Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ γιορτάζει μαζί σου την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών

3 μήνες πριν
young guy using smartphone

Καθεμία από τις 217 Παγκόσμιες Ημέρες που έχει αναγνωρίσει ο ΟΗΕ παίζει τον δικό της ρόλο στην παγκόσμια ιστορία, τις επιστήμες, τις τέχνες, τον πολιτισμό και την κουλτούρα. Ανάμεσα σε όλες αυτές υπάρχει και μία που μιλά στην καρδιά των φίλων της τεχνολογίας. Πρόκειται για την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών και Κοινωνίας της Πληροφορίας (ή Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών όπως έχει επικρατήσει να αναφέρεται χάριν συντομίας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 17 Μαΐου, επιδιώκοντας την ενημέρωση του κοινού όσον αφορά στις προοπτικές που μπορεί να έχει η χρήση του διαδικτύου και άλλων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Σαν bonus fact, στις 17 Μαΐου του 1865 υπογράφθηκε η πρώτη Διεθνής Σύμβαση Τηλεγραφίας, βάσει της οποίας συστάθηκε η Διεθνής Ένωση Τηλεγραφίας.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει την επικοινωνία στο DNA του και γιορτάζει αυτή την τόσο ιδιαίτερη ημέρα δίνοντάς σου έξυπνες λύσεις για την επικοινωνία σου. Τι θα ‘λεγες να ρίχναμε μια ματιά σε deals κορυφαίων προϊόντων που σε περιμένουν στον ΓΕΡΜΑΝΟ για να γιορτάσεις κι εσύ την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών έτσι όπως της αρμόζει;

PHILIPS 65PUS7608/12 65”

Η smart TV που έψαχνες για το σαλόνι σου! Στις 65 ίντσες, η PHILIPS 65PUS7608 65" υποστηρίζει Dolby Atmos και Dolby Vision για να σου προσφέρει κινηματογραφικές συγκινήσεις, ούσα παράλληλα μία άψογη επιλογή για τους gamers με HDMI 2.1, ALLM και VRR. Στην τιμή που σε περιμένει, η αγορά της είναι no brainer: την παίρνεις και φεύγεις!

PHILIPS 43PUS8118/12 43”

Ζήσε μοναδικές εικόνες χάρη στην τεχνολογία Ambilight της PHILIPS. Η 43PUS8118 43 ιντσών διαθέτει έξυπνο φωτισμό LED στις τρεις πλευρές της ο οποίος προσαρμόζεται στο περιεχόμενο που παρακολουθείς, δημιουργώντας μία ανεπανάληπτη λάμψη και χαρίζοντας καθηλωτικές εμπειρίες. Με Dolby Vision, HDR 10+ και HLG, οι εικόνες θα είναι πιο ζωηρές από ποτέ.

Τηλεοράσεις αξίας 999€ και άνω με έκπτωση 150€

Έχεις βάλει στο μάτι μια premium επιλογή σε smart TV. Αλλά θες και πακέτο COSMOTE TV. Σε έχουμε! Με την αγορά οποιασδήποτε τηλεόρασης αξίας €999 και άνω από κατάστημα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε συνδυασμό με μία νέα σύνδεση COSMOTE TV Streaming (Cinema Pack 12μηνης διάρκειας ή Sports/Full Pack 24μηνης διάρκειας), COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου (Cinema Pack 12μηνης διάρκειας ή Sports/Full Pack 24μηνης διάρκειας) ή COSMOTE DP & TV (Cinema/Full Pack 24μηνης διάρκειας) θα έχεις έκπτωση €150! Σημείωσε ότι η προσφορά ισχύει μόνο εφ’ όσον πραγματοποιήσεις την αγορά σου αποκλειστικά σε ένα φυσικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

APPLE iPhone 13 5G

Ποτέ άλλοτε η αγορά ενός iPhone δεν ήταν τόσο προσιτή και μάλιστα με δυνατότητα εξόφλησης έως και σε 36 άτοκες δόσεις. Επικοινώνησε με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, σέρφαρε και αιχμαλώτισε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σου απολαμβάνοντας την αστραπιαία εμπειρία του επεξεργαστή A15 Bionic και την κρυστάλλινη εικόνα της οθόνης Super Retina XDR των 6,1 ιντσών.

XIAOMI Redmi Note 12

Με χαρακτηριστικά ναυαρχίδας αλλά τιμή entry level, το Redmi Note 12 είναι μία από τις πιο… smart επιλογές smartphone που μπορείς να κάνεις. Διαθέτει οθόνη AMOLED FHD+ 6,67 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης έως 120 Hz, 4 GB RAM, 128 GB αποθηκευτικού χώρου και τριπλή κάμερα 50 MP για μία σούπερ εμπειρία χρήσης.

SAMSUNG Galaxy S23 FE 5G

Αν αναζητάς ένα high-end smartphone στην τιμή ενός budget, το βρήκες. Το SAMSUNG Galaxy S23 FE 5G με τη Dynamic AMOLED 2X 6,4 ιντσών στα 120 Hz, τα 8 GB RAM και τα 128 GB αποθηκευτικού χώρου, την τριπλή κάμερα 50 MP και την ταχεία ενσύρματη και ασύρματη φόρτιση, σε περιμένει από €679 στα μόλις €149 με τη μετατροπή του καρτοκινητού σου σε COSMOTE Gigamax Unlimited.

LENOVO Tab M8 4th Gen

Tablet: η συσκευή που θα σου επιτρέψει να εξερευνήσεις τον μαγικό κόσμο του ίντερνετ, να μείνεις σε επαφή με φίλους και συγγενείς και να ψυχαγωγηθείς όπως εσύ θες. Το αποκλειστικό LENOVO Tab M8 είναι μία εξαιρετικά ευέλικτη πρόταση με 4 GB RAM, 64 GB αποθηκευτικού χώρου και 4G συνδεσιμότητα. Θα το αποκτήσεις στα €109 με όφελος €40,90 και μαζί θα έχεις θήκη και προστασία οθόνης.

SAMSUNG Galaxy Tab S6 Lite

Το Galaxy Tab S6 Lite (2024) 4/64GB αποτελεί μία επιλογή που συνδυάζει τη λειτουργικότητα που προσφέρουν οι συσκευές της SAMSUNG με τη φορητότητα ενός tablet με Full HD+ οθόνη 10,4 ιντσών, νέο ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή και μαζί S Pen. Εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, τρομερή εμπειρία χρήσης και το καλύτερο; Αντί για €349, μπορείς να το αποκτήσεις δωρεάν μετατρέποντας το καρτοκινητό σου σε σύνδεση COSMOTE Gigamax Unlimited.

JBL Tune 230NC

Για να μη χάσεις ποτέ ξανά επεισόδιο του αγαπημένου σου podcast, για να παίζεις στο repeat την playlist που έφτιαξες και για να απολαμβάνεις κρυστάλλινες συνομιλίες χάρη στο σύστημα ANC και τα τέσσερα μικρόφωνα, η επιλογή είναι μία: JBL Tune 230NC. Με αυτονομία 40 ωρών και τιμή έκπληξη, μην το σκέφτεσαι.

SAMSUNG Galaxy Watch6 4G

Με σχεδιασμό από ανοξείδωτο ατσάλι, οθόνη αφής Super AMOLED για τέλεια εικόνα ακόμα και κάτω από τις ακτίνες του ήλιου και προηγμένη παρακολούθηση υγείας, απόρροια του συνδυασμού αισθητήρων τελευταίας γενιάς και εξειδικευμένου λογισμικού, το SAMSUNG Galaxy Watch6 είναι μία από τις καλύτερες επιλογές smartwatch που μπορείς να κάνεις. Από €279, θα το πάρεις δωρεάν μετατρέποντας το καρτοκινητό σου σε COSMOTE Gigamax Unlimited.

LENOVO IdeaPad Slim 3

Θέλεις laptop λεπτό, ελαφρύ αλλά και ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ζόρικης καθημερινότητάς σου; Το IdeaPad Slim 3 είναι ό,τι πρέπει. Με Ryzen 5 7530U, 8 GB RAM, σκληρό SSD 512 GB και βάρος μόλις 1,62 κιλά, μιλάμε για ένα υπερφορητό laptop σε φοβερή τιμή, ιδανικό για όσους βρίσκονται συνέχεια στον δρόμο.

Nintendo Switch + Δώρο Mario Kart 8 Deluxe

Καλοκαίρι έρχεται, έξω θα είσαι αλλά το gaming… παραμένει gaming! Εξοπλίσου καταλλήλως λοιπόν με το handheld της NINTENDO. Το NINTENDO Switch θα σου επιτρέψει να παίξεις τόσο από την άνεση του καναπέ και της τηλεόρασης, όσο και απ’ όπου αλλού βρίσκεσαι. Αγόρασέ το από τον ΓΕΡΜΑΝΟ και πάρε δώρο το Mario Kart 8 Deluxe.

TP-LINK Deco S7 Mesh Wi-Fi System 3-Pack

Επικοινωνία σημαίνει καλή κάλυψη Wi-Fi σε όλο το σπίτι. Για τον σκοπό αυτό, η τεχνολογία mesh βρίσκεται στη διάθεσή σου και δεν υπάρχει καλύτερη λύση από το TP-LINK Deco S7. Με κάλυψη έως και 520 τ.μ. και ταυτόχρονη σύνδεση πάνω από 100 συσκευών, αποτελεί το σύστημα στο οποίο θα βασίσεις άφοβα το smart home σου. Το εν λόγω τριπλό πακέτο είναι το τέλειο πρώτο βήμα.

PANASONIC KX-TGC250GRB

Τι πιο χαρακτηριστικό για την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών από ένα… τηλέφωνο; Το ασύρματο KX-TGC250GRB της PANASONIC θα σου προσφέρει την αναβάθμιση που σκεφτόσουν για χρόνια να κάνεις στη συσκευή τηλεφώνου στο σπίτι. Έρχεται με φωτιζόμενη οθόνη 1,6 ιντσών, προσφέρει ανοιχτή ακρόαση και υποστηρίζει φραγή εισερχόμενων κλήσεων έως και για 30 αριθμούς. Θα το κάνεις δικό σου σε λευκό, ασημί ή μαύρο χρώμα.

Δυνατά deals για την Ημέρα Τηλεπικοινωνιών

Η επικοινωνία είναι σημαντική και το γιορτάζουμε με έξυπνες λύσεις για κάθε σου ανάγκη. Ενόψει την Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών σε περιμένουμε με δυνατά deals για το διάστημα 17/5-22/05 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Μην περιμένεις άλλο!