Χριστουγεννιάτικα deals σε smartphone: Βρες το καλύτερο δώρο τεχνολογίας στον ΓΕΡΜΑΝΟ

4 μήνες πριν
xmas smartphone

Κάνοντας τη λίστα με τα καλύτερα δώρα εν όψει Χριστουγέννων, μπορούμε άπαντες να συμφωνήσουμε ότι στην κορυφή θα βρεθούν τα smartphones. Δεν έχει σημασία αν μιλάμε για το δώρο που θα ήθελες να σου φέρει ο… Άγιος Βασίλης, εκείνο που ετοιμάζεσαι να κάνεις σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή αυτό που σκοπεύεις να πάρεις ο ίδιος στον εαυτό σου, απλά και μόνο γιατί κατάφερες να αντέξεις όλα όσα σου πέταξε κατάφατσα το 2023! Πρότζεκτ «νέο smartphone» λοιπόν και ευτυχώς για ‘σένα, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ σ’ έχει φτιάξει αφού τόσο στο δίκτυο καταστημάτων, όσο και στο germanos.gr, σε περιμένουν σούπερ deals με κορυφαίες συσκευές σε εκπληκτικές τιμές -και σε ορισμένες περιπτώσεις και έξτρα εκπλήξεις! Τι θα ‘λεγες να τους ρίχναμε μια ματιά;

XIAOMI 13T Pro + δώρο XIAOMI Redmi 12C

Πώς θα σου φαινόταν αντί για ένα σούπερ smartphone να κατέληγες με δύο; Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει για ‘σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα το απόλυτο χριστουγεννιάτικο δώρο, καθώς με την αγορά του XIAOMI 13T Pro, θα πάρεις εντελώς δωρεάν το XIAOMI Redmi 12C, ένα δώρο αξίας €139,90! Το νεοφερμένο XIAOMI 13T Pro είναι έτσι κι αλλιώς μία από τις πληρέστερες συσκευές της αγοράς, διαθέτοντας ένα από τα πλέον προηγμένα συστήματα καμερών, απόρροια της συνεργασίας της XIAOMI με τη LEICA. Είναι σε θέση να καταγράψει βίντεο 8K και 10-bit Log, διαθέτει οθόνη AMOLED 144 Hz, προστασία από νερό και σκόνη βάση IP68, ενώ η μπαταρία του θέλει μόλις 19 λεπτά για μία πλήρη φόρτιση. Όσο για το Redmi 12C, έρχεται με εντυπωσιακή οθόνη 6,71 ιντσών, επεξεργαστή MediaTek Helio G85, διπλή κάμερα 50 MP, μπαταρία 5000 mAh και σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω τμήμα για απόλυτη ασφάλεια.

SAMSUNG Galaxy smartphones + δώρο prepaid κάρτες Edenred έως €200

Αν φέτος τα Χριστούγεννα γλυκοκοίταζες μία συσκευή της SAMSUNG, τώρα έχεις επιπλέον λόγους για να την κάνεις δική σου. Με την αγορά των αγαπημένων σου SAMSUNG Galaxy smartphones, βλέπεις, θα πάρεις δώρο prepaid κάρτες Edenred αξίας έως €200. Συγκεκριμένα, με την αγορά του Galaxy A34 θα κάνεις δικιά σου εντελώς δωρεάν prepaid κάρτα €50. Το Galaxy A54 συνοδεύεται από prepaid κάρτα €70, ενώ τέλος το Galaxy S23 Ultra πλαισιώνεται από κάρτα αξίας €200. Ό,τι κατηγορίας συσκευή κι αν σκέφτεσαι να αποκτήσεις φέτος τις γιορτές λοιπόν θα βγεις διπλά κερδισμένος/η. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις το SAMSUNG Galaxy που ταιριάζει στις ανάγκες και το lifestyle σου και να έρθεις σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή να μπεις στο germanos.gr προκειμένου να πραγματοποιήσεις την αγορά σου.

XIAOMI Redmi Note 12 Pro 5G

Ένα υπερπλήρες μοντέλο, το XIAOMI Redmi Note 12 Pro 5G είναι μία all-around ναυαρχίδα ικανή να αλλάξει προς το καλύτερο την καθημερινότητά σου. Η πρόταση της XIAOMI δεν υστερεί πρακτικά πουθενά, αφού διαθέτει υπέροχη κάμερα, οθόνη και μπαταρία. Η οθόνη AMOLED των 120 Hz θα σε καταπλήξει με τα εκθαμβωτικά της χρώματα, με την υποστήριξη Dolby Atmos και Dolby Vision να ενισχύουν το κινηματογραφικό feeling κάθε εμπειρίας θέασης. Η μπαταρία των 5000 mAh δεν διαρκεί απλά πολύ αλλά φορτίζει και στη στιγμή, χάρη στην τεχνολογία των 67 W. Ο επεξεργαστής MediaTek Dimensity 1080 σε συνδυασμό με τα 6 GB RAM και την ταχύτατη χωρητικότητα των 128 GB εγγυώνται εξαιρετικά ομαλή χρήση ενώ η κάμερα με τον αισθητήρα IMX766 της SONY μεγέθους 1/1,56 ιντσών με All-pixel AF προσφέρει μοναδικές λήψεις.

TCL 40 NXTPAPER

Οι ώρες που περνάμε μπροστά σε μια οθόνη ημερησίως αυξάνονται με τον καιρό, οπότε τι πιο υπεύθυνο από ένα smartphone με τεχνολογία που εξασφαλίζει έξτρα φροντίδα για τα μάτια; Αυτό ακριβώς υπόσχεται το TCL 40 NXTPAPER με την οθόνη ομώνυμης τεχνολογίας στις 6,78 ίντσες. Με υφή που παραπέμπει σε χαρτί, πολλαπλές επιστρώσεις και επιφάνεια κατά των αντανακλάσεων, θα σου προσφέρει ζωηρά χρώματα σε ρεαλιστικούς τόνους, ούσα πιο φιλική για τα μάτια, ιδίως κατά τις νυχτερινές ώρες και εκπέμποντας πιστοποιημένα λιγότερη επιβλαβή μπλε ακτινοβολία. Παρά το γεγονός όμως πως η συσκευή είναι ιδανική για ανάγνωση, δεν μένει εκεί. Διαθέτει ταχεία φόρτιση 33 W, διπλά ηχεία με τεχνολογία 3D Boom Sound της DTS, τριπλή κάμερα 50 MP και κάμερα selfie 32 MB καθώς επίσης και προσεγμένο περιβάλλον χρήστη για άνετη εμπειρία.

MOTOROLA moto g54 Power Edition

Με λεπτό σχεδιασμό και κομψό φινίρισμα, το moto g54 Power Edition της MOTOROLA είναι σχεδιασμένο για να ξεχωρίζει, ταιριάζοντας ιδανικά στο χέρι σου. Η Full HD+ οθόνη του, θα σου επιτρέψει να δεις τη λεπτομέρεια στο αγαπημένο σου περιεχόμενο, είτε πρόκειται για ταινίες, είτε για video games. Οι 6,5 ίντσες της είναι ό,τι πρέπει για άνετη χρήση αλλά και στιγμές ασυναγώνιστης απόλαυσης, τη στιγμή που ο ρυθμός ανανέωσης των 120 Hz εγγυάται απόλυτα ομαλή και κατ’ επέκταση ξεκούραστη εικόνα. Οι τεχνολογίες Dolby Atmos και Moto Spatial Sound χαρίζουν πραγματικά σπουδαίο ήχο ενώ η διπλή κάμερα με τον αισθητήρα των 50 MP με τεχνολογία Quad Pixel και OIS καταγράφει επαγγελματικές λήψεις. Ζήσε τη ζωή σου σε ταχύτητες 5G και ξέγνοιασε μια για πάντα από τον εφιάλτη της άδειας μπαταρίας χάρη στις αντοχές της μπαταρίας των 6000 mAh.

REALME C51

Ένας πραγματικός πρωταθλητής, το REALME C51 έρχεται με 4 GB RAM, 128 GB αποθηκευτικού χώρου και σε δύο υπέροχα χρώματα, έτσι ώστε να διαλέξεις εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στο mood σου -ή τέλος πάντων στο mood του παραλήπτη του. Η AI κάμερα των 50 MP κάνει τη φωτογραφία υπόθεση μίας κίνησης, καθώς το smartphone φροντίζει για την προσαρμογή κάθε ρύθμισης, έτσι ώστε εσύ να έχεις την προσοχή σου αποκλειστικά στο θέμα σου. Η μπαταρία των 5000 mAh με τεχνολογία φόρτισης SUPERVOOC 33 W θα αντέξει περισσότερο από… εσένα, έτσι ώστε να απολαμβάνεις άφοβα το αγαπημένο σου περιεχόμενο στην οθόνη των 6,74 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης έως 90 Hz. Με προφίλ 7,99 χιλ. και βάρος 186 γραμμαρίων, το C51 αποτελεί ένα λιλιπούτειο τεχνολογικό θαύμα!

Για νέο κινητό κατ’ ευθείαν στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Με τόσες φοβερές προσφορές, το πρόβλημά σου εν όψει της φετινής εορταστικής περιόδου, θα είναι πως δεν θα ξέρεις ποιο smartphone να επιλέξεις. Προτάσεις για όλα τα γούστα, τις ανάγκες και τα budgets λοιπόν, σε εκπληκτικές τιμές και δυνατότητα εξόφλησης σε άτοκες δόσεις. Το θαύμα των Χριστουγέννων έγινε πραγματικότητα χάρη στον ΓΕΡΜΑΝΟ!