Κουλ πασχαλινά δώρα από κουλ νονούς για κουλ βαφτιστήρια

1 έτος πριν
wrapping gift

Πάσχα: η εποχή που φέρνει πιο κοντά νονούς και βαφτιστήρια για -τουλάχιστον- δύο λόγους: αν ο ένας είναι η λαμπάδα, τότε ξέρεις πολύ καλά πως ο άλλος δεν μπορεί παρά να είναι το πασχαλιάτικο δώρο! Το βαφτιστήρι σου περιμένει να του (απο)δείξεις πόσο κοντά του βρίσκεσαι και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις, είναι με ένα δώρο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα και τα «θέλω» του, ένα δώρο που θα αποδείξει σε όλους ότι είσαι ο πιο κουλ νονός, εκείνος που όντως έχει λόγο να… κάθεται με τη νεολαία! Έλα να δούμε ορισμένες από τις προτάσεις που σε περιμένουν στις καλύτερες τιμές της αγοράς στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr.

Ακουστικά JBL JR310

Με τα JR310, η JBL ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Δεν είναι, βλέπεις, ότι δημιούργησε ένα ποιοτικό σετ ενσύρματων ακουστικών που φέρουν άξια τη σφραγίδα του ονόματός της αλλά ανέπτυξε κι ένα ιδιαίτερα γουστόζικο design που δε γίνεται να μη λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Σε δύο συνδυασμούς χρωμάτων, τα JR310 συνδέονται σε πληθώρα συσκευών μέσω καλωδίου 3,5 χιλ. ενώ φέρουν περιορισμό έντασης ήχου στα 85 dB για προστασία των παιδικών αφτιών. Το καλώδιό τους διαθέτει χειριστήριο για την αυξομείωση της έντασης του ήχου ενώ η επένδυση σε στέκα και ακουστικά κάνει την ακρόαση πιο άνετη από ποτέ.

Activity tracker GARMIN Vivofit Junior 3

Τέλειο για παιδιά και άκρως οικονομικό, το Vivofit Junior 3 της GARMIN είναι ένα activity tracker φτιαγμένο με γνώμονα τις ανάγκες των παιδιών. Είναι κομψό και ελαφρύ ενώ διαθέτει αυτονομία που αγγίζει τον έναν χρόνο. Η έγχρωμη, τετράγωνη οθόνη του δεν κουράζει τα μάτια, είναι ευανάγνωστη ακόμα και κάτω από τις ακτίνες του ήλιου ενώ διαθέτει και λειτουργία επαφής εκτάκτου ανάγκης! Το activity tracker της GARMIN αναφέρει σε ημερήσια βάση χαρτί και καλαμάρι στους γονείς, μέσω του ειδικού app, τη δραστηριότητα του παιδιού, την ποιότητα του ύπνου του κ.α. Θέσε στόχους, αντάμειψε το βαφτιστήρι σου με νομίσματα (στο Vivofit Junior 3) για την επίτευξή τους και κάνε τον υγιεινό τρόπο ζωής παιχνιδάκι!

Hoverboard LEXGO Mirage

«Αεράτο» δώρο που θα σε εκτοξεύσει μεμιάς στην κατηγορία «ο καλύτερος νονός/νονά του κόσμου»! Το hoverboard LEXGO Mirage κάνει τις μετακινήσεις εντός κι εκτός σπιτιού πανεύκολες. Ζυγίζει μόλις επτά κιλά ενώ μεταφέρεται εύκολα, τόσο στο χέρι, όσο και στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου -σε εκδρομές, διακοπές κλπ. Είναι πολύ πιο εύκολο στην οδήγηση απ’ ό,τι ίσως φαντάζεσαι. Ενσωματώνει, βλέπεις, τεχνολογία αυτόματης ισορροπίας που του επιτρέπει να ενεργοποιείται χωρίς κόπο σε χρόνο μηδέν. Με μοτέρ 400 W, μέγιστη ταχύτητα 12 χλμ/ώρα και δυνατότητα κίνησης σε δρόμους με κλίση έως και 10 μοίρες, το LEXGO Mirage ξεχωρίζει από μακριά χάρη στα πολύχρωμα φώτα σε πλατφόρμα και ρόδες.

Instant camera POLAROID Now i-Type

Οι instant cameras δεν έχουν γίνει απλά και πάλι της μόδας αλλά είναι πλέον περιζήτητες. Αν το βαφτιστήρι σου θέλει να βγάλει τον φωτογράφο που κρύβει μέσα του, ευκαιρία να το μυήσεις στον κόσμο της POLAROID με τη Now i-Type. Πρόκειται για μια κομψή και μικροκαμωμένη μηχανή η οποία μεταφέρεται χωρίς να γίνεται βάρος, κάνοντας τη λήψη αυθόρμητων φωτογραφιών παιχνίδι. Ενσωματώνει φλας για να χρησιμοποιείται ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ διαθέτει και σύστημα διπλού φακού αυτόματης εστίασης για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Το Double Exposure θα γίνει το «διαβατήριο» για ακόμα πιο δημιουργικά αποτελέσματα ενώ οι απίθανοι συνδυασμοί χρωμάτων στους οποίους κυκλοφορεί η μηχανή είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Ακουστικά PHILIPS SHK2000

Τα ενσύρματα ακουστικά SHK2000 της PHILIPS θα γίνουν ο καλύτερος φίλος των παιδιών! Είναι σχεδιασμένα για τα ευαίσθητα παιδικά αφτάκια (και τα όχι και τόσο προσεκτικά παιδικά χεράκια), ενσωματώνοντας μια σειρά από τεχνολογίες που θα επιτρέψουν στους γονιούς -και τους νονούς- να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Έρχονται με περιορισμό της έντασης του ήχου στα 85 dB προστατεύοντας έτσι την ακοή των παιδιών, τη στιγμή που οι δυναμικοί οδηγοί των 32 χιλ. προσφέρουν καθαρό και ισορροπημένο ήχο. Έτσι τα παιδιά θα είναι σε θέση να απολαύσουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο με ασφάλεια, μέσα από ένα καλοφτιαγμένο headset που μάλιστα θα βρεις και σε δύο συνδυασμούς χρωμάτων.

Smartwatch KIDDOBOO

Το KIDDOBOO smartwatch είναι το απόλυτο smartwatch για τους μικρούς μας φίλους! Το τέλειο gadget που θα ικανοποιήσει την παιδική περιέργεια για τα wearables, το KIDDOBOO είναι κομψό και συμπαγές. Διαθέτει οθόνη TFT 1,4 ιντσών που μάλιστα ενεργοποιείται αυτόματα με την κίνηση του καρπού. Είναι αδιάβροχο βάσει πιστοποίησης IP68 και πλαισιώνεται από λουράκι που εφαρμόζει τέλεια χωρίς να ερεθίζει το παιδικό δέρμα. Η αυτονομία του είναι σπουδαία (μιλάμε για έως και επτά ημέρες) μιας που το τελευταίο που θέλει να ‘χει το παιδί κατά νου είναι η φόρτιση, ενώ ο ειδικός αλγόριθμός του εξασφαλίζει μεγαλύτερη ακρίβεια στις μετρήσεις (βήματα, απόσταση, ποιότητα ύπνου, θερμίδες κλπ). Είναι συμβατό με iOS και Android.

Drone DJI Tello Ryze

Το τέλειο δώρο ώστε το βαφτιστήρι σου να κάνει τα πρώτα του βήματα στον «μαγικό» κόσμο των drones, το DJI Tello Ryze είναι μία από τις πιο εύχρηστες λύσεις της αγοράς. Με υψηλά στάνταρ κατασκευής για να αντέχει και συμπαγές design που του επιτρέπει να μεταφέρεται εύκολα παντού και πάντα, το Tello Ryze έχει τον τρόπο να κλέβει τα βλέμματα. Ο χειρισμός του γίνεται πιο εύκολα απ’ ό,τι θα μπορούσες να φανταστείς: μέσω smartphone! Το μόνο που χρειάζεται είναι το δωρεάν συνοδευτικό app το οποίο δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον αλληλεπίδρασης. Θες να ακούσεις και το καλύτερο; Υποστηρίζονται μέχρι και μάσκες VR για πτητικές εμπειρίες με τη δύναμη της εικονικής πραγματικότητας με προβολή πρώτου προσώπου!

Θήκη tablet SILVER HT universal (για tablet 9-11 ιντσών)

Το tablet αποτελεί αγαπημένο παιδικό αξεσουάρ. Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι οι κίνδυνοι που κρύβουν τα κατά τα άλλα αθώα παιδικά χεράκια είναι πολλοί και διάφοροι. Αν θες λοιπόν το βαφτιστήρι σου και κυρίως οι γονείς του και κουμπάροι σου να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, τότε μία θήκη για tablet θα ήταν ό,τι πρέπει και η πρόταση της SILVER HT είναι ιδανική. Έρχεται σε τέσσερα διαφορετικά σχέδια και χρώματα ώστε να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στο πνευματικό σου τέκνο, με τον universal σχεδιασμό της, να την καθιστά συμβατή με tablets 9 έως 11 ιντσών. Διαθέτει τέσσερα ρυθμιζόμενα γαντζάκια που διατηρούν το tablet σταθερό στη θέση του, ενώ είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά που της εξασφαλίζουν άψογη αντοχή στον χρόνο.

Είδες τελικά πόσο εύκολο είναι; Μπες στο germanos.gr και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και διάλεξε το πιο cool δώρο για το βαφτιστήρι σου!