα αδιάβροχη σε βάθος 30 μέτρων κι έτσι, ικανή για υποβρύχια χρήση.

DJI Osmo Mobile SE Gimbal

Χρησιμοποιείς συχνά το smartphone σου για βίντεο και φωτογραφίες; Τότε το DJI Osmo Mobile SE Gimbal είναι αυτό που ψάχνεις. Άπαξ και το χρησιμοποιείς, δεν θα θες να το αφήσεις. Πρόκειται για έναν σταθεροποιητή όπου τοποθετείς το κινητό σου και κρατάς τη λαβή της συσκευής, η οποία πλέον εκτελεί μικρές διορθώσεις θέσης αυτόματα, ανάλογα με τις κινήσεις σου. Έτσι, το κινητό σου θα είναι μονίμως σταθερό και τα πλάνα σου θα δείχνουν επαγγελματικά, με μηδαμινό κόπο και ρυθμίσεις από πλευράς σου.

Διαθέτει και έξυπνες λειτουργίες που προσφέρουν ακόμη περισσότερα για να πειραματιστείς, όπως Timelapse, Dynamic Zoom και Story, ώστε να δώσεις ακόμη πιο επαγγελματικό και ιδιαίτερο χαρακτήρα σε κάθε λήψη σου. Η βάση του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τρίποδο, ανοίγοντας τα ποδαράκια στο κάτω μέρος, οπότε κάλλιστα μπορείς να βιντεοσκοπήσεις τον εαυτό σου ή την παρέα σου χωρίς να χρειάζεσαι περισσότερο εξοπλισμό.

DJI Mini 2 Fly More Combo Drone

Ένας διαφορετικός, δημιουργικός και διασκεδαστικός τρόπος να απαθανατίζεις τις στιγμές σου, είναι το DJI Mini 2 Fly More Combo Drone. Το drone αυτό είναι μικρό και φορητό, για να το μεταφέρεις παντού μαζί σου, ζυγίζοντας μόλις 249 γραμμάρια. Έχει αντίσταση σε ισχυρό άνεμο, οπότε μπορείς να «πετάξεις» με ασφάλεια ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες. Η μπαταρία του αντέχει μέχρι και 31 λεπτά συνεχούς χρήσης, ώστε μέσω του παρεχόμενου χειριστηρίου να πετάς εύκολα και ασταμάτητα, παράλληλα παρακολουθώντας όσα βλέπει και το drone μέσω ενός smartphone που μπορείς να κουμπώσεις πάνω στο χειριστήριο.

Με σταθεροποίηση βίντεο σε τρεις άξονες και ανάλυση 4K, τα αποτελέσματα είναι τόσο σταθερά όσο και ευκρινή, δημιουργώντας συνολικά πολύ ποιοτικές εικόνες. Με ευρυγώνιο φακό 180 μοιρών και τη δυνατότητα καταγραφής πανοραμικών λήψεων, οι δυνατότητες που σου προσφέρει θα σε βοηθήσουν να απελευθερώσεις όλη τη δημιουργικότητά σου.

DJI Ryze Tello Drone

Με το DJI Ryze Tello Drone, μπορείς πολύ οικονομικά να μπεις στον χώρο των drones, ένα drone τόσο εύχρηστο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη κι από παιδιά με ασφάλεια. Με εμβέλεια 100 μέτρων και μετάδοση βίντεο σε ανάλυση 720p, θα σε εκπλήξουν τα αποτελέσματα, όπως και στις φωτογραφίες ή τα βίντεο. Κατά την πτήση, ανιχνεύει εμπόδια που βρίσκονται μπροστά του και τα αποφεύγει, οπότε μπορείς να ξεκινήσεις να εκπαιδεύεσαι με ένα τέτοιο drone προτού κάνεις τη μετάβαση σε ένα ισχυρότερο.

GoPro HERO10

Με τεράστιες δυνατότητες, η πάντα αξιόπιστη GoPro HERO10 έρχεται να σου λύσει τα χέρια. Καταγράφει βίντεο σε ανάλυση 5.3K στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο ή 4K στα 120 καρέ, κάτι που συνδυαστικά με την τεχνολογία HyperSmooth 4.0 συνεπάγεται απίστευτα ομαλά βίντεο ακόμη και στις πιο έντονες στιγμές. Θες να απολαύσεις κάθε λεπτομέρεια; Τότε η λειτουργία Super 8x Slo-Mo σε ανάλυση 2.7K θα σου προσφέρει εξαιρετικά αργή κίνηση με εξαιρετικά καλή ανάλυση.

Είναι αδιάβροχη χωρίς θήκη σε βάθος 10 μέτρων ενώ φυσικά, μπορεί να δεχτεί θήκη για να πάει σε ακόμη μεγαλύτερο βάθος. Κάτι που την κάνει εξαιρετικά ευέλικτη, είναι το πλήθος αξεσουάρ που μπορεί να δεχτεί, από διαφορετικούς φακούς έως μικρόφωνα και προβολείς, ώστε να γίνει μια επαγγελματικού επιπέδου κάμερα για vlogs και παρόμοιες χρήσεις.

GoPro HERO11

Η ναυαρχίδα της GoPro: γνώρισε την GoPro HERO11, την κάμερα που βγήκε από… όνειρο. Με αισθητήρα που αιχμαλωτίζει φωτογραφίες σε ανάλυση 27MP -υψηλότερη από ποτέ- και δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε έως και 5.3K/60fps, είναι η GoPro με την καλύτερη ποιότητα εικόνας έως σήμερα και γενικώς, ποιότητα εικόνας που δε συναντάς αλλού. Με διπλή οθόνη εμπρός και πίσω, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για selfies και βίντεο, τόσο σε extreme sports όσο και στο σπίτι σου, αφού πρακτικά πρόκειται για μια κορυφαίας ποιότητας κάμερα που μπορεί να κάνει τα πάντα.

Μπορεί ακόμη και να κάνει livestream στα social media, και φυσικά με εξίσου μεγάλη ευκολία μπορείς να μοιραστείς περιεχόμενο που τράβηξες, από την κάμερα προς το κινητό σου. Το βελτιωμένο HyperSmooth 5.0, που έχει κερδίσει ακόμη και βραβείο Emmy για τον αισθητήρα και την τεχνολογία, μετατρέπει ακόμη και το πιο κουνημένο βίντεο σε κάτι τόσο σταθερό, που θα μοιάζει σαν να μην υπήρξε ποτέ κίνηση. Με το AutoBoost που συνοδεύει την τεχνολογία αυτή, τα επίπεδα σταθερότητας προσαρμόζονται αυτόματα ανάλογα με τη δραστηριότητα που κάνεις, για να βεβαιώνεται πως δεν το… παρακάνει. Ακόμη, η λειτουργία HyperView διευρύνει το κάδρο σε διάσταση 16:9, για ακόμη πιο ευρείες εικόνες στο βίντεο, που πλέον αποκτά πλήρως κινηματογραφικό χαρακτήρα με μηδενικό κόπο από εσένα.