Με το gaming στη Black Friday, στον ΓΕΡΜΑΝΟ… δεν παίζουμε!

5 μήνες πριν
friends playing ps5 in couch

Οι απανταχού gamers γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Black Friday μπορεί να τους χαρίσει deals που θα τους κρατήσουν συντροφιά μέχρι… του χρόνου τέτοια εποχή! Οι προσφορές άλλωστε σε κονσόλες, αξεσουάρ και video games δεν λείπουν τη συγκεκριμένη περίοδο και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ το επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο! Βλέπεις, μόνο στα καταστήματα του δικτύου και το germanos.gr θα βρεις gaming συστήματα για να απολαύσεις τα μεγαλύτερα blockbusters του gaming σε σούπερ προσφορές και με επιπλέον όφελος 15% €πιστροφή (για αγορές συνολικής αξίας €349 με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα) αλλά και τίτλους για να «λιώσεις» σόλο ή με την παρέα σου από -κρατήσου- μόλις €9,90! Τι θα έλεγες να ρίχναμε μια ματιά σε όσα έχουμε ξεχωρίσει για ‘σένα;

PS5 από €429 και όφελος €120

Ανέβαλες τόσο καιρό την αγορά ενός PS5… λόγω τιμής; Ε, τέλος οι δικαιολογίες! Διότι στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις τη δημοφιλή κονσόλα από €429 έτσι ώστε να απολαύσεις όλα όσα έχει να σου προσφέρει η τελευταία γενιά του gaming! Αν και η τιμή που σου αναφέραμε αποτελεί δέλεαρ, τα πακέτα PS5 που σε περιμένουν στον ΓΕΡΜΑΝΟ είναι ακόμα καλύτερα, δικαιολογώντας στο έπακρο τα έξτρα χρήματα που θα σου κοστίσουν.

Ενδεικτικά λοιπόν, μπορείς να πάρεις το PS5 μαζί με ένα δεύτερο χειριστήριο DualSense έναντι €489, έτσι ώστε να παίξεις άνετα διπλά με τους φίλους σου τα παιχνίδια που σας αρέσουν! Αν δεν ενδιαφέρεσαι για δεύτερο χειριστήριο αλλά για παιχνίδι, τότε τίποτα δεν ξεπερνά το πακέτο με το NBA 2K24 που θα γίνει δικό σου με €461, δίνοντάς σου την ευκαιρία να διαπρέψεις στα γήπεδα του NBA με τον… Giannis, τον Wemba και τους άλλους all star παίχτες. Άχαστο.

Xbox Series S από €259

Το Xbox Series S αποτελεί τον πιο προσιτό οικονομικά τρόπο να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα της τελευταίας γενιάς gaming συστημάτων και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ σου δίνει την ευκαιρία να το κάνεις ακόμα πιο φθηνά! Η κονσόλα της MICROSOFT, βλέπεις, φέτος τη Black Friday θα σου στοιχίσει περί τα €259 και μάλιστα θα πάρεις και δώρο τρεις μήνες συνδρομής στο Xbox Game Pass Ultimate, έτσι ώστε εν όψει Χριστουγέννων να «καείς» με την ησυχία σου σε όσους από τους εκατοντάδες τίτλους που περιλαμβάνει αυτό προτιμάς, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Αν αναζητάς λοιπόν τον οικονομικότερο τρόπο να παίξεις τις αποκλειστικότητες της MICROSOFT (που δεν είναι και λίγες) και τους σπουδαιότερους multi-format τίτλους τρίτων εταιρειών, μόλις τον βρήκες!

Xbox Series X από €439,90 και όφελος €120

Η MICROSOFT βέβαια δεν έχει μείνει μόνο στο Series S. Για ‘σένα που θες το… πλήρες πακέτο σε μια κονσόλα με Blu-ray drive, οκταπύρηνο επεξεργαστή, SSD χωρητικότητας 1 TB και γραφικά ισχύος 12 TFLOPS για 4K ανάλυση στα 120 fps με HDR, τότε το Xbox Series X είναι η τέλεια πρόταση. Φέτος τη Black Friday μάλιστα έχουμε να σου προτείνουμε όχι ένα αλλά δύο φοβερά και τρομερά πακέτα που θα βρεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Επειδή λοιπόν η κονσόλα μόνη της όπως και να το κάνουμε, δε λέει, κάνε δικό σου το Xbox Series X μαζί με το Forza Horizon 5 ή το Diablo IV στην απίστευτη τιμή των €449. Με όφελος €120 θα αποκτήσεις την ισχυρότερη κονσόλα video games που δημιουργήθηκε ποτέ μαζί με έναν ΑΑΑ τίτλο που θα σε κρατήσει απασχολημένο για κάμποσο καιρό: είτε τρέχοντας στις πίστες ενός εκ των καλύτερων racing games που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά, είτε εξολοθρεύοντας αντιπάλους στο τελευταίο επεισόδιο μίας πραγματικά θρυλικής σειράς video games. Η επιλογή είναι δική σου.

NINTENDO Switch από €259

Αν αναζητάς κάτι εναλλακτικό πάντως, σου προτείνουμε να ψαχτείς με το NINTENDO Switch που ξεκινάει από €259! Μία πραγματικά καινοτόμα πρόταση από τη NINTENDO που θα σου επιτρέψει να απολαύσεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια, τόσο στην τηλεόραση του σαλονιού, όσο και στον δρόμο, το Switch αποτελεί ένα μικρό τεχνολογικό θαύμα. Αυτή που προκαλεί πάντως εντύπωση είναι η βιβλιοθήκη τίτλων του η οποία και περιλαμβάνει αριστουργήματα όπως τα δύο The Legend of Zelda (Breath of the Wild και Tears of the Kingdom), το Super Mario Odyssey, το Super Smash Bros. Ultimate, το Metroid Prime Remastered, το Hades, το Mario Kart 8 Deluxe, το Xenoblade Chronicles 3, το Super Mario Bros. Wonder, το Animal Crossing: New Horizons, το Pokemon Legends: Arceus και άλλα πολλά.

NINTENDO Switch OLED από €349

Κι αν θες τα παραπάνω αλλά σε ένα ακόμα πιο premium πακέτο, μπορείς να προτιμήσεις το NINTENDO Switch OLED, τη νέα έκδοση του Switch που όμως έρχεται με οθόνη αφής OLED 7 ιντσών, ανάλυσης 1280 x 720 για ακόμα πιο εντυπωσιακές εμπειρίες gameplay. Με €349 θα έχεις πρόσβαση σε όλη τη βιβλιοθήκη του Switch, δυνατότητα ενσύρματης σύνδεσης στο οικιακό σου δίκτυο, βελτιωμένη γωνία θέασης σε λειτουργία tablet, μεγαλύτερο εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο (64 GB πια με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD έως και 2 TB για έξτρα ευελιξία) και αυτονομία που φτάνει τις εννέα ώρες έτσι ώστε να μη χρειαστεί να πατήσεις ποτέ ξανά pause!

Παιχνίδια PlayStation από €9,90

Καλές οι κονσόλες, όμως τι γίνεται αν έχεις ήδη αυτή που θες; Black Friday σημαίνει παιχνίδι και στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις σπουδαίους gaming τίτλους από €9,90 για να εμπλουτίσεις τη βιβλιοθήκη σου. Οι επιλογές είναι δεκάδες, όμως θα μας επιτρέψεις να σου αναφέρουμε μερικές που τράβηξαν την προσοχή μας. Από τα κλασικά πια The Last of Us Remastered, God of War και Gran Turismo Sport μέχρι τα Ghost of Tsushima και Death Stranding, όλα με €9,90. Φοβερό value for money στη συλλογή Uncharred: Legacy of Thieves Collection, το Detroit: Become Human και το Days Gone με €19,90. Εξαιρετικές περιπτώσεις τα Horizon Forbidden West, NBA 2K24 Kobe Bryant Edition και Sackboy: A Big Adventure με €29,90 ενώ το ίδιο ισχύει και με τα Gran Turismo 7 και Demon’s Souls στα €39,91, καθώς επίσης και τα The Last of Us Part I και Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition στα €49,91.

Αξεσουάρ PlayStation από €24,90

Κι αν θες να πλαισιώσεις το PS5 σου με τα κατάλληλα αξεσουάρ, οι προσφορές στον ΓΕΡΜΑΝΟ ξεκινούν από τα €24,90, όσο δηλαδή θα σου κοστίσει η βάση φόρτισης για δύο DualSense ή το ασύρματο χειριστήριο πολυμέσων της κονσόλας. Αν πάλι σε έχουν πρήξει οι φίλοι σου για να παίξετε παρέα, με €49,90 θα τους κάνεις το χατίρι και θα εξοπλιστείς με δεύτερο χειριστήριο για κόντρες δίχως προηγούμενο σε EA Sports FC 24, NBA 2K24, Street Fighter 6 ή όποιο άλλο παιχνίδι τραβά η όρεξή σας!

Press start

Αν το gaming είναι το thing σου, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποτελεί τον μοναδικό σου προορισμό φέτος τη Black Friday! Βρες το deal που σε καλύπτει, κάνε δικές σου τις καλύτερες προτάσεις στον χώρο του gaming και ζήσε τη μαγεία της πιο πρόσφατης γενιάς κονσόλων. Και μην ξεχνάς! Με αγορές από 349€ και πάνω εως 26/11/2023 μπορείς να επωφεληθείς επιπλέον 15% €πιστροφή με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

 

Δες εδώ τους όρους για την ενέργεια €πιστροφή.