Για XIAOMI σκούπες ρομπότ σε αχτύπητη Black Friday τιμή μόνο στον ΓΕΡΜΑΝΟ

5 μήνες πριν
white xiaomi robot vacuum cleaner on white carpet

Αν έψαχνες το κατάλληλο timing για να ανανεώσεις τον εξοπλισμό του νοικοκυριού σου, τώρα είναι η ώρα! Η Black Friday είναι εδώ και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει αχτύπητες προσφορές σε smart home εξοπλισμό και ειδικά σε σκούπες. Το πιθανότερο είναι πως έχεις ήδη μία τέτοια σπίτι σου, αν μιλάμε για την παραδοσιακή ηλεκτρική σκούπα. Αυτή που… σέρνεις σε ολόκληρο το σπίτι, ψάχνοντας για πρίζα σε κάθε δωμάτιο και αλλάζοντας κάθε λίγο και λιγάκι σακούλα. Ήρθε όμως η στιγμή να αλλάξεις αιώνα! Μιλάμε για ρομποτικές σκούπες, smart σκούπες, σκούπες stick που θα σου προσφέρουν πρακτικότητα, άνεση και ευελιξία. 

Οι σκούπες τελευταίας γενιάς είναι ασύρματες, έτσι ώστε να τελειώσεις με το καθάρισμα του σπιτιού σε χρόνο-ρεκόρ! Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις μία σκούπα ρομπότ η οποία λειτουργεί εντελώς αυτόνομα, διατηρώντας τον χώρο σου πεντακάθαρο χωρίς εσύ να χρειαστεί να κάνεις το παραμικρό -κι αν θελήσεις να δεις την πρόοδό της τέλος πάντων, μπορείς να το κάνεις από την άνεση του smartphone σου, όπου κι αν βρίσκεσαι. Και στις δύο περιπτώσεις το σκούπισμα (ενδεχομένως και το σφουγγάρισμα, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξεις) θα γίνει παιχνιδάκι, αφήνοντάς σου περισσότερο χρόνο για να κάνεις αυτά που πραγματικά αγαπάς.

Τι θα έλεγες να ρίχναμε μια ματιά σε 4 σούπερ μοντέλα που θα βρεις αυτές τις μέρες στον ΓΕΡΜΑΝΟ; Θυμίσου ότι αν τις συνδυάσεις με αγορές συνολικής αξίας €349 και άνω με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, τότε έχεις επιπλέον όφλεος 15% €πιστροφή!

XIAOMI G10 Plus ασύρματη σκούπα

Πες αντίο στη σκόνη για τα καλά με μία σκούπα που συνδυάζει την εκπληκτική απόδοση με τη λειτουργικότητα. Η XIAOMI G10 Plus διαθέτει μέγιστη απορροφητική ισχύ 150 AW με μοτέρ που λειτουργεί στις 108.000 στροφές/λεπτό, όντας σε θέση να απομακρύνει ακόμα και τα μικρότερα σωματίδια σκόνης, τρίχες και άλλα σκουπιδάκια για πεντακάθαρα δάπεδα. Το κυκλωνικό σύστημα που ενσωματώνει διαθέτει 12 κώνους διαχωρίζοντας αποτελεσματικά σκόνη και αέρα για ομαλή ροή και έξτρα απορροφητικότητα. Είναι μάλιστα σε θέση να συλλέγει το 99,99% της σκόνης, αιχμαλωτίζοντας κόκκους μεγέθους μέχρι και 0,3 μm. Ο σχεδιασμός των τροχών της, επιτρέπει στη σκούπα να κινείται άνετα επάνω σε κάθε επιφάνεια, σκληρή ή μαλακή. Ακόμα, πλαισιώνεται από ειδικό αξεσουάρ το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση τριχών και άλλων αλλεργιογόνων κατοικίδιων από έπιπλα όπως καναπέδες και κρεβάτια, καθώς επίσης και έξτρα στόμια για να φτάνει ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία. Οι λειτουργίες δεν περιορίζονται μόνο στο σκούπισμα αφού μπορεί να σφουγγαρίζει παράλληλα. Το δε ντεπόζιτο των 250 mL, θα περιορίσει τα διαλείμματα για τροφοδοσία στο ελάχιστο.

XIAOMI S10 σκούπα ρομπότ

Γιατί να κάθεσαι να παιδεύεσαι με το σκούπισμα, όταν με μία σκούπα ρομπότ όπως η XIAOMI S10 μπορείς να αυτοματοποιήσεις πλήρως το καθάρισμα του σπιτιού σου; Διαθέτει ειδικό σύστημα πλοήγησης με χρήση laser, χάρη στο οποίο ανιχνεύει με απόλυτη ακρίβεια τα εμπόδια στον δρόμο της και καθαρίζει κάθε γωνία του σπιτιού χωρίς να χάνεται. Μπορεί και σκανάρει το περιβάλλον γύρω της με εμβέλεια οκτώ μέτρων και κάλυψη 360 μοιρών, έτσι ώστε να έχει πλήρη εικόνα του πού βρίσκεται. Θα τη συνδέσεις στο Mi Home/Xiaomi Home app που έχεις στο smartphone σου εύκολα και γρήγορα, μέσω του οποίου θα έχεις πρόσβαση στους χάρτες του σπιτιού σου και θα καθορίσεις το πρόγραμμα λειτουργίας της. Επίλεξε συγκεκριμένα δωμάτια ή και ζώνες, θέσε περιορισμούς σε ό,τι αφορά την κίνησή της και πάρε στα χέρια σου τον έλεγχο της καθαριότητας του σπιτιού σου. Η απορροφητική ισχύς των 4000 Pa με τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες αρκεί για να μαζέψει κάθε είδος σκόνης, βρωμιάς και αλλεργιογόνων.

XIAOMI X10 σκούπα ρομπότ

Η απόλυτη σκούπα ρομπότ, τώρα σε τιμή-πρόκληση στον ΓΕΡΜΑΝΟ! Ο λόγος φυσικά για την XIAOMI Robot Vacuum X10, τη ναυαρχίδα της XIAOMI στη συγκεκριμένη κατηγορία και μία από τις καλύτερες προτάσεις που θα βρεις στην αγορά. Εν αντιθέσει με τις περισσότερες σκούπες ρομπότ, η X10 έρχεται με μία πιο ογκώδη βάση η οποία όμως «απογειώνει» τη λειτουργία και την αποτελεσματικότητά της. Υιοθετεί σχεδιασμό συλλογής σκόνης δύο καναλιών με απορροφητική ισχύ 17.000 Pa, χάρη στον οποίο αδειάζει τον κάδο της σκούπας έπειτα από κάθε επιστροφή της. Μπορεί να το κάνει έως και 60 (!) φορές πριν χρειαστεί άδειασμα, ενώ σφραγίζει αυτόματα άπαξ και αφαιρεθεί για απόλυτα υγιεινή χρήση. Διαθέτει σύστημα πλοήγησης με laser LDS για ασυναγώνιστη ακρίβεια σάρωσης του χώρου σου και απρόσκοπτη πλοήγηση σε αυτόν. Η X10 είναι τύπου 2-σε-1 αφού πέραν του σκουπίσματος (με απορροφητική ισχύ 4000 Pa) μπορεί και να σφουγγαρίζει, γλιτώνοντάς σε από έναν ακόμα βραχνά του νοικοκυριού. Ενσωματώνει, τέλος, μπαταρία 5200 mAh που της προσφέρει αυτονομία 180 λεπτών (σε λειτουργία standard) για να καθαρίσει το σπίτι σου με τη μία!

XIAOMI Truclean W10 Pro ασύρματη σκούπα

Η XIAOMI Truclean W10 Pro είναι η σκούπα που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο καθαρίζεις το σπίτι σου. Με επανασχεδιασμένο ρολό που κάνει την κίνησή της σε πατώματα, πλακάκια και άλλα σκληρά δάπεδα πανεύκολη, καλύπτει την τριπλάσια επιφάνεια από μία τυπική κυλινδρική βούρτσα για άμεσα αποτελέσματα. Προσφέρει όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις λειτουργίες, απορροφώντας, σφουγγαρίζοντας και καθαρίζοντας και όλες αυτές με ένα μόνο πέρασμα. Θα τη χρησιμοποιήσεις για να μαζέψεις κάθε είδους λεκέ, σκουπίδι και βρωμιά: σκόνη, αυγά, τρίχες, ψίχουλα, γιαούρτι, ρύζι κ.α. Καθαρίζει εξίσου αποτελεσματικά κόγχες και γωνίες, ενώ θα τα καταφέρει περίφημα ακόμα και με τρίχες κατοικίδιων. Σημείωσε ότι χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της, έχει τη δυνατότητα να απορροφά τρίχες μήκους έως και 25 εκατ. με ακόμα λιγότερα μπλεξίματα, για να μη χρειάζεται να την καθαρίζεις συχνά χειροκίνητα. Ο βραχίονάς της προσαρμόζεται για να έχεις μία άνετη εμπειρία όπως κι αν τη χρησιμοποιείς: ακόμα κι αν την οριζοντιώσεις πλήρως, για να καθαρίσεις π.χ. κάτω από ένα έπιπλο, η απορροφητικότητά της θα παραμείνει ανεπηρέαστη!

Ψεκάστε, σκουπίστε… τελειώσατε!

Το σκούπισμα γίνεται εύκολη υπόθεση φέτος τη Black Friday στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς ένα από τα καταστήματα του δικτύου ή να μπεις στο germanos.gr, να επιλέξεις τη smart σκούπα που καλύπτει τα «θέλω» σου και τις απαιτήσεις του χώρου σου μέσα από μία τεράστια γκάμα και να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία σε ένα σπίτι που αστράφτει από καθαριότητα! Το δικό σου.

 

Δες εδώ τους όρους για την ενέργεια €πιστροφή.