Ημέρα του Πατέρα: Τα δώρα που θα λατρέψει ο μπαμπάς σου

4 μήνες πριν
father receives gift

«Τι ώρα θα έρθεις σπίτι»; «Χρειάζεσαι κάτι από το σούπερ μάρκετ»; «Έχεις το τηλέφωνο του θείου»; Τι κοινό μπορεί να έχουν οι τρεις αυτές, άσχετες φαινομενικά μεταξύ τους ερωτήσεις αν τις κάνεις στον πατέρα σου; Μα φυσικά το γεγονός πως η πιθανότερη απάντηση που θα πάρεις θα είναι… «ΟΚ», έστω κι αν αυτό δεν βγάζει κανένα νόημα! Ε, και; Είναι ο μπαμπάς σου και αυτό είναι που τον κάνει ξεχωριστό! Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου και συγκεκριμένα στις 16 του μήνα, γιορτάζεται σε πλήθος χωρών ανά τον κόσμο -μεταξύ των οποίων και η δικιά μας- η Ημέρα του Πατέρα.

Πρόκειται για μία ημέρα εορτασμού που ξεκίνησε ανεπίσημα στις αρχές του 20ου αιώνα από δύο διαφορετικές γυναίκες, τη Grace Golden Clayton και τη Sonora Dodd, χωρίς καμία μεταξύ τους συνεννόηση. Το Αμερικανικό Κογκρέσο θέσπισε τη σχετική εορτή κάμποσα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 1966 επί προεδρίας Lyndon B. Johnson, πριν την καθιερώσει ως επίσημη εθνική εορτή για τις ΗΠΑ ο Richard Nixon το 1972. Η Ημέρα του Πατέρα τιμά τους πατρικούς δεσμούς, αποτελώντας παράλληλα μία αναγνώριση της γενικότερης συνεισφοράς και του ρόλου των πατέρων στην ανατροφή των παιδιών αλλά και την κοινωνία.

Για ‘σένα λοιπόν που θες να δείξεις έμπρακτα στον πατέρα σου πόσο πολύ τον αγαπάς αλλά και την εκτίμησή σου για όλα όσα σου έχει προσφέρει, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ σου έχει τη λύση με σούπερ δώρα για κάθε γούστο, μπαμπά και πορτοφόλι. Έλα να τους ρίξουμε μια ματιά.

Smartphones

…για να επικοινωνεί μαζί σου με τον τρόπο του! Η σχέση του μπαμπά σου με το smartphone του είναι ιδιαίτερη καθώς αυτό μπήκε στη ζωή του κάποια στιγμή στην πορεία. Δείξε του όμως πώς να το χρησιμοποιεί και θα σε εκπλήξει. Ένα καινούριο μοντέλο με μεγαλύτερη οθόνη, κάμερα για να μη σταματά να τραβά φωτογραφίες και βίντεο και άρτια χαρακτηριστικά για να παίζει τα αγαπημένα του casual games, θα είναι τέλειο.

Αξεσουάρ

…που ταιριάζουν στο στυλ του. Εδώ να είσαι σίγουρος πως σίγουρα θα χρειαστεί να αναλάβεις πρωτοβουλία αφού πολλά από τα διαθέσιμα αξεσουάρ όπως ασύρματα ακουστικά και προστατευτικές θήκες για το smartphone, θα πρέπει να τα μάθεις εσύ στον μπαμπά σου. Βρες λοιπόν κάτι που να συμβαδίζει με το look του και δώσε του την ευκαιρία να εξερευνήσει έναν νέο κόσμο με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Προϊόντα ήχου

…για να σου κάνει τις καλύτερες μουσικές προτάσεις! Λόγω της διαφορετικής ενδεχομένως προτίμησης σε ό,τι αφορά τα μουσικά τους ακούσματα, πολλά παιδιά θεωρούν ότι οι μπαμπάδες τους δεν έχουν καμία σχέση με τη μουσική. Μέγα λάθος! Με ένα φορητό ηχείο για παράδειγμα θα απολαμβάνει τα αγαπημένα του κομμάτια όπου κι αν βρίσκεται, ενώ με τα κατάλληλα ακουστικά θα ζήσει απόλυτα επιβλητικές εμπειρίες ακρόασης. Θες να κάνεις το extra mile; Εξέτασε την περίπτωση του πικάπ για να θυμηθεί τα νιάτα του!

Προϊόντα προσωπικής φροντίδας

…για την καθημερινή του ρουτίνα. Ο μπαμπάς σου ξέρει να περιποιείται τον εαυτό του και να είσαι σίγουρος πως το απολαμβάνει όσο κι εσύ. Δώσε του λοιπόν τη δυνατότητα να παραμείνει φρέσκος και λαμπερός με τα κατάλληλα προϊόντα προσωπικής φροντίδας για το σώμα και το πρόσωπό του, έτσι ώστε να καταπλήσσει τους πάντες σε κάθε σας έξοδο.

Οικιακές μικροσυσκευές

…για μία ανανέωση στον χώρο του. Κοίτα να δεις τι γίνεται: με τα κατάλληλα «εργαλεία», ο μπαμπάς σου θα κάνει θαύματα στο σπίτι. Θα εκτιμήσει π.χ. όσο τίποτα μία καλή μηχανή espresso ή μία καφετιέρα φίλτρου που θα του επιτρέψει να φτιάξει καφέ για όλη την οικογένεια. Με ένα BBQ θα σας ετοιμάσει μοναδικά κυριακάτικα τραπέζια ενώ, τέλος, ένα air fryer θα του επιτρέψει να βγάλει τον σεφ που κρύβει μέσα του, δημιουργώντας λαχταριστά πιάτα.

Συσκευές smart home

…γιατί ο μπαμπάς σου ξέρει τις πιο έξυπνες λύσεις! Εκείνος που θα εκτιμήσει περισσότερο τα πλεονεκτήματα ενός smart home, όσο κι αν σου φαίνεται απίθανο, είναι ο μπαμπάς σου. Εντυπωσιάζεται με τις προηγμένες τεχνολογικά λύσεις, λατρεύει τα κάθε λογής gadgets και θεωρεί το κόνσεπτ του smart home ως κάτι που ήρθε από το μέλλον. Βοήθησέ τον να κάνει την αρχή ή να επεκτείνει το έξυπνο σπίτι του και δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ!

Tablets

…για τον μπαμπά που είναι συνέχεια on the go! Αν κι ο δικός σου συνηθίζει να μετακινείται συχνά και να κυκλοφορεί, αν περνά τον χρόνο του σε τρένα και αεροπλάνα ή αν αρέσκεται να ασχολείται με το smartphone ενώ παρακολουθεί π.χ. τηλεόραση, τότε σκέψου σοβαρά την αγορά ενός tablet. Θα του επιτρέψει να ενημερωθεί, να ψυχαγωγηθεί, ακόμα και να επικοινωνήσει αποτελεσματικότερα, καθώς θα το χρησιμοποιεί εντός και εκτός σπιτιού.

Τηλεοράσεις

…για να βλέπει τις αγαπημένες του ταινίες. Ο μπαμπάς σου χρειάζεται καινούρια τηλεόραση. Κι ας μην το ξέρει ο ίδιος. Ίσως να μην είναι τόσο εις βάθος ενημερωμένος για τις εξελίξεις στον χώρο των smart TV, όμως το πιθανότερο είναι πως η τηλεόραση του σαλονιού μάλλον τα ‘χει φάει τα ψωμιά της. Κάνε το πρώτο βήμα και χάρισέ του μία LED, OLED, QLED, Neo QLED ή QNED τελευταίας γενιάς και… θα τα δει όλα! Μην παραβλέψεις να τον τραβάς βίντεο όταν θα την ανάψει για πρώτη φορά.

Laptops & περιφερειακά

…για να κάνει κι εκείνος work from home. Είμαστε σίγουροι πως το όλο κόνσεπτ της απομακρυσμένης εργασίας του φαίνεται ακόμα περίεργο. Δεν πειράζει. Κάθε αρχή και δύσκολη. Σε πρώτη φάση φρόντισε να τον εξοπλίσεις με το κατάλληλο laptop: ένα σύστημα με άρτια χαρακτηριστικά και όσο το δυνατόν χαμηλότερο βάρος, έτσι ώστε να το μεταφέρει με άνεση, κάνοντας τη δουλειά του απρόσκοπτα. Πλαισίωσέ το και με τα κατάλληλα περιφερειακά και δες τον να μεταμορφώνεται σε digital nomad! ΟΚ, περίπου.

Προϊόντα gaming

…για τις πιο μεγάλες αναμετρήσεις! Είτε έχει δείξει ενδιαφέρον για τον κόσμο του gaming, είτε σε κοιτά με απορία καθώς «λιώνεις» στα αγαπημένα σου video games, ένα είναι το βέβαιο: αν του δώσεις ένα χειριστήριο και του εξηγήσεις πώς έχει η κατάσταση, ο μπαμπάς σου θα γίνει ο πιο παθιασμένος gamer που είδες ποτέ! Βρες την πλατφόρμα που θα τον βολέψει περισσότερο, ασχολήσου να εντοπίσεις τους τίτλους που προτιμά και γίνε ο/η Player 2 του!

E-Gift Card

…για να αποφασίσει εκείνος το δώρο του! Δεν είσαι σίγουρος/η για το τι ακριβώς προτιμά ο μπαμπάς σου; Αισθάνεσαι πως πολλά από τα παραπάνω θα τον έκαναν χαρούμενο αλλά δεν είσαι σίγουρος τι απ’ όλα να επιλέξεις; Κανένα πρόβλημα. Με την E-Gift Card του ΓΕΡΜΑΝΟΥ θα του δώσεις τη δυνατότητα να επιλέξει εκείνος τι θα του πάρεις. Φτιάξε τη δωροκάρτα σου όπως εσύ θες, γράψε την ευχή σου και στειλ’ τη του έτσι ώστε να την εξαργυρώσει με την άνεσή του.

Για τον πατέρα

Ό,τι τύπος κι αν είναι ο πατέρας σου, όποια κι αν είναι το στυλ κι οι προτιμήσεις του, όσο κι αν είναι το budget σου, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει την κατάλληλη πρόταση για ‘σένα. Επίλεξε το δώρο που προτιμάς και μην ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά σου πόσο πολύ ευγνώμων είσαι για όλα όσα σου έχει προσφέρει ανιδιοτελώς. Κι αν γυρίσει ξαφνικά από την άλλη, μην ανησυχείς: κάτι θα έχει μπει στο μάτι του…