Χειμωνιάτικο deal σημαίνει νέο laptop και εκπτωτικό κουπόνι G App!

2 μήνες πριν
hands typing in laptop

Αν το υπάρχον laptop σου εσχάτως ανεβάζει θερμοκρασία με το παραμικρό, κάνοντας θόρυβο που θυμίζει Rolls-Royce Trent 970 κατά την απογείωση Airbus A380, όντας πιο αργό από ποτέ και «αγκομαχώντας» κάθε φορά που δοκιμάζεις να τρέξεις κάποιο απαιτητικό πρόγραμμα ή ανοίγεις κάμποσα tabs στον browser σου, τότε ένα πράγμα μπορεί να ισχύει: έχει έρθει η ώρα για αγορά νέου laptop. Ευτυχώς για ‘σένα, στον ΓΕΡΜΑΝΟ σε περιμένουν σούπερ Winter Deals στην κατηγορία των laptops, προκειμένου να κάνεις δικό σου ένα ολοκαίνουριο, ταχύτατο σύστημα που θα ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία.

Το καλύτερο; Με την αγορά σου θα βγεις διπλά κερδισμένος/η, αφού εκτός των χαμηλότερων τιμών, θα επωφεληθείς και από τη σούπερ προωθητική ενέργεια που παίζει μέσω του G App. Συγκεκριμένα, από 1/2/2024 έως και 15/2/2024, με αγορά laptop αξίας 400€ και άνω κερδίζεις εκπτωτικά κουπόνια G App έως και 200€ για επόμενες αγορές!

Ψάχνεις laptop και δεν ξέρεις τι ακριβώς χρειάζεσαι; Μην αγχώνεσαι: έλα να δούμε 4+1 προτάσεις που δεν περνούν απαρατήρητες!

ASUS Vivobook 15 με κορυφαίο επεξεργαστή INTEL 13ης γενιάς

Το ASUS Vivobook 15 (15.6'' FHD IPS/ Intel Core i3-1315U/ 8GB/ 256GB/ Windows 11 Home) έχει τη δυνατότητα να καλύψει απόλυτα τους χρήστες που ψάχνουν ένα ισχυρό σύστημα που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν παραγωγικοί on the go. Η ASUS το έχει εξοπλίσει με έναν επεξεργαστή Intel Core i3-1315U 13ης γενιάς ο οποίος διαθέτει έξι πυρήνες, μέγιστη συχνότητα 4,50 GHz, μνήμη Intel Smart Cache 10 MB και γραφικά Intel UHD Graphics. Συνεπικουρείται δε από 8 GB RAM και δίσκο SSD χωρητικότητας 256 GB για να κάνεις όλα όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμά σου χωρίς να δεις την παραγωγικότητά σου να επηρεάζεται. Επειδή όμως η ζωή δεν είναι μόνο… δουλειά, το ASUS Vivobook 15 θα αποδειχθεί εξαίρετο και όταν αποφασίσεις να κάνεις ένα διάλειμμα ή να χαλαρώσεις, παρακολουθώντας τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες, χάρη στα ζωηρά χρώματα της οθόνης Full HD 15,6 ιντσών με πιστοποίηση χαμηλών εκπομπών μπλε ακτινοβολίας από την TUV Rheinland.

LENOVO IdeaPad 1 (AMD Ryzen 3 7320U) το απόλυτο all-arounder

Το LENOVO IdeaPad 1 (15.6'' FHD IPS/ AMD Ryzen 3 7320U/ 8GB/ 256GB/ Windows 11 S) αποτελεί μία άψογη all-around επιλογή. Ένας πραγματικός… Jack of all trades, θα ανταποκριθεί με επιτυχία σε κάθε ρόλο, προσφέροντάς σου μεγάλη ευελιξία και μάλιστα με άριστη σχέση τιμής/απόδοσης -μία από τις καλύτερες που θα βρεις στην αγορά ανεξαρτήτως κατηγορίας. Διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή AMD Ryzen 3 7320U, 8 GB RAM και δίσκο SSD 256 GB, προδιαγραφές που σε συνδυασμό με τα Windows 11 S θα σου χαρίσουν μία άνετη εμπειρία χρήσης χωρίς ανάγκη προσαρμογής. Η οθόνη του είναι μία Full HD 15,6 ιντσών για να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο στα 1080p με τα στερεοφωνικά ηχεία του να «ντύνουν» την εικόνα με δυναμικό ήχο Dolby Audio. Στα παραπάνω πρόσθεσε τα εργαλεία Lenovo Vantage και Utility που απογειώνουν τη λειτουργικότητα καθώς και το πλήρες προφίλ συνδεσιμότητας με τις USB Type-A 3.2 και Type-C, την HDMI και τον αναγνώστη καρτών 4-σε-1 και έχεις ένα σούπερ πακέτο.

ACER Aspire 3 A315 για τους πλέον απαιτητικούς

Αν ψάχνεις ένα laptop οικονομικό μεν, αποδοτικό δε, τότε ρίξε μια ματιά στο ACER Aspire 3 A315 (15.6'' FHD IPS/ Intel Core i5-1135G7/ 8GB/ 512GB SSD/ Windows 11 Home). Η πρόταση της ASUS διαθέτει εντυπωσιακά για τα δεδομένα της κατηγορίας του τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφέροντάς σου μία άκρως εντυπωσιακή εμπειρία χρήσης, είτε πλοηγείσαι στον κόσμο των social media, είτε επιδίδεσαι σε απαιτητικό multitasking. Στην «καρδιά» του χτυπούν οι τέσσερις πυρήνες ενός Intel Core i5-1135G7, τον οποίο πλαισιώνουν 8 GB RAM και δίσκος SSD 512 GB. Η οθόνη του είναι μία IPS ComfyView 15,6 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1080 pixels με τεχνολογία Acer BlueLightShield, η οποία θα σου χαρίσει όμορφες εικόνες δίχως να ταλαιπωρεί τα μάτια σου. Στα θετικά του συστήματος προσμετρείται, τέλος, και η συνδεσιμότητα του με USB Type-C, Wi-Fi 6E και HDMI 2.1 να σου λύνουν τα χέρια, είτε θες να παραμείνεις online, είτε να χρησιμοποιήσεις εξωτερική οθόνη ή κάποιο άλλο περιφερειακό/αξεσουάρ.

LENOVO IdeaPad 1 (AMD Ryzen 5 5500U) για παραγωγικότητα με στυλ

Ένα κομψό και προσεγμένο μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας σύστημα, το LENOVO IdeaPad 1 (15.6'' FHD IPS/ AMD Ryzen 5 5500U/ 8GB/ 512GB/ Windows 11 Home Sείναι λεπτό και ελαφρύ, έτσι ώστε να σε ακολουθήσει όπου κι αν πας. Με μεγάλη και ευκρινή οθόνη Full HD 15,6 ιντσών, εργονομικό πληκτρολόγιο, μεγάλο touchpad και numpad για έξτρα άνεση, είναι ό,τι πρέπει για ‘σένα που ψάχνεις ένα δυνατό σύστημα που θα φέρει εις πέρας κάθε «αποστολή» που θα του αναθέσεις. Σε αυτό συνεισφέρουν τα μέγιστα βέβαια ο επεξεργαστής AMD Ryzen 5 5500U έξι πυρήνων, τα 8 GB RAM και ο δίσκος SSD των 512 GB, χαρακτηριστικά που εγγυώνται εξαιρετικές επιδόσεις σε τυπική, καθημερινή χρήση. Το σύστημα τρέχει Windows 11 Home S προσφέροντας ένα οικείο και ασφαλές περιβάλλον χρήστη ενώ πέραν της σπουδαίας του αυτονομίας (περί τις εννέα ώρες), χάρη στην τεχνολογία ταχείας φόρτισης χρειάζεται μόλις 15 λεπτά για να σου εξασφαλίσει δύο ώρες λειτουργίας.

ASUS Vivobook Go 15: ισχυρές επιδόσεις και φορητότητα

Ποιος είπε ότι ένα ισχυρό laptop πρέπει σώνει και ντε να είναι και… ασήκωτο; Πάντως όχι η ASUS! Το ASUS Vivobook Go 15, βλέπεις, είναι ένα σύστημα που προορίζεται για όσους συνηθίζουν να μετακινούνται πολύ αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν εκπτώσεις στις επιδόσεις του συστήματός τους. Με βάρος που δεν ξεπερνά τα 1,63 κιλά και συμπαγείς διαστάσεις (360,3 x 232,5 x 17,9 χιλ.) για να χωρά παντού, διαθέτει στιβαρή κατασκευή και σπουδαία ανθεκτικότητα στη φθορά της καθημερινότητας. Η οθόνη του περιστρέφεται κατά 180 μοίρες για άνετη κοινή χρήση περιεχομένου ενώ η κάμερά του έρχεται με φυσικό κάλυμμα για προστασία του ιδιωτικού σου απορρήτου. Στο εσωτερικό του κρύβει έναν Ryzen 5 7520U πλαισιωμένο από 8 GB RAM και SSD χωρητικότητας 512 GB για να κάνεις τη δουλειά σου εύκολα και γρήγορα, με το Wi-Fi 6E να εγγυάται σπουδαίες ταχύτητες σύνδεσης.

Το νέο σου laptop σε περιμένει στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Τα παραπάνω laptops και πολλά άλλα ακόμα σε περιμένουν στον ΓΕΡΜΑΝΟ και με μοναδικά οφέλη που θα σε συναρπάσουν. Εσύ πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να προσδιορίσεις τις ανάγκες σου, προκειμένου να διαπιστώσεις τι χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει το σύστημα στο οποίο θα επενδύσεις, καθώς επίσης και το budget που μπορείς να διαθέσεις για την αγορά σου. Ακόμα κι αν εξακολουθείς να έχεις απορίες, έλα στο πλησιέστερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ όπου οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι θα αναλάβουν να σου λύσουν κάθε απορία!