ΓΕΡΜΑΝΟΣ e-Gift Card: Φέτος τα Χριστούγεννα, χάρισέ τους… ό,τι θέλουν!

4 μήνες πριν
ΓΕΡΜΑΝΟΣ e-Gift Card

Χριστούγεννα, η εποχή των δώρων. Όχι όμως έτσι… γενικά και αόριστα. Είναι ωραίο να κάνεις δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα, γεμίζοντάς τα χαρά. Το να βλέπεις άλλωστε ένα πλατύ χαμόγελο να σχηματίζεται στα πρόσωπά τους καθώς ανοίγουν τις τσάντες και τα κουτιά που μόλις τους έχεις χαρίσει, δεν συγκρίνεται με τίποτα. Και εδώ έρχεται το "πρόβλημα" που όλοι/ες έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές. Τι δώρο να πάρω; Είτε είναι για τον/την σύντροφο, είτε για κάποιο φίλο ή φίλη, είτε για τον μπαμπά ή τη μαμά. Ποιο είναι το ιδανικό δώρο για όλους και για καθέναν ξεχωριστά; Τι κάνεις αν δεν είσαι σίγουρος/η για τις προτιμήσεις ή/και τις ανάγκες του παραλήπτη του; Ή αν θες φερ’ ειπείν να συνεισφέρεις με το κατιτί σου σε μία αγορά που σχεδιάζει να κάνει;

Εδώ λοιπόν είναι που έρχονται οι e-Gift Cards, οι ψηφιακές δωροκάρτες του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και να σώσουν την κατάσταση! Τι ακριβώς είναι οι e-Gift Cards; Κάτι σαν τις απλές, φυσικές δωροκάρτες, αλλά πολύ πιο λειτουργικές και εύχρηστες. Πρόκειται για τις πλέον ευέλικτες και βολικές λύσεις, οι οποίες χρόνο με τον χρόνο κερδίζουν έδαφος καθώς τις προτιμά ολοένα και μεγαλύτερο μέρος του καταναλωτικού κοινού -και όπως θα δούμε, έχει πολλούς και σημαντικούς λόγους γι’ αυτό. Ποιοι είναι εκείνοι; Έχουμε και λέμε:

Άνεση

Ξεκινώντας από τα βασικά, δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο τόσο για ‘σένα που αγοράζεις το δώρο, όσο και για τον παραλήπτη του, από την e-Gift Card. Θα την αγοράσεις online, από την άνεση του υπολογιστή, του tablet ή του smartphone σου, στο σπίτι, το γραφείο ή όπου αλλού βρίσκεσαι, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Ακριβώς επειδή είναι ψηφιακή, θα παραδοθεί στον παραλήπτη της ηλεκτρονικά μέσω email, έτσι ώστε και εκείνος με τη σειρά του να τη χρησιμοποιήσει όπως και όποτε (περισσότερα επ’ αυτού παρακάτω) θέλει και βολεύεται: σε κάποιο φυσικό κατάστημα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή online στο germanos.gr, για την αγορά προϊόντων της αρεσκείας του.

Δυνατότητα προσαρμογής

Κάποιοι θα πουν ότι μία δωροκάρτα είναι τελείως απρόσωπη και μοιάζει περισσότερο με «υποχρέωση». Ωστόσο δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Με την ΓΕΡΜΑΝΟΣ e-Gift Card μπορείς να διαλέξεις την εμφάνιση της κάρτας μέσα από μία σειρά επιλογών με διαφορετικά σχέδια, ευχές και χρώματα. Έχεις τη δυνατότητα να ορίσεις το ποσό της (επιλέγοντας μεταξύ €5 και €1000) καθώς επίσης και να τη στείλεις στο email ή το κινητό του παραλήπτη. Εννοείται πως θα είσαι σε θέση να πληκτρολογήσεις το μήνυμά σου, έτσι ώστε να δώσεις έναν ακόμα πιο προσωπικό τόνο στο δώρο σου. Όχι κι άσχημα, δεν συμφωνείς;

Πλήθος επιλογών

Χρησιμοποιώντας μία e-Gift Card του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, η απάντηση στην ερώτηση «τι δώρο να πάρω στον Τάκη φέτος τα Χριστούγεννα», είναι «τα πάντα». Και κυριολεκτούμε. Το μεγαλύτερο ίσως πλεονέκτημα μίας e-Gift card, είναι η πληθώρα επιλογών που προσφέρει στον παραλήπτη της όσον αφορά στην εξαργύρωσή της, αφού εκείνος έχει τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσει για όποιο ή όποια προϊόντα επιθυμεί από τα φυσικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr. Ακόμα κι αν σκοπεύει να κάνει μία αγορά μεγαλύτερης αξίας από την e-Gift Card σου, μπορεί να χρησιμοποιήσει την τελευταία για να μειώσει το ποσό. Και όπως προείπαμε, θα το κάνει τόσο offline, όσο και online.

Μηδενικό ρίσκο απώλειας

Σε ό,τι αφορά μία φυσική δωροκάρτα, πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος απώλειας. Από το να τοποθετηθεί κάπου που κανείς δε θα θυμάται, μέχρι να καταλήξει κατά λάθος σε κάποιον κάδο σκουπιδιών ή εν πάση περιπτώσει να χαθεί. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία: το ποσό της gift card θα μείνει για πάντα ανεκμετάλλευτο. Στην περίπτωση της e-Gift Card όμως, τα πράγματα διαφέρουν σημαντικά. Από τη στιγμή που αυτή αποστέλλεται στο email ή το κινητό του παραλήπτη, ο τελευταίος και μόνον αυτός θα έχει άμεση πρόσβαση σε αυτή, όπου κι αν βρίσκεται, έτσι ώστε να τη χρησιμοποιήσει όπως και όποτε το επιθυμεί, ακόμα κι αν αποφασίσει να επισκεφθεί ξαφνικά ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή να αγοράσει κάτι που μόλις θυμήθηκε από το germanos.gr.

Άμεση χρήση

Αναφέραμε πως η e-Gift Card αποστέλλεται με email ή μήνυμα στο κινητό. Τι σημαίνει αυτό; Πως από τη στιγμή που θα «προσγειωθεί» στα εισερχόμενα του παραλήπτη, εκείνος θα είναι σε θέση να τη χρησιμοποιήσει αμέσως! Απλά, εύκολα και κυρίως χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση. Ό,τι καλύτερο λοιπόν για να δώσεις χαρά στα αγαπημένα σου πρόσωπα εν όψει εορτών: ο κολλητός θα μπορέσει να πάρει την τηλεόραση που έχει βάλει στο μάτι εν όψει των Χριστουγεννιάτικων αγορών, ο ανιψιός θα κάνει δικό του το videogame που είχε στη λίστα του πριν τελειώσουν οι διακοπές και η αδερφή σου θα αλλάξει το smartphone της πριν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς!

Φιλικές προς το περιβάλλον

Για ‘σένα που σκέφτεσαι εκτός από το δικό σου καλό και εκείνο του πλανήτη, οι e-Gift Cards συνιστούν κατά πάσα πιθανότητα το πιο «πράσινο» δώρο που θα μπορούσες να κάνεις φέτος τις γιορτές. Είναι εξ ολοκλήρου ψηφιακές και ως εκ τούτου δεν χρησιμοποιούν το χαρτί που χρειάζονται οι παραδοσιακές δωροκάρτες. Όσο για την αποστολή τους; Γίνεται 100% ηλεκτρονικά, χωρίς καμία σπατάλη πόρων, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος. Τι καλύτερο από ένα δώρο που σέβεται τη Γη;

Ημερομηνία λήξης

Μιλήσαμε λίγο πιο πάνω για την αμεσότητα μιας ψηφιακής δωροκάρτας ως προς τη χρησιμοποίησή της. Η ευελιξία της αυτή όμως δεν είναι μονόπλευρη. Μία e-Gift Card από τον ΓΕΡΜΑΝΟ, βλέπεις, έχει ισχύ έναν χρόνο από την ημερομηνία αγοράς της (δηλαδή την ημέρα που θα τη στείλεις στον παραλήπτη της). Ως εκ τούτου, τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα έχουν όλο τον χρόνο μπροστά τους, προκειμένου να την εκμεταλλευτούν όταν την έχουν πραγματικά ανάγκη, στην περίοδο που επιθυμούν. Με το κατάλληλο timing (εδώ μπορείς να προσφέρεις κι εσύ τη συμβουλή σου), τα έτσι κι αλλιώς κορυφαία deals του ΓΕΡΜΑΝΟΥ κατά τη διάρκεια του έτους, θα γίνουν ακόμα πιο συμφέροντα!

ΓΕΡΜΑΝΟΣ e-Gift Card: Το ιδανικό δώρο των γιορτών

Οι ΓΕΡΜΑΝΟΣ e-Gift Cards είναι με δυο λέξεις, το τέλειο δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα φέτος τα Χριστούγεννα. Διάλεξε look και ποσό, συμπλήρωσε την ευχή σου και δώσε σε φίλους και συγγενείς τη δυνατότητα να διαλέξουν οι ίδιοι το δώρο τους, όποτε εκείνοι το επιθυμούν, μέσα από μία τεράστια γκάμα προϊόντων σε πολύ δυνατές τιμές.