Η νέα σειρά ηχείων και ακουστικών της JBL είναι εδώ

1 έτος πριν
JBL Pulse 5

Η JBL είναι μία από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες στον χώρο του ήχου. Με μακρά παράδοση στην εν λόγω κατηγορία, η αμερικανική κατασκευάστρια λάνσαρε τη νέα σειρά προϊόντων της που περιλαμβάνει ηχεία και ακουστικά, η οποία φυσικά σε περιμένει στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr. Με έμφαση στον κρυστάλλινο ήχο και τη λειτουργικότητα, τα καινούρια ασύρματα ακουστικά και ηχεία της JBL είναι ιδανικά για εξωστρεφείς χρήστες που αρέσκονται στη γυμναστική, τις εκδρομές και τις εξόδους. Ανθεκτικά και με συμπαγές αλλά μοντέρνο design, επιτυγχάνουν άριστη σχέση τιμής/απόδοσης, αποτελώντας αυτή τη στιγμή ορισμένες από τις πιο hot προτάσεις της αγοράς! Έλα να τις δούμε μία προς μία αναλυτικά.

JBL Tour One M2

Τα Tour One M2 είναι η premium πρόταση της JBL για τους λάτρεις του καλού ήχου που αναζητούν ένα ποιοτικό και ευέλικτο σετ ακουστικών από το πάνω ράφι. Οι οδηγοί 40 χιλ. χαρίζουν εντυπωσιακό και ισορροπημένο ήχο με βαθιά μπάσα, τη στιγμή που η τεχνολογία JBL Spatial Sound δημιουργεί εικονικό surround που παραπέμπει σε αίθουσα ή στούντιο. Η δε λειτουργία Smart Ambient φροντίζει ώστε να φτάνουν στα αφτιά σου ήχοι περιβάλλοντος αν το θες, ενώ το TalkThru είναι ιδανικό για να επικοινωνείς με τους γύρω σου δίχως να βγάλεις τα ακουστικά σου. Σύνδεσέ τα στη στιγμή με τις συσκευές που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου μέσω Bluetooth 5.3 και διαχειρίσου έξυπνα το έξυπνο σπίτι σου με Google Assistant και Amazon Alexa.

 

Η σειρά JBL Wave προσφέρει διάφορα χαρακτηριστικά ανάλογα με τον τύπο ακουστικών ενώ έρχεται σε τρεις εκδοχές: Buds, Beam και Flex.

JBL Wave Buds

Συμπαγή, κομψά και πανίσχυρα. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κάποιος τα JBL Wave Buds, ένα σετ TWS που θα σε φέρουν ακόμα πιο κοντά με την αγαπημένη σου μουσική. Διαθέσιμα σε τρεις εκδοχές (Buds, Beam, Flex) η σειρά προσφέρει διάφορα χαρακτηριστικά ανάλογα με τον τύπο ακουστικών. Προσφέρουν σταθερό κράτημα και θα μείνουν στα αφτιά σου όλη μέρα, ακόμα κι όταν ο καιρός χαλάσει, αφού έρχονται με πιστοποίηση IP54. Οι οδηγοί των 8 χιλ. θα σου χαρίσουν απολαυστικό ήχο ενώ το ενσωματωμένο μικρόφωνο με τεχνολογία VoiceAware θα διασφαλίσει ότι η φωνή σου θα φτάνει… καμπάνα τόσο στον συνομιλητή σου, όσο και σε εσένα. Η αυτονομία τους ανέρχεται σε οκτώ ώρες με τη θήκη μεταφοράς να τους προσφέρει άλλες 24.

JBL Wave Beam

Ο ήχος συναντά τα χρώματα στο JBL Wave Beam, ένα σετ TWS ακουστικών που θα βρεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ σε τέσσερις σούπερ αποχρώσεις -μπεζ, μαύρο, μπλε, λευκό. Μικροκαμωμένα αλλά με προσεγμένο design, εφαρμόζουν άψογα και διαθέτουν πιστοποίηση IP54, ώστε να τα χρησιμοποιείς άφοβα δίχως να σε κουράζουν. Η αυτονομία τους φτάνει τις οκτώ ώρες με τη θήκη μεταφοράς να τους εξασφαλίζει ακόμα 24. Σημείωσε ότι η τεχνολογία ταχείας φόρτισης προσφέρει δύο ώρες ακρόασης με μόλις 10 λεπτά φόρτισης! Τα JVL Wave Beam διαθέτουν οδηγούς 8 χιλ. με ενίσχυση μπάσων JBL Deep Bass και λειτουργία Smart Ambient για να απολαμβάνεις έτσι τέλειο ήχο έχοντας παράλληλα συναίσθηση των όσων συμβαίνουν γύρω σου.

JBL Wave Flex

Η πλέον ευέλικτη επιλογή για ‘σένα που περνάς το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σου έξω! Τα JBL Wave Flex διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό που θα τα κρατήσει σταθερά στα αφτιά σου τη στιγμή που χάρη στο μικρό τους βάρος σχεδόν θα ξεχάσεις πως τα φοράς! Η πιστοποίηση IP54 τα προστατεύει από νερό και σκόνη για να μη σε αγχώσουν μερικές ψιχάλες τη στιγμή που η μεγάλη τους αυτονομία που αγγίζει τις οκτώ ώρες ακρόασης θα σε καλύψει ακόμα και στις μεγαλύτερες εξόδους σου. Η θήκη τους, τους προσφέρει 24 ώρες λειτουργίας ακόμα, με την τεχνολογία ταχείας φόρτισης να τους εξασφαλίζει δύο ώρες χρήσης με μόλις 10 λεπτά φόρτισης. Όσο για τη διαχείρισή τους, η εφαρμογή JBL Headphones θα σου επιτρέψει να τα προσαρμόσεις στα μέτρα σου. Όπως και τα Wave Beam, έτσι και τα Wave Flex έρχονται σε τέσσερα χρώματα: λευκό, μπεζ, μαύρο και μπλε.

JBL Tour Pro 2

Τα JBL Tour Pro 2 συνιστούν ένα από τα πιο προηγμένα σετ TWS ακουστικών που κυκλοφορούν στην αγορά. Το highlight τους δεν είναι άλλο από την οθόνη αφής 1,45 ιντσών που βρίσκεται στη θήκη φόρτισής τους και σου χαρίζει άμεση πρόσβαση στις βασικές τους λειτουργίες, για να μη χρειαστεί να αγγίξεις καν το smartphone σου. Η… μυθική τους αυτονομία φτάνει σε σύνολο τις 40 ώρες, κάνοντάς σε να ξεχάσεις τι πάει να πει φόρτιση, ενώ εξίσου εντυπωσιακή είναι και η ευελιξία τους αφού υποστηρίζουν Bluetooth 5.3, Fast Pair για συσκευές Android, Swift Pair για υπολογιστές με Windows 10, Google Assistant και Amazon Alexa. Ενσωματώνουν οδηγούς 10 χιλ. για κρυστάλλινο ήχο με βαθιά μπάσα και διαθέτουν τεχνολογία JBL Spatial Sound για εικονικό surround.

JBL Endurance Run 2

Είσαι λάτρης της γυμναστικής; Δεν περνά μέρα χωρίς να κάνεις την προπόνησή σου; Τέλεια. Τα JBL Endurance Run 2 τότε είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου. Υιοθετούν την επαναστατική τεχνολογία FlipHook, επιτρέποντάς σου να τα χρησιμοποιήσεις είτε σαν in-ear, είτε ως behind-the-ear, ανάλογα με το στυλ που σε βολεύει. Προσφέρουν σταθερή εφαρμογή χάρη στα συστήματα TwistLock και FlexSoft ενώ διαθέτουν και μαγνητικό κούμπωμα για εύκολη μεταφορά. Η πιστοποίηση IPX5 τα «θωρακίζει» απέναντι σε ψιχάλες και ιδρώτα ενώ συνδέονται ασύρματα μέσω Bluetooth με τη συσκευή σου αντέχοντας έως και 10 ώρες χρήσης. Οι δε οδηγοί των 8 χιλ. είναι ό,τι πρέπει για να βρεις ρυθμό με τα αγαπημένα σου κομμάτια στη στιγμή!

JBL Wind 3s

Αν κυκλοφορείς με ποδήλατο, μηχανή ή πατίνι, τότε το JBL Wind 3s είναι το αξεσουάρ που θα σου κάνει «κλικ». Πρόκειται για ένα ηχείο που έρχεται με ειδική βάση ώστε να το τοποθετήσεις σταθερά και με ασφάλεια στο τιμόνι -υπάρχει και κλιπ για να το βάλεις στη ζώνη ή το σακίδιο, για τις στιγμές που απλά περπατάς. Ανθεκτικό σε σκόνη και νερό βάσει IP67, θα συνδεθεί ασύρματα μέσω Bluetooth με τις συσκευές που χρησιμοποιείς, γεμίζοντας την καθημερινότητά σου με βαθύ, ποιοτικό ήχο. Διαθέτει μάλιστα δύο λειτουργίες EQ ώστε να αποδίδει καλύτερα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ανάλογα με το πού βρίσκεσαι!

JBL Pulse 5

Η ψυχή του πάρτι είναι εδώ! Το JBL Pulse 5 είναι το ηχείο που θα μετατρέψει το σαλόνι ή τον κήπο σου σε club, χάρη στον εκπληκτικό ήχο και το lightshow του με εφέ φωτισμού 360 μοιρών! Φέρει πιστοποίηση IP67 που το καθιστά… παντός καιρού, φτιάχνοντας ατμόσφαιρα για ‘σένα και την παρέα σου. Ο ήχος JBL Original Pro Sound δε θέλει ιδιαίτερες συστάσεις. Το ανεξάρτητο woofer και το παθητικό radiator ενισχύουν ακόμα περισσότερο τα μπάσα ενώ η συνολική ισχύς των 40 W θα δώσει ρυθμό γεμίζοντας με μουσική ακόμα και τους μεγαλύτερους χώρους. Σύνδεσέ το με τη συσκευή που χρησιμοποιείς μέσω Bluetooth και ανάλαβε τον ρόλο του DJ κι αν θες να ξεσηκώσεις το τετράγωνο, δεν έχεις παρά να συνδέσεις δύο JBL Pulse 5 μέσω λειτουργίας PartyBoost για επικές καταστάσεις!