Οικονομική και γρήγορη επισκευή iPhone με αυθεντικά ανταλλακτικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ

2 εβδομάδες πριν
iphone falling

Το iPhone έχει πάψει εδώ και χρόνια να θεωρείται ένα απλό smartphone. Κάτι παραπάνω από μία ακόμα συσκευή τεχνολογίας, πρόκειται για ένα πραγματικό πολυεργαλείο που διαδραματίζει σημαίνοντα ρόλο στην καθημερινότητά μας, απαθανατίζοντας κάθε σημαντική στιγμή, παρέχοντάς μας πρόσβαση σε λογαριασμούς και υπηρεσίες, κρατώντας μας σε επαφή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα -για να μην αναφερθούμε στον ρόλο του ως status symbol.

Καθώς λοιπόν το iPhone σε ακολουθεί όπου κι αν πας, αναπόφευκτα εκτίθεται και σε ένα μεγάλο εύρος «κινδύνων». Οι κάθε λογής φθορές όπως γρατζουνιές, σπασίματα στην οθόνη, πλήκτρα που δεν λειτουργούν όπως πρέπει και μπαταρία που πνέει τα λοίσθια, απόρροια της τυπικής καθημερινής χρήσης, κακά τα ψέματα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Κανείς δεν εύχεται να του συμβούν, όμως νομοτελειακά, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του: όσο περισσότερο χρησιμοποιεί το iPhone του, τόσο περισσότερο κινδυνεύει αυτό. Ακόμα κι όταν όμως τα πράγματα πάνε στραβά, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας διότι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ως Επίσημος Πάροχος Service iPhone έχει τη λύση στο πρόβλημά σου -όποιο κι αν είναι αυτό- έτσι ώστε το αγαπημένο σου iPhone να επιστρέψει στα χέρια σου στην κατάσταση που ήταν όταν το πρωτοπήρες!

Επίσημος Πάροχος Service iPhone: Τι σημαίνει;

Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ μέσω του G Service, του No 1 προορισμού για service κινητού, είναι πλέον Επίσημος Πάροχος Service iPhone (ή iPhone Certified). Η εν λόγω πιστοποίηση δεν είναι κάτι το αμελητέο. Τουναντίον, πρόκειται για την πλέον επίσημη διασφάλιση πως το service της συσκευής σου θα γίνει σε ακόμα πιο μικρό χρονικό διάστημα, από εξειδικευμένους τεχνικούς βάσει εγκεκριμένων από την APPLE διαδικασιών και αποκλειστικά με χρήση γνήσιων ανταλλακτικών.

Αντίθετα με έναν ανεπίσημο πάροχο service iPhone, στο G Service μπορείς να είσαι βέβαιος/η πως η διάγνωση και η επισκευή του προβλήματος του smartphone σου θα γίνει βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών, έτσι ώστε να μην επηρεαστεί στο ελάχιστο η λειτουργικότητά του ακόμα και μετά την παράδοσή του σε εσένα. Δεν χρειάζεται άλλωστε ιδιαίτερη προσπάθεια για να εντοπίσεις στον φιλικό σου κύκλο περιπτώσεις που έπειτα από service σε ένα τυχαίο κατάστημα, το iPhone έχασε την αδιαβροχοποίησή του, παρουσίασε παρόμοια βλάβη στο άμεσο μέλλον ή είδε την αυτονομία του να μειώνεται δραματικά, και αυτό διότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε δεν ήταν η ενδεδειγμένη ή τα ανταλλακτικά δεν ήταν γνήσια.

Τα πλεονεκτήματα του G Service

Φέρνοντας το iPhone σου για επισκευή στο G Service, δεν θα απολαύσεις μόνο τα πλεονεκτήματα της πιστοποίησης του Επίσημου Παρόχου Service iPhone αλλά την άνεση και την αξιοπιστία που προσφέρει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Στη διάθεσή σου βρίσκεται ολόκληρο το δίκτυο καταστημάτων μας, προκειμένου να επισκεφθείς εκείνο που βρίσκεται πιο κοντά σου. Εκεί θα σε περιμένει καταρτισμένο προσωπικό με τους εξειδικευμένους συμβούλους service να είναι έτοιμοι να σε καθοδηγήσουν, λύνοντας κάθε απορία σου και εξηγώντας σου αναλυτικά τη διαδικασία που θα ακολουθήσουν για να κάνουν το smartphone σου σαν καινούριο. Οι δε έμπειροι τεχνικοί μας (μιλάμε για πάνω από 25 χρόνια παρουσίας στον χώρο με τουλάχιστον 6000 ώρες εκπαίδευσης σε ετήσια βάση) χρησιμοποιούν μεθόδους που φέρουν την έγκριση της APPLE, παρέχοντας έτσι τη μέγιστη φροντίδα στο iPhone σου.

Το service του τελευταίου θα γίνει σε εξαιρετικά μικρό χαμηλό διάστημα γιατί, πίστεψέ μας, καταλαβαίνουμε ότι είναι πρακτικά αδύνατον να ζήσεις χωρίς το smartphone σου. Το καλύτερο όλων; Παρά το γεγονός πως απασχολούνται εξειδικευμένοι τεχνικοί και χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά, η όλη επισκευή είναι ιδιαίτερα οικονομική. Πλαισιώνεται δε από εγγύηση καλής λειτουργίας σύμφωνα με τις προδιαγραφές της APPLE, έτσι ώστε εσύ να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το iPhone σου έχοντας το κεφάλι σου ήσυχο. Σημείωσε, τέλος, πως το service iPhone καλύπτει βλάβες εντός και εκτός εγγύησης, ενώ αν η τελευταία βρίσκεται ακόμα σε ισχύ, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα αναλάβει την επισκευή της χωρίς καμία επιβάρυνση από πλευράς σου.

Για service iPhone, ένας είναι ο προορισμός

Έσπασε λοιπόν η οθόνη του iPhone σου; Τα πλήκτρα σου σταμάτησαν να λειτουργούν; Πότε φορτίζει και πότε όχι; Η μπαταρία του πλέον δεν αντέχει παρά λίγες ώρες; Αν το iPhone σου χρειάζεται επισκευή, το G Service, Επίσημος Πάροχος Service iPhone πλέον, είναι εδώ και σε περιμένει. Βρες το κοντινότερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και έλα σήμερα κιόλας. Οι εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί μας βρίσκονται στη διάθεσή σου, όντας έτοιμοι να απαντήσουν σε κάθε σου ερώτηση. Να είσαι σίγουρος πως το iPhone σου θα σου επιστραφεί σε χρόνο-μηδέν σαν καινούριο, αξιόπιστα και οικονομικά!