Νέα χρονιά, νέο smartphone! 4+1 δυνατά deals του χειμώνα

2 μήνες πριν
young guy pointing at smartphone

Διανύουμε την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων, την πρώτη για φέτος, και τι καλύτερο για να ξεκινήσεις δυναμικά τη νέα χρονιά από ένα ολοκαίνουριο, απαστράπτον smartphone; Τα deals που θα βρεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ αυτή την περίοδο είναι πολλά και αφορούν μοντέλα κάθε κατηγορίας, από entry μέχρι high-end. Δες λοιπόν ποιες είναι οι ανάγκες αλλά και το διαθέσιμο budget σου και έλα σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή μπες στο germanos.gr. Κάνε δικό σου το smartphone που προτιμάς και επωφελήσου από τις χαμηλές τιμές, εξόφλησέ το σε έως και 48 άτοκες δόσεις και κέρδισε G App πόντους με κάθε αγορά σου. Όσο για το ποιες συσκευές ξεχωρίζουμε; Έλα να δούμε 5 δυνατά smartphones για τις αρχές του 2024.

APPLE iPhone 15

Τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus αποτελούν τις πιο πρόσφατες προτάσεις της APPLE στον χώρο των smartphones. Και οι δύο συσκευές διαθέτουν το πανίσχυρο τσιπ A16 Bionic που εγγυάται κορυφαία απόδοση και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε σχέση με την προηγούμενη έκδοσή του, αν και εκείνη που θα κερδίσει ολοκληρωτικά είναι η εκθαμβωτική οθόνη Super Retina XDR OLED (6,1 ίντσες στο iPhone 15, 6,7 ίντσες στο iPhone 15 Plus) με τα απίθανα χρώματα. Οι κάμερες των πιο πρόσφατων iPhone έχουν ενισχυθεί, καθώς για πρώτη φορά έχουμε αισθητήρα 48MP. Διαθέτουν νέες λειτουργίες επεξεργασίας και αυτόματης προσαρμογής ρυθμίσεων για ασύγκριτη ποιότητα λήψεων και βίντεο τόσο σταθερά που θα ‘ναι λες κι έχεις χρησιμοποιήσει gimbal. Η APPLE έχει αναπτύξει ένα βελτιωμένο σύστημα διαχείρισης πόρων που σε συνδυασμό με το καινούριο hardware, έχουν ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Στα παραπάνω πρόσθεσε το εξαιρετικά κομψό design, τα ανθεκτικά υλικά και την προστασία Ceramic Shield και έχεις μία συσκευή που εκτός από άψογη αισθητικά, αντέχει και στην απαιτητική, καθημερινή χρήση.

Από τη σειρά iPhone 15, ξεχωρίζουν και τα δύο καλύτερα μοντέλα της σειράς, τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Και τα δύο μοντέλα ξεχωρίζουν αρχικά για την ποιότητα κατασκευής τους, με την APPLE να χρησιμοποιεί υλικό από τιτάνιο για το πλαίσιο της συσκευής, κάνοντάς την μια από τις πιο ανθεκτικές στην αγορά. Ακόμα ξεχωρίζουμε τη θύρα USB-C στο κάτω μέρος, κάτι που σημαίνει ότι η APPLE αφήνει για πάντα πίσω της τη Lightning θύρα, κάτι που οφείλεται εν πολλοίς σε νομοθεσία της Ε.Ε. Με οθόνες 6,1” και 6,7” αντίστοιχα, τα iPhone 15 Pro και Pro Max, εντυπωσιάζουν με τις δυνατότητές τους, συμπεριλαμβανομένου των επιδόσεών τους εξαιτίας της παρουσίας στο εσωτερικό του A17 Pro. Αποτελεί το τελευταίο SoC της APPLE, κατασκευασμένο με τη μέθοδο των 3nm, και το οποίο χαρίζει κορυφαίες επιδόσεις στο χώρο. Τέλος το σύστημα καμερών και των δύο μοντέλων ξεχωρίζει κυρίως για τον κεντρικό αισθητήρα των 48MP, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να εναλλάσσεσαι μεταξύ πολλαπλών εστιακών αποστάσεων (24mm, 28mm και 35mm) αλλά και να απολαμβάνεις οπτικό ζουμ έως και 5x στην περίπτωση του iPhone 15 Pro Max.

SAMSUNG Galaxy A54 5G

Το SAMSUNG Galaxy A54 5G είναι ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα mid-range smartphones, καθώς έρχεται με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ενώ είναι σε θέση να πετύχει σπουδαίες επιδόσεις. Χάρη στον οκταπύρηνο επεξεργαστή του, το Galaxy A54 αποδίδει άψογα ακόμα και σε απαιτητικές καταστάσεις multitasking, παραμένοντας σβέλτο όσο κι αν το… ζορίσεις. Η δε οθόνη του, μία Super AMOLED 6,4 ιντσών στα 120 Hz, προσφέρει έντονα χρώματα και εικόνα με μεγάλο βαθμό λεπτομέρειας. Η SAMSUNG το έχει εφοδιάσει με ένα ευέλικτο σύστημα τριών καμερών που αποτελείται από κύρια κάμερα 50 MP, υπερευρυγώνια 12 MP και κάμερα macro 5 MP, καλύπτοντας έτσι κάθε σου ανάγκη. Η 5G συνδεσιμότητά του θα σε κρατήσει μονίμως σε επαφή με καθετί συμβαίνει στον κόσμο των social και του internet, ενώ για την αποθήκευση των αρχείων σου, θα έχεις τη δυνατότητα να πλαισιώσεις τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο με κάρτα τύπου microSDXC. Το One UI της SAMSUNG, τέλος, θα σου προσφέρει μία εύχρηστη και άνετη εμπειρία χρήσης με έμφαση στην αμεσότητα και την προστασία του ιδιωτικού σου απορρήτου.

XIAOMI 13T series

Η σειρά XIAOMI 13T έχει όλα όσα θα περίμενες να διαθέτει μία σειρά ναυαρχίδων. Αποτελείται από τα 13T και 13T Pro, δύο συσκευές ικανές να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών χρηστών. Αμφότερα είναι dual-SIM με 5G συνδεσιμότητα, διαθέτοντας την ίδια οθόνη, μία AMOLED 6,67 ιντσών, στα 144 Hz με υποστήριξη Dolby Vision και HDR10+, μέγιστη φωτεινότητα 2600 nits, ανάλυση 1220 x 2712 (λόγος διαστάσεων 20:9) και προστασία Corning Gorilla Glass 5. Εκεί που διαφέρουν βέβαια είναι στον επεξεργαστή, τη μνήμη και τη χωρητικότητα. Το μεν XIAOMI 13T διαθέτει MediaTek Dimensity 8200 Ultra, με 256 GB αποθηκευτικού χώρου UFS 3.1 και 8 GB RAM, τη στιγμή που το δε XIAOMI 13T Pro έρχεται με τον Dimensity 9200+, 512 GB UFS 4.0 και 12 GB RAM. Το τριπλό σύστημα καμερών φέρει την υπογραφή της LEICA για εγγυημένα σπουδαίες επιδόσεις ενώ τα στερεοφωνικά ηχεία κερδίζουν τις εντυπώσεις με τον δυναμικό τους ήχο. Σημείωσε πως το XIAOMI 13T Pro υποστηρίζει Wi-Fi 7 και Wi-Fi Direct.

VIVO Y36

Ένα απόλυτα value-for-money μοντέλο, το VIVO Y36 θα σε καταπλήξει με τον συνδυασμό άρτιων τεχνικών χαρακτηριστικών και προσιτής τιμής. Διαθέτει οθόνη FHD+ στις 6,64 ίντσες προσφέροντάς σου ευκρινή και καθαρή εικόνα, προκειμένου σε συνδυασμό με τον έντονο ήχο χάρη στο Audio Booster να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο -βίντεο στο TikTok, reels στο Instagram, video games κ.α. Η τριπλή του κάμερα περιλαμβάνει κύρια 50 MP (f/1,8, PDAF) και macro 2 MP ενώ υπάρχει και κάμερα πρόσοψης 16 MP για φωτεινές selfies γεμάτες χαμόγελα. Στο εσωτερικό του, το VIVO Y36 κρύβει οκταπύρηνο επεξεργαστή και 8 GB RAM έτσι ώστε να παραμένει ταχύτατο ό,τι κι αν του αναθέσεις. Η δε μπαταρία των 5000 mAh θα σου προσφέρει σπουδαία αυτονομία για να μην ψάχνεσαι για πρίζα ή powerbank στη μέση της ημέρας. Ακόμα όμως κι όταν έρθει η ώρα της φόρτισης, χάρη στην τεχνολογία ταχείας φόρτισης 44 W, θα γεμίσεις τη συσκευή σε ποσοστό 30% μέσα σε μόλις 15 λεπτά!

SAMSUNG Galaxy A34 5G

Το SAMSUNG Galaxy A34 5G είναι ένα υπέροχο smartphone όπως κι αν το δεις. Το design του δεν θα μπορούσε να είναι πιο καθαρό. Συμπαγές, ελαφρύ και ανθεκτικό, θα σε συνοδεύσει σε κάθε καθημερινή σου περιπέτεια. Η μεγάλη του οθόνη 6,6 ιντσών χαρίζει μοναδικά χρώματα χάρη στη Super AMOLED τεχνολογία της, ενώ ο ρυθμός ανανέωσης των 120 Hz εγγυάται απόλυτα ομαλές και ξεκούραστες στα μάτια εμπειρίες θέασης. Οι κάμερές του ξεχωρίζουν, όχι μόνο για τα χαρακτηριστικά τους στα χαρτιά αλλά κυρίως για την απόδοσή τους, μέρα και νύχτα. Δώσε βάση σε αυτό το τελευταίο αφού η λειτουργία Nightography θα σου χαρίσει αποτελέσματα που ούτε καν είχες φανταστεί πως θα έβλεπες ποτέ από κάμερα smartphone! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το ειδικό λογισμικό επεξεργασίας, θα σου επιτρέψει να δώσεις έναν ακόμα πιο επαγγελματικό τόνο στις λήψεις σου. Πρόσθεσε τώρα την αυτονομία έως και δύο ημερών και τον πανίσχυρο επεξεργαστή και έχεις μια συσκευή που θα σε καλύψει ό,τι κι αν θελήσεις.

Νέα χρονιά, νέο smartphone!

Οι 4+1 επιλογές που σου παρουσιάσαμε συνιστούν τις καλύτερες ευκαιρίες που θα βρεις κατά τη γνώμη μας τη συγκεκριμένη περίοδο εκπτώσεων στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Επειδή όμως εσύ θα είσαι εκείνος/η που θα χρησιμοποιήσει το νέο (σου) smartphone, προσδιόρισε προσεκτικά τις ανάγκες σου και βρες τη συσκευή που ανταποκρίνεται καλύτερα σε αυτές. Κι αν έχεις οποιαδήποτε απορία, μη διστάσεις: οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι σε περιμένουν για να σε βοηθήσουν!