Οδηγός χριστουγεννιάτικων δώρων: Για τον μπαμπά

2 έτη πριν
Δώρο Χριστουγέννων για τον μπαμπά

Ο μπαμπάς λατρεύει την τεχνολογία αλλά και τη λειτουργικότητα. Θέλει πρακτικά και έξυπνα πράγματα, ικανά να τον διευκολύνουν στην καθημερινότητά του, επιτρέποντάς του να κάνει ακόμα περισσότερα με λιγότερη προσπάθεια. Πολυάσχολος και με ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων, θέλει να είναι μέσα σε όλα, παραμένοντας ενημερωμένος γύρω από καθετί τον ενδιαφέρει και σε διαρκή σύνδεση με τη δουλειά του (βλ. emails, έγγραφα κλπ). Ως εκ τούτου, το δώρο που θα του κάνεις φέτος τα Χριστούγεννα θα πρέπει -με κάποιον τρόπο- να συνδυάζει τα παραπάνω. Γίνεται; Φυσικά και γίνεται και μάλιστα σου βρήκαμε και τις καλύτερες προτάσεις! Έλα να τις δούμε.

Samsung QE43Q60A QLED 43”

Η Samsung QE43Q60A είναι η τέλεια τηλεόραση για να απολαμβάνει κανείς με τις ώρες το αγαπημένο του περιεχόμενο. Είτε πρόκειται για ποδοσφαιρικούς αγώνες, είτε για ταινίες γεμάτες δράση, είτε για τον τελευταίο κύκλο της σειράς που κάνει πάταγο, η τηλεόραση της Samsung προσφέρει υπέροχη εικόνα με απόλυτα ομαλή κίνηση και σπουδαία πιστότητα χρωμάτων, απόρροια της τεχνολογίας Quantum HDR. Το σύστημα Object Tracking Sound ενισχύει μάλιστα τις εμπειρίες θέασης με ρεαλιστικό, τρισδιάστατο ήχο σε συνδυασμό με επιλεγμένα μοντέλα soundbar. Πρόσθεσε σε αυτά και το πλήθος έξυπνων λειτουργιών όπως π.χ. το Multi View που επιτρέπει την παρακολούθηση τηλεόρασης και της οθόνης του smartphone ταυτόχρονα και έκλεισες.

HP Pavilion Gaming 15-ec1005nv

Ένα laptop που έχει την ικανότητα να ικανοποιεί ακόμα και τους πάντα απαιτητικούς gamers, να είσαι σίγουρος ότι θα καλύψει στο έπακρο και τον μπαμπά! Το HP Pavilion Gaming 15-ec1005nv είναι ένα τέτοιο μοντέλο. Στις 15,6 ίντσες, έρχεται με τελευταίας γενιάς σύστημα ψύξης που του επιτρέπει να αποδίδει τέλεια, ακόμα και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις multitasking. Σε αυτό βέβαια συμβάλλουν τα μέγιστα ο Ryzen 5 4600H με τα 8 GB μνήμης RAM και την κάρτα γραφικών GeForce GTX 1650 Ti με αποκλειστική μνήμη 4 GB GDDR6 από την NVIDIA. Κερασάκι στην τούρτα, ο ταχύτατος δίσκος SSD των 512 GB και ο ήχος που μάλιστα φέρει και την υπογραφή της Bang & Olufsen.

Xiaomi 11T

Το Xiaomi 11T είναι ένα smartphone φτιαγμένο για ‘κείνους που τα θέλουν όλα. Με ακαταμάχητο σχεδιασμό, προφίλ που δεν ξεπερνά τα 8,8 χιλ. και βάρος στα 203 γραμμάρια, πρόκειται για μία από τις πιο κομψές και διακριτικές συσκευές που κυκλοφορούν στην αγορά -κι ας έρχεται με μία θηριώδη AMOLED οθόνη 6,67 ιντσών και τύπου DotDisplay. Η ανάλυση 2400x1080 της τελευταίας παρεμπιπτόντως σε συνδυασμό με τον ρυθμό ανανέωσης των 120 Hz θα ξετρελάνουν τον μπαμπά αφού θα του χαρίσουν κορυφαία ποιότητα εικόνας με απόλυτα ομαλή κίνηση, όπως κι αν χρησιμοποιεί τη συσκευή. Η δε τριπλή κάμερα με κύρια ανάλυση 108 MP θα του δώσει τη δυνατότητα να αποτυπώσει κάθε στιγμή της καθημερινότητάς του με κάθε λεπτομέρεια. Μη ξεχνάτε και την εξαιρετική προσφορά για όσους προχωρήσουν σε αγορά μέχρι τέλος του έτους, με 10% €πιστροφή και δώρο τη δημοφιλή ρομπότ σκούπα Mi Robot Vacuum-Mop Essential.

Samsung QE55Q60A QLED 55”

Τέλεια για το σαλόνι, ιδανική για το υπνοδωμάτιο, η Samsung QE55Q60A θα κάνει τον μπαμπά σου να σε ευγνωμονεί! Στις 55 ίντσες έτσι ώστε να προσφέρει «χορταστικές» εμπειρίες θέασης σε 4K ανάλυση, διαθέτει επεξεργαστή Quantum Lite 4K ο οποίος με τη συμβολή τεχνολογιών όπως οι Quantum HDR και Dynamic Tone Mapping και βέβαια της κάλυψης του όγκου χρώματος σε ποσοστό 100% είναι σε θέση να χαρίσει ανώτερη ποιότητα εικόνας. Με εκλεπτυσμένο design ώστε να χωρά ακόμα κι εκεί που ο χώρος είναι περιορισμένος, η QE55Q60A προσαρμόζεται ακόμα κι όσον αφορά το ύψος της για να σε καλύψει στο έπακρο.

Apple iPhone 11

Premium σχεδιασμός και ασυναγώνιστη στιβαρότητα στην κατασκευή. Οθόνη Liquid Retina 6,1 ιντσών που καλύπτει πρακτικά ολόκληρη την πρόσοψη χαρίζοντας μοναδικές εικόνες με ολοζώντανα χρώματα. Διπλή κάμερα 12 MP με υπερευρυγώνιο (f/2,4, οπτικό πεδίο 120 μοιρών) και ευρυγώνιο (f/1,8) φακό, 2x οπτικό zoom και λειτουργία πορτρέτου με προηγμένο εφέ bokeh. Chip A13 Bionic για κορυφαίες επιδόσεις ό,τι κι αν κάνεις. iOS για μία ασφαλή και απόλυτα φιλική εμπειρία χρήσης. Μην το σκέφτεσαι: το iPhone 11 της Apple είναι το πιο στιλάτο, προηγμένο και εντυπωσιακό δώρο που θα μπορούσες να κάνεις όχι μόνο στον μπαμπά αλλά σε οποιοδήποτε αγαπημένο σου πρόσωπο φέτος τα Χριστούγεννα. Την απόφαση αγοράς ίσως κάνει πιο εύκολη η προσφορά που «τρέχει» αυτή την εορταστική περίοδο με επιπλέον όφελος 10% μέσω του προγράμματος €πιστροφή της Eurobank αλλά και δώρο 12μηνη συνδρομή The Coach αξίας 119,87€.

TCL 55P615 LED 55”

Ένα είναι το σίγουρο με τη smart TV TCL 55P615: ο μπαμπάς θα μείνει να χαζεύει την κρυστάλλινη εικόνα της μαγεμένος! Δώσε του την ευκαιρία να απολαύσει τηλεοπτικές σειρές, όλα τα blockbusters του Hollywood, αθλητικούς αγώνες και τα πιο ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ σε υψηλή ευκρίνεια και με τη βέλτιστη φωτεινότητα -αυτό το τελευταίο χάρη στην τεχνολογία Micro Dimming Pro που «σπάει» την εικόνα σε ζώνες, προσαρμόζοντάς τη με μεγαλύτερη ακρίβεια. Την εμπειρία ολοκληρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο ήχος Dolby Audio τη στιγμή που το σύστημα Android TV εγγυάται άνετη χρήση με χιλιάδες διαθέσιμες εφαρμογές στο Play Store για άμεση πρόσβαση σε κάθε πλατφόρμα περιεχομένου.

Samsung Galaxy S21

Μία ολοκληρωμένη συσκευή, φτιαγμένη για να αντέχει τη σκληρή, καθημερινή χρήση, το Samsung Galaxy S21 θεωρείται εκ των καλυτέρων λύσεων Android και όχι άδικα. Με 5G συνδεσιμότητα ώστε να προσφέρει ανά πάσα στιγμή σπουδαίες ταχύτητες σύνδεσης στο διαδίκτυο και να είναι πάντα μέσα σ’ όλα, έρχεται με σπουδαία οθόνη Dynamic AMOLED 2X μεγέθους 6,2 ιντσών τύπου Infinity-O, με προστασία από τη βλαβερή μπλε ακτινοβολία και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz για άνετη και ξεκούραστη χρήση. Με τρεις κάμερες 64+12+12 MP και δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε ανάλυση 8K, 8 GB RAM για τέλειες επιδόσεις ακόμα κι όταν δεν υπάρχει app που να μην τρέχει και υποστήριξη Google Assistant για next-gen εμπειρία χρήσης, να είσαι σίγουρος ότι ο μπαμπάς θα το λατρέψει!

Sony WH-XB900N

Λίγα λεπτά μόνο ακρόασης αρκούν για να αναγνωρίσει ο οποιοσδήποτε -από τον λάτρη του ήχου υψηλής ποιότητας, μέχρι τον ερασιτέχνη χρήστη- την ασυναγώνιστη ποιότητα του WH-XB900N. Πρόκειται για ένα ασύρματο σετ ακουστικών που θα συνδεθεί μέσω Bluetooth/NFC με ό,τι συσκευή κι αν διαθέτεις -tablet, laptop, smartphone κλπ. Ενσωματώνει τεχνολογία Extra Bass για βαθύ, λεπτομερή ήχο, καθώς επίσης και λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου που απομονώνει κάθε ήχο -ακόμα και κινητήρες αεροπλάνου! Μία φόρτιση τεσσάρων ωρών δε, θα του χαρίσει αυτονομία 30 ωρών! Θα το μεταφέρεις πανεύκολα χάρη στον αναδιπλούμενο σχεδιασμό του και θα το χειριστείς με άνεση μέσω φωνητικών εντολών αφού υποστηρίζει Google Assistant, Amazon Alexa και Siri.

Xiaomi Mi Electric Scooter 3

Το ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi Mi Electric Scooter 3 θα αποτελέσει την υπέρτατη χριστουγεννιάτικη έκπληξη για τον μπαμπά! Ίσως στην αρχή να του φανεί κομματάκι ασυνήθιστο σε σύγκριση με το αυτοκίνητό του όμως στην πορεία είναι σίγουρο πως θα το λατρέψει. Μιλάμε εξ άλλου για το τελειότερο μέσο μετακίνησης που υπάρχει για την πόλη. Ζυγίζει μόλις 13,2 κιλά και διπλώνει με μία κίνηση, κάτι που σημαίνει ότι είναι πανεύκολο στη μεταφορά και την αποθήκευση. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 7650 mAh ενώ σε συνδυασμό με το σύστημα ανάκτησης ενέργειας KERS προσφέρουν αυτονομία έως και 30 χιλιόμετρα. Έρχεται με LED φωτισμό καθώς επίσης διπλά τακάκια και E-ABS για απόλυτα ασφαλείς μετακινήσεις.