Ο απόλυτος Πασχαλινός οδηγός αγοράς για gadgets και wearables

2 έτη πριν
Wearables

Το Πάσχα βρίσκεται προ των πυλών και η εποχή… μυρίζει δώρα! Είτε ψάχνεις για κάτι cool και φευγάτο για να πάρεις ως νονός ή νονά στο βαφτιστήρι σου, είτε για ένα έξυπνο και προσεγμένο δώρο για κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο -ή για ‘σένα τον ίδιο/την ίδια- τα wearables και τα gadgets αποτελούν μια κατηγορία που δεν περνά απαρατήρητη. Προτάσεις φευγάτες αλλά και χρήσιμες, ικανές να αλλάξουν, η καθεμία με τον τρόπο της, την καθημερινότητα του χρήστη αλλά και οικονομικά προσιτές για να μη «ματώσεις» κάνοντας τα ψώνια σου. Έλα να δούμε ορισμένα από τα καλύτερα gadgets και wearables που θα βρεις σε σούπερ τιμές στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr, έτσι όπως τα διαλέξαμε εμείς για ‘σένα!

Ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi Mi Essential

Κομψό, ευέλικτο και οικονομικό, το ηλεκτρικό πατίνι Mi Essential της Xiaomi είναι τέλειο για γρήγορες και ασφαλείς μετακινήσεις στους δρόμους της πόλης και όχι μόνο. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο αεροπορικού τύπου, αντέχει στη σκληρή καθημερινή χρήση ζυγίζοντας μόλις 12 κιλά, κάτι που σε συνδυασμό με τον μηχανισμό γρήγορης αναδίπλωσης (δε χρειάζονται παραπάνω από τρία δευτερόλεπτα) καθιστά τη μεταφορά του πανεύκολη υπόθεση. Είναι εξοπλισμένο με E-ABS στον μπροστινό τροχό και δισκόφρενο στον πίσω, ενώ αμφότεροι διαθέτουν πνευματικά λάστιχα 8,5 ιντσών. Το μοτέρ των 500 W του επιτρέπει να προσεγγίζει ταχύτητες έως και 20 χλμ/ώρα με τη μίνιμαλ επιφάνεια ελέγχου και το συνοδευτικό app να προσφέρουν μία εμπειρία χρήσης τελευταίας γενιάς.

Smartwatch Garmin Lily Classic Edition

Με κλασικό σχεδιασμό και premium αέρα χάρη στην υψηλή αισθητική και τα κορυφαία υλικά κατασκευής του, το Garmin Lily Classic Edition είναι ένα μοντέρνο smartwatch που κάνει τη διαφορά. Διαθέτει εναλλάξιμα λουράκια με δερμάτινη επιλογή, ζυγίζει ελάχιστα και προσφέρει τέλεια εφαρμογή στον καρπό. Παρακολουθεί μια σειρά από δείκτες όπως στρες, καρδιακό παλμό, ενέργεια σώματος, ρυθμό αναπνοής και ποιότητα ύπνου, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εικόνα κατάστασης οργανισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Υποστηρίζει έξυπνες ειδοποιήσεις και προβολή ημερολογίου, ενώ είναι πλαισιωμένο από εφαρμογές καταγραφής άσκησης για αποτελεσματικότερη προπόνηση.

Ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi Mi 3

Για εκείνους που θέλουν ένα πραγματικά ισχυρό πατίνι, έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση της καθημερινότητας, το Xiaomi Mi 3 είναι ό,τι πρέπει. Ιδανικό για όσους μετακινούνται πολύ, η εν λόγω πρόταση προσφέρει αυτονομία έως και 30 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση. Το πανίσχυρο μοτέρ των 600 W αποδίδει τελική ταχύτητα 25 χλμ/ώρα ενώ το σώμα από αλουμίνιο αεροπορικού τύπου συνδυάζει το χαμηλό βάρος με την υψηλή ανθεκτικότητα. Το Xiaomi Mi 3 διπλώνει πανεύκολα σε τρεις κινήσεις ενώ με τη στρατηγικά τοποθετημένη μπαταρία του, επιτυγχάνει φοβερή πρόσφυση. Στη διάθεση του χρήστη βρίσκονται τρεις ρυθμίσεις ταχύτητας με εύκολη μεταξύ τους εναλλαγή τη στιγμή που το διπλό δισκόφρενο στον πίσω τροχό ενισχύει το ασφαλές προφίλ του πατινιού.

Smartwatch Garmin Venu 2

Το smartwatch που θα… ερωτευτούν με την πρώτη ματιά οι φίλοι της γυμναστικής και των δραστηριοτήτων. Το Garmin Venu 2 προσφέρει πλήρη καταγραφή δεδομένων υγείας και φυσικής κατάστασης. Έρχεται με περισσότερα από 25 προεγκατεστημένα sports apps, ενσωματώνοντας παράλληλα animated προγράμματα για να γίνει ο τέλειος ψηφιακός personal coach. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του θα φιλοξενήσει μουσικά κομμάτια και podcasts για γυμναστική έτσι ώστε να μη χρειάζεται το smartphone, με το Garmin Pay να αναλαμβάνει τις ανέπαφες συναλλαγές καταργώντας ουσιαστικά το πορτοφόλι. Η φωτεινή AMOLED οθόνη χαρίζει μία ευχάριστη και άνετη εμπειρία χρήσης, με τις 11 μέρες διάρκειας μπαταρίας να είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi Mi Pro 2

Το απόλυτο ηλεκτρικό πατίνι για ‘κείνους που θέλουν απλά το καλύτερο. Το Xiaomi Mi Pro 2 είναι το δώρο που το βαφτιστήρι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα θυμούνται για χρόνια! Ένα μέσο μεταφοράς που θα αλλάξει άρδην τον τρόπο που κινείται κάποιος στους γεμάτους κίνηση δρόμους της πόλης, το Mi Pro 2 προσφέρει εκπληκτικά μεγάλη αυτονομία 45 χιλιομέτρων και μέγιστη ταχύτητα 25 χλμ/ώρα -απόρροια του μοτέρ των 600 W. Η ακριβής ταχύτητά του προσαρμόζεται μεταξύ τριών ρυθμίσεων ενώ το σύστημα ανάκτησης ενέργειας τελευταίας γενιάς, μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική για… XL αντοχές! Σε αυτά πρόσθεσε τους πνευματικούς τροχούς των 8,5 ιντσών, τον μηχανισμό αναδίπλωσης τριών κινήσεων και το μέγιστο βάρος των 100 κιλών και έχεις μία πρόταση χωρίς αντίπαλο!

Smartwatch Garmin Venu 2S

Με μίνιμαλ αλλά εξαιρετικά καλαίσθητο design, το Garmin Venu 2S είναι ένα πραγματικό κομψοτέχνημα. Η πολυτελής κατασκευή του δε δίνει επ’ ουδενί την εντύπωση πως πρόκειται για smartwatch. Αντιθέτως, ο premium αέρας του ταιριάζει με κάθε look, ακόμα και τα πλέον επίσημα, με την AMOLED οθόνη να κλέβει την παράσταση. Το Venu 2S έρχεται με μια σειρά sports apps που αναλαμβάνουν να καταγράψουν κάθε μορφή άσκησης. Ταυτόχρονα οι προηγμένοι του αισθητήρες παρακολουθούν από την ενέργεια σώματος και τα επίπεδα στρες, μέχρι τον έμμηνο κύκλο και την ενυδάτωση, δίνοντας μια πληρέστατη εικόνα της κατάστασης του οργανισμού. Το Garmin Connect προσφέρει πρόσβαση σε μία ολοζώντανη online κοινότητα, το Garmin Pay αναλαμβάνει να ρυθμίσει τα των ανέπαφων συναλλαγών ενώ, τέλος, το Connect IQ Store είναι γεμάτο με νέα faces και apps που θα εκτοξεύσουν τη λειτουργικότητα του Venu 2S.

Ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi Mi 1S

Ακόμα μία premium πρόταση από την ηγέτιδα -και- στα ηλεκτρικά πατίνια, Xiaomi. Το Mi 1S είναι συμπαγές και ανθεκτικό, κατασκευασμένο από αλουμίνιο αεροπορικού τύπου και με έξυπνο μηχανισμό αναδίπλωσης που επιτρέπει το… πακετάρισμά του μέσα σε μόλις τρία δευτερόλεπτα. Προσφέρει αυτονομία 30 χιλιομέτρων με τελική ταχύτητα 25 χλμ/ώρα, έρχεται με E-ABS στον μπροστινό τροχό και δισκόφρενο στον πίσω, ενώ ζυγίζει μόλις 12,5 κιλά. Η Xiaomi το έχει εφοδιάσει με σύστημα ανάκτησης ενέργειας, με το πάνελ ελέγχου που βρίσκεται στο τιμόνι του, να κρατά τον χρήστη ενήμερο με όλες τις απαραίτητες για τη διαδρομή του πληροφορίες.

Smartwatch Garmin Lily Sport Edition

Το Garmin Lily Sport Edition είναι το smartwatch που θα λατρέψει η βαφτιστήρα σου! Κομψό και θελκτικό που αποτελεί πραγματικό statement, χωρίς όμως να… φοβάται τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Με μια πρώτη ματιά, όπως και το Classic Edition, το Lily Sport Edition δε δίνει καν την εντύπωση ενός smartwatch. Το στρογγυλό του καντράν με το πολυτελές φινίρισμα ταιριάζει με κάθε εμφάνιση, τη στιγμή που το μικρό του μέγεθος (μόλις 34 χιλ.) του επιτρέπει να περνά ουσιαστικά απαρατήρητο. Μετρά την ενέργεια του σώματος, τα επίπεδα στρες και τον καρδιακό παλμό, ενημερώνει σε περίπτωση αφυδάτωσης, παρακολουθεί τον έμμηνο κύκλο και αξιολογεί μέχρι και την ποιότητα του ύπνου.