Καλοκαιρινές προτάσεις σε laptops για κάθε χρήση

9 μήνες πριν
laptop interface

Είτε είσαι τύπος που δεν αποχωρίζεται την τεχνολογία ούτε στις καλοκαιρινές του αποδράσεις, είτε ανήκεις σε εκείνους που… ρίχνουν μαύρη πέτρα πίσω τους, φέτος έχεις λόγο να σκεφτείς το laptop σου ή ορθότερα, την αγορά καινούριου. Σύμφωνοι, οι προτεραιότητές σου αυτή την εποχή μπορεί να περιλαμβάνουν μαγιό, αξεσουάρ παραλίας, αντιηλιακά, έως και gadgets που θα σου φανούν χρήσιμα στις διακοπές, όμως, πίστεψέ μας, χάρη στον ΓΕΡΜΑΝΟ, έχεις κάθε λόγο να επενδύσεις σε ένα νέο laptop. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι στα καταστήματα του δικτύου και το germanos.gr σε περιμένουν δεκάδες προτάσεις από όλους τους μεγάλους κατασκευαστές στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είναι ότι με αγορές αξίας €299 και άνω, έως και τις 16 Ιουλίου με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, έχεις 10% €πιστροφή για ακόμα μεγαλύτερο όφελος!

Με τέτοιο deal, δεν είναι να καθυστερείς, γι’ αυτό έλα να πάρεις ιδέες με πέντε laptops για κάθε γούστο, ανάγκη και τσέπη!

ACER Aspire 3 A315 (Core i3-1215U/8GB/256GB SSD)

Ένα laptop που δεν υστερεί πουθενά, προσφέροντας άριστη σχέση τιμής/απόδοσης, το ACER Aspire 3 έχει τον τρόπο να αλλάξει τη ζωή σου. Ενσωματώνει επεξεργαστή INTEL Core i3-1215U 12ης γενιάς με έξι πυρήνες στα 3,30 GHz (μέγιστη συχνότητα 4,40 GHz) και 10 MB μνήμης Intel Smart Cache. Αυτός πλαισιώνεται από 8 GB RAM και δίσκο SSD 256 GB για σπουδαίες ταχύτητες, ακόμα και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις multitasking. Το σύστημα είναι όσο πιο λεπτό γίνεται με προφίλ 19,9 χιλ. και βάρος που δεν ξεπερνά τα 1,7 κιλά για να το μεταφέρεις με άνεση δίχως να σε δυσκολεύει. Η οθόνη των 15,6 ιντσών είναι ανάλυσης Full HD για να απολαμβάνεις το περιεχόμενο της αρεσκείας σου στα 1080p ενώ διαθέτει μεγάλη γωνία θέασης και τεχνολογία ACER BlueLightShield μειώνοντας την επιβλαβή μπλε ακτινοβολία και προστατεύοντας τα μάτια σου. Με μεγάλη αυτονομία, πλήρες προφίλ συνδεσιμότητας και τη σφραγίδα ποιότητας της ACER, το Aspire 3 είναι το laptop που θα κάνει κάθε σου επιθυμία πραγματικότητα.

LENOVO IdeaPad 1 (Core i3-1215U/8GB/256GB SSD)

Μία κομψή και ευέλικτη λύση, το IdeaPad 1 της LENOVO διαθέτει τις προδιαγραφές που χρειάζεται έτσι ώστε να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σου, τόσο στο σπίτι, όσο και εκτός αυτού -από το γραφείο μέχρι τις διακοπές. Αρκετά συμμαζεμένο από πλευράς διαστάσεων (μόλις 360,2 x 236 x 17,9 χιλ.) και βάρους (δεν ζυγίζει περισσότερο από 1,63 κιλά) και με στιβαρή κατασκευή, αντέχει την απαιτητική καθημερινή χρήση. Είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή INTEL Core i3-1215U, 8 GB RAM και SSD 256 GB, ενώ τρέχει Windows 11 S για να κάνεις ακόμα πιο εύκολα ό,τι βάλεις κατά νου χωρίς την παραμικρή παραχώρηση σε θέματα ασφάλειας. Με μεγάλη μπαταρία και τεχνολογία Rapid Charge για ταχεία φόρτιση, τεχνολογία Dolby Audio για σπουδαίο ήχο και φυσικό κάλυμμα της κάμερας για να ‘χεις το κεφάλι σου ήσυχο όταν δεν τη χρησιμοποιείς (εξασφαλίζοντας π.χ. ότι κανένας περίεργος δε θα είναι σε θέση να πάρει τον έλεγχό της χωρίς την άδειά σου), το IdeaPad 1 βάζει εσένα πάνω απ’ όλα.

LENOVO IdeaPad 1 (Ryzen 3 7320U/8GB/256GB SSD)

Το IdeaPad 1 που είδαμε πιο πάνω όμως, έρχεται και σε έκδοση με επεξεργαστή Ryzen 3 7320U για ‘σένα που αναζητάς κάτι πιο value for money. Αν μάλιστα η συγκεκριμένη σου θυμίζει κάτι, είναι γιατί κατά πάσα πιθανότητα την έχεις δει να διαφημίζεται στην τηλεόραση! Ο Ryzen 3 7320U διαθέτει τέσσερις επεξεργαστές με μέγιστη συχνότητα 4,1 GHz, μέγιστη ισχύ (TDP) 15 W και 4 MB μνήμης L3 cache, έτσι ώστε να μην έχεις το παραμικρό πρόβλημα σε ό,τι αφορά τις καθημερινές σου εφαρμογές. Το IdeaPad 1 έρχεται με 8 GB μνήμης RAM και δίσκο SSD χωρητικότητας 256 GB, ενώ ο συνδυασμός IPS Full HD οθόνης 15,6 ιντσών και ηχείων με Dolby Audio του επιτρέπει να είναι σε θέση να προσφέρει σπουδαίες εμπειρίες θέασης, καθώς streamάρεις σειρές, ταινίες και γενικώς βίντεο. Και μιας που έρχονται διακοπές, σημείωσε ότι οι εννέα ώρες αυτονομίας είναι ό,τι πρέπει για να ξεχάσεις μια και καλή τον «εφιάλτη» της άδειας μπαταρίας. Με διαστάσεις 360,2 x 236 x 17,9 χιλ. το LENOVO IdeaPad 1 είναι ένα εξαιρετικά συμπαγές laptop που θα σε ακολουθήσει μαζί όπου κι αν πας.

HP Victus 15-fb0010nv (Ryzen 7 5800H/8GB/512GB SSD/RTX 3050)

Αν το gaming αποτελεί κάτι παραπάνω από χόμπι για ‘σένα, τότε προφανώς το laptop σου θα πρέπει να είναι σε θέση να καλύψει στο έπακρο τα «θέλω» σου και σε αυτή την κατηγορία και το Victus 15-fb0010nv της HP είναι ό,τι πρέπει. Ένα gaming σύστημα με τα όλα του, διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή Ryzen 7 5800H τον οποίο πλαισιώνει με 8 GB dual-channel RAM, δίσκο SSD στα 512 GB και την εκπληκτική κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 3050 με 4 GB αποκλειστικής μνήμης GDDR6 για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου video games με τα settings στο max, στη Full HD οθόνη των 15,6 ιντσών με τα ελάχιστα περιθώρια, το πλαίσιο IPS και την τεχνολογία DC Dimming (κι αν βρίσκεσαι στο σπίτι και θες κάτι παραπάνω, τίποτε δεν σε εμποδίζει από το συνδέσεις μία εξωτερική οθόνη μέσω HDMI και να… κάνεις το κομμάτι σου). Τα δύο ηχεία με HP Audio Boost και η σφραγίδα της Bang & Olufsen, διασφαλίζουν πως ο ήχος θα βρίσκεται σε εξίσου κορυφαία επίπεδα για εμπειρίες gameplay άνευ προηγουμένου.

LENOVO IdeaPad 3 (Core i5-1155G7/8GB/256GB SSD)

Ένα ευέλικτο και κομψό laptop, το IdeaPad 3 της LENOVO διαθέτει οθόνη IPS, Full HD ανάλυσης στις 15,6 ίντσες και ζυγίζει μόλις 1,65 κιλά, έτσι ώστε να το πάρεις μαζί σου ακόμα και στις διακοπές -που λέει ο λόγος. Χάρη στα άρτια τεχνικά του χαρακτηριστικά, με επεξεργαστή INTEL Core i5, 8 GB ταχύτατης RAM και δίσκο SSD χωρητικότητας 256 GB, θα σου επιτρέψει να χρησιμοποιήσεις χωρίς κανένα πρόβλημα ακόμα και τις πλέον απαιτητικές εφαρμογές. Τα δύο του ηχεία υποστηρίζουν τεχνολογία Dolby Audio και σε συνδυασμό με το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο της οθόνης, προσφέρουν σούπερ εμπειρίες θέασης, για ‘σένα που αρέσκεσαι να streamάρεις περιεχόμενο. Το σύστημα τρέχει Windows 11 S, προσφέροντάς σου έτσι ένα οικείο και συνάμα ασφαλές περιβάλλον, ενώ έρχεται και με τεχνολογία Rapid Charge για άμεση φόρτιση (ένας πλήρης κύκλος, του εξασφαλίζει έως και 7,5 ώρες χρήσης).