Ημέρα της Γυναίκας: Όλα τα gadgets που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου!

2 έτη πριν
empowered women

Με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ίσως είναι η κατάλληλη ευκαιρία να εστιάσεις περισσότερο στους στόχους σου. Η τεχνολογία είναι και γυναικεία υπόθεση και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ φροντίζει να σου δώσει μια «γεύση» από τα πολλά gadgets που μπορείς να αποκτήσεις και να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά σε όποιο στόχο έχεις θέσει. Από την προσωπική φροντίδα και την άσκηση έως την καθημερινότητα και το lifestyle σου, οι επιλογές είναι πολλές και σίγουρα θα βρεις τον ιδανικό σύμμαχο για κάθε σου ανάγκη.

Εξασφάλισε υγεία και ευεξία με τα κατάλληλα wellness gadgets!

Η φυσική κατάσταση είναι πολύ σημαντική κι η άσκηση απαιτεί αφοσίωση, κάτι που δεν είναι πάντοτε εύκολο να διατηρείς και δη για μεγάλα διαστήματα. Επομένως, τι καλύτερο από ένα αξεσουάρ φτιαγμένο για να σου κάνει ευκολότερη τη ζωή στον συγκεκριμένο τομέα;

Με ένα activity tracker όπως το Honor Band 5 ή το Huawei Watch Fit, μπορείς να παρακολουθείς σημαντικές πληροφορίες από όλη σου την ημέρα, όπως τις θερμίδες που έκαψες, τα βήματα που έκανες κι ακόμη περισσότερα. Όλα αυτά μέσα από μια μικρή και διακριτική συσκευή που βρίσκεται στον καρπό σου και χωρίς κόπο από πλευράς σου, καταγράφει τα πάντα αυτόματα για να τα δεις στο δικό σου χρόνο και να δεις κατά πόσο βρίσκεσαι κοντά στους στόχους σου, αν χρειάζονται επαναπροσαρμογή ή απλώς να έχεις μια εικόνα του εαυτού και της υγείας σου.

Χρειάζεσαι κάτι πιο «έξυπνο»; Τότε μπορείς να κοιτάξεις ένα από τα πολλά smartwatches, που είτε είναι φτιαγμένα για να επικεντρώνονται στην άσκηση και την υγεία είτε συνδυάζουν τέτοιου είδους λειτουργίες με έξυπνες δυνατότητες. Για παράδειγμα, στην πρώτη κατηγορία ανήκει ένα smartwatch σαν το Garmin Forerunner 45S, από μια εταιρεία με αποδεδειγμένο ιστορικό στον τομέα. Για κάτι πιο κομψό, μπορείς πάντοτε να επιλέξεις κάτι σαν το Apple Watch, που όχι μόνο γίνεται σημαντικό εργαλείο παρακολούθησης της υγείας σου σε καθημερινή βάση, αλλά μπορεί να βελτιώσει και την καθημερινότητά σου με τις πολλές έξυπνες δυνατότητές του: μίλησε απευθείας σε αυτό όταν σε καλούν, απάντησε σε SMS, άκου μουσική και πολλά ακόμη.

Δώσε χώρο στη δημιουργικότητά σου!

Νιώθεις δημιουργική και ψάχνεις τον κατάλληλο τρόπο να εκφράσεις όσα έχεις στο μυαλό σου; Τότε η ιδανική λύση ίσως είναι ένα καλό tablet, που θα το χρησιμοποιείς σαν ένα μεγάλο καμβά ζωγραφικής για να αποτυπώνεις τις δημιουργίες σου χρησιμοποιώντας μια βολική γραφίδα για να εξομοιώσεις πλήρως το ύφος του χαρτιού.

Σε αυτή την περιγραφή, ταιριάζουν τα Apple iPad που υποστηρίζουν το Apple Pencil, προσφέροντας μια απαράμιλλης ποιότητας εμπειρία που δε θα θέλεις να αφήσεις ποτέ πίσω. Φυσικά, ένα iPad μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα, ακόμη και να γίνει η συσκευή στην οποία θα γράφεις μουσική, οπότε γιατί να μην το συνδυάσεις με ένα στιλάτο ζευγάρι ακουστικών όπως τα JBL Tune 660NC; Τα ακουστικά της φημισμένης εταιρείας ήχου προσφέρουν υψηλές επιδόσεις και λειτουργία noise cancellation για να απομονώνεσαι από τους εξωτερικούς θορύβους και να επικεντρώνεσαι στη μουσική σου.

Παρομοίως, μπορείς να προτιμήσεις μια ευέλικτη συσκευή όπως τα Microsoft Surface Pro, που έρχονται με Windows, οθόνη αφής και υποστήριξη για Surface Pen, οπότε μπορείς να συνδυάσεις δημιουργικότητα και παραγωγικότητα σε ένα σημείο. Χρησιμοποίησε προγράμματα επεξεργασίας κάθε είδους, για να φτιάξεις τα δικά σου βίντεο, μουσική ή φωτογραφίες. Μπορείς ακόμη να τα συνδέσεις με πληκτρολόγιο και ποντίκι και να μετατραπούν σε υπολογιστές πλήρων δυνατοτήτων, όπου θα μπορείς να γράφεις τα κείμενά σου και οτιδήποτε άλλο σε κάνει να νιώθεις χαλαρή, δημιουργική ή παραγωγική.

Βέβαια, αν είσαι πιο… παραδοσιακή και θέλεις ένα πιο τυπικό laptop, τότε υπάρχουν εξίσου εντυπωσιακές και πρακτικές προτάσεις και σε αυτή την κατηγορία. Συγκεκριμένα, ένα από τα Huawei MateBook D14 ίσως είναι ο ιδανικός σύντροφος για εργασία και ψυχαγωγία, συνδυάζοντας υψηλές επιδόσεις για να υποστηρίξει οτιδήποτε χρειάζεσαι αλλά και ποιοτικά χαρακτηριστικά σε τομείς όπως η οθόνη και ο ήχος. Η σειρά HP Envy είναι επίσης υψηλών προδιαγραφών και επιδόσεων, με μοντέλα ικανά να σε συνοδεύουν σε καθημερινή βάση οπουδήποτε τα χρειαστείς, παραμένοντας πολύ ελαφριά και κομψά ώστε η μεταφορά να είναι ξέγνοιαστη.

Κάνε την επικοινωνία σου καλύτερη και εξυπνότερη!

Τα smartphones έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας, οπότε η επένδυση σε μια αξιόλογη συσκευή γίνεται ολοένα και βασικότερη ανάγκη. Μια τέτοια συσκευή είναι το Motorola G50 5G, μια από τις πιο προσιτές συσκευές με υποστήριξη 5G που θα βρεις αποκλειστικά στην αλυσίδα καταστημάτων Germanos. Πέραν του ότι το 5G προσφέρει δραματικά αυξημένες ταχύτητες σύνδεσης στο διαδίκτυο και, κατά συνέπεια, πολύ ανώτερης ποιότητας βιντεοκλήσεις για να μιλάς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, προσφέρει επίσης μακροζωία στη συσκευή αφού υποστηρίζει την πλέον προηγμένη τεχνολογία στον τομέα και θα περάσουν χρόνια προτού η αναβάθμιση γίνει απαραίτητη.

Ψάχνεις για κάτι ανώτερο; Τότε το Samsung Galaxy A52S είναι από τις κορυφαίες λύσεις, προσφέροντας ξανά υποστήριξη 5G, απολαυστική οθόνη Super AMOLED 6.5” με εκπληκτικά, ζωηρά χρώματα και μια εντυπωσιακή τριπλή κάμερα για να απαθανατίζεις τις στιγμές σου με υψηλή ποιότητα. Είσαι όλη μέρα εκτός σπιτιού; Μην ανησυχείς, αφού η μεγάλη του μπαταρία δε θα σε αφήσει… μόνη στα ξαφνικά και αν κάνεις συχνή χρήση του κινητού καταναλώνοντας πολλή ενέργεια, η ταχεία φόρτιση θα φροντίσει να είσαι πανέτοιμη με γεμάτη μπαταρία σε μικρό διάστημα.

Μια δοκιμασμένη και αγαπημένη συσκευή είναι επίσης το Xiaomi Redmi Note 11, που προσφέρεται σε τρία πανέμορφα χρώματα και διαθέτει αξιοζήλευτες επιδόσεις σε κάθε τομέα -από την ταχύτητα έως τις κάμερες- χωρίς να… σπάσεις τον κουμπαρά σου. Από την άλλη, παρομοίου βεληνεκούς είναι το ολοκαίνουριο TCL 30+, που προσφέρει τεράστια, ποιοτική οθόνη AMOLED 6.7” και εξίσου ποιοτική κάμερα για να απολαμβάνεις κάθε λήψη σου.

Εμπλούτισε το lifestyle σου με επιλεγμένα gadgets!

Αν είσαι από τις τυχερές που στο χώρο τους φιλοξενούν ένα PlayStation 5, τότε αναμφίβολα θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στα χειριστήρια DualSense που πλέον κυκλοφορούν σε διάφορα νέα χρώματα, όπως μωβ και ροζ συμπληρώνοντας το κόκκινο, λευκό και μαύρο που ήταν ήδη διαθέσιμα. Μαζί τους, μπορείς να βρεις και faceplates για την κονσόλα σου σε ασορτί χρώματα, είτε για να πάρεις δύο διαφορετικά και να τα συνδυάσεις είτε για να τα έχεις όλα αρμονικά στο ίδιο χρώμα.

Μπορείς να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και στην… κονσόλα σου, συνδυάζοντάς τη με την τηλεόραση Samsung QLED QE55Q60A που είναι φτιαγμένη για τέτοια χρήση αλλά τα καταφέρνει εξίσου περίφημα σε ταινίες και γενικότερα οτιδήποτε είδος περιεχομένου παρακολουθείς.

Ακόμη κι αν δεν είσαι gamer, αξίζει να έχεις κατά νου τις αξιόλογες τηλεοράσεις που θα βρεις σε εντυπωσιακές νέες τιμές, όπως η Samsung UE50AU7172UXXH που ταιριάζει άνετα σε κάθε σαλόνι προσφέροντας την ιδανική ισορροπία μεταξύ μεγάλης οθόνης και διαχειρίσιμου όγκου. Για κάτι ακόμη μεγαλύτερο, η Thomson 65UG6400 δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη, καθώς πέραν του μεγέθους των 65” προσφέρει υψηλής ποιότητας εικόνα και ήχο για να απολαμβάνεις ταινίες και σειρές σαν σε σινεμά από την άνεση του καναπέ σου.

Αν είσαι γυναίκα που προτιμά τη βόλτα, εκτιμάς μια εκδρομή ή μια απλή περιπλάνηση με την παρέα, τότε ένα φορητό ηχείο Bluetooth σίγουρα θα σου κινήσει το ενδιαφέρον. Τα Sony SRS-XB23 δύσκολα περνούν απαρατήρητα, προσφέροντας το χαρακτηριστικό έντονο μπάσο για το οποίο είναι γνωστή η εταιρεία, παράλληλα με πεντακάθαρα πρίμα για να απολαμβάνετε μουσική σε εξωτερικό χώρο χωρίς «εκπτώσεις» στην ποιότητα ήχου. Είναι μάλιστα και αδιάβροχο, οπότε μπορείς να το έχεις μαζί σου στην πισίνα ή στη θάλασσα και η μουσική -κυριολεκτικά- να μη σταματάει ποτέ!