Οδηγός χριστουγεννιάτικων δώρων: Για το παιδί

2 έτη πριν
Δώρα Χριστουγέννων για παιδιά

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή των παιδιών! Γέλια, χαρές, παιχνίδι μα και δώρα, πολλά δώρα! Κάθε καλό παιδί άλλωστε περιμένει τις μέρες των εορτών προκειμένου να… εκφράσει τις επιθυμίες του στον Άγιο Βασίλη και να ζητήσει τα δώρα που ονειρεύεται. Στη δε λίστα του, η τεχνολογία έχει αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού οι πρώτες θέσεις της μοιάζουν «καπαρωμένες» από ηλεκτρονικές συσκευές και gadgets. Για να μην έχεις όμως καμία αμφιβολία ως προς τι θα κάνει το παιδί ευτυχισμένο φέτος τα Χριστούγεννα, ψάξαμε και βρήκαμε για λογαριασμό σου τα καλύτερα δώρα γι’ αυτό! Εσύ απλά επίλεξε όποιο πιστεύεις πως ανταποκρίνεται καλύτερα στα γούστα του και την τσέπη σου και δες το ευτυχισμένο!

Lenovo Tab M7 3rd Gen

Συμπαγές και λειτουργικό, το Lenovo Tab M7 3rd Gen είναι ένα παράθυρο σε έναν νέο, συναρπαστικό κόσμο για το παιδί. Απόλυτα ασφαλές όσον αφορά στη χρήση από τα μικρότερα σε ηλικία μέλη της οικογένειας, το tablet της Lenovo τρέχει Android 11 Go Edition, ενσωματώνοντας μεταξύ άλλων και το Google Kids Space, ένα προστατευμένο περιβάλλον μέσα από το οποίο το παιδί θα έχει τη δυνατότητα να εξερευνήσει, να ψυχαγωγηθεί, να παίξει και να μάθει με απόλυτη ασφάλεια, έχοντας πρόσβαση σε περισσότερα από 10.000 apps, εκατοντάδες βιβλία και χιλιάδες βίντεο στο YouTube Kids. Τα δε εργαλεία γονικού ελέγχου θα σου επιτρέψουν να έχεις πλήρη εικόνα του διαθέσιμου περιεχομένου και λειτουργιών ανά πάσα στιγμή. Κατά τα άλλα το Tab M7 3rd Gen διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2 GHz πλαισιωμένο από 2 GB RAM, 32 GB ενσωματωμένης μνήμης με υποστήριξη καρτών microSD και HD οθόνη 7 ιντσών για μία άνετη και ευχάριστη εμπειρία χρήσης χωρίς κολλήματα!

JBL JR310

Τα ενσύρματα ακουστικά JR310 της JBL είναι ειδικά φτιαγμένα για χρήση από παιδιά! Δεν είναι μόνο ο υπέροχος συνδυασμός χρωμάτων (το κόκκινο και το μπλε δημιουργούν ένα υπέροχο αποτέλεσμα που κερδίζει τις εντυπώσεις) αλλά και οι λειτουργίες τους. Είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε ο ήχος τους να μην ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 85 dB, καθιστώντας τα απόλυτα ασφαλή για τα ευαίσθητα, παιδικά αυτάκια. Την ίδια στιγμή, τα μαλακά μαξιλαράκια και η ευέλικτη στέκα προσφέρουν άνετη εφαρμογή και σταθερό κράτημα, χωρίς να δημιουργούν εφίδρωση ή να δημιουργούν πίεση. Τα ακουστικά JR310 διαθέτουν μάλιστα και ενσωματωμένο μικρόφωνο δίνοντας στο παιδί τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσει για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης καθώς επίσης και για να μείνει σε επαφή με φίλους και συγγενείς συνομιλώντας καθαρά μαζί τους. Διαθέτουν συμπαγές, αναδιπλούμενο design με flat καλώδιο για λιγότερα μπερδέματα, ενώ έρχονται με σετ αυτοκόλλητων από τη JBL για ακόμα πιο fun look!

FIFA 22

Αν θες να πας σε κάτι σίγουρο, τότε πίστεψέ μας, το FIFA 22 είναι η επιλογή με το μικρότερο ρίσκο! Η σειρά που λατρεύουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου είναι και πάλι εδώ με το φετινό της «επεισόδιο», έτοιμη να χαρίσει αξέχαστες συγκινήσεις. Σε τελική ανάλυση τι μπορεί να συγκριθεί με ένα γκολ στο 90’; Το FIFA 22 διαθέτει βελτιωμένα γραφικά και μεγαλύτερο ρεαλισμό. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι το κάτι άλλο με το κοινό να έχει ενεργό ρόλο και τους παίκτες να συμπεριφέρονται ακριβώς όπως στην πραγματικότητα. Το όλο feeling είναι τόσο εντυπωσιακό που θυμίζει αγώνα που μεταδίδει η τηλεόραση! Οι παίκτες κινούνται με εκπληκτική φυσικότητα και πλαστικότητα τόσο με όσο και χωρίς τη μπάλα, οι ντρίπλες τους είναι το κάτι άλλο ενώ το ίδιο ισχύει και με τις αντιδράσεις τους -διαμαρτυρίες, πανηγυρισμοί κλπ. Στα παραπάνω πρόσθεσε την τρομερή δουλειά που έχει γίνει με τα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών των μεγαλύτερων ομάδων, τα άπειρα modes και τα δικαιώματα των διοργανώσεων της UEFA και δε θες τίποτε άλλο!

TCL Tab 10s

Εύχρηστο και ευέλικτο, το tablet TCL Tab 10s θα γίνει ο καλύτερος φίλος του παιδιού! Διαθέτει μία σπουδαία οθόνη 10,1 ιντσών και WUXGA ανάλυσης (1920x1200 pixels) με πιστοποίηση προστασίας από την επιβλαβή μπλε ακτινοβολία, προσφέροντας μία υπέροχη και άνετη εμπειρία θέασης σε browsing, streaming και gaming. Το ενσωματωμένο Kids Mode με τα προηγμένα στοιχεία γονικού ελέγχου δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον για το παιδί, με τον γονιό να έχει τη δυνατότητα να ορίσει κωδικό πρόσβασης, επιτρεπόμενα sites και διαλείμματα χρήσης σε καθορισμένο χρόνο. Παράλληλα το παιδί περνά ευχάριστα μέσα από ένα περιβάλλον σχεδιασμένο ειδικά για εκείνο και έχοντας πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα διασκεδαστικών, εκπαιδευτικών εφαρμογών που θα του εξάψουν τη φαντασία και θα του κινήσουν την περιέργεια όσον αφορά στις επιστήμες, την τεχνολογία, τις τέχνες και τα μαθηματικά. Το TCL Tab 10s έρχεται με θηριώδη μπαταρία 8000 mAh για να μην καθυστερήσετε ποτέ ξανά με την οικογένεια ψάχνοντας τον φορτιστή πριν φύγετε από το σπίτι.

Urbanglide Kids Electric Scooter Ride 55

Αν αναζητάς ένα ασφαλές και αξιόπιστο πατίνι για το παιδί, το Urbanglide Kids Electric Scooter Ride 55 είναι ό,τι πρέπει. Προσφέρει μέγιστη ταχύτητα 10 χλμ/ώρα, έτσι ώστε να ικανοποιεί και τον γονιό αλλά και το παιδί. Διαθέτει τροχούς 5,5 ιντσών μπροστά και 4,7 ιντσών πίσω για ομαλή κίνηση ενώ προσφέρει αυτονομία 40 λεπτών -αρκετή ως το τέλος της βόλτας! Η δε μπαταρία των 4500 mAh φορτίζει μέσα σε οκτώ ώρες. Με σκελετό αλουμινίου και στιβαρή κατασκευή που του επιτρέπει να αντέχει στην απαιτητική καθημερινή χρήση, το ηλεκτρικό πατίνι της Urbanglide ζυγίζει μόλις 6,5 κιλά και έχει διαστάσεις 730 x 335 x 830 χιλ. -κάτι που σημαίνει πως τόσο η μεταφορά όσο και η αποθήκευσή του είναι παιχνιδάκι. Μπορεί δε να σηκώσει και να μεταφέρει χωρίς κανένα πρόβλημα συνολικό βάρος έως και 50 κιλά, όντας έτσι κατάλληλο για παιδιά όλων των ηλικιών.

JBL JR Pop

Το JBL JR Pop είναι ένα ασύρματο ηχείο ειδικά για παιδιά! Θα αναρωτιέσαι βέβαια τι το «ειδικό» μπορεί να έχει ένα παιδικό ηχείο. Κατ’ αρχάς έρχεται σε απίστευτα funky χρώματα που θα λατρέψουν τα παιδιά -αλλά και οι μεγάλοι. Διαθέτει προστασία από το νερό βάσει πιστοποίησης IPX7 και πρόσεξε: όταν λέμε «προστασία» δεν εννοούμε απλά από σταγόνες αλλά ακόμα και πλήρη βύθιση του ηχείου στο νερό! Η ενσωματωμένη -ανακυκλώσιμη- μπαταρία του προσφέρει έως και πέντε ώρες αναπαραγωγής μουσικής ενώ φορτίζει στη στιγμή (σε δύο ώρες το ηχείο θα ‘ναι γεμάτο ενέργεια και έτοιμο να παίξει μουσική και πάλι στη διαπασών). Συνδέεται ασύρματα μέσω Bluetooth με κάθε φορητή συσκευή, ενώ το συμπαγές του design ολοκληρώνει άψογα το ειδικό strap που επιτρέπει ακόμα και το κρέμασμά του στη σχολική τσάντα! Με πολύχρωμο φωτισμό για ακόμα πιο fun καταστάσεις και σετ αυτοκόλλητα να το συνοδεύουν, το JR Pop είναι απλά το καλύτερο παιδικό ηχείο της αγοράς!