Η φετινή Black Friday φέρνει πανδαισία ήχου στον Γερμανό!

1 έτος πριν
black friday headsets

Φέτος στη Black Friday, ο ήχος της καθημερινότητάς σου ανεβαίνει επίπεδο! Επισκέψου ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή το germanos.gr κι επίλεξε το καλύτερο ζευγάρι ακουστικά που ταιριάζει στη μέρα σου ή εξοπλίσου με ένα δυνατό ηχείο για πλούσιο ήχο οπουδήποτε.

Οι τόσες τεχνολογίες ίσως φανούν «βουνό», όπως και η ποικιλία επιλογών, οπότε επίτρεψέ μας να σε βοηθήσουμε στο ξεχώρισμα ορισμένων πολύ αξιόλογων μοντέλων για κάθε γούστο και μπάτζετ.

Ακουστικά που θα σε… ταξιδέψουν!

Απλά, λιτά και αποδοτικά, τα PHILIPS TAH4205 διαθέτουν όσα χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις τη μουσική σου με την ένταση που της αξίζει. Υιοθετούν κλειστό σχεδιασμό για να καλύπτουν το αυτί κι είναι ασύρματα, για να απολαμβάνεις τη μουσική σου χωρίς περιορισμούς και το αναπόφευκτο μπλέξιμο καλωδίων.

Με το πάτημα ενός πλήκτρου, μπορείς να ενισχύσεις τα μπάσα, ενώ με το κουμπί για… όλες τις δουλειές, χειρίζεσαι τη μουσική σου αλλά και τις κλήσεις σου, εύκολα. Η μεγάλη αυτονομία τους σημαίνει πως αντέχουν πάνω από μια μέρα συνεχούς χρήσης, αλλά πιο ρεαλιστικά, πολλές ημέρες καθημερινής χρήσης.

Το γνωστό όνομα της JBL ακολουθεί, με τα JBL Tune 710, ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών με εξαιρετική ποιότητα ήχου και δυνατότητα σύνδεσης σε πολλαπλές πηγές. Έτσι, θα μπορείς να τα χρησιμοποιείς ταυτόχρονα σε υπολογιστή και κινητό ή κονσόλα παιχνιδιού, για παράδειγμα, ώστε να έχεις πάντα ήχο στα αυτιά σου και να μην εναλλάσσεις μεταξύ των πηγών.

Και με μεγάλη αυτονομία που ξεπερνάει τις 50 ώρες με μια φόρτιση, θα μπορείς να τα χρησιμοποιείς διαρκώς ξεχνώντας τη… φόρτιση. Επίσης, εξοπλίζονται με πολλαπλά πλήκτρα για εύκολο χειρισμό είτε ακούς μουσική είτε απαντάς σε κλήσεις.

Σε παρόμοια ποιοτικά επίπεδα, τα JBL Tune 660NC ανεβάζουν τον πήχη, διατηρώντας την κλειστού τύπου σχεδίαση και τον εμβληματικό ήχο της JBL, μαζί με τη δυνατότητα απάντησης σε κλήσεις. Όμως, προσθέτουν κάτι πολύ σημαντικό στο μίγμα. Ο λόγος για τη λειτουργία Active Noise Cancelling, η οποία αφαιρεί τους θορύβους του περιβάλλοντος για να εστιάζεις άνετα σε όσα έχει σημασία να ακούς.

Η μπαταρία τους, μάλιστα, αντέχει έως και 44 ώρες χρησιμοποιώντας το ANC, κάτι που δε συναντάται εύκολα σε ακουστικά του βεληνεκούς και της τιμής τους. Απενεργοποιώντας το, οι ώρες αυξάνονται ακόμη περισσότερο. Μαζί με μεγάλους οδηγούς ηχείων και πλούσιο ήχο, από τα μπάσα ως τα πρίμα, προσφέρουν έναν εξαιρετικό συνδυασμό που σίγουρα θα λατρέψεις.

Σειρά έχουν τα EDIFIER W820NB, από την πολύπειρη εταιρεία. Βασικό τους μέλημα, να αναπαράγουν εξαίσιο ήχο. Υποστηρίζουν το πρότυπο Hi-Res Audio, δείχνοντας τα «δόντια» τους όταν αναλαμβάνουν να μεταφέρουν στα αυτιά σου υψηλής ποιότητας, ασυμπίεστα μουσικά κομμάτια με κρυστάλλινη καθαρότητα. Η μπαταρία τους αγγίζει τις 49 ώρες λειτουργίας προτού χρειαστεί φόρτιση, ώστε να σε συνοδεύουν μέρα και νύχτα αδιάκοπα.

Στο… θεωρητικό μανίκι τους, κρύβουν έναν ακόμη άσο, το υβριδικό Active Noise Cancelling. Φροντίζει να φιλτράρει θορύβους έντασης έως και 38dB, δίνοντας έμφαση στην μουσική σου παράλληλα αποσιωπώντας οτιδήποτε ανεπιθύμητο. Τα οφέλη του ANC εκτείνονται και στις κλήσεις, αφού το ενσωματωμένο μικρόφωνο εστιάζει στη φωνή σου αφήνει τους θορύβους εκτός. Κι αν θες να συνομιλήσεις με κάποιον δίπλα σου ή να ακούσεις μια σημαντική ανακοίνωση ενώ φοράς τα ακουστικά, το Ambient Sound Mode κάνει ακριβώς αυτό, λειτουργώντας το ANC στο παρασκήνιο αλλά επιτρέποντας στην ανθρώπινη ομιλία να περάσει προς τα αυτιά σου.

Για το τέλος, ένα όνομα που δε θα μπορούσε να απουσιάζει: SONY WH-XB910. Εντυπωσιακά από κάθε άποψη, τα ακουστικά της SONY διαθέτουν πανίσχυρο μπάσο και κρυστάλλινα πρίμα, διαχωρίζοντας τους ήχους ώστε να φτάνουν πεντακάθαρα στα αυτιά σου. Η τεχνολογία DSEE βελτιώνει αυτόματα την ακουστική σε κομμάτια χαμηλής ποιότητας, για ένα μοναδικό αποτέλεσμα χωρίς καμία δική σου ενέργεια. Αν, βέβαια, θέλεις να προσαρμόσεις τον ήχο στα δικά σου γούστα, τότε η εφαρμογή που συνοδεύει τα ακουστικά σου δίνει την ελευθερία.

Με διπλούς αισθητήρες θορύβου, το ANC κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του αφαιρώντας οτιδήποτε μη χρήσιμο για να σε αφήσει να εστιάσεις σε όσα πρέπει. Το ίδιο ισχύει και για τις κλήσεις, αφού τα δύο ενσωματωμένα μικρόφωνα κρατούν τη φωνή σου και… πετούν τον θόρυβο, για να σε ακούν οι συνομιλητές σου καθαρά και δυνατά.

Ηχεία για ασταμάτητα πάρτι!

Απαραίτητο, όπως λέει και το όνομά του. Το JBL Flip Essential 2 είναι μια πολύ προσιτή και εξαιρετική λύση για ποιοτικό ήχο αν βρίσκεσαι συχνά εκτός σπιτιού – παραλία, πισίνα, βουνό, περίπατος, οπουδήποτε. Είναι αδιάβροχο και άφοβα χρησιμοποιείται σε όλα τα παραπάνω σενάρια, ακόμη κι αν βρέχει, παραμένοντας πιστό στην αποστολή του να σου δίνει ποιοτικό ήχο με την υπογραφή της JBL.

Ένα βήμα παραπέρα, το JBL Xtreme 2 είναι εξίσου ανθεκτικό, αυξάνοντας την αυτονομία για να σε εξυπηρετεί πολύ περισσότερο. Συγκεκριμένα, φτάνει τις 15 ώρες συνεχούς λειτουργίας προτού χρειαστεί φόρτιση, οπότε εύκολα θα βρίσκεται κοντά σου μια ολόκληρη μέρα στην εξοχή για να απολαμβάνεις αδιάκοπα την αγαπημένη σου μουσική. Συνδυάζεται και με άλλα ηχεία μέσω του JBL Connect+ για ήχο από πολλαπλές κατευθύνσεις.

Ένας «τιτάνας» της κατηγορίας, το SONY SRS-XG300 είναι στιλάτο και κομψό όμως κρύβει φοβερή δύναμη. Δυνατός και καθαρός ήχος, με μπάσο που το νιώθεις και υψηλές που απολαμβάνεις, για να μετατρέψεις κάθε εξόρμηση σε πάρτι με περισσή ευκολία. Διαθέτει ακόμη και ενσωματωμένο φωτισμό για να κάνει εφέ παράλληλα με την αναπαραγωγή μουσικής. Η μπαταρία του φτάνει τις 25 ώρες λειτουργίας κι αν χρειαστεί, με μόλις 10 λεπτά φόρτισης προσφέρει άλλα 70 λεπτά χρήσης. Έχοντας επίσης πιστοποίηση IP67 για αντίσταση σε νερό και σκόνη, θα σε βοηθήσει να παρτάρεις ασταμάτητα.

Με «βαρύ» όνομα στα οικιακά ηχεία, η SONOS κυκλοφόρησε το φορητό SONOS Roam SL «κλέβοντας» τις εντυπώσεις. Μικρό για να σε συνοδεύει παντού, αλλά μεγάλο για να χωράει όλη τη μουσική σου με ποιότητα, είναι χρήσιμο τόσο εντός όσο κι εκτός σπιτιού αφού απρόσκοπτα συνδέεται με πηγές και ασύρματα αναπαράγει ήχο μέσω Wi-FI ή Bluetooth. Μάλιστα, αναγνωρίζει αυτόματα τι από τα δύο να επιλέξει, για να μην ζητάει καν οτιδήποτε από εσένα. Με μπαταρία 10 ωρών και ποιοτικό ήχο, σίγουρα αξίζει το βλέμμα σου.

Κι αν είσαι πιο πολύ του «μέσα», τότε το EDIFIER D12 είναι η λύση. Με ξύλινο φινίρισμα και πολλαπλές επιλογές εισόδων, ενσύρματων και ασύρματων, θυμίζει ένα τεχνολογικά εξελιγμένο αλλά παραδοσιακό ηχείο. Ενσωματωμένα πλήκτρα χειρισμού αλλά και ασύρματο χειριστήριο, κάνουν τη χρήση του πολύ εύκολη και από πλευράς ήχου, τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα. Δύο ηχεία, μαζί με ψηφιακό επεξεργαστή σήματος και υλικά υψηλής ποιότητας, υπόσχονται κορυφαία ποιότητα ήχου που θα γεμίζει τον χώρο.