Το νέο σου tablet σε περιμένει στο καλοκαιρινό Sale Wave του ΓΕΡΜΑΝΟΥ

1 μήνας πριν
tablet with summer hat, sunglasses on table

Νέο tablet αυτό το καλοκαίρι; Γιατί όχι; Μιλάμε άλλωστε για το απόλυτο πολυεργαλείο, μία συσκευή που θα σου επιτρέψει να παίξεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια, να ενημερωθείς, να μείνεις σε επαφή με την παρέα σου, να διαβάσεις, να streamάρεις σειρές και ταινίες, να ακούσεις μουσική, ακόμα και να παραμείνεις παραγωγικός αν το θες! Ό,τι πρέπει για το σπίτι, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια και τις διακοπές, τα σύγχρονα tablets συνδυάζουν πλέον τη φορητότητα που ανέκαθεν τα χαρακτήριζε με ισχύ που μέχρι πριν λίγα χρόνια θα έβρισκε κανείς μόνο σε laptop.

Αν σκέφτεσαι λοιπόν την αγορά ενός νέου tablet, το καλοκαιρινό Sale Wave του ΓΕΡΜΑΝΟΥ σου φέρνει σούπερ προσφορές σε προτάσεις από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές. Το όφελός σου μάλιστα θα είναι διπλό αφού από 8 έως και 14 Ιουλίου με αγορές αξίας €249 και πάνω στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr, θα έχεις επιπλέον όφελος 15% €πιστροφή με χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών της Eurobank που συμμετέχουν το πρόγραμμα (εξαιρούνται τα προϊόντα APPLE και οι κονσόλες PS5®). Έλα να δούμε μερικές προτάσεις που συγκεντρώσαμε για σένα!

SAMSUNG Galaxy Tab A9+ 5G

Με μίνιμαλ, διαχρονικό σχεδιασμό και αξεπέραστο στυλ, απόρροια του μεταλλικού του σώματος, το 5G tablet SAMSUNG Galaxy A9+ 64GB θα σου χαρίσει μία σπουδαία εμπειρία χρήσης. Η οθόνη των 11 ιντσών με τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης των 90 Hz είναι ό,τι πρέπει για απόλυτα ομαλές εικόνες, ενώ την ίδια στιγμή τα τέσσερα ηχεία με υποστήριξη Dolby Atmos, θα σου επιτρέψουν να παίξεις την αγαπημένη σου μουσική και να απολαύσεις σειρές και ταινίες με τον πλέον επιβλητικό τρόπο. Στα παραπάνω πρόσθεσε τον οκταπύρηνο επεξεργαστή και τα 4 GB μνήμης RAM και έχεις ένα σύστημα ικανό να καλύψει όλα σου τα «θέλω».

APPLE iPad 9ης & 10ης γενιάς με Δωρεάν 3 χρόνια εγγύηση

Τα iPad 9ης και 10ης γενιάς σε περιμένουν στον ΓΕΡΜΑΝΟ με τρία χρόνια δωρεάν εγγύησης για να ζήσεις τη μοναδική τους εμπειρία έχοντας το κεφάλι σου ήσυχο. Σε ό,τι αφορά το iPad 10ης γενιάς με οθόνη Liquid Retina 10.9 ιντσών και επεξεργαστή A14 Bionic μάλιστα, έρχεται και με έξτρα δώρο προστατευτική θήκη, για να το πάρεις μαζί σου σε διακοπές και ταξίδια δίχως να ανησυχείς για την ασφάλειά του. Το δε iPad 9ης γενιάς αποτελεί μία από τις πλέον value for money προτάσεις αφού με όπλο το τσιπ Α13 Bionic, τη σπουδαία οθόνη Retina 10.2 ιντσών με τεχνολογία True Tone και βέβαια το iPadOS θα κάνει τα πάντα να μοιάζουν πανεύκολα (και πανέμορφα)!

SAMSUNG Galaxy Tab S6 Lite (2024)

Το tablet που θα σε καλύψει σε ό,τι έχει να κάνει με την εργασία αλλά και την ψυχαγωγία σου, το SAMSUNG Galaxy Tab S6 Lite συνοδεύεται από τη γραφίδα S Pen για να κρατάς σημειώσεις, να σκιτσάρεις και να διορθώνεις έγγραφα με απόλυτη φυσικότητα -ακριβώς όπως θα έκανες σε ένα τυπικό σημειωματάριο! Η Full HD+ οθόνη των 10.4 ιντσών άλλωστε χαρίζει μία σπουδαία εμπειρία θέασης και σε συνδυασμό με τις λειτουργίες τελευταίας γενιάς του Android, αλλά και τον νέο οκταπύρηνο επεξεργαστή θα σου δώσουν όλα όσα χρειάζεσαι για να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις δυνατότητες της συσκευής.

LENOVO Tab M10/M10 Plus (3rd gen)

Οικονομικά προσιτά LENOVO M10 3ης γενιάς, με άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά, σπουδαία ποιότητα κατασκευής και λογισμικό φιλικό προς τα παιδιά, το LENOVO Tab M10 3rd Gen είναι ένα tablet για όλη την οικογένεια,επέλεξε την έκδοση που σου ταιριάζει. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής και η RAM 3 έως και 4 GB RAM εξασφαλίζουν πως θα μπορείς να εναλλάσσεσαι μεταξύ browser, emails και άλλων εφαρμογών χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις. Η οθόνη των 10.1 ιντσών είναι ιδανική για streaming ενώ, το Google Kids Space μεταμορφώνει μεμιάς το tablet σε μία συσκευή ασφαλή για τα παιδιά, ώστε αυτά να ανακαλύψουν τις δυνατότητες του ψηφιακού κόσμου. Κι αν θες το… κάτι παραπάνω, ρίξε μια ματιά στο LENOVO Tab M10 Plus.

SAMSUNG Galaxy Tab S9 series

Αν αναζητάς κορυφαίας ποιότητας tablet με τελευταίας γενιάς λειτουργίες που να φέρουν παράλληλα και την εγγύηση ποιότητας ενός κορυφαίου κατασκευαστή, μην ψάχνεις άλλο: τα SAMSUNG Galaxy Tab S9 series σε περιμένουν στον ΓΕΡΜΑΝΟ από €749 και με έκπτωση €100 για να σε βάλουν για τα καλά στο οικοσύστημα Galaxy. Με επιλογές οθόνης Dynamic AMOLED 2X στα 120 Hz με HDR10+ ανάμεσα σε 11, 12.4 και 14.6 ίντσες, επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2, χωρητικότητα και RAM έως 1 TB και 16 GB αντίστοιχα και Android 13 με One UI 6, τα SAMSUNG Galaxy Tab S9 series συνιστούν εν των καλυτέρων προτάσεων που θα βρεις αυτή τη στιγμή στην αγορά. Και αν έχεις και χρεωστική/πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα μπορείς να έχεις επιπλέον όφελος 15% €πιστροφή κάνοντας την τιμή του ασυναγώνιστη!

XIAOMI tablets

Τα tablets της XIAOMI αποτελούν σπουδαίες λύσεις που συνδυάζουν τις εντυπωσιακές δυνατότητες με τις προσιτές -για τα δεδομένα της εκάστοτε κατηγορίας- τιμές. Το XIAOMI Redmi Pad SE σε γκρί και πράσινο χρώμα για παράδειγμα συνιστά μία άψογη περίπτωση αφού διαθέτει οθόνη 11 ιντσών, ρυθμού ανανέωσης 90 Hz και ανάλυσης Full HD+, ό,τι πρέπει δηλαδή για streaming και browsing. Η δε μπαταρία των 8000 mAh χαρίζει εξαίρετη αυτονομία για να μην έχεις μονίμως τον νου σου στη φόρτιση. Αν βέβαια θες κάτι πραγματικά κορυφαίο, τότε δες το XIAOMI Pad 6S Pro. Premium σε όλα του, με Snapdragon 8 Gen 2, 8 GB RAM, οθόνη 12.4 ιντσών 3K στα 144 Hz, διπλή κάμερα 50 MP, 6 ηχεία Dolby Atmos και μπαταρία 10.000 mAh, δεν υστερεί πουθενά, ενώ με την αγορά του θα πάρεις δώρο και προστατευτική θήκη.

LENOVO Tab M11

Μία all-around πρόταση σε προνομιακή τιμή (που γίνεται ακόμα προνομιακότερη στον ΓΕΡΜΑΝΟ), τα LENOVO Tab M11 είναι από τα πλέον βολικά tablets. Διατίθενται μαζί με γραφίδα, έτσι ώστε να τα χρησιμοποιήσεις όπως εσύ θες. Η 11 ιντσών οθόνη τους ανταποκρίνεται άψογα σε ό,τι κι αν κάνεις, από το streamάρισμα βίντεο, μέχρι το gaming και την ανάγνωση. Το δε Google Kids Space είναι σχεδιασμένο ώστε να χαρίσει δημιουργικές εμπειρίες ψυχαγωγίας στα παιδιά, καθιστώντας έτσι τα Tab M11 ιδανικά για τις καλοκαιρινές διακοπές, στο σπίτι, το νησί ή το χωρίο!

SAMSUNG Galaxy Tab S9 FE|FE+

Θα σε ακολουθήσουν όπου κι αν πας. Θα σου χαρίσουν μοναδικές συγκινήσεις, είτε streamάρεις σειρές, ταινίες ή ένα αθλητικό γεγονός, είτε παίζεις κάποιο video game. Θα συνοδέψουν κάθε σου στιγμή χαλάρωσης «ντύνοντάς» την με την αγαπημένη σου μουσική ή επιτρέποντάς σου να διαβάσεις το βιβλίο που τόσο ήθελες. Τα SAMSUNG Galaxy Tab S9 FE|FE+ είναι από τις πιο έξυπνες επιλογές tablet που μπορείς να κάνεις, αφού διαθέτουν σπουδαία ισχύ και ευρεία γκάμα δυνατοτήτων, χωρίς την… απαγορευτική τιμή μίας ναυαρχίδας -και με το κύμα καλοκαιρινών εκπτώσεων του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, θα τα κάνεις δικά σου από €499. Με οθόνη 10.9 και 12.4 ιντσών στα 90 Hz, μεγάλη μπαταρία, κάμερα που υποστηρίζει 4K βίντεο και οκταπύρηνο επεξεργαστή, δεν υπάρχει κάτι που τα Galaxy Tab S9 FE|FE+ να μην κάνουν. Και μην ξεχνάς πως έως και 14/07 έχεις επιπλέον όφελος 15% €πιστροφή με χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών της EUROBANK που συμμετέχουν το πρόγραμμα.

Για καλοκαιρινά deals σε tablet ένας είναι ο προορισμός

Το φετινό καλοκαίρι είναι η τέλεια αφορμή για να κάνεις δικό σου το tablet που ονειρευόσουν. Τα deals που σε περιμένουν είναι εκπληκτικά και το κέρδος σου θα είναι ακόμα μεγαλύτερο σε συνδυασμό με το επιπλέον όφελος. Μην ξεχνάς, από 08/07 έως και 14/07 για αγορές αξίας €249 και άνω, κερδίζεις επιπλέον όφελος 15% €πιστροφή με χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Επισκέψου σήμερα κιόλας ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή μπες στο germanos.gr και κάνε τις αγορές σου στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

*Εξαιρούνται όλα τα Apple προίοντα και οι κονσόλες PS5®. Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.