Νέο ξεκίνημα Back to School με το δικό σου τρόπο: Με νέο laptop και τριπλό όφελος!

1 εβδομάδα πριν
kid at school with laptop

Το νέο ξεκίνημα των σχολείων και των σχολών με την εποχή του Back to School έχει πάψει εδώ και χρόνια να είναι συνυφασμένη αποκλειστικά με τα «παραδοσιακά» σχολικά είδη. Τα τετράδια και η γραφική ύλη έχουν συμπληρωθεί πλέον από laptops και το απαραίτητο λογισμικό έτσι ώστε οι μαθητές να είναι σε θέση να ψυχαγωγηθούν, να μείνουν σε επαφή με τους φίλους τους και κυρίως να αποκτήσουν πρόσβαση στην πληροφορία ενώ παράλληλα θα εξοικειώνονται με τον κόσμο της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Ως εκ τούτου, το νούμερο ένα ζητούμενο για γονείς και μαθητές τις μέρες που διανύουμε, είναι η εύρεση ενός laptop αρκούντως ισχυρού, με όσο το δυνατόν χαμηλότερο βάρος και πιο συμπαγές design και βέβαια σε φιλική τιμή. Με λίγα λόγια, ακριβώς ό,τι προσφέρει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ!

Και τώρα μπορείς να επωφεληθείς με 20% cashback εφόσον κάνεις την αγορά σου με κάρτα Payzy! Και όχι μόνο, θα έχεις και δώρο αξίας 69,90€ αλλά και 4 χρόνια δωρεάν εγγύηση επιλέγοντας laptop αξίας 399€ και άνω. Φυσικά υπάρχει πάντα η δυνατότητα να το εξοφλήσεις έως και σε 48 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας (εναλλακτικά έως και σε 36 δόσεις χωρίς κάρτα με το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς 12,60%). Και φυσικά με κάθε αγορά συλλέγεις πόντους στο πρόγραμμα επιβράβευσης ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Laptops HP με εκπληκτικό τριπλό όφελος!

Τριπλό όφελος με την αγορά laptop; Ναι, σωστά!

Laptop με έξτρα cashback, έξτρα εγγύηση και έξτρα δώρο

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ σε περιμένει μία μεγάλη γκάμα laptops αξίας 399€ και άνω με τριπλό όφελος:

  1. Με χρήση κάρτας payzy by COSMOTE, επιπλέον 20% cashback (για αγορές 2-12 Σεπτεμβρίου 2024) με μέγιστο cashback €200 για αγορές μέσω germanos.gr ή φυσικών καταστημάτων.
  2. Δώρο το ασύρματο ποντίκι TRUST Primo και ο εξωτερικός δίσκος INTENSO SSD 512 GB συνολικής αξίας €69,99 (για αγορές 1-31 Σεπτεμβρίου 2024).
  3. Δωρεάν εγγύηση τεσσάρων ετών με την αγορά κάθε laptop (για αγορές 1-30 Σεπτεμβρίου 2024). Απαιτείται ενεργοποίηση σε φυσικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ εντός 14 ημερών από την αγορά και εξαιρούνται τα laptops MICROSOFT Surface και DELL καθώς και τα HP ProBook 450, HP ProBook 455, HP EliteBook 655 (Ryzen 5) και HP EliteBook 675 (Ryzen 7).

Κι αν θες μερικές προτάσεις, εδώ είμαστε για να σου δώσουμε ιδέες:

LENOVO IdeaPad Slim 3 (Ryzen 5 7520U/16GB/512GB)

Ένα laptop κομψό, με υπέροχο στυλ αλλά και μικρές διαστάσεις για να ακολουθεί τον μαθητή παντού. Με σπουδαία ποιότητα εικόνας και ήχο Dolby Audio, το LENOVO IdeaPad Slim 3 (Ryzen 5 7520U/16GB/512GB) είναι σε θέση να χαρίσει εκπληκτικές εμπειρίες ψυχαγωγίας, αποδίδοντας παράλληλα ταχύτατα, ακόμα κι όταν οι συνθήκες ζορίζουν. Τρέχει τα Windows 11 Home S ενώ φορτίζει ταχύτατα μέσω USB Type-C, με 15 λεπτά φόρτισης να αρκούν για δύο ώρες χρήσης (τη στιγμή που η συνολική του αυτονομία αγγίζει τις 10 ώρες).

ACER Aspire 3 (Ryzen 7 5700U/16GB/512GB)

Ισχυρό και αποτελεσματικό, το ACER Aspire 3 (Ryzen 7 5700U/16GB/512GB) είναι ιδανικό για τους μαθητές που έχουν υψηλές απαιτήσεις σε ό,τι έχει να κάνει με την απόδοση του laptop τους. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής AMD σε συνδυασμό με τα 16 GB RAM και τον SSD χαρίζουν σπουδαίες ταχύτητες απόκρισης, ενώ η οθόνη των 15,6 ιντσών δεν είναι ότι χαρίζει ζωηρά χρώματα σε φυσικούς τόνους αλλά διαθέτει και τεχνολογία Acer BlueLightShield για πρόσθετη φροντίδα ματιών.

ASUS VivoBook 15 (Core i7-12700H/16GB/512GB)

Συμπαγές αλλά ανθεκτικό (αντέχει σε αντίξοες συνθήκες και πληροί άλλωστε τις απαιτήσεις του προτύπου MIL-STD-810H), το ASUS VivoBook 15 είναι ένα laptop που τα καταφέρνει εξίσου καλά σε όλα. Η οθόνη του περιστρέφεται κατά 180 μοίρες για άνετη συνεργασία ενώ το λεπτό της πλαίσιο (NanoEdge γαρ) θα σου επιτρέψει να εστιάσεις στο περιεχόμενο. Έχει ηχεία SonicMaster με υποστήριξη DTS ενώ διαθέτει επεξεργαστή Core i7 για απόδοση που χτυπάει κόκκινο.

LENOVO IdeaPad Slim 3 (Core i5-12450H/16GB/512GB)

Αυτό που κλέβει την παράσταση στο LENOVO IdeaPad Slim 3 είναι το στυλ του. Ένα αεράτο laptop με εντυπωσιακά λεπτό προφίλ (17,9 χιλ. μόλις), πρόκειται για μία εξαίρετη λύση που θα ακολουθήσει τον κάτοχό του όπου κι αν πάει. Φυσικά μόλις εκείνος αντιληφθεί τις αστείρευτες δυνατότητές του (βλ. απόδοση κατά το multitasking, επιδόσεις σε απαιτητικές εφαρμογές, ψυχαγωγία με υπέροχα χρώματα και ήχο Dolby Audio), είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα το εκτιμήσει ακόμα περισσότερο.

Και αν είσαι φοιτητής και ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις την ακαδημαική σου πορεία, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει την καλύτερη πρόταση για σένα!

Laptop HP με υποδοχή κάρτας SIM (για απρόσκοπτη δικτύωση, ακόμα κι όταν ο χρήστης βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο χωρίς την ανάγκη για κάλυψη Wi-Fi) και αυτά με τριπλό όφελος.

  1. Κατ’ αρχάς έχεις υπερ-επιδότηση €350 (για αγορές 1-30 Σεπτεμβρίου). Τι σημαίνει αυτό; Ότι με την απόκτηση του προγράμματος WHAT'S UP STUDENT ΚΑΡΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, θα αποκτήσεις το laptop HP με υποδοχή κάρτας SIM που προτιμάς κατά €350 φθηνότερα από την αρχική του τιμή.
  2. Αν μάλιστα χρησιμοποιήσεις και κάρτα payzy by COSMOTE, τότε θα πάρεις επιπλέον 20% cashback (για αγορές 2-12 Σεπτεμβρίου 2024), με μέγιστο ποσό cashback €200 για αγορές με payzy είτε στο germanos.gr, είτε σε φυσικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
  3. Και επειδή το όφελος είναι τριπλό, ο ΓΕΜΑΝΟΣ σου κάνει δώρο με την αγορά κάθε laptop αξίας €399 και άνω, ένα πακέτο που περιλαμβάνει το ασύρματο ποντίκι TRUST Primo και τον εξωτερικό δίσκο INTENSO SSD 512 GB (για αγορές 1-31 Σεπτεμβρίου 2024) συνολικής αξίας €69,90. Όχι κι άσχημα, έτσι;

Για να σου δώσουμε ιδέες μάλιστα σχετικά με τα laptops που καλύπτονται από την παραπάνω… τριπλέτα προσφορών, επιλέξαμε δύο μοντέλα της HP που μόνο απαρατήρητα δεν περνούν.

HP ProBook 450 G10 (Core i5-1335U/16GB/512GB)

Ένα laptop που ξεχωρίζει για τον premium χαρακτήρα του, το HP ProBook 450 G10 υιοθετεί στιβαρή κατασκευή που του επιτρέπει να αντέχει στην απαιτητική καθημερινή χρήση (ό,τι πρέπει δηλαδή για τη… μαθητική ζωή που περιλαμβάνει κάμποσες μετακινήσεις, βάλε-βγάλε σε τσάντες κλπ). Πληροί άλλωστε και τις προδιαγραφές του αμερικανικού στρατιωτικού προτύπου MIL-STD-810H έχοντας υποβληθεί σε 19 δοκιμασίες αντοχής. Έρχεται με οθόνη IPS 15,6 ιντσών Full HD ανάλυσης με χαμηλές εκπομπές βλαβερής μπλε ακτινοβολίας για ξεκούραστη χρήση και σπουδαίες εμπειρίες θέασης. Στο εσωτερικό του κρύβει τον επεξεργαστή 10 πυρήνων της INTEL, Core i5-1335U τον οποίο πλαισιώνουν 16 GB RAM για άνετο multitasking και δίσκος SSD χωρητικότητας 512 GB για άμεση απόκριση από την εκκίνηση ως τον τερματισμό.

HP ProBook 455 G10 (Ryzen 7 7730U, 16GB, 512 GB)

Για τους μαθητές που αναζητούν ένα σύστημα συμπαγές, αξιόπιστο, ανθεκτικό και ισχυρό, ικανό να τους καλύψει σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς τους, η HP έχει την απόλυτη πρόταση με το HP ProBook 455 G10. Ενσωματώνει επεξεργαστή (Ryzen 7 7730U οκτώ πυρήνων με μέγιστη συχνότητα 4,5 GHz, αρχιτεκτονικής Zen 3) και γραφικά (Radeon Graphics με οκτώ πυρήνες, AMD FreeSync και OpenGL 4.6) της AMD, 16 GB ταχύτατης RAM και δίσκο SSD 512 GB, ενώ προσφέρει υπέροχες εμπειρίες ήχου και εικόνας χάρη στην οθόνη Full HD IPS 15,6 ιντσών (με περιορισμένες εκπομπές βλαβερής μπλε ακτινοβολίας) και τα διπλά ηχεία. Είναι τέλειο για βιντεοκλήσεις και τηλεδιασκέψεις χάρη στην κάμερα 720p και τη διπλή διάταξη μικροφώνων, ενώ διαθέτει και μεγάλη αυτονομία έξτρα ευελιξία.

Laptops για back to school καταστάσεις μόνο στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Φέτος κάνε νέο ξεκίνημα με τον δικό σου τρόπο! Μόνο εδώ θα βρεις Back to School προτάσεις laptop όλων των μεγάλων κατασκευαστών με 3πλο όφελος και φυσικά έχοντας πάντα δίπλα σου το εξειδικευμένο προσωπικό μας που θα σου λύσει κάθε απορία προκειμένου να κάνεις τη σωστή επιλογή.

Καλή σχολική χρονιά!