Οι τρομερές προσφορές της Black Friday σε τηλέφωνα dect

1 έτος πριν
τηλέφωνα dect

Όσο κι αν τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, τα σταθερά εξακολουθούν να είναι -και θα είναι- απαραίτητα. Ποιος είπε όμως ότι ενώ μιλάς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα πρέπει να βρίσκεσαι… βιδωμένος στο ίδιο σημείο του σπιτιού; Ευτυχώς για ‘σένα τα τηλέφωνα dect έρχονται να δώσουν τη λύση. Ασύρματες προτάσεις με μεγάλη εμβέλεια που θα σε ακολουθήσουν σε όλους τους χώρους ενώ παράλληλα κάνεις τις καθημερινές σου δουλειές και μάλιστα με αφορμή τη Black Friday σε εκπληκτικές προσφορές -και τρομερές τιμές- στον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Έλα να δούμε τα αποκλειστικά μοντέλα ασύρματων τηλεφώνων που σε περιμένουν στα καταστήματα του δικτύου.

GIGASET A690

Βάλε χρώμα στη ζωή και τον χώρο σου με το GIGASET A690, ένα ασύρματο τηλέφωνο που κυκλοφορεί σε τέσσερα χρώματα (ασημί, μπλε, τυρκουάζ και χάλκινο, όλα σε συνδυασμό με μαύρη βάση και πλαίσιο). Διαθέτει ευκρινή οθόνη δύο ιντσών και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο με μεγάλου μεγέθους πλήκτρα για να το χρησιμοποιείς άνετα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Δεν είναι απλά κομψό και συμπαγές αλλά και ελαφρύ ώστε να το μεταφέρεις άνετα. Ο δε στιβαρός σχεδιασμός του, του επιτρέπει να αντέχει στη φθορά της καθημερινότητας ενώ από πλευράς αυτονομίας, οι 180 ώρες σε κατάσταση αναμονής θα σε γλιτώσουν από το άγχος της φόρτισης.

Το επίπεδο του ήχου ρυθμίζεται βάσει δύο προφίλ, υπάρχει συμβατότητα με ακουστικά καθώς και λειτουργία σίγασης κουδουνίσματος. Η δυνατότητα δημιουργίας λίστας φραγής εισερχομένων κλήσεων με έως και 20 αριθμούς θα σε απαλλάξει μια για πάντα από τους ενοχλητικούς και μάλιστα χωρίς καν εκείνοι να αντιλαμβάνονται την ύπαρξη φραγής! Η λειτουργία Eco μειώνει αυτόματα την ακτινοβολία ανάλογα με την απόσταση της συσκευής από τη βάση της ενώ προσφέρει και χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος έως και 60%. Αξίζει να σημειώσουμε τέλος ότι η εμβέλεια του τηλεφώνου φτάνει τα 50 μέτρα σε εσωτερικό και τα 300 μέτρα σε εξωτερικό χώρο.

PANASONIC KX-TGC310

Μία αξιόπιστη και λειτουργική πρόταση dect για το σπίτι, το PANASONIC KX-TGC310 είναι ο ορισμός της value-for-money επιλογής. Σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο, ώστε να ταιριάζει με κάθε στυλ και διακόσμηση, υιοθετεί μίνιμαλ σχεδιασμό ενώ χάρη στις μικρές του διαστάσεις χωρά παντού. Διαθέτει φωτιζόμενη οθόνη LED 1,6 ιντσών στην οποία προβάλλονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τις κλήσεις σου καθώς και άνετο πληκτρολόγιο. Για εκείνες μάλιστα τις περιπτώσεις που ασχολείσαι παράλληλα με κάτι άλλο, υπάρχει και λειτουργία ανοιχτής ακρόασης έτσι ώστε να μιλάς χωρίς να πρέπει να κρατάς τη συσκευή (τέλεια για να κρατάς σημειώσεις π.χ.).

Η λίστα φραγής εισερχομένων κλήσεών του υποστηρίζει έως και 50 αριθμούς. Παράλληλα με αυτονομία 200 ωρών σε κατάσταση αναμονής (16 ώρες συνεχούς ομιλίας) και εμβέλεια 300 μέτρων σε ανοιχτό χώρο και 50 μέτρων σε κλειστό, θα σε ακολουθήσει χωρίς πρόβλημα σε όλους τους χώρους του σπιτιού καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Διαθέτει λειτουργία ξυπνητηριού, ενδείξεις ώρας και ημερομηνίας καθώς και ελληνικό μενού για ακόμα πιο εύκολη χρήση. Το Eco mode ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού έτσι ώστε με μία κίνηση να επιτυγχάνεις μείωση της ακτινοβολίας έως και κατά 90% και κατανάλωσης ενέργειας έως και κατά 3,5%.

PANASONIC KX-TGJ310

Για ‘σένα που θες το κάτι παραπάνω και δε σ’ αρέσουν οι συμβιβασμοί, το PANASONIC KX-TGJ310 είναι η τέλεια λύση. Ένα σύγχρονο ασύρματο τηλέφωνο με μοντέρνο σχεδιασμό και άπλετες δυνατότητες, το KX-TGJ310 έρχεται με έγχρωμη οθόνη LCD 1,8 ιντσών στην οποία θα δεις να αναγράφονται με απόλυτη ευκρίνεια ημερομηνία, ώρα και στοιχεία εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων. Το μενού της συσκευής μάλιστα είναι στα Ελληνικά για μία ακόμα πιο φιλική προς τον χρήστη εμπειρία. Αποθήκευσε τα τηλέφωνα συγγενών και φίλων χάρη στον κατάλογο 100 επαφών για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση και εκμεταλλεύσου τις λειτουργίες ξυπνητηριού και babyphone για να διώξεις κάθε άγχος.

Σε λευκό και μαύρο χρώμα, το PANASONIC KX-TGJ310 θα ενσωματωθεί χωρίς κανένα πρόβλημα στον χώρο σου. Η βάση του μάλιστα μπορεί να τοποθετηθεί τόσο επιτραπέζια, όσο και επιτοίχια για μεγαλύτερη ευελιξία. Η ποιότητα ήχου που προσφέρει είναι άψογη, τόσο σε τυπική λειτουργία όσο και σε ανοιχτή ακρόαση, ενώ με λίστα φραγής εισερχομένων κλήσεων 50 αριθμών, οι… ενοχλητικοί θα αποτελέσουν παρελθόν. Ακόμα κι αν ενεργοποιήσεις την αθόρυβη λειτουργία, η φωτεινή ένδειξη θα σε ενημερώσει για τυχόν κλήσεις ενώ με αυτονομία που αγγίζει τις 180 ώρες σε κατάσταση αναμονής, η φόρτισή του θα σε απασχολεί σπάνια. Διαθέτει, τέλος, και λειτουργία Eco για μειωμένες εκπομπές ακτινοβολίας και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Γιατί να προτιμήσεις ασύρματο τηλέφωνο;

Ενδεχομένως να αναρωτιέσαι γιατί αξίζει εν έτει 2022 να επενδύσεις σε ένα ασύρματο τηλέφωνο. Θα σου πούμε. Τα τηλέφωνα dect (ή ορθότερα DECT, από τα αρχικά των λέξεων Digital Enhanced Cordless Telecommunications ή Ψηφιακές Ενισχυμένες Ασύρματες Τηλεπικοινωνίες ελληνιστί) προσφέρουν μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα. Η ευελιξία είναι το προφανέστερο εξ αυτών, αφού χάρη στην τεχνολογία τους, εγγυώνται εμβέλεια που αγγίζει και τα 300 μέτρα σε εξωτερικούς χώρους (50 μέτρα σε εσωτερικούς). Είναι ενεργειακά αποδοτικά αντέχοντας για μέρες δίχως φόρτιση αλλά και απόλυτα ασφαλή, αφού η παρεμβολή είναι εξαιρετικά δύσκολη ενώ χρησιμοποιείται και διαφορετική συχνότητα που δε σχετίζεται με αυτές του Wi-Fi.

Το μεγάλο πλεονέκτημα των dect είναι ότι μία βάση μπορεί να υποστηρίξει πολλαπλά ασύρματα τηλέφωνα, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε νοικοκυριά με πολλά μέλη και μεγάλους χώρους. Σε συνέχεια αυτού μάλιστα υπάρχει έξτρα δυνατότητα ενδοεπικοινωνίας την οποία είμαστε σίγουροι πως θα βρεις πραγματικά βολική (ιδίως αν αναλογιστείς ότι η εναλλακτική της είναι να… βάλεις τις φωνές). Τα σύγχρονα τηλέφωνα dect έρχονται με μεγάλη μνήμη στην οποία μπορείς να περάσεις αριθμούς τηλεφώνων που καλείς συχνά, μέχρι και εκείνους που θες να αποκλείσεις!

Με μενού στα Ελληνικά για μεγαλύτερη ευχρηστία, ευκρινείς οθόνες LCD και μεγάλα πλήκτρα με ξεκάθαρες ενδείξεις, τα ασύρματα τηλέφωνα αποτελούν λύσεις ικανές να ανταποκριθούν στα «θέλω» κάθε χρήστη, ακόμα και των μεγαλύτερων σε ηλικία που ενδεχομένως να μην είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με τα της τεχνολογίας. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι πως καθιστούν δυνατή την επικοινωνία χωρίς να περιορίζονται από καλώδια, με ελάχιστες εκπομπές ακτινοβολίας (κι αυτές μόνο όπου απαιτούνται) και εξαιρετικά χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.

Φέτος τη Black Friday λοιπόν αναβάθμισε την επικοινωνία σου κάνοντας δικιά σου μία συσκευή dect που θα βρεις αποκλειστικά και σε σούπερ τιμή στον ΓΕΡΜΑΝΟ!